Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.10.2022 16:01 - © Контактьори
Автор: kvg55 Категория: Забавление   
Прочетен: 1482 Коментари: 8 Гласове:
5

Последна промяна: 26.10.2022 16:05

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
26.10.2022г.

     Професията "контактьор" възникна при демокрацията.
Българският тълковен речник дава следното определение за "контактьор" : Лице, което претендира, че осъществява връзки с извънземни същества.
Същественото в определението е думата "претендира".
През 1990–та година, по заповед на Генералния щаб на Българската армия, започват разкопки в село Царичина, Софийско. Изпратена е информация от извънземна цивилизация, според която там се намира гробницата на първото същество, живяло някога на Земята.
Рано сутринта на 6 декември 1990 година в центъра на селото спират военни автомобили и багер. За няколко часа на това място е изкопана дупка с дължина 15 метра и дълбочина 2 метра и половина.
Мястото на разкопките става секретен военен обект, на който работят само екстрасенси и висши офицери.
Информацията от извънземната цивилизация е уловена и транслирана към военните от контактьорите Димитър Сираков и Елисавета Логинова.
image

Контактьор Елисавета Логинова 

Професията се беше позабравила, но преди дни се възроди. Росен Плевнелиев и Соломон Паси се превъзнесоха за политически контактьори.
Двамата представляват контактна група именувала се "Мисията невъзможна" и "Умирай трудно" по думите на Паси. В тази връзка той се направил на остроумен и рекъл : "Сега се търси за министър–председател или Том Круз, или Брус Уилис".
Ама разбира се, само us–американското ще ни оправи.
Групата е сформирана по предложение на коалицията ГЕРБ–СДС, а целта ѝ е да потърси допирни точки между парламентарно представените сили, за да се стигне до евентуално управленско мнозинство по приоритетни за държавата въпроси и да се състави правителство в рамките на първия мандат.
Предвид явните политически пристрастия на контактьорите, може да се направи извода, че те  ще работят за създаването на про–us–американско, проукраинско, русофобско  и путинофобско правителство.
Което означава, че такова правителство ще е и антибългарско.
Интересно обяснение дава Ирландската пастирка за произхода на контактната група : поотделно двамата с Паси се обадили на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов и на членовете на Изпълнителната комисия на партията. При това Плевнелиев твърди, че двамата не са се наговаряли предварително.
"Оказа се, че господин Паси и аз сме имали една и съща идея", казал Плевнелиев.
На 23–ти публикувах постинга "© Съвпадения на мисли", в който казвам, че "Възникването на еднакви по смисъл мисли в главите на различни хора означава, че налице са факти и обективен процес".
Фактите са, че политическият и обществен натиск срещу Руската федерация и персонално срещу Владимир Владимирович отслабва, а Русия и Китай настъпват. Трябва да се стегнат редиците, предвид гласеното от САЩ въвличане на други европейски страни във войната на страната на издишащата Украйна. И Херо Мустафа работи по въпроса на Територията.
"Няма как човек, който е казал "майната му на православието" (Сополан Паси), да бъде модератор между когото и да е. Това е отношение между нашите традиции, история и конституция, към нас, като хора. Същият човек е автор и на идеята "да скопим българския лъв" под егидата на … "давай да влизаме в еврозоната …". Другата одиозна фигура няма и да коментирам, все пак е бил президент на страната. Защо Борисов предложи тези двамата, това е негова оценка" е мнението за политическите контактьори на председателят на ПП АБВ Румен Петков.
"Борисов в последните дни прави някакви странни неща, които също някак си допринасят в това да се нанесе удар върху парламентаризма и да се върви към едноличната власт. Което в последните дни знаете, че е тема. Имаше контактна група за правителствоПаси и господин Плевнелиев. Сега предлагат контактна група за бюджет с президента. Няма такова нещо в българските закони, в българската Конституция. Има парламент. Там се решават тези въпроси … Изобщо не оспорваме личностите. Оспорваме принципите. Оспорваме посегателствата върху разделението на властите, върху силата на парламента в парламентната република, върху сценария да преминем към еднолична власт. Има парламент, има избрани групи, има ръководство вече [на парламента]. Ето сега отивам на председателски съвет. Там ще се съберем всички ръководства на групите и ще решаваме, какво да правим. За какво ни е медиатор помежду ни? Ние си говорим. И освен това тези медиатори нищо не могат да решат – решението е в нас", каза пък Корнелия Нинова.
Права е КорНи – парламентът е мястото за правене на политика. Само че парламентът протака нещата. А няма време, час по–скоро трябва да влезем във война с Руската федерация.
За това Борисов е готов еднолично да поеме отговорност, само да докопа пак изпълнителната власт, макар и задкулисно. Докато не се знае, какво ще реши Народното събрание по въпроса.
Затова се бъхтят безплатно "на ползу роду" и контактьорите.
След три срещи с парламентарни партии – ПП ГЕРБ+СДС, ПП "Български възход" и ДПС – (останалите партии ПП "Продължаваме промяната", Коалиция "Демократична България", БСП и ПП "Възраждане" отказаха да се срещнат с тях), контактьорите обявиха : "Пресечни точки намерихме много. Виждаме много силна мотивация и мобилизация на евроатлантическите сили … Ние сме убедени, че има не само мнозинство, но и конституционно мнозинство
image

