Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.10.2023 20:01 - © Да предадеш навреме не е предателство, а предвидливост
Автор: kvg55 Категория: Забавление   
Прочетен: 705 Коментари: 6 Гласове:
8

Последна промяна: 16.10.2023 20:03

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
16.10.2023г.

     В сайта на Народното събрание е поместено следното съобщение
image
След срещата, в "По света и у нас" Костя съвсем основателно постави въпроса : "Аз поставих въпроса, защо присъства лицето [Даниел] Лорер? Което не е нито заместник–председател на парламента, нито е председател на парламентарна група. Коментарът беше от страна на Кирил Петков, че той го бил поканил, защото бил представител на еврейската общност".
На следващата сутрин в "Денят започва" Костя доразви темата : "Така или иначе на тези срещи не се казват някакви, кой знае колко тайни неща. Въобще не си мислете, тъй като имайки предвид нивото на пробив в националната ни сигурност на най–високо равнище, и аз да бях на мястото на службите, и аз нямаше да споделям основните тайни на държавата с хора като Кирил Петков ("лицето Петков е издало държавни тайни на чужди посланици", твърди Костя, за което деяние на Кирето парламентарната група на ПП "Възраждане" е подала сигнал в прокуратурата, който сигнал не бил единствен) … Това е държавна измяна и когато имаш такива хора начело на държавното ръководство, щото в крайна сметка партията на Петков и на Асен Василев управлява държавата – техен е министър–председателя, очевидно е че не трябва да им се има никакво доверие. Тези хора трябва да лежат в затвора, а не да участват в съвети за национална сигурност … При нас всеки един човек, всеки един случайник преминаващ през политиката, се упражнява по темата национална сигурност. Това е обидно за държавността … Вчера на така наречената среща по едно време влизаха хора, които носеха кафета, появи се лицето Даниел Лорер, което никой не можа ди ни обясни какво прави там … И когато видях, че там присъства Лорер, аз питах защо е тук, лицето Петков даде един отговор, който дори няма да го кажа, щото наистина е унизителен за българската държава. Но аз тогава казах, питах го самия Лорер не смята ли, че трябва да напусне? Той каза "Не", защото аз съм заместник–председател на комисията по външна политика. Тъй като комисията има и други членове, има и други заместници, има и председател, аз тогава казах на шега да ги извикаме и тях. И по едно време и те се появиха. Появи се Бойко Борисов, появи се Делян Пеевски … Но това вече само по себе си дискредитира самата идея за … един затворен формат, в който да се обсъждат държавните тайни …
(Костя добре знае защо Лорер е там, ама понеже няма доказателство, не го казва. И аз нямам доказателство, но както казва Цвъци, имам обосновано предположение защо Лорер си вре носа навсякъде постигнато с методите на диалектическата логика. Защото персоната Даниел Лорер е информатор на еврейската държава и на управляваната от евреите държава) 
image
Вижте, хората които изнасят държавните тайни са хората, които управляват държавата. И ако трябва да говорим за реформи [в службите], може би най–добрата реформа е да вкараме тези хора [управляващите държавата] в затвора (Ха–ха–ха!). Това е реформата така, както аз я разбирам … Вот на недоверие трябва да се направи за цялостната политика на правителството. Защото това правителство е вредно за държавата. То е заплаха за националната сигурност. Мястото му е в затвора – не в министерския съвет", дума Костя.
Думите на Костя изнервиха водещия Иванов, който го прекъсна с думите "В момента спекулираме! Да се насочим към нещо конкретно". След което Костя му запуши устата с конкретика, както се казва. След което пък започна заяждане с госта от страна на Симеон Иванов, съпроводено с тънка саркастична усмивка и саркастичен поглед из под вежди.
А на излизане Бочко каза : "Напротив! Службите, МВР трябва да имат изключителна бдителност. Имаме много общности тука, които се мразят, имаме и атентат "Сарафово".
Явно обстановката доста се е изменила, тъй като Баце е изоставил тезата, която лансира след атентата над израелските летовници на бургаското летище през 2012–та година за защитната роля на дюнерджийте и дюнерджийниците над нашата територия от арабите–терористи.
Още от времето на "оня списък" – когато на 4 февруари 1992 година Ахмед Доган, лидер на ДПС и на парламентарната група на движението, и свидетелят Мехмед Тефик посещават  посолството на Република Турция в София и предават списък с имена на служители от Националната разузнавателна служба и Разузнавателното управление на Министерството на отбраната (38 страници съдържащи почти 1300 имена), както и други секретни материали – предателството на българските политици се движи трайно по възходяща линия.
image

