Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.02.2023 15:01 - © Откровенията на Джон
Автор: kvg55 Категория: Забавление   
Прочетен: 957 Коментари: 6 Гласове:
7

Последна промяна: 06.02.2023 15:05

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
06.02.2023г.

     Този път Вован и Лексус се прицелили в бившия съветник по националната сигурност на президента Доналд Тръмп Джон Болтън (2018−2019) и му заметнали телефонна кукичка 
image
Двамата шегобийци разбърборили Болтън от името на бившия президент на Украйна Петро Порошенко, с когото us–американецът лично се познавал, и така убедително провели разговора, че той се разоткровеничил неприлично.
Видеото с ташака е публикувано в телеграм канала на Вован и Лексус в няколко части.
"Има хора в Съединените щати – някои от тях от Републиканската партия и някои от Демократическата партия – които се върнаха към един вид изолационизъм, те остават много малко малцинство. Ние всички оставаме бдителни и се уверяваме, че тяхното влияние няма да започне да расте", анализирал us–политическия живот Болтън.
"Трябва да се съсредоточим върху увеличаването на натиска на икономическите санкции. Не мисля, че сме направили достатъчно, за да наложим санкциите. Русия продължава да ги заобикаля. Идеята за ограничаване на цената на руския петрол би им помогнала да избегнат санкциите. Китай им помогна много. Те се преструват, че искат да се разграничат от Русия, но мисля, че оказват значителна помощ в много отношения", коментирал санкциите политикът.
"Вероятно направихме грешки през този период. Тогава трябваше да предоставим повече оръжия, повече обучение, повече подкрепа, за да покажем на руснаците, че цената за тях ще бъде много, много висока. Но мисля, че руският президент Владимир Путин почувства, че Западът реагира зле на нахлуването в Грузия и първото нахлуване в Украйна, и че му липсва политическа воля за съпротива", отчел грешките на Колективния Запад бившият съветник.
Джон се срещал през 2019–та година и с Батька Лукашенко в опит да го разубеди да си сътрудничи с Руската федерация и Владимир Путин :
"Отидох да се срещна с Лукашенко, за да видим дали можем да го накараме да обърне гръб на Москва. НАТО създаде проблем, като спря разширяването си и остави сива зона в Молдова, Беларус, Украйна, като по този начин позволи на руснаците да създават проблеми там …
Така че това беше още една възможност, която пропуснахме :
– Да, за Путин би било по–трудно да атакува, ако Лукашенко беше на наша страна, казал лъже–Порошенко.
– Да, мисля, че ще намери голяма подкрепа в САЩ … Имахме много пропуснати възможности, няма съмнение в това. Мисля, че в администрацията на Тръмп … Той беше толкова погълнат от идеята, че Украйна помага на неговите политически опоненти … Беше много трудно да се съсредоточи вниманието му в това отношение. Споменах в книгата си, че той веднъж ме попита дали Украйна е част от Русия и вярвам, че той до известна степен смяташе, че Украйна е част от Русия. Това е, с което трябваше да се справим, признал Болтън.
– Знам, че се опитахте да принудите Лукашенко да се откаже от идеята за единство с Русия, но в крайна сметка той просто я отхвърли.
image

"Ние мислим само доброто на Беларус и беларуския народ", казва Джон Болтън.
"Вярвам ти, вярвам ти", отвръща му Александър Лукашенко 

