Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.12.2021 15:01 - © Реплики на пръдливият забраванко Джо
Автор: kvg55 Категория: Забавление   
Прочетен: 905 Коментари: 2 Гласове:
10

Последна промяна: 21.12.2021 15:03

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
21.12.2021г.

     В "Реплики на президента Байдън пред 76-ата сесия на Общото събрание на ООН", президентът на Съединените щати каза : "Всички ние трябва да защитаваме правата на LGBTQI+ индивидите, за да могат те да живеят и да обичат открито без страх, независимо дали е Чечения или Камерун или някъде другаде".
Байдън спомена две държави конкретно с имената им.
За Чеченската република е ясно. Другарят Кадиров отдавна си има закачка с us-американската  администрация, когато държавният секретар на САЩ Помпео обяви, че президентът на Чечения Рамзан А. Кадиров е в черен списък, което "се дължи на участието на Кадиров в груби нарушения на правата на човека в Чеченската република".
В края на месец юли миналата година държавният секретар Майк Помпео беше поканен на приятелско гости в Чечня в родното село на Рамзан Беной. "И така, Помпео, ела, тук е много красиво, ще си поговорим, ще видим кой какви права нарушава", поканил главата на републиката държавния секретар.
На словата Байдънови пред Генералната асамблея на ООН Рамзан Кадиров image

отговорил така : "Президентът на най-проблемната, агресивна държава в света, озлобен срещу всички мюсюлмански държави и преорал арабския свят с въздушни бомби, Байдън, който срамно изтегли войските си от Афганистан, без никаква причина изведнъж започна да споменава Чеченската република. Все още не сме се възстановили от редица негови абсурдни изявления и действия като президент на Съединените щати и той вече ни радва с новите си странни и абсурдни изявления. Байдън направи такова абсурдно изявление, в отговор на което мога само да го поканя в нашата република, за да може той да види с очите си, че в Чеченската република няма петли и дори няма такава дума. Вместо това имаме пилешки съпрузи", написа Кадиров в своя "Телеграм" канал : image

Куриный муж

Он не курит и не пьёт,
И в гареме жён не бьёт,
Им букашку – червяка
Уж отдаст, наверняка, –
Сам не сьест! Да и в «заначку»
Не зажулит от жён сдачку!
Если надо, – грудью, с боем
От опасностей прикроет, –
Любо-дорого смотреть!
С ним не страшно и стареть!
Уж молчу, как клуш он любит
В назиданье всей округе!
Ой не станут куры – дуры,
Когда муж с такой натурой!

 

Пилешки съпруг

Той не пуши и не пие. Той не бие жените си в харема, Намери ли червей, със сигурност го преотстъпва на съпругите си – самият той няма да го изяде! И в "скривалището" не изневерява на съпругите! Ако е необходимо - с гърди, с бой ще отблъсне всяка опасност – Приятно е за гледане! Не е страшно да остарееш с него! Мълча, как той обича тропота за назидание на целия квартал! О, пилетата няма да станат глупаци, когато бащата е с такова естество! : image

Отново покана от страна на Кадиров и отново страхливо мълчание от страна на янките : image

В ефира на радио "Спутник" us-американистът, политологът Дмитрий Дробницки предположи защо президентът на САЩ говори за това от трибуната на ООН : "Речта на Байдън се оказа доста безцветна, няма нищо ново в нея, както и ярки акценти. Защитата на сексуалните малцинства е нещо обичайно за Демократическата партия на САЩ и us-американския либерален истаблишмънт, както и за европейския. "Когато няма какво да се каже, те говорят за това. Няма големи проекти (администрацията на Байдън уж ги има), но е необходимо да се каже нещо освен климата – това е, което те говорят за защитата на сексуалните малцинства".
На включването на Чечения от Байдън в списъка на местата, където е необходимо да се борим за правата на ЛГБТ+, не трябва да се придава прекалено голямо значение, тъй като цялата му реч не изглеждаше добре обмислена, смята us-американистът.
В същото време в речта си, която засяга практически всички основни световни проблеми, Руската федерация като цяло никъде не се споменава.

https://www.whitehouse.gov/briefing-room/speeches-remarks/2021/09/21/remarks-by-president-biden-before-the-76th-session-of-the-united-nations-general-assembly/
https://vz.ru/news/2021/9/21/1120206.html
https://pogled.info/svetoven/russia/ramzan-kadirov-otvarna-na-napadkite-na-baidan-za-dzhendar-pravata-v-checheniya.134378




Гласувай:
10


Вълнообразно


1. iw69 - Пръдливия Джо
21.12.2021 18:59
вече офарфори кралицата.

Може пък да се изпуска на дърти години така лесно заради обратните му приятелчета.
цитирай
2. kvg55 - До 1. iw69
21.12.2021 19:17
Ха-ха-ха!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: kvg55
Категория: Забавление
Прочетен: 5903041
Постинги: 2838
Коментари: 26144
Гласове: 34442
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930