Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.12.2022 08:01 - © Не на путинската наглост
Автор: kvg55 Категория: Забавление   
Прочетен: 3629 Коментари: 18 Гласове:
10

Последна промяна: 20.12.2022 08:11

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
20.12.2022г.

     Писал съм за наглостта на Путин и неговата клика – «13.11 08:01 – © Наглостта не е умишлен начин на действие, а черта на характера (Жан дьо Лабрюйер) ».
Във връзка с постинга от колегата блогър nedovolen се сдобих с изключително показателна картинка, доказваща наглата природа на Злото жоже 
image

С жълт цвят е означена територията на Руската федерация, командвана от Жожето.
С малки сини кръгчета с логото на НАТО са обозначени базите на Алианса по света.
Повече от видно е, как авторитарният президент на терористичната държава съвсем безцеремонно, нагло е разбутал миротворческите военни бази на НАТО и е наместил държавата си между тях.
Знаем, че след разпадането на Световната социалистическа система и Съюза на съветските социалистически републики, Северноатлантическият пакт взе под майчино крило страните от Средна и Източна Европа, членували преди това в агресивния и войнолюбив Варшавски договор, който 36 години заплашваше добродушните членове на НАТО.
Когато бившата съветска република Украйна реши да потърси закрила от агресивните руснаци в демократичното семейство на Алианса, Злото жоже им отвори война като подло ги нападна на 24–ти февруари.
Сега Полша се е заела с тежката задача, ако не цялата територия на Украйна, то поне някои северозападни територия от нея да се приютят на спокойствие и мир в редиците на пакта.
"Полша се готви за "Поход на освобождението" в Украйна. Вече знаем най–важните дати … Качински отдавна се подготвя за часа "W", тоест деня, в който ще бъде възможно да се върнат Източните граници … Управляващата партия вече създаде различни програми и специални "тренировъчни лагери" за поляците, в които под надзора на Министерството на националната отбрана всеки "доброволец" ще придобие знания и основни военни умения … Освен това у нас [Полша] инструктори от НАТО и полската армия обучават чужди наемници и украинци, които трябва да бъдат вербувани от Полша и ще се бият на страната на Варшава. В края на януари и февруари следващата година първата част от украинските войници трябва да завърши обучението си в Полша. Точният им брой не е известен, но Полша планира да обучи общо 10000 украинци.
Качински вече е избрал дата за началото на "Похода на освобождението" на Киев : 4 май", съобщава полският Niezależny Dziennik Polityczny.
Така. Денят и часът "W" са определени за 4–ти май 2023–та година.
image

Полякът Ярослав Качински – идеологът и стратегът на украинското освобождение 

Но международната демократична общност е твърдо убедена, че Украйна ще победи Злото жоже и с всички възможности и средства ѝ помага.
На Осмия съвет за асоцииране Украйна–Европейски съюз върховният представител на съюза по външните работи и политиката на сигурност Жозеп Борел категорично заяви : "Основното послание на днешната среща към целия свят е, че Европейският съюз ще продължи да подкрепя Украйна, независимо от шантажа и заплахите от страна на Русия срещу нас. Ние ще предоставяме подкрепа : финансова, политическа, военна, оръжейна, колкото е необходимо, и толкова време, колкото трябва".
Да, колкото трябва за да превие врата на агресора.
"Поздравяваме храбростта и смелостта на украинския народ. Вие не само се изправяте срещу огромен агресор. Украйна стои и се бори за своята свобода и независимост. И по този начин вие се борите за всички нас. Както казаха много европейски лидери, вашата борба е наша борба. Залогът е бъдещето на нашето мирно съседство, бъдещето на демокрацията и принципа на европейската глобална сигурност", подчертал върховният представител на ЕС.
image

Върховният главнокомандващ на Украйна президентът Владимир Зеленски обмисля плана за разгром на нашественика от изток 

Дори Европейската комисия има сайт "Солидарност на ЕС с Украйна", на който можете да научите как да помогнете материално братския украински народ в справедливата му борба.
България също дава своята дан за победата на доброто – на 16–ти с огромно мнозинство : 166 депутати гласуваха "За"; против гласуваха само мижавите 48 броя, Народното събрание прие Законопроект за ратифициране на Споразумението между Министерството на отбраната на България и Министерството на отбраната на Украйна за безвъзмездно предоставяне на въоръжение, техника и боеприпаси.
Основни противници на ратификацията бяха националпредателите БСП и ПП "Възраждане".
С наша помощ Велика Украйна ще изтика ретроградното руско влияние в ъгъла на планетата и историята. Вестник СЕГА разказва следната сърцераздирателна история : "Йордан Стойчев е на 88 години и се включи в кампанията за дарения за генератори за Украйна. Господин Стойчев избира страна – да помогне на Украйна. Има генератор, малко използван, но е в Кюстендил. Това не го спира. Взема го и "с бастуна лека–полека и с ръчна количка до автобуса до София, така го закарах".
От там Стойчев се свързва с издателя Манол Пейков, инициатор на голямата гражданска кампания за дарения за Украйна, да му помогнат и да вземат генератора, който бившият учител дарява. Защо го прави? "Защото те са нападнати. Сталин, Хитлер, Путин. Избиват ги. Децата им избиват". Йордан Стойчев е бил начален учител, после електротехник". 
Хвала на такива отзивчиви към страдащите хора българи.
Ето, вчера нашият министър на войната беше в Украйна за да окаже морална и материална помощ. "Части на Териториалната отбрана, въоръжени с български безоткатни оръдия ATGL–H", хвали ни украинският сайт "Мілітарний".
image

Произведено в българската компания "Арсенал" безоткатно оръдие ATGL-H дарено на украинската армия, публикува снимка сайтът

Несправедливо нападнати по света много, но нападенията на Злото жоже са особено подли, безпричинни и отвратителни, което буди съчувствието на световната демократична общност.
На картинката се вижда как Руската федерация се е разположила нашироко като пет пари в кесия и какви скромни по размер са миролюбивите военни бази на НАТО.
Скоро ще се свие като шагренова кожа.

https://kvg55.blog.bg/zabavlenie/2022/11/13/naglostta-ne-e-umishlen-nachin-na-deistvie-a-cherta-na-harak.1842735
https://dziennik-polityczny.com/2022/12/14/hanna-kramer-polska-szykuje-do-marszu-wyzwolenczego-na-ukrainie-juz-znamy-najwazniejsze-daty/
https://www.focus-news.net/novini/mejdunarodni/Borel-Vupreki-zaplahite-i-shantazha-ot-Rusiya-ES-shte-podkrepya-Ukraina-kolkoto-e-nuzhno-1384700
https://eu-solidarity-ukraine.ec.europa.eu/helping-ukrainians-how-you-can-donate-and-engage_bg
https://www.segabg.com/category-video/dovlachih-generatora-za-ukrayna-leka-poleka-bastuna
https://mil.in.ua/en/news/territorial-defense-units-armed-with-bulgarian-atgl-h-recoilless-guns/




