Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.02.2023 21:01 - © Целувката, която повдигна веждите на Интернет
Автор: kvg55 Категория: Забавление   
Прочетен: 1220 Коментари: 6 Гласове:
6

Последна промяна: 11.02.2023 21:05

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
11.02.2023г.

image
     В мига, в който президентът на Съединените американски щати Джо Байдън събираше физически и умствени сили да произнесе пред Конгреса и пред us–американската нация речта си "За състоянието на Съюза", неговата неблаговерна Джил се целувала неприлично със съпруга на вицепрезидента на Байдън Камала Харис похотливият адвокат Дъглас Емхоф.Тази простъпка не може да се квалифицира по друг начин освен като забиване на нож в гърба
image
Целувката е начин да изразим чувствата и страстта, която изпитваме, без да използваме думи. Тя винаги е загадка. Има много лица и за всеки един момент има целувка, с която можем да кажем "Здравей", "Обичам те", "Пази се", "Между нас не може да има връзка" и така нататък, обяснява Azjenata.bg.
Изданието дава следната номенклатура на видовете целувки :
– Целувка по челото;
– Влажна целувка;
– Целувка сладко изкушение;
– Целувката на вампира;
– Ангелска целувка;
– Целувката "Eskimo";
– Френска целувка;
– Изпиваща целувка;
– Целувка по ръцете;
– Целувка по меката част на ухото;
– Целувка по бузата (Платонична целувка);
– Въздушна целувка;
– Целувка по врата;
– Целувка "пеперуда";
– Целувка с отворена уста;
– Целувка с ухапване;
– Бърза целувка със затворена уста.
Други сайтове посочват и други видове целувки. Cosmopolitan.bg например пише за "Целувка с телесен контакт".
Както се вижда от снимките, целувката между Джил и Дъг е "Целувка с отворена уста" – Джил е захапала долната устна на Дъг – може да се каже, че имаме и "Изпиваща целувка".
При целувката тип "Целувка с отворена уста" езикът не е задължителен. При тази целувка партньорите са спокойни, свикнали са един с друг, не се престарават в демонстрацията на техники за целуване, които обикновено включват език, и се отдават на близостта си. При такива двойки доверието е висша форма на общуване.
Целувката "Изпиваща целувка" включва нежно смучене на устните на партньора и често е съпроводена с нежно и страстно захапване. Ако сте достатъчно добри при изпълнението на тази целувка, може да донесете много страст на половинката си. Тя обикновено иска да подскаже желание за секс.
Ухапването на долната устна се практикува от много темпераментни хора.
На снимката е трудно да де забележи, но е малко вероятно целувката между Джил и Дъг да е "Френска целувка", при която езиците на партньорите не само се докосват, но сякаш танцуват в ритъма на другия, в ритъма на страстта. Често включва и нежно засмукване на езика на партньора. "Френската целувка" се счита за най–романтичната целувка. "Френската целувка" получи прозвището си "френска" в началото на ХХ–ти век. По това време французите добиват славата на сексуални авантюристи, които не се страхуват от нови сексуални практики. Френската целувка означава страст, желание за задоволяване на партньора, силен интерес.
Тя определено изразява страст! Характерна е при двойки със значителен опит, които успяват да поддържат пламъка на чувствата си нестихващ.
За френската целувка Уикипедията дава следната полезна информация : При нея се разменя слюнка и около 250 вида различни бактерии, а в нея участват не по–малко от 34 лицеви мускули. И макар опасността от полово предавани болести да е малка, тя все пак съществува, тъй като някои заболявания се предават и орално.
iNews.bg препоръчва "10 вида целувки, които да опитате". На осмо място е поставена "Засмукваща целувка" – Засмучете долната устна – изживяването е прекрасно.
Четейки за различните видове целувки, попаднах на "Целувката на гущера" – Тази целувка се отличава с многократни пъхвания и изваждания на езика в устата на партньора ви, подобно на изстрелванията на съответния орган на гущера, когато ловува. Тази целувка би могла да се прилага и на други места по човешкото тяло … .
Целувката може да бъде най–романтичното нещо на света, ако си с правилния човек, в правилния момент – от снимките може да се заключи, че Джил и Дъг са правилните хора в правилния момент. А дали мястото е правилно, може да се спори 
image

