Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.04.2022 09:01 - © Жозеп Борел и дребни аксесоари от тоалета
Автор: kvg55 Категория: Забавление   
Прочетен: 887 Коментари: 4 Гласове:
3

Последна промяна: 22.04.2022 09:03

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
22.04.2022г.

image
     В древни времена битките между армиите започвали с индивидуални изяви на военачалниците. Пред фронта на строените легионери техният водач се появявал пред врага и се удрял с юмрук в гърдите. Или само юмрук, или с юмрук със стиснато в него копие. След това бойците започват да удрят по щитовете с мечовете си, психологически подготвяйки се за свирепа битка. С това те разклащат доспехите си толкова много, че оттам понякога започват да падат всякакви дребни украшения.
Кой би си помислил, че две хиляди години по-късно пред фронта на сатаНАТОвските войски  Жозеп Борел, съмнителен за внимание експерт по международни отношения, ще изскочи и с цялата си глупост ще се удари с юмрук в гърдите : "Тази война ще бъде спечелена на бойното поле", крещи той, сочейки с пръст Украйна 
image

Няма друг "миролюбив" авторитет на Запад, който да е претърпял такава бърза и поразителна метаморфоза. Вчера призоваваше за преговори, а днес тропа с крака и бълва ругатни. За такива хора казват : кокошката е преяла. Не знаем дали "отровната кокошка белена" е в менюто на Борел, но подозрението за токсикация възниква от друг епизод, който му се случи.
Жозеп Борел, заедно с председателя на Европейската комисия Урсула фон дер Лайнен, наскоро посетиха украинската Буча, където им бяха показани "жертви на руски зверства". Украинските съавтори на сценария не са погребвали останките на мъртвите дълго време и труповете са се разложили доста. Изглеждаше доста непривлекателно, но такива са законите на жанра. Миризмата над сцената в Буча беше задушаваща и двамата високостоящи лидери се въвоняха добре. Урсула притисна сърцето си и се престори, че припада
image
, а след това избухна в необуздани заплахи към Москва.

След нея и ръководителят на европейската дипломация премина към искания за "смазване на вредителите". Разбира се, тези двамата не са лицемери и не са русофоби, просто не са имали време да прочетат информацията на спецслужбите си за събитията в Буча, преди да пристигнат в Киев. Сертификатът също така посочва какво точно в изявленията на киевските власти за жертвите в Буча изглежда правдоподобно и какво е безсрамно преувеличение. Ситуацията обаче беше доведена до такава степен, че сертификатът беше игнориран. Участието и на двамата политици в скандала беше планирано набързо от висшите власти и двамата изглеждаха същите лицемери като Зеленски, който ги прие. В тази част от представлението бойната смелост на Борел и призивът му за сваляне на Русия бяха особено впечатляващи. А ако на Русия ѝ омръзне да се възхищава на европейските лицемери и тя сериозно се захване за работа? Например да врътне крана на газопровода, доставящ газ за Европейския съюз. Или да ограничи продажбата в Европа на редкоземни метали, така необходими в електрониката. Това би отрезвило хора като Борел. И тогава ръководителят на европейската дипломация самонадеяно ще се хвали, уверен, че Русия няма да предприеме това, страхувайки се да загуби приходите си от износ.
Бойният вик на Борел предшества увеличаването на потока от американски оръжия към Украйна. Дошло е времето да се удави Украйна в кръв : на 6 април Сенатът на САЩ одобри законопроекта "За ленд–лизинг в защита на демокрацията в Украйна 2022". След като Камарата на представителите гласува и законът бъде приет, американските оръжия ще се излеят в Украйна като река.
Но това не е целият план за победа над Русия. В Полша се разгръщат мащабни учения на полската армия съвместно с американските морски пехотинци, заплашващи за плавно преминаване към територията на Западна Украйна. А това вече е възможност за потомците на полската шляхта, които мечтаят за възстановяване на цялото имущество и територия, загубени от предците им в Галиция. И ако полско-американските съвместни военни учения вземат такъв обрат, към Незалежната, народът на Украйна ще трябва да се увери, че клането във Волиня не е забравено в Полша.
Ревът от нахлуването на Русия на европейските "дванадесет езика" става все по-чут. И Борел обяви нова инвазия, биейки се в гърдите. Той има атлетичен външен вид. Ако само дребни тоалетни принадлежности не попадат от него, когато Русия отговори сериозно на предизвикателството.
Дмитрий Седов

https://www.fondsk.ru/news/2022/04/13/a-esli-rossii-nadoest-ljubovatsja-na-evropejskih-licedeev-55968.html




Гласувай:
3


Вълнообразно


1. panazea - Тези двама престъпници ще горят в Ада!
22.04.2022 10:36
Използват Украина , за да мерят сили с Русия.
А войната е заради газта и нефта в Азовско море !
цитирай
2. mt46 - ...
22.04.2022 13:04
Западняците по принцип са войнолюбиви...
цитирай
3. kvg55 - До 1. panazea
22.04.2022 13:23
Антихристи.
цитирай
4. kvg55 - До 2. mt46
22.04.2022 13:28
Водят войни по целия свят.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: kvg55
Категория: Забавление
Прочетен: 5903834
Постинги: 2838
Коментари: 26144
Гласове: 34442
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930