Гласувай:
10


Вълнообразно


1. elenkokoschkov - Ха-хааааа!:)!!
20.12.2022 08:46
И поляците ще го отнесат, барабар с украинците!
цитирай
2. nedovolen - Благодаря за позоваването. Зас...
20.12.2022 08:49
Благодаря за позоваването. Заслугата е на общ приятел, който ми изпрати схемата на наглия.
"Нашите" дупедати гласуваха срещу двойния си освободител. Значи не са наши.
Както казваше покойният ми от 9г. приятел Елтимир, блогър в блог.бг, репресиран от предишния режим и довършен от този - Русия ще се наложи да ни освободи за трети път.
Ха дано, като не можем ние.
:)))
цитирай
3. leonleonovpom2 - Здравей, Краси!
20.12.2022 09:18
Тези бази се борят, под прикритие, с промените в климата! За разлика от Путин, който иска Сибирска зима, тяхната задача , на нашите най-верни приятели, е да въдворят Европейска пролет в Европа Тъй де, за какъв чемер им е на арабите пролетта, след като те си имат вечна пролет? На Европата й трябва пролет! И в тези бази има много малки, преносими ядрени електроцентрали,които с едно насочване , отиват на мястото, нуждаещо се от затопляне!
Попитани, защо ,това затопляне не приложат на техен терен, те отговорили ,че имат най -мощната ТЕЦ в Слънчевата система, в Йелоустоун и, че Путин бил поел ангажимент с " Ответен удар" да я задейства, в отговор на Европейската пролет!
Заедно играят бе, само театър за парлама разиграват пред нас!
цитирай
4. nedovolen - "Политиците и пелените тр...
20.12.2022 11:23
"Политиците и пелените трябва да се сменят често. Поради една и съща причина".
Марк Твен.
:)))
цитирай
5. born - В Турция има закон, според който на ...
20.12.2022 16:38
В Турция има закон, според който на свидетели по дело, показанията да не се приемат като доказателствен материал, ако са били даскали повече от 10 (десет) години. Явно тази професия е доста опасна за менталното здраве на индивида. Помрачението се появява при продължително практикуване.
цитирай
6. kvg55 - До 1. elenkokoschkov
20.12.2022 16:51
Е ма, те сами си го просят.
цитирай
7. kvg55 - До 2. nedovolen
20.12.2022 16:55
Такива хора като твоят приятел, са мислещи хора, които обективно и разумно виждат нещата е не се поддават на злобата и образата. Малко са мислещите хора у нас.
цитирай
8. kvg55 - До 3. leonleonovpom2
20.12.2022 16:57
Благородни хора – пролет за всички!
цитирай
9. kvg55 - До 4. nedovolen
20.12.2022 17:01
Хе–хе–хе!
Понеже нямаме качествен политически материал, а и капацитетът ни за възпроизвеждане е малък, постоянно ги вкарваме в парламента все едни и същи посерковци.
цитирай
10. kvg55 - До 5. born
20.12.2022 17:03
За учителите не знам, но у нас за свидетелствата на политиците трябва да се въведе такъв ценз, защото са патологични лъжци.
цитирай
11. elenkokoschkov - Е да де, нали и аз това казвам!:))!!
20.12.2022 17:23
kvg55 написа:
Е ма, те сами си го просят.

цитирай
12. zaw12929 - посмях се благодаря
20.12.2022 17:41
Несправедливо нападнати по света много, но нападенията на Злото жоже са особено подли, безпричинни и отвратителни, което буди съчувствието на световната демократична общност.
На картинката се вижда как Руската федерация се е разположила нашироко като пет пари в кесия и какви скромни по размер са миролюбивите военни бази на НАТО.
Скоро ще се свие като шагренова кожа.
цитирай
13. kvg55 - До 11. elenkokoschkov
20.12.2022 18:33
Да им е честито приключение.
цитирай
14. kvg55 - До 12. zaw12929
20.12.2022 18:34
Еми, то си смешно.
цитирай
15. missana - Очаквах, че руснаците имат нови и много мощни конвенционални оръжия.
20.12.2022 19:13
Но явно съм се лъгал.
цитирай
16. mt46 - ...
20.12.2022 19:24
България отново е за интернационализЪма, наречен евроатлантизъм... Отново служи на чужди сили, но сега дори няма никакъв национален интерес от това...
цитирай
17. kvg55 - До 15. missana
20.12.2022 20:10
Да.
цитирай
18. kvg55 - До 16. mt46
20.12.2022 20:11
Не четат дядо Славейков нашите управници.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: kvg55
Категория: Забавление
Прочетен: 5899326
Постинги: 2837
Коментари: 26142
Гласове: 34438
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930