Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.07.2023 08:01 - © Нашият човек в НАТО донася
Автор: kvg55 Категория: Забавление   
Прочетен: 3142 Коментари: 6 Гласове:
10

Последна промяна: 19.07.2023 08:15

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
19.07.2023г.

     Срещата на върха на НАТО във Вилнюс засили тъгата на президента Путин.
Около срещата на върха във Вилнюс имаше много слухове и предположения. Казаха, че точно там Украйна ще бъде тържествено приета в Северноатлантическия алианс, ще ѝ бъдат предадени атомни подводници от типа "Охайо" и ще бъде обявена война на Русия. Но се оказа съвсем различно. Само ѝ вдигнаха знамето на пръта. Андрей Ревнивцев в "Царград" разглоби главния механизъм на НАТО на зъбни колела. И какво се оказа, че има вътре?
Струва ви се, че поне повърхностно познавате почти всички от шайката наречена НАТО. Но вероятно не сте предполагали колко неприятни ще се окажат хората, които говореха обичайните думи на тази международна среща и се снимаха, грейнали с хищни усмивки. На техния фон неспокойният Владимир Зеленски, облечен в маскараден костюм в цвят каки, ​​представи забавната част от пиесата.
Кой друг е играл във "Вилнюският спектакъл"? Прочетете и ще разберете колко ужасен сценарий могат да изиграят натовските "актьори" :
От Обединеното кралство : Съветникът на бездомните Риши Сунак
Министър–председателят на Британия от индийски произход стана лидер на страната след оставката на политическата карикатура Лиз Тръс, която издържа само 45 дни на поста ПМ. Изборът на Риши Сунак е политически технологичен ход в духа на специфичния английски хумор. Британците, сякаш се извиняват за колониалната политика на бившата империя в Индия, и избраха индиец за министър–председател.
Но не парий, а "зл(н)атен". Човек от свръхбогато семейство, чието състояние надхвърля това на краля. Може би затова Сунак е толкова далеч от хората, че понякога се държи в стила на Мария–Антоанета, на която се приписва фразата : Е, като нямат хляб, да ядат пасти.
Така например по време на коледните празници британският министър–председател
image
отиде в център за бездомни, където попита един бродяга дали се занимава с бизнес и дали иска да смени професията си и да започне да инвестира? Може би е по–добре Сунак да започне да инвестира в икономиката на страната си, а не в Украйна?, препоръчва Ревнивцев.

От Испания участва илюзионистът Педро Санчес
Де юре глава на Испания е кралят, понастоящем Филип VI. В действителност обаче страната се ръководи от министър–председателя Педро Санчес
image
Въпреки че, ако погледнете още по–дълбоко, Областният комитет (Обком) на Вашингтон, както всъщност навсъде в Евроколхоза. Какво знаем за сеньор Санчес? Достатъчно е да цитирам един единствен факт от неговата биография. По време на встъпването си в длъжност Санчес отказа да положи клетва върху Библията (нали е социалист) за първи път в историята на съвременна Испания.

Страна, известна с католическите светилища (манастира Монсерат, катедралата Саграда Фамилия), където християнските традиции са все още силни, беше оглавена от твърд атеист. Това, което другарят Санчес тържествено обяви лично. Изглежда, че социалистът трябваше да разреже тортата и да нахрани гладните граждани, но уви, Санчес следва глобалистките тенденции, характерни за Евроколхоза. Да, и със социалистическото "приятелство между народите" имаше засечка. Скандалът стана широко известен, когато Санчес избърса гнусливо ръката си, след като се ръкува с чернокожа жена. Това е всичко, което имат – една имитация на човек.
Франция беше представена от училищния фантазиращ си пубер Еманюел Макрон
Адекватността на френския президент, който обеща да достави на Украйна ракети с голям обсег, буди сериозни опасения. Наистина ли той няма друга работа, освен да се хвърли в украинския конфликт? Докато мигрантите бушуват в родината на Макрон, а местното население бързо обеднява, време ли е да подкрепя банановата република с президент комик.
Но какво друго може да се очаква от човек, който има толкова специфични вкусове. Известно е, че Макрон е женен за своята учителка Брижит Троние, която е с 24 години по–възрастна от него. Заедно те не дундуркат общи деца, а седемте внуци на баба Троние. И тук без помощта на психолог няма да мине 
image

