Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.12.2021 07:01 - © Как да си приготвим русофоб?
Автор: kvg55 Категория: Забавление   
Прочетен: 534 Коментари: 9 Гласове:
7

Последна промяна: 03.12.2021 07:05

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
03.12.2021г.

image
     "И глупавият, и тъпите ножици могат да бъдат полезни, просто трябва да знаете как да ги използвате".
Вие не харесвате русофоби? Просто не знаете как да ги приготвяте! Рецепта за това как да ги "хванете" и да ги използвате.
За да сготвите русофоб, първо трябва да го намерите и разпознаете. Не всеки русофоб носи тази титла на врата си. Много хора я носят в задния си джоб или дори като цяло ... отзад, скрито сигурно от любопитни очи, тъй като крият най-скъпата интимна радост. Тоест русофобът едва ли признава, че е такъв. Засегнат от лична скромност, причинена от страха да не стане от краката си нагризан преди началото на дискусията.
Разбира се първият и най-труден етап – идентифицирането на русофоба – може да доведе до трудни дълги разговори без видим резултат. Ето например типичен оценъчен диалог в Латвия : – Каква е вашата цел?
 Нашата цел е на нашата земя да има възможно, колкото се може повече латвийци.
 Но някак се оказва, че по време на вашето управление те всъщност са станали по-малко (Население 2011 година – 2 070 371 ; Население 2018 година – 1 919 968).
 Това е така, защото имаме твърде много руснаци, но щом сме по-малко от тях ...
 Тоест вашата цел е да се уверите, че има по-малко руснаци?
 Не, целта ни е да сме повече латвийци ...
И така нататък по спиралата, ad infinitum.
Ако по време на пряката беседа русофобът не се съгласи, че е русофоб, препоръчвам да използвате настолен русофобен детектор, предложен от Булочников, другар в Live Journal :
Има индикатори, които ви позволяват да разберете кой кой е и един от тях е Microsoft Word, който има много полезна функция. Той се намира в раздела "Начало" –> "Замяна". Заменя думите в целия текст. Е, много полезна опция за проверка на автора за русофобия.
Алгоритъмът за проверка е толкова прост, колкото мученето на крава : копирайте текста на тествания автор и го поставете в Word. След това една по една заменете думата "руски" с думата "еврейски". Думата "руснаци" в думата "евреи". Думата "окупатор" може да бъде заменена с думата "ционист". И така нататък. Публикувайте получения текст, без да посочвате оригиналния източник. Това се прави, тъй като местната политическа коректност е такава, че същите думи, изречени от заглавната фигура, се считат за сладка ексцентричност на творчески човек, но ако руснакът казва същото, това веднага се превръща в обидно проклятие и най-великият руски шовинизъм.
Ако след публикацията сте заляти от проклятия с обвинения в антисемитизъм и шовинизъм (вариантите са арогантност, подлост, низост), тогава оригиналният текст е русофобски, а авторът е русофоб. Тестът е толкова надежден, колкото и автомат Калашников. Можете да го използвате, но внимателно. По време на лабораторни изследвания двама изпитатели на този маркер са получили пожизнен бан, а самият автор е бил многократно подвъргван на остракизъм от "прогресивната (политически коректна и толерантна) публика".
И така, идентифицирането е направено, русофоб detected. Какво да правим с всичко това сега?
Дори не се опитвайте да засрамвате или убеждавате опонента си. Неговата увереност в праведността му се основава на подсилените конкретни аргументи на д-р Слуцис и популярния афоризъм на г-жа Мадлин Олбрайт "Трябва да споделяме!", което ни връща към епохата на наметалото и шпагата, когато европейските туристи, изтощени от строгите мерки на Ханзата, бяха посрещнати от неизмерени обработваеми земи и безкрайни ливади на руснаци, които по някаква причина притежават тези богатства сами. Не е ясно защо да притежавате това богатство сами.
Нежно насърчавана в папски манастири, подсилена от феодални свободни лица, внимателно оградена от англосаксонските неоконквистадори, с искрена завист към съседите на източните влечуги, преродени в постоянна генетична русофобия поради многократни неуспешни опити за преразпределение на всичко "честно", има повече от хиляда години история, ако влезете във фронтална атака срещу русофоб, нямате нито един шанс. Във всеки случай, особено когато русофобите имат числено превъзходство.
Започнете веднага със съчувствие, тъй като русофобите живеят в извратена система, която гарантирано осакатява това, което се предполага, че се опитва да излекува и унищожава онова, което трябва да бъде защитено и запазено :
1. Трябваше някак да летя до Прага, седнал на съседното кресло с колега на д-р Слуцис, който дълго време не можеше да се успокои, след като стюардесата му заговори на руски. (Горкото момиче, преди това беше настанило московчаните и си помисли, че сме с тях.) Възмутен, възрастният русофоб ефективно, сякаш на подиум, апелира към околните, търсейки съчувствие, и веднага го намери в лицето ми. "Да! – казах, наблюдавайки усърдно артикулацията – аз също мисля, че руснаците нямат право да говорят на руски с латвийци".
Чувайки акцента ми, чичката се разложи в искрено съчувствие към мен и след като вече се успокои, той попита как аз, съдейки по произношението и граматиката, не земгале, мога да бъда пропит с тази Велика истина. Признах честно (оттук нататък без превод от моя никога не идеален латвийски) : "Много е просто, имам две деца и всяко от тях говори свободно три езика. Много съм притеснен за тяхната конкурентоспособност. И говорейки на руски с латвийци, волно или неволно увеличавам нивото на конкурентоспособност на латвийците, намалявайки конкурентоспособността на собствените си деца".
До Прага моят събеседник мълчеше и вече напускайки самолета, той мърмореