Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.01.2022 07:01 - © НЛО съществуват, но всички те са руски
Автор: kvg55 Категория: Забавление   
Прочетен: 440 Коментари: 0 Гласове:
6

Последна промяна: 18.01.2022 07:03

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
18.01.2022г.

     В постингът си "© Путин усмири Байдън" от 20.04.21. написах : "И за да ги парализира съвсем (us-американците), Путин нареди руско НЛО да посети Съединените щати"
image

Така янките си спомниха старите добри "чинии", браздещи необятната us-американска Вселена. Пентагонът вече обяви предстоящото сензационно "разкриване и показване" на НЛО. Сега us-американците, не желаейки да се появят същите тези ексцентрици с шапки от фолио, учтиво наричат ​​НЛО – "неидентифицирани атмосферни явления", сякаш се отричат ​​от многобройните "зелени човечета", които са "хванали в плен" и държат затворени в Зона 51 
image

Масовата психоза по НЛО, която обхвана us-американците веднага след началото на Студената война, беше популярно движение без много подкрепа сред истаблишмънта. Планини от макулатура (и няколко добри романа), хиляди филми (и сред тях половин дузина истински шедьоври), масови събирания на уфолози – всичко това не беше взето на сериозно нито от военните, нито от политиците.
Очарованието от извънземни обекти на първия директор на ЦРУ Роско Хиленкотър се смята от сегашните му колеги за неконтролируема странност. Искайки да обяснят по някакъв начин на хората си какво всъщност се е случило и случва по американското небе, ръководството на страната започва да разкрива произхода на "чинийките".
В края на миналия век обаче темата за НЛО намери подкрепа сред американските елити. Един от видните конспиративни теоретици-уфолози беше Лесли Кийн – нюйоркска дама от много изявено семейство. Всички нейни предци принадлежаха към политическия елит на САЩ –  дядо с десет мандата в Конгреса, чичо – губернатор на Ню Джърси.
Официално процесът започва през 2017 година, когато The New York Times публикува статия, озаглавена "Блестящи аури и черни изпарения". В нея се казва, че Пентагонът официално разследва явленията НЛО 
image 

"Има много хора, които активно действат във въздушното пространство, като не искат да се знае за тях. Те използват целия шум (около НЛО) като маскировка", се казва в изданието.
На свой ред вече министърът на отбраната на САЩ по това време Марк Еспер изведе въпроса за НЛО на международно ниво и обсъди проблема с извънземните с японските си колеги.
И накрая, през август 2020 година помощник-министърът на отбраната Дейвид Норквист официално потвърди, че в Пентагона има специална структура за издирване и разследване на "неидентифицирани атмосферни явления".
Както навсякъде, политиците знаят всичко. Интервю по темата с бившия американски сенатор демократ Хари Рийд
image
бива тиражирано от таблоидите.

"Без съмнение руснаците са замесени в това", казва той за мистериозните обекти, които американските пилоти твърдят, че са наблюдавали над Калифорния. Никога не забравяйте за Русия. Русия се управлява от Путин. Той беше шеф на КГБ. Преди КГБ имаше тридесет хиляди агенти", внушава заплашително на публиката сенаторът.
Идеята че НЛО по някакъв начин са свързани с разузнавателната дейност на други страни и дори извънземни цивилизации, постепенно започва да се популяризира от най-достойните, интелигентни и влиятелни медии. Според us-американските медии това е предизвикано от масови обаждания за мистериозни обекти, наблюдавани от войските на НАТО, от пилотските кабини на самолетите и от палубите на самолетоносачите.
Заблуждаващите се от теории на конспирацията – в холивудските филми те обикновено се изразяват от бездомни, брадати луди с горящи очи – бяха сериозно обсъждани във водещи вестници и по уважавани телевизионни канали – NBC, CNN, The Washington Post, The New York Times и навсякъде другаде.
Всичко това има основание, защото репортер на «USA Today» е заснел връщането на Петров и Боширов от мисия из us-американските небесни простори 
image

Потвърждение дойде и от Джен Псаки. След назначението ѝ за прессекретар на Белия дом се разбра, че трябва да се запасим с пуканки. В крайна сметка светът отново се хили, ДженСАЩ отдавна се готвят за нашествие на извънземни. Ако изведнъж нападнат, Америка трябва да е готова да встъпи в бой срещу тях. Подготвят се военни части, провеждат се секретни учения, признава Псаки
image

https://deita.ru/article/495318?utm_source=yxnews&utm_medium=desktop
https://ria.ru/20210516/nlo-1732426427.html?utm_source=yxnews&utm_medium=desktop
https://www.nytimes.com/2017/12/16/us/politics/pentagon-program-ufo-harry-reid.html




Гласувай:
6


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: kvg55
Категория: Забавление
Прочетен: 5908317
Постинги: 2838
Коментари: 26154
Гласове: 34448
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930