Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.12.2020 07:01 - © Какво отговори Путин
Автор: kvg55 Категория: Забавление   
Прочетен: 790 Коментари: 4 Гласове:
5

Последна промяна: 24.12.2020 07:03

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
24.12.2020г.

image
    
На 17 декември се проведе традиционната годишна пресконференция на президента на руската федерация Владимир Владимирович Путин.
На интересния въпрос : "И последната част от въпроса е свързана с външна намеса (в предстоящите избори). Очевидно е, че е напълно възможно, особено след като кампанията е толкова сериозна. Как възнамерявате да устоите на тази намеса?", Путин отговори така : "Тук предишен колега питаше за възможна външна намеса в нашите избори. Съжалявам, не реагирах, не защото не искам да отговоря. Просто си помислих, че има и други по-важни въпроси и се фокусирах върху тях. Но това е общ въпрос. Разбира се, те ще се опитат да се намесят, те правят това през цялото време, не само на нашите избори, практически по целия свят. Това е глобалната политика. Както бази по света, така и интервенции по света. Ние знаем това, подготвяме се за това. Но ние ще можем да се противопоставим ефективно на това, само ако преобладаващото мнозинство от нашите граждани разберат, че: а) това е намеса; б) че сме длъжни да му се противопоставим; в) че това е неприемливо и че ние самите трябва да определяме собствената си съдба. Това е изключително важно вътрешно състояние на нашето общество. Следователно отношението на блогърите в Интернет, отношението на медиите да се защитават е изключително важно нещо, да защитават своя суверенитет. В същото време ние сме, разбира се, отворени, разбира се, за сътрудничество с нашите партньори, ние сме отворени за международни наблюдатели. Вероятно няма такава откритост никъде по света. Знаете ли, в някои щати на САЩ има повече от дузина щати, където присъствието на чуждестранни наблюдатели обикновено е забранено от щатските закони. Нямаме нищо подобно в нашата страна. Напротив, ние сме отворени, ще работим, с нас активно работят наблюдатели в страната и сега се присъединиха обществени организации, Обществената камара, други обществени организации, имат право да участват като наблюдатели. Разширяват се възможностите за наблюдение на политическите процеси в страната, както и преди, за политическите партии и медиите. Несъмнено ще изградим тази област от нашата работа, за да постигнем основното. И основното е, че самите граждани на страната ни трябва да са уверени, че изборите се провеждат открито, прозрачно и техните резултати заслужават уважение".
И друг въпрос : "Защо руските хакери този път не можаха да помогнат на Тръмп да бъде избран? Всички те вече ли са емигрирали в Силициевата долина? И те не изоставят своите, както обичате да казвате. На каква позиция може да разчита Тръмп сега? И ще го приютите ли, ако поиска политическо убежище като Сноудън? Това е толкова актуален въпрос".
И отговорът : "Защо руските хакери този път не помогнаха на Тръмп да бъде избран? Вярвам, че това не е въпрос от ваша страна, а провокация. Руските хакери не помогнаха на настоящия президент на САЩ да бъде избран и не се намесиха във вътрешните работи на тази велика сила. Всичко това са спекулации, всичко това е причина да се развалят отношенията между Русия и САЩ. Това е причина да не се признае легитимността на настоящия президент на Съединените американски щати по вътрешнополитически американски причини. В този смисъл руско-американските отношения станаха заложници на вътрешната политика в самите САЩ. Струва ми се, че Тръмп няма нужда да си намира работа. Почти 50 процента от населението гласува за него, ако се брои по броя на гласувалите, а не по избирателите. Той има достатъчно голяма база за подкрепа в рамките на Съединените щати и, доколкото разбирам, няма да напусне политическия живот на страната си".
А на въпроса на провокатора от ВВС отговори подобаващо : "Нека бъде така, както е? И така, като държава от НАТО вие ще летите над нас и ще прехвърлите всичко на вашите американски партньори, а ние ще бъдем лишени от такава възможност по отношение на американска територия? Вие сте умни хора, защо мислите, че сме задници (придурки)? Защо смятате, че не можем да анализираме и да разгледаме такива елементарни неща?".

http://kremlin.ru/events/president/news/64671




Гласувай:
5


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

1. apostapostoloff - Боко, Боко
24.12.2020 08:32
Боко се окопа дълбоко и
през март ще ви ебе жестоко.

Та след това още 4 години
гол да го барате и сополив да го целувате.
цитирай
2. mt46 - Поздрав!
24.12.2020 11:53
Разумни отговори на Путин...
цитирай
3. kvg55 - До 1. apostapostoloff
24.12.2020 13:34
Ще си говорим напролет.
цитирай
4. kvg55 - До 2. mt46
24.12.2020 13:35
Отговори на отговорен политик.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: kvg55
Категория: Забавление
Прочетен: 5901832
Постинги: 2837
Коментари: 26142
Гласове: 34440
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930