 – Да, и не можах да разбера дали той беше честен с мен или не, казал американският политик.   Когато се появиха антилукашенковските сили, аз безусловно подкрепях техните стремежи. Но истинският въпрос беше как да се реализират тези стремежи, така че Беларус да не бъде отново погълната от Русия. Лукашенко може и да не искаше да бъде втора цигулка на разрастваща се Русия, но със сигурност не искаше да бъде обесен на стълб от неговите хора пред един от неговите президентски дворци. Така че това беше още една възможност, която мисля, че пропуснахме.
– Но вие също помогнахте на Тихановска. Мисля, че ако ѝ бяхте помогнали много повече, мисля, че бихме могли да направим нещо още по–добро.
– Да, мисля, че все още можем да направим много, признал Болтън.
Мисля, че по отношение на сигурността в Източна Европа, ако загубим Беларус и Русия я получи … Мисля, че каквото и да се случи [сега] в Украйна от военна гледна точка, ние ще спечелим. Но [тогава] можехме да загубим Беларус без битка. И тогава Украйна, Полша, балтийските страни биха били в стратегически много неизгодна позиция …
И когато той [Путин] отслабне, можем да вземем всичко в свои ръце и да си върнем Донбас", изповядал се Джон.
Като го слушаш и ти става ясно защо политиката на САЩ срещу Беларус и Русия се проваля.
Според Болтън обещание на държавния секретар Джеймс Бейкър към Михаил Горбачов да не се разширява НАТО на изток не е имало : "В този разговор с Горбачов Бейкър всъщност спекулираше и търсеше начини да избегне конфронтация. Имаме поговорка : ако опонентът ви извършва самоубийство, не се намесвайте. СССР и Варшавският договор се разпадаха, Бейкър и Джордж Буш не искаха да ограничават този процес", развил версия екссъветникът.
"Трябва да решите [Киев] кои цели искате да ударите. Уверете се, че работи за вас. Но, разбира се, в тила, в непосредствена близост до руските войски в Донбас, има много цели, които поразявайки, можете да подкопаете тяхната бойна ефективност. Струва ми се, че това е начин да се окаже политически натиск върху Путин в Москва за сметка на краха на руските войски в Украйна. Това е, което може да го отстрани от поста му. Мисля, че трябва да ви бъде позволено да преминете границата и да нанесете удари по силите, които участват в конфликта  в Украйна. Това е просто законна самоотбрана", оправдал терористичните актове на укрите Джон.
Вован и Лексус така умело го подхванали, че Джон признал за желанието си да се кандидатира за президент, залагайки на украинската карта : "Това има своите трудности, защото хората ще говорят за вътрешните проблеми на страната. Но мисля, че има възможност хората да бъдат включени в разговора за руската агресия и свързаните с нея теми. Така че се надявам, че ще продължите да идвате в САЩ и да се срещате с някои от републиканските кандидати за президент, хора, за които се говори, че има вероятност да се кандидатират. Моето лично мнение : Републиканската партия няма да номинира Тръмп. Ако се кандидатира, ще загуби през ноември 2024–та година. Мисля, че и Байдън няма да се кандидатира. Вярвам, че това се дължи на възрастта му", обяснил мечтателят.
Разговарящите поклюкарствали на гърба на Дмитрий Медведев, когото Болтън квалифицирал като "руски империалист" и огорчен споделил заблудата си относно заместник–председателя на Съвета за сигурност на Руската федерация, когато той беше президент на федерацията : "Не съм сигурен, че някога е бил наистина либерал. Както знаете, той стана президент, защото според руската конституция Путин не можеше да бъде избиран за трети пореден мандат. Не мисля, че се е променил. Мисля, че винаги е бил такъв. Мисля, че на Запад смятахме, че той е либерален по отношение на икономиката, че с него ще бъде лесно да се работи. Но от самото начало той беше много повече руски империалист"
image
Като президент Медведев наистина даваше вид да е либерал или може би го играеше такъв. Трудно ми е да вярвам, че е толкова добър актьор. Тогава Саркози си позволи да удари Либия.
US–американецът разобличил двуличието на французите, немците и особено китайците :
"Важно е да спрем опитите на французи, германци или който и да е друг да се опита да преговаря с Русия", изтъкнал той.
"Те [китайците] се преструват, че искат да се разграничат от Русия, но мисля, че оказват значителна помощ в много отношения", свалил маската на другаря Си янкито.
На 11–ти януари В и Л публикуваха шегите си с членове на Независимата комисия на ООН за Украйна, разследващи руски "престъпления". От името на високопоставен киевски чиновник разговарят с омбудсмана от Босна и Херцеговина Ясминка Джумхур, която е включена в Комисията на ООН за Украйна. Тя им казала, че в хода на разследванията се провеждат устни разпити на "жертвите". По–специално жертвите са военни и командири на батальона "Азов".
Разследването на ООН продължава, но въпреки това "независимите" експерти вече са определили своята позиция относно вината на Руската федерация в "престъпленията".
"Получаваме информация от различни източници. Няма съмнение, че всичко ще бъде взето предвид. Естествено, [Русия] трябва да бъде наказана, този въпрос дори не си струва да се повдига", казала Ясминка.
При разговора с друг представител на комисията на ООН, Карин Ардол, Вован и Лексус привличат професионален актьор, който се представя за украински войник, за когото твърдят, че е бил подлаган на сексуално насилие от руски военни. Актьорът казва на Ардол, че се твърди, че е бил изнасилен с помощта на виагра и принуден да мисли, че е прасе, в резултат на което сега страда от внезапни пристъпи на сумтене. Представителят на комисията на ООН повярва в измислената история и увери, че ще я приложи към материалите на разследването.

