Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.12.2021 15:01 - © Старата блудница Европа
Автор: kvg55 Категория: Забавление   
Прочетен: 488 Коментари: 4 Гласове:
7

Последна промяна: 24.12.2021 08:42

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
20.12.2021г.

     САЩ са заложници на съюза с Европейския съюз и в случай на развод ще обикалят света голи и боси, твърди Александър Халдей : image 

в статия поместена в Информационна агенция REX : image

Декларирайки своята ангажираност с американските цели на либералната демокрация, като са по-либерали от Съединените щати, европейците осъзнаха, че са се превърнали в имел на дървото на американската мощ и не могат да бъдат изкоренени. Американците постепенно се превърнаха в европейски ресурс, мислейки, че именно Европа остава ресурсът на САЩ.
Всъщност е трудно да се изчисли колко пари са инвестирали САЩ от края на Втората световна война в своята илюзорна система за световно господство като цяло и в частност в системата на военните съюзи. НАТО е спонсорирана от САЩ институция, в която европейците действат като група издържани жени, които шепнат думи на любов на спонсор, който щедро им плаща сметките и дори ги пуска в бизнеса си.
В крайна сметка САЩ дават на Европа част от вътрешния си пазар в замяна на лоялност и правото да разполагат американски военни бази на нейна територия. Европа е щастлива – Америка плаща банкета. И най-малката заплаха от страна на Тръмп да прехвърли цялата тази оргия на самофинансиране и самодостатъчност веднага предизвиква обидени сълзи и обвинения в неприязън.
Байдън, който замени Тръмп, избърса горчивите сълзи на Европа и прегърна треперещите ѝ рамене, печелейки радостни кимания и ридания за завръщането си в семейството. Но държанката дори не мисли да се отказва от планове за развод и разделяне на имуществото – като същевременно запазва достъпа до банковата сметка на любовника.
Европа нежно, но твърдо защити правото на свободна любов, защитавайки доходите си извън контрола на спонсора под формата на бъдещи печалби от работата на "Северен поток-2", този подарък от коварен съблазнител и конкурент. И тя възнамерява да направи поглед към третия – от Далечния изток и с китайски акцент на английски. Никакви скандали в семейството нямат ефект – изуменият спонсор откри границата на властта си над издържаната жена. Той не можеше да защити изключителното си право да танцува с момичето, което пие шампанско.
Европа, с изключение на "Северен поток-2" и цялата тръбопроводна система, която тя изгражда под лозунга "това е просто търговия", всъщност е икономически гигант, сравним със Съединените щати, липсва само военен компонент. Китай с цялата си сила не може да се сравни с икономическия, научния, технологичния и потребителския потенциал, който Европа притежава. Не случайно САЩ, Русия и Китай се борят за Европа. А Европа заема позицията  на кокетка : "Момчета, не се карайте, това е ужасно!" И търси начини да продължи да приема пари и от тримата кандидати за приятели, без да дава на никого пълно предпочитание.
И въпреки че всичко това се движи много бавно, не бива да се отнасяме с плановете на Европа с ирония. Европа, движейки се бавно и привиквайки всички към идеята за нейната слабост и зависимост, създаде важни елементи на откъсване от Съединените щати и ще продължи това откъсване. За Европа е много полезен конфликта на САЩ с Китай и Русия – това улеснява Европа при постигането на целите си.
Сега САЩ са заложници на съюза с Европа : в случай на развод те ще обикалят света голи и боси : image

А Европа ще живее богато и щастливо, изграждайки отношения с Русия, Китай, Африка, Близкия изток и със самите САЩ по свое усмотрение. И застаряващите САЩ ще приветстват всеки израз на европейски интерес към себе си. Ето как ще изглежда многополюсният свят, в борбата срещу който Европа изглежда, че уж активно помага на САЩ.
Възникват два нетактични въпроса. Първо, кой всъщност е приятел и кой е най-опасният враг за САЩ? И второто : може би е добре, че Русия няма приятели, но САЩ имат? С такива приятели врагове не са необходими. Всичко ще дадеш сам и ще поискаш още да дадеш.
Европа, като слаба жена, е усвоила много добре своите силни страни и се е устроила безопасно. Не, тя не е против да продължи да получава американска пенсия. Но без да признава правото да ѝ нареждат как да я харчи и с кого да изгради връзка.
Когато е изсмукала всички сокове от САЩ, тя ще си тръгне с арогантна студенина. Като каже, че никога не е обичала Съединените щати. Тя даде на САЩ най-добрите години и сега има право на обезщетение. САЩ не вярват в това, но това е случаят, когато "не е трудно да ме заблудите, аз самият се радвам, че съм измамен". Това ще бъде поредната "американска трагедия", но САЩ просто ще получат това, което са построили. Нищо лично, само бизнес.
Докато САЩ обединяват съюзниците си срещу лицето на китайските и руските заплахи, самите съюзници са планирали бягство и бавно, но усърдно копаят тунел под оградата на американския лагер.

https://iarex.ru/articles/81526.html




Гласувай:
7


Вълнообразно


1. nedovolen - Какво може да роди развратница. ...
20.12.2021 16:22
Какво може да роди развратница. Сега да му се радва.
:)))
цитирай
2. iw69 - Eвропа (ЕС)
20.12.2021 17:47
е като стара сифилистясала, сплетнива блутница, която още не може да осъзнае, че най-добрите й години отдавна и безвъзвратно са отминали, а скоро ще й обръщат внимание само на некролога.
цитирай
3. mt46 - Май
20.12.2021 19:15
ще оправиш световната политика...
цитирай
4. kvg55 - До 3. mt46
20.12.2021 19:48
Само се мъча да я обяснявам.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: kvg55
Категория: Забавление
Прочетен: 5918356
Постинги: 2839
Коментари: 26154
Гласове: 34450
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930