И публикуваха декларация, кой знае защо от името на народните представители?
"Ние, народните представители от 48-то НС", започва декларацията.
"Декларираме готовност да работим по следните приоритети :
– Изразяваме своята силна политическа воля за по–нататъшна интеграция на България в ЕС и НАТО, като единствена гаранция за нашата сигурност и просперитет;
– Убедени сме в решимостта на Народното събрание да одобри втората част от покупката на Ф–16 за изграждане на пълна ескадрила за нашите ВВС;
– Потвърждаваме участието на България в изпълнението на приетите с единодушие – и с нашия глас! – решения на НАТО и Европейския съюз за оказване на военна, икономическа и хуманитарна помощ на Украйна в защита на нейната териториална цялост в международно утвърдените й граници;
– Потвърждаваме готовността на България да участва активно в усилията на международната демократична общност за следвоенното възстановяване на Украйна;
– Поемаме ангажимент за засилване на устойчивостта на нашата млада демокрация към хибридни въздействия, включително дезинформация, пропаганда и опити за подкопаване устоите на конституционното ни устройство", вменяват задачи на народните избраници назначените от Бойко Борисов контактьори.
Това последното – "опити за подкопаване устоите на конституционното ни устройство" – е насочено към тези, които замислят социалистически преврат в държавата.
А КорНи коментирала : "Научихме от медиите вчера, че имат проект за декларация. Също не е тяхна работаи в законите, и в правилника за работа на парламента е написано, кой внася декларации, по какъв ред се внасяткато че ли някак си се прави опит изобщо този парламент да бъде неглижиран, чрез блокажа му три денаимам чувството, че някой умишлено не искаше да тръгне работата. Сега с някакви контактни групи, които са …".
Ех, КорНи, КорНи! Ами че Херо Мустафа няма търпение, бе чоджум.
А няма вяра и на българските депутати – това БСП, това ПП "Български възход",  това ПП "Възраждане" – никак, ама никак не вдъхват евротрансатлантическо доверие и готовност да воюват в Украйна.

https://www.edna.bg/svobodno-vreme/razkritiiata-na-vanga-za-misteriiata-okolo-carichina-4647757
https://www.dunavmost.com/novini/rumen-petkov-kontaktnata-grupa-na-plevneliev-i-pasi-e-obida-za-balgarskata-natsiya
https://btvnovinite.bg/predavania/tazi-sutrin/ninova-podkrepihme-rashidov-za-da-izvadim-balgarija-ot-eventualna-mnogo-tezhka-kriza.html
https://www.dnevnik.bg/politika/2022/10/24/4406978_plevneliev_i_pasi_predstaviha_deklaraciia_na/
https://segabg.com/hot/category-bulgaria/sled-edva-3-sreshti-plevneliev-suchini-deklaraciya-imeto-na-ns



Тагове:   България,   Бойко Борисов,   Украйна,   декларация,   парламент,   Народното събрание,   САЩ,   територията,   ЕС,   Румен Петков,   Росен Плевнелиев,   Корнелия Нинова,   ВВС,   Соломон Паси,   Софийско,   Том Круз,   контактьори,   контактна група,   Руската федерация,   министър–председател,   Русия и Китай,   владимир владимирович путин,   26 октомври,   ес и нато,   Изпълнителната комисия,   Херо Мустафа,   Българският тълковен речник,   ПП Продължаваме промяната,   НАТО и Европейския съюз,   Генералния щаб на Българската армия,   село Царичина,   контактьорите Димитър Сираков и Елисавета Логинова,   Мисията невъзможна и Умирай трудно,   или Брус Уилис,   коалицията ГЕРБ–СДС,   лидера на ГЕРБ Бойко Борисов,   председателят на ПП АБВ Румен Петков,   ПП ГЕРБ СДС,   ПП Български възход и ДПС,   Коалиция Демократична България,   БСП и ПП Възраждане,   48-то НС,   това БСП,   това ПП Български възход,   това ПП Възраждане,   евротрансатлантическо,


Гласувай:
5


Вълнообразно


1. leonleonovpom2 - Много хубаво, прекрасно
26.10.2022 19:13
Събрали се Гела , Мара и само камшик Тодора липсва, засега! Но ще се включи и тя
Прекрасно ,световните проблеми са в сигурни ръце- на Българските депутатини! Ще бъдат решени, като на партийно събрание Да не се притесняваме за тях!
Кахърът е обаче с Българските проблеми! Тях чичо Сам, той сам ли ще ги решава, както си знае?
Да не би с някоя пролет, при която ще видим зима насред лято? Сакън!
Има ли точка в тази декларация ,че например ще направят така, че вместо на една изнесена Българска ябълка да внасяме 195, ще стане обратното?
Има ли в нея точка, че няма да внасяме добруджански боб от Казахстан и поморийска сол от Египет или пък Нигерия?
Че ще има на пазара, дори и за износ хубави, не дървени, Български домати, краставици, пипер, и всичко останало, което нашата страна произвеждаще някога? Ще имаме ли лека и тежка промишленост, както учехме , ще произвеждаме ли цимент и захар за нас поне ?
Или ще сме на нивото на бантустан, на хранени хора!
Щом работата опря до двама празнодумци да я вършат, спукана и е работата!
цитирай
2. iw69 - Ох,
26.10.2022 21:44
тия двамцата мегаидиота кат ги видя ми се повдига.