https://iz.ru/1463977/2023-02-02/vovan-i-leksus-opublikovali-prank-s-eks-sovetnikom-prezidenta-ssha-boltonom
https://www.vesti.ru/article/3181358
https://riafan.ru/23875885-bolton_raskril_fal_shivomu_poroshenko_v_litse_vovana_i_leksusa_svoe_mnenie_o_medvedeve
https://news.zerkalo.io/economics/31804.html
https://newstes.ru/2023/02/03/dzhon-bolton-raskryl-falshivomu-poroshenko-svoe-otnoshenie-k-dmitriju-medvedevu.html
https://iz.ru/1453205/2023-01-11/vovan-i-leksus-opublikovali-polnye-pranki-s-chlenami-komissii-oon-po-ukraine
https://www.ridus.ru/dzhon-bolton-nazval-dmitriya-medvedeva-russkim-imperialistom-399779.html
https://rutube.ru/video/84212046d3d7fdabe9b149ea6abdd3eb/





Тагове:   Китай,   Беларус,   украйна,   НАТО,   молдова,   Саркози,   ООН,   Владимир Путин,   Александър Лукашенко,   Русия,   Съединените щати,   полша,   Доналд Тръмп,   Дмитрий Медведев,   киев,   Либия,   Източна Европа,   Републиканската партия,   Донбас,   Демократическата партия,   Руска федерация,   Порошенко,   6 февруари,   балтийските страни,   Джон Болтън,   зеленски,   Вован и Лексус,   Батька Лукашенко,   Тихановска,   колективния Запад,   Беларус и Русия,   батальона Азов,   Руската федерация и Владимир Путин,   вован и лесус,   Доналд Тръмп Джон Болтън,   бившия президент на Украйна Петро Порошенко,   Джеймс Бейкър към Михаил Горбачов,   СССР и Варшавският договор,   Бейкър и Джордж Буш,   ООН за Украйна,   Босна и Херцеговина Ясминка Джумхур,   Независимата комисия на ООН за Украйна,   Комисията на ООН,   Карин Ардол,


Гласувай:
7


Вълнообразно


1. nedovolen - От цялата статия знам за "Л...
06.02.2023 15:51
От цялата статия знам за "Лексус". Марка автомобил, който кара наш общ приятел, семейна марка. Казва,икономична, гори 11, като я дам на сина, още по-икономична, гори 15 на 100 км.
Какво да кажа за моята хонда джаста /подарък от щерката/, която гори 5 лете, 6 зиме.
Малък есенциален изблик, хвърлещ светлина върху статията.
И без това днес имат имен ден имената, носещи Светлина.
:)))
цитирай
2. kvg55 - До 1. nedovolen
06.02.2023 16:04
Пропуснал си.
Вован и Лексус си правят ташак по телефона и чрез видеовръзка с известни политици от Запада.
цитирай
3. mt46 - ===
06.02.2023 17:34
Защо си даваш толкова зор? Четат ни 10-20 души...
цитирай
4. kvg55 - До 3. mt46
06.02.2023 18:45
Зор, зор, колко да си давам, зор.
Аз по характер съм бавен и спокоен човек.
А с писането си поддържам главата в кондиция.
цитирай
5. leonleonovpom2 - Прав си, Краси!
07.02.2023 00:37
Писането е гимнастика за мозъка!
А алчните имат два изхода- или да се изядат помежду си, или- да се задавят!
А, днес получиха нагледен урок за нищожеството си как при цялото си величие, за секунди може да изчезнат в развалините! И те, барабар с другите!

Лека нощ!
цитирай
6. kvg55 - До 5. leonleonovpom2
07.02.2023 07:16
Десет да те прочетат, един да те разбере, е от полза.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: kvg55
Категория: Забавление
Прочетен: 5722762
Постинги: 2799
Коментари: 25701
Гласове: 34090
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031