Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.01.2022 15:01 - © Обкръжението на Зеленски II
Автор: kvg55 Категория: Забавление   
Прочетен: 1238 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 27.01.2022 15:03

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
27.01.2022г.

image
     продължение от предходния постинг

Русия поиска НАТО да се ангажира да се въздържа от всякакво разширяване на изток, Украйна да спре разполагането на оръжия на НАТО и Киев да се придържа към руските условия за уреждане на войната в Източна Украйна.
Натрупването поставя правителството на Зеленски в горнище на дипломация и военни позиции, което включва военни полети на САЩ и Европа близо до границите на Русия в Черно море и видео разговор между президента Байдън и господин Путин.
Военните анализатори описват редица сценарии за конфликт, включително ограничено използване на сила от Русия. Но пълното нахлуване ще се превърне в най-голямата военна акция в Европа след Втората световна война, ще втвърди разделението на континента Изток –Запад и ще убие безброй войници от двете страни, както и цивилни в Украйна.
Това едва ли е безгрижен момент, но все пак комедията беше неразделна част от политическото издигане на персоната на господин Зеленски, а неговите поддръжници защитават нейното значение в криза.
По телевизията той играе учител, чиято тирада срещу корупцията е заснета от учениците му, излиза онлайн и става обществено заразна, като го издига до президентския пост.
В кампания на живот, имитираща изкуство, господин Зеленски
image
нарече политическата си партия на името на телевизионното си шоу "Слуга на народа". Актьори, режисьори и медийни ръководители оглавиха партията и го последваха във властта.

Началникът на президентската администрация Андрий Ермак
image
беше медиен адвокат и филмов продуцент. Директорът на агенцията за вътрешното разузнаване Иван Баканов
image
е бил директор на студио "Квартал 95". Главният президентски съветник Сергей Шефир
image
беше сценарист и продуцент, чиито основни заслуги включваха хитовия романтичен комедиен филм "Осем първи срещи" и телевизионния сериал "Свекърите".

Роман Хришчук оглави комедийно шоу, наречено "Mama Busted Up", преди да спечели място в парламента с партията на Зеленски. Подобно на другите комици на власт, той е не извинен.
"Хуморът е признак на интелект", каза той в интервю. "Чувството за хумор е подарък".
В международните отношения на Украйна "това наистина е предимство", добави той. "В дипломацията хуморът винаги е инструмент. Можете да зададете правилния тон с шега".
Но възгледът, че само комици управляват в правителството, е "стереотип", пропагандиран от опозиционните партии, казва господин Гришчук, отбелязвайки, че много не комици също служат. За да избегне тази критика към господин Зеленски, той каза, че не е разказвал виц публично от две години – и в интервюто той категорично отказа да го направи.
"Това ще бъде използвано срещу нас", каза той.
Господин Зеленски се шегува, понякога в напрегнати моменти. В това, което беше възприето като заплашителен жест през юли, господин Путин написа есе, описващо Русия и Украйна като по същество една нация, текст, който предлага оправдание за обединението на страните.
На "той описва братски връзки", господин Зеленски отговори : "като Каин и Авел".
Той също така се пошегува за трактата на господин Путин от около 5000 думи, който се рови в средновековната история, че руският президент изглежда имал много време в ръцете си.
"Те мислят различно", казва Тимофий Милованов, бивш министър на икономиката, за ветераните от комедийното студио. "Те мислят от гледна точка на драматургията. Те си мислят : "Кой е злодеят, кой е героят, какво е влакчето на емоциите?".
При закрити врати господин Зеленски и неговите сътрудници обикновено са сериозни на срещи, казаха в интервюта бивши помощници и министри.
Ветераните от комедията се шегуват, но не повече от останалите в стаята. "Просто са с по-добро качество, отколкото когато аз се пошегувам", каза господин Милованов, чиято специалност по икономика е теорията на договорите.
продължава в следващия постинг




Гласувай:
3


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: kvg55
Категория: Забавление
Прочетен: 5904306
Постинги: 2838
Коментари: 26149
Гласове: 34444
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930