Единият като говори мазно, мазно си върти и усуква езика в устата а другият е гледал явно прекалено много американски филмови помии и се е вдебилясал като екшънгероите в тях.
цитирай
3. missana - Със Соломон Паси /Мони/ бяхме състуденти в Математическия факултет на СУ,
26.10.2022 22:47
при това от един и същи випуск. Той се беше изхитрил да се отклони от военна служба и по тази причина беше с 2 години по-млад. Беше интелигентен бонвиван, който участваше в купони и голи хора, както ми разказа една моя позната, присъствала на такава сбирка. Записа магистратура в сектора по Математическа логика. Когато завършихме висшето си образование, подлежахме на задължително разпределение. Събраха ни в най-голямата зала на ФМИ и комисията по разпределенията, председателствана от доц. Димитров /сега покойник/, започна да определя съдбата на всеки студент. Това стана в далечната 1979г. По това време имаше софийско жителство и студентите от провинцията драпаха с нокти и зъби да останат в София. Но деканът поля с леден душ техните надежди с думите: "Вие искате разпределение в София, но тук имаме случай на софиянец, който желае да бъде разпределен в провинцията. Вземете пример от него." Бях много любопитен да узная името на този софиянец. Оказа се Соломон Паси. Баба му беше от Смолян и той писмено поискал да бъде разпределен в този град. Дотук добре - дори похвално. Но какво се оказа по-нататък. На Паси била предложена докторантура, а докторантите бяха освобождавани от разпределение. При това положение той можеше да поиска и разпределение в село Граматиково. Та такъв хитрец си беше Соломончо. По това време зз ходех най-редовно на Черни връх и то по 2 пъти в рамките на един ден. Ходех и до село Чуй Петлово - отиване и връщане през Черни връх пеша. Една неделя виждам на върха Соломон с гаджето си. Той сподели, че искат да ходят до Чуй Петлово, но не знаели пътя дотам. Споделих, че аз знам пътя и той помоли да ги заведа. Обясних му, че докато стигнем може да замръкнем /месецът бе октомври/, а трябва и да се връщаме. Той каза, че няма проблем - тръгваме и ще се върнем тримата заедно. Когато стигнахме, той и приятелката му запалиха цигари и ги оставих да починат. Замръкваше и в един момент ги прекъснах с молба да тръгваме.
цитирай
4. missana - Тогава той ми каза:
26.10.2022 22:55
Младене, ние решихме да останем, защото сме много изморени. Ще потърсим къде да пренощуваме. ако искаш остани с нас. Останах като гръмнат, защото ми бяха обещали, че ще се върнем заедно, а се отметнаха. Поне да ми го бяха казали преди да почнат да пушат, за да спестя време, като тръгна незабавно обратно. Аз не можех да остана, защото нямаше как да се свържа със семейството си. По това време нямаше Джиесеми и вкъщи щяха да си изкарат акъла. В този момент гаджето му ми каза буквално следното:

"Ти си много пекън. Ще се вършеш лесно сам."

Аз наистина бях много пекън и буквално на спринт се устремих нагоре към Черни връх. Бързо падаше мрак, а откъм Чуй Петлово няма светлини и хубави пътеки. С триста зора се добрах до Черни връх и оттам на бегом се спуснах стремглаво под Драгалевските лифтове до Драгалевци. Накрая се прибрах вкъщи към 23 часа. Но никога няма да забравя как подло бях прецакан.
цитирай
5. kvg55 - До 1. leonleonovpom2
27.10.2022 12:01
Ха-ха-ха!
Къде ги търсиш? Двамата контактьори са важни хора – няма да се занимават с фасул, домати, пиперки и чукундур. Херо Мустафа им е поставила международни задачи.
цитирай
6. kvg55 - До 2. iw69
27.10.2022 12:06
Ха–ха–ха!
Падение българско.
Такова падение не е имало в историята ни.
цитирай
7. kvg55 - До 3. missana
27.10.2022 12:26
Е, да. Това са хора повече от егоисти.
Личното удоволствие ги води. И аз познавам такива.
Повече няма да тръгнеш с такива на път.
В тази връзка на страница 51–ва от Книгата съм писал : Не бих отишъл с него на разузнаване.
цитирай
8. kvg55 - Благодарности!
01.11.2022 13:42
Благодаря на всички коментирали!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: kvg55
Категория: Забавление
Прочетен: 5906963
Постинги: 2838
Коментари: 26152
Гласове: 34447
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930