От Федералната република с "Леопард" дойде ръждивата балванка Олаф Шолц
Германският политик с фейс на портиер Олаф Шолц явно не е за фюрер. Той дори не може да се впише успешно, а само унило следва us–американските интереси, сякаш го дърпат с върви. Той преглътна взривяването на "Северен поток", смирено доставя "Леопард"–и на Укрорайха, кротко предъвка преместването на част от тежката индустрия от Германия в САЩ.
Това е тъжен, избелял германец, от чиято желязна воля е останала само ръждясала заготовка. На този фон дори Ангела Меркел сега се възприема като гигант, защитаващ интересите на своя народ. Шолц е халюцинация на европейската политика, човешка функция, която няма да остави следа в историята. Както и да е, добре. Той дори няма деца, както впрочем повечето европейски политици
image

От Канада : Нелепият Джъстин Трюдо
Канадският лидер усилено работи за образа си на "свой на борда" : ходи със смешни чорапи, лудува, кикоти се и демонстрира спонтанност и свобода, граничеща с идиотизъм. В действителност обаче това е маскарад.
Когато наглосаксонците трябва да направят поредния мръсен номер, Трюдо с офицерска осанка се хваща под козирката и го прави. Например, той веднъж донесе на пресата съдържанието на поверителен разговор със Си Дзинпин. Председателят на Комунистическата партия на Китай не забрави тази грубост и в кулоарите на срещата на Г–20 в Индонезия публично обвини Трюдо в нарушаване на условията на преговорите. Премиерът на Канада измърмори нещо глупаво. Си махна с ръка (какъв е смисълът да говоря с глупак) и си тръгна
image

От Италия спокойният Серджо Матарела
Либералите обичат да ругаят ръководството на Руската федерация, обвинявайки го във факта, че според тях там седят възрастни и опърпани хора. Независимо дали става въпрос за "нормални държави". Но например президентът на Италия Серджо Матарела вече е на повече от 80 години и никак не се чува европейската общественост да вие заради господството на геронтокрацията в Евроколхоза 
image

Между другото, на фона на други политически фигури в Европа Матарела изглежда и се държи относително нормално : той не прави остри нападки срещу Русия, той е баща на три деца и, макар и на думи, изповядва християнската вяра. Това никак не е зле. При него поне в Рим няма да издигнат паметник на Сатаната, както в американския Детройт.
От Полша прескочи синтетичният Анджей Дуда
Президентът на Полша Анджей Дуда, на когото американците са готови да предоставят ролята на новия жандарм на Европа, заяви във Вилнюс, че НАТО може да въведе мироопазваща мисия в Украйна след края на войната. Очевидно под това Дуда разбира присъединяването на Западна Украйна към Полша. Под чия мелодия танцува, всички разбират прекрасно. Но кой е полският президент? 
image

Типичен кариерист и популист. Дори русофобията му е някак си синтетична, неискрена, принудителна – "заради работата". Той обаче служи правилно на наглосаксонците : изпраща поляците да умират в Новоросия, размахва сабя, призовавайки Украйна да влезе в НАТО и, изглежда, изобщо не се притеснява, че ако започне открит конфликт между Русия и Алианса,  Полша първа ще бъде ударена от ракетна атака. Твърде много зараза се разпространява от нейната територия. Необходимо е лечение в инфекциозна клиника.
От Турция доплува политическият негодник и търгаш Реджеп Тайип Ердоган
Президентът, когото в Русия някои по някаква причина наричат ​​или "приятел" или "съюзник", както обикновено демонстрира скандална класа на политическо ходене по въже. Въпреки че Русия му помогна да спечели изборите, Ердоган реши да си покаже зъбите в навечерието на срещата. Той взе и върна мръсниците от нацисткия батальон "Азов" обратно в Украйна, която по този повод организира почти всенародни тържества 
image