Богдана Лазарова, "Оня списък". Първият разгром на разузнаването

Предателство на националния интерес извърши и кривоустата Меглена Кунева. В интерес на френския ядрено–енергиен комплекс тя прибързано и необосновано, и срещу добро възнаграждение несъмнено, наложи затварянето на първите четири реактора на АЕЦ "Козлодуй" в услуга на конкурента АЕЦ "Черна вода", намираща се на територията на поддържаната от Франция Румъния.
Предателство е и окончателното прекратяване на проекта АЕЦ "Белене" и продажбата (?) на Украйна на предназначените за него два реактора.
Несъмнено има и други такива деяния, за които сега не мога да си спомня.
На страница 51–ва от Книгата ;–) съм написал : "Да предадеш навреме не е предателство, а предвидливост".
Що се отнася до собствената им кожа, нашите политици са изключително предвидливи. Не е така, видно е от всички, в държавните им дела.
Ето, Ахмед Доган предаде "оня списък" и получи съгласието на турските специални служби и политици да не му се пречи да стане водач на българските турци, въпреки съмненията, че не е етнически турчин.
Кунева–Пръмова за сметка на българската енергетика си обезпечи финансово битието.
Бочко предаде на Реджеп Ердоган негови политически противници укрили се в България от преследване и си спести главоболия с незаконно преминаващи границата с Турция мигранти.
Кире предава всичко на поразия, скоростно, защото и време няма. А и за това е назначен.
Палачинката се обръща и вероятността да се бяга отвъд Атлантика е доста вероятна. А там без пари си загинал. А и господарите, след като вече не си им нужен, престават да те познават.
Баща ми разказваше следната легенда : След отварянето на Руско–турската Освободителна война през 1877–ма година Ненко Терзийски–Балдьовеца тръгнал с отстъпващата войска да бяга към Турско. В Кърджали някакъв турчин взел да го разпитва кой е, откъде иде, накъде е тръгнал и прочие. Ненко се похвалил, че е издал на турската власт Събранието на Оборище.
Тогава турчинът ревнал : Ай, саканъ, бе! Ти вашите си предал, та нас няма да предадеш.
Извадил пищова и го гръмнал.
Разказваното от баща ми може и да има някакво основание, защото StandartNews.com пише : "По–нататък (след войната, след Освобождението) съдбата на Ненко е неизвестна. Според някои източници се навъртал по границата, където е убит от македонски революционери, а според други – живял в Кърджали и бил убит от помак, според трети е разпознат от български войници при Цариград и убит при опита му да избяга в Османската империя".
За змията която ухапала Панайот Волов на Събранието, баща ми твърдеше, че е било слепок.   

https://www.parliament.bg/bg/news/ID/5826
https://bnt.bg/news/po-sveta-i-u-nas-2000-chasa-12-oktomvri-2023-g-321956news.html
https://bnt.bg/news/shte-ocelee-li-ne-koaliciyata-sled-vota-na-nedoverie-321950news.html
https://dariknews.bg/novini/afera/onq-spisyk-osvetil-stotici-oficeri-ot-razuznavaneto-chast-1-428140
https://kvg55.blog.bg/zabavlenie/2022/11/18/predatelstvoto-kato-predvidlivost.1843422
https://www.standartnews.com/balgariya-obshtestvo/cherna-zmiya-goni-yuda-na-aprilskoto-vstanie-491572.html

© Красимир Говедаров, Главен експерт




Гласувай:
8


Вълнообразно


1. morskipesni - Правилно ли съм прочел?
16.10.2023 20:10
Събра се Предателския Съвет към НС, предателствуван от еврейската общност. Поканени са министър-предателят и партньори от предателствущата Комисия на ЕС.
цитирай
2. kvg55 - До 1. morskipesni
16.10.2023 20:34
Не си го прочел правилно, но по–важното – разбрал си го правилно.
цитирай
3. mt46 - ...
16.10.2023 23:19
У нас се навъдиха много предатели на българските национални и народни интереси...
цитирай
4. kvg55 - До 3. mt46
17.10.2023 08:31
Винаги ги е имало предателите, кога повече, кога по–малко, и не само у нас.
цитирай
5. nedovolen - Трайчо Костов преди да го бастисат, ...
17.10.2023 08:41
Трайчо Костов преди да го бастисат, завещал на сина си. В България с политика да не се занимава. Може би това е имал в предвид, че само предатели.
:)))
цитирай
6. kvg55 - До 5. nedovolen
17.10.2023 11:42
От баща си знам, че Трайчо Костов е осъден, защото отказал да даде някаква правителствена информация на съветските другари.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: kvg55
Категория: Забавление
Прочетен: 5921616
Постинги: 2839
Коментари: 26154
Гласове: 34451
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930