Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.04.2023 07:01 - © Как другарят Путин изигра Колективния Запад
Автор: kvg55 Категория: Забавление   
Прочетен: 3780 Коментари: 0 Гласове:
8

Последна промяна: 07.04.2023 07:07

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
07.04.2023г.

     Във вторник следобед министърът на външните работи на Финландия Пека Хаависто връчи документите за присъединяване на американския държавен секретар Антони Блинкен, пазител на основополагащия договор на НАТО. Така Финландия стана 31–ият член на военния съюз на НАТО, което нумеролози изчисляват като зловещо предзнаменование за влизащото и на влизащото му.
Швеция пък чака на Реджеп Тайип Ердоган ага да му кефне да я пусне и нея в сатаНАТО–то.
image

Агресивната експанзия на НАТО на Изток :
1) Присъединили се по време на Студената война;
2) Присъединили се след разпадането на Съветския съюз (1990);
3) Присъединили се след приобщаването на Крим към Руската федерация (2014);
4) Желаещи да се присъединят към НАТО днес

По този повод "По време на церемонията Блинкен удари руския президент Владимир Путин", съобщава немската Deutsche Welle.

"Изкушавам се да кажа, че това е може би единственото нещо, за което можем да благодарим на господин Путин, защото той отново ускори нещо, което твърди, че иска да предотврати чрез агресията на Русия, карайки много страни да вярват, че трябва да направят повече за да се грижат за собствената си защита и да се уверят, че могат да възпират евентуална руска агресия в бъдеще", казал държавният секретар точно преди да приеме документите, които направиха членството на Финландия официално.
Генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг не останал по–долен : "Президентът Путин искаше да затръшне вратата на НАТО. Днес ние показваме на света, че той се провали, че агресията и сплашването не работят", казал Столтенберг.
Само че на финландците не им се иска само те да ядат бой от Руската федерация, та затова финландският президент Саули Ниинисто обещал, че "Хелзинки ще работи "безмилостно", за да осигури членството на Швеция в НАТО", донася пак немското радио.
"Членството на Финландия не е пълно без членството на Швеция", изтъкнал  лицемерно Ниинисто в изявление. Наистина "безмилостно" накисване на другарчето.
Нема на Вуте да му е добре, а на Нане да му е зле, я, ще кажем ние.
Вестник СЕГА пък глупаво побърза да напише : "Американски агент ли е Путин?; Руският президент изпълни всички мечти на американците, които те нямаха сили да постигнат; Вредите, които причинява на своята държава, могат да се обяснят само по два начина : първо, че е изпаднал в умопомрачение и затова е нападнал Украйна; второ, че обслужва интересите на враговете на Русия, сред които американците са на първо място …
В крайна сметка човек [има се предвид Путин естествено] може да е глупав и без да е луд".
Но за мен важно е първото изречение на публикацията, а именно :
"Поведението на руския президент Владимир Путин изглежда лишено от здрав разум, освен ако не бъде погледнато от друг ъгъл".
Точно другият ъгъл, от който се вижда истината, имам предвид! И от там ще погледна.
image

Путин действа като агент камикадзе, което е висшата степен на преданост, твърди вестник СЕГА 

А дали е така?
Когато срещу теб тайно се крои заговор и подмолно ти подготвят и осъществяват на твоята територия терористични актове и коварно ти гласят война и разчленяване на държавата, най–правилното действие е да изкараш враговете си наяве. Отношенията трябва да са ясни за да се вземат обосновано необходимите мерки. Противоречията не се примиряват, а се преодоляват.
Е, точно това направи Владимир Владимирович Путин със Специалната военна операция.
Изяви подлостта и лицемерието на Колективния Запад пред света. Разкри картите им.
Осем години чрез Меркел, Оланд и Микрон Колективният Запад будалкаше Путин, като в същото време подготвяше, като я въоръжаваше и фашизираше, Украйна за война срещу Руската федерация. Прикриваше военните ѝ престъпления в Донбас и Луганск.
Владимир Владимирович изясни и продължава да изяснява отношенията си със света.
Ето, вече е ясно, че Финландия и Швеция са сред враговете и към тях ще се подхожда като с такива. И в момента управляващите България се наредиха сред враговете на братския руски народ, на когото дължим Освобождението си от османското "присъствие".
"Армения обръща гръб на Русия и се кланя на Запада?", пише Валерий Бурт във Fondsk.ru.
От друга страна пък имаме следния резултат : "Едновременно двама агенти на НАТО загубиха властта си заради Алианса"; Президентът на Черна гора Мило Джуканович и финландският министър–председател Сана Марин едновременно загубиха изборите : той – съкрушително, тя – неочаквано. За съжаление още преди това те успяха да присъединят страните си към НАТО, за което като цяло си платиха цената … Двама агенти на глобализма бяха изхвърлени от седлото наведнъж, и – подчертаваме – много ефективни агенти, които успяха значително да разширят влиянието на Съединените щати на континента", пише Дмитрий Бавирин пък в «Деловая газета «Взгляд».
image
Мило Джуканович и Сана Марин загубиха изборите и властта заради русофобията си

Унгария и другарят Виктор Орбан не са врагове на Русия. Кралство Саудитска Арабия и другарят крал Салман ибн Абдулазиз ал Сауд и престолонаследникът Мохамед бин Салман бин Абдулазиз Ал Сауд не са врагове на Владимир Владимирович. И въобще целият ОПЕК+ е дружески настроен към него – "ОПЕК и нейните съюзници, включително Руската федерация, се споразумяха в неделя да разширят съкращенията на производството на суров петрол едва до 3,66 милиона барела на ден (bpd) или 3,7% от световното търсене", съобщава Reuters.
"Решението на ОПЕК+, което беше секретно до самото му обявяване, да намали сериозно производството, шокира Запада", коментира Олга Самофалова в «Деловая газета «Взгляд».
А намаляването на производството води до повишаване на цените, което облагодетелства Руската федерация. Така че решението на ОПЕК+ е колегиална подкрепа за Русия.
Китайската народна република и другарят Си Дзинпин са верни другари на Владимир Путин във взаимната им борба срещу неоколониализма и империализма за многополюсен свят.
И в днешното време разделно, когато се вземат окончателни решения за кратко време, да си припомним :
"Мгновения раздают кому–позор
Кому–беславье, а кому–бессмертие".

https://www.dw.com/en/finland-officially-becomes-a-nato-member/a-65226806
https://www.segabg.com/category-observer/amerikanski-agent-li-e-putin




Гласувай:
8


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: kvg55
Категория: Забавление
Прочетен: 5936136
Постинги: 2839
Коментари: 26154
Гласове: 34451
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930