"Джил Байдън, Дъглас Емхоф си разменят вируси за неудобно изказване "За състоянието на Съюза" на Байдън : "Това нормално ли е?", пита FOX News, излъчи видео с коментар "Джил Байдън и Дъглас Емхоф се целуват по устните във вирусен момент на SOTU (Обръщението за състоянието на Съюза – The State of the Union)" и публикува коментари на светското събитие : "Започваме ГОРЕЩО", иронизира консервативният стратег Грег Прайс; "Джил Байдън току–що целуна ли … Дъг Емхоф по устата?!", възкликна невярващо журналистката на АФП Инес Бел Аиба; "Обичам любовта", написа в Туитър политическият редактор на Breitbart Ема–Джо Морис; Мнозина нарекоха целувката "странна", докато други се пошегуваха, че "Covid свърши"; "По бузата е добре. Или прегръдка. Това е странно, като се има предвид, че и двамата знаеха, че камерите са насочени към тях", туитира сътрудникът на Fox News Джо Конча; Коментаторът Келси Болар се пошегува, "обрат в сюжета".
image

Джил е щастлива, когато Дъг е до нея 

"Мегин Кели каза, че се чувства "неудобно" да гледа как първата дама Джил Байдън целува втория джентълмен Дъг Емхоф по устните по време на "Обръщението За състоянието на Съюза" и нарече демонстрацията на интимност "отвратителна".
"Хората никога не трябва да се целуват по устата, ако това не е вашият съпруг или съпруга", изморализаторствувала Кели по време на излъчването в сряда на нейния подкаст SiriusXM в "Шоуто на Мегин Кели", пише New York Post и добавя от себе си : "Образът на Байдън и Емхоф, които се гушкат преди речта на президента Байдън във вторник, стана вирусен в сряда", наричайки акта между Джил и Дъг "Целувчицата на съюза".
image

А Мегин Кели не дава вид да страни от цаливките 

TMZ.com се изказва доста иносказателно, като например : "Първата дама Джил Байдън може да е изиграла "ръката на съпруга си" (аналогия с играта на карти), когато става въпрос за билета за 2024 година (вероятно намек за изборите) … и всичко се свежда до целувка.
Поглаждането със сигурност е старомоден, учтив жест, но може да има и политически последици.
В рамките на Демократическата партия имаше шум за съдбата на Veep (Вицето), тъй като JB (Джо Байдън) оглежда втора оферта за POTUS (President of the United States), която се очаква да обяви след няколко седмици. Някои демократи смятат, че Харис ще бъде пречка за билета и искат той да я зареже и да заиграе с нов съотборник.
Със сигурност е възможно ние и другите да четем твърде много в целувката, но Джил и Джо знаят колко е часът … със сигурност са били наоколо достатъчно дълго, за да знаят, че имиджът има значение. Фактът, че Джил поздрави Дъг с Kay Jewellers (бижу), подсказва, че Prez (Президента) и Veep (Вицето) са близки … което прави промяната на билета по–малка".
Целуването на Джил Байдън със съпругът на Камала Харис Дъг Емхоф по устните става вирусно и взриви Twitter със забавни отговори – хората не могат да се сдържат :
"Джил Байдън целува съпруга на Камала Харис в SOTU, оставя Интернет объркан", пише в заглавие списанието Newsweek, което коментира най–забавно и шеговито.
Решението на Джил Байдън да целуне по устните съпруга на вицепрезидента Камала Харис по време на речта "За състоянието на Съюза" повдигна нечии вежди в Интернет.
Twitter и TikTok бяха пълни с хора, обсъждащи клипа. На последната платформа някои вече го бяха редактирали в мем, добавяйки саундтрака "Let"s Get It On" от Марвин Гей за момента, в който се целуват.
"@lawyerinvestor #JillBiden тук целува съпруга на Камала Харис на #StateOfTheUnion. Какво става тук #JoeBiden? Let"s Get It On – Марвин Гей" 
image
"Дъг е нейният служебен съпруг", написа Райън Додж, докато авторът и радиоводещ Кен Коулман просто каза : "Имам въпроси".
"Мисля, че Джил Байдън и Дъг Емхоф забравиха къде се намират за секунда", написа потребителят на Twitter @ScottEnlow".
"Предполагам, че отношението към Covid вече се промени", пошегува се WillingandAbel1970 в TikTok, докато Winterperson4 заяви : "Предполагам, че с Covid вече приключихме".
"Популярният Twitter акаунт @Angry_Staffer написа : "Републиканската партия получава колективен инфаркт, защото Джил Байдън кълца Дъг Емхоф по устните" 
image