Но Ердоган вече не е млад и често изчезва от полезрението поради болест. Наскоро по време на живо предаване той оцеля след инфаркт и се озова на болнично легло. Но се съвзе малко и веднага се зае със старото. Това, очевидно, е някаква форма на патология и психиатрите или психолозите знаят името ѝ. Но с прости думи на руски това се нарича "подлост".
И да не забравим …
От САЩ с F–16 като подарък за Наполеончик долетя реанимираният Джо Байдън
Президентът на Съединените щати или "Сънливият Джо", както го нарекоха журналистите, не ходи никъде без креватче. Така във Вилнюс Байдън държеше лист хартия с теми, върху които трябва да се наблегне. Карта, публикувана от Daily Mail, показва няколко думи : НАТО, Турция, F–16, изкуствен интелект. Байдън все повече заприличва на съживена мумия от едноименен холивудски филм. Гледайки го, човек си спомня съветски анекдот от времето, когато радио "Ереван" било попитано защо Брежнев пътува по целия свят, а Андропов седи в Москва, без да излиза. На което арменското радио отговорило : Все пак Брежнев работи на батерии, а Андропов е свързан към мрежата.
Очевидно Байдън се захранва с литиево–йонни батерии 
image

Кой е останал
Останалите лидери на страните от НАТО са същите статисти, само че с второстепенни роли. Те не се виждат дори от първия ред през бинокъл. С изключение на унгарския министър–председател Виктор Орбан. Гледайки как в началото на лятото той поиска да призове европейските страни да повлияят на Киев и да постигнат отмяна на "контранастъплението на Въоръжените сили на Украйна", за да избегнат огромен брой жертви, неволно се прокрадва мисълта, че той е нашият човек в НАТО.
Освен това Орбан каза, че Унгария ще се придържа към своята политика и няма да допусне прекъсване на отношенията с Русия 
image

И като гледате другите пластмасови политици от алианса, разбирате мъката на президента Путин, който веднъж каза : След смъртта на Махатма Ганди няма с кого да си поговориш.
Затова е тъжен Владимир Владимирович. Защото няма с кого да си поговори за човечеството.

https://vladimir.tsargrad.tv/articles/nash-chelovek-v-nato-sammit-v-vilnjuse-podtverdil-tosku-prezidenta-putina_824786?utm_referrer=https%3a%2f%2fwww.google.bg%2f

© Красимир Говедаров, Главен експерт




Гласувай:
10


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

1. nedovolen - Във Вилнюс Наполеончик получи д...
19.07.2023 08:14
Във Вилнюс Наполеончик получи дантелени гащички с розова панделка.
:)))
цитирай
2. kvg55 - До 1. nedovolen
19.07.2023 08:40
Напъхаха му и биберон в устата за временно успокоение.
цитирай
3. morskipesni - Браво за илиюстрирания материал
19.07.2023 10:39
и адекватните преценки и свежи коментари.
Ако се проследят хронологично физиономиите
с които се появява Zеленото човече (колаж?)
ще забележите, че нещо грозно избива отдолу,
разкривява чертите като маймуно-дяволско лице.
Нито тенът на кожата, нито устата и очите са човешки.
Слушайте как говори: Напоследък със скандирания,
грачения и скърцания-навито на пружина таласъмче.
Без контакт с главния. Без връзка с реалността.
цитирай
4. kvg55 - До 3. morskipesni
19.07.2023 15:19
Да, точно и забавно са обрисувани.
А Наполеончик скоро не съм го разглеждал и анализирал.
цитирай
5. bojo12345 - Годник-негодник, Ердоган си гледа старотурския интерес.
19.07.2023 15:37
След сума въртеливо движение, пусна Шведите да си трошат главите с Русия, обаче! Обаче дъртелът, забравяш кой е, благослови мечтите му за България. Очаквайте новини само на турски, пък няма вече *да си пея песента".
цитирай
6. kvg55 - До 5. bojo12345
19.07.2023 17:30
А бе, руснаците са прекъснали "зърнената сделка" от която Турция печелеше.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: kvg55
Категория: Забавление
Прочетен: 5923744
Постинги: 2839
Коментари: 26154
Гласове: 34451
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930