В края на краищата Джо Байдън беше освиркан , а Джил Байдън подиграна : "На 7 февруари президентът Джо Байдън се яви пред Конгреса на САЩ, за да произнесе реч "За състоянието на Съюза". Лидерът на демократите направи преглед на най–важните моменти от своя мандат през последните дванадесет месеца, като получи както аплодисменти, така и освирквания, но посланието му не е това, което накара хората да коментират. Вместо неговото изказване, като  вирусен момент стана странно романтичния поздрав между първата дама Джил Байдън и съпруга на Камала Харис Дъг Емхоф", обобщава изданието HOLA 
image

Коментарите са повече осъдителни и не по–малко подигравателни.

https://www.az-jenata.bg/a/2-intimno/25632-vidove-celuvki-i-tiahnoto-znachenie/
https://www.az-jenata.bg/a/2-intimno/49101-razlichni-vidove-celuvki-i-tiahnoto-znachenie-za-lubovta-/
https://www.cosmopolitan.bg/a/18-vida-celuvki-i-tiahnoto-znachenie
https://inews.bg/%D0%9B%D1%8E%D0%B1%D0%BE%D0%BF%D0%B8%D1%82%D0%BD%D0%BE/10-%D0%B2%D0%B8%D0%B4%D0%B0-%D1%86%D0%B5%D0%BB%D1%83%D0%B2%D0%BA%D0%B8-%D0%BA%D0%BE%D0%B8%D1%82%D0%BE-%D0%B4%D0%B0-%D0%BE%D0%BF%D0%B8%D1%82%D0%B0%D1%82%D0%B5-_l.a_c.3992_i.234720.html
https://www.foxnews.com/media/jill-biden-douglas-emhoff-go-viral-awkward-smooch-bidens-state-union-normal
https://nypost.com/2023/02/09/megyn-kelly-slams-jill-biden-dough-emhoff-sotu-kiss/
https://www.tmz.com/2023/02/08/first-lady-jill-biden-kisses-second-gentleman-doug-emhoff-lips/
https://www.newsweek.com/jill-biden-kissing-kamala-harris-husband-doug-emhoff-state-union-1779728
https://www.hola.com/us/celebrities/20230208342496/kamala-harris-reaction-to-the-kiss-between-doug-emhoff-and-jill-biden/




Гласувай:
6


Вълнообразно


1. iw69 - То
11.02.2023 21:06
тая целувка не е джендърско коректна според новите канони, как може мъж и жена в САЩ да се целуват. Това е разрешено само на еднаквополови.
цитирай
2. kvg55 - До 1. iw69
11.02.2023 21:55
Ама така е.
Тия сами не спазват правилата, които натрапват на целия свят.
цитирай
3. leonleonovpom2 - Здравей, Краси!
11.02.2023 22:53
Краси, тук има конспирация!
Нашият общ приятел, войнственият Джо , трябва да изкара мандата докрай!
Защото ,представяш ли си, Камала или Камила да застане начело на Великата демокрация/ по американски/?!
Две камили начело на железния съюз?Макар другата камила да е ,как беше, модифицирана кралица Да, ама плюнката и не отстъпва на тази на истинската камила!
Да, Джо е наредил на втората си половинка , да целува страстно мъжа на американската Камила Онази, като всяка жена, няма с усмивка да приеме посягането върху собствеността й! И ще отклони вниманието си от президенсткия трон! ОБсебването му!

Случаят ми напомня съставянето на правителството на Симеон Втори!
За министър на отбраната/ какво ли и как ще отбранява/ предложили Свинаров, а за заместник- Зурлев!?
Симеон Втори казал категорично" НЕ"
Една свиня в министерството е напълно достатъчна! Няма нужда от Втора!
цитирай
4. kvg55 - До 3. leonleonovpom2
12.02.2023 00:04
Е, да.
Той и Юда е целунал Христос.
цитирай
5. mileidi46 - !!!
12.02.2023 01:09
Пропуснала съм това уникално събитие..:))
цитирай
6. kvg55 - До 5. mileidi46
12.02.2023 08:17
На мен момчето ми каза, иначе и аз нямаше да разбера.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: kvg55
Категория: Забавление
Прочетен: 5917937
Постинги: 2839
Коментари: 26154
Гласове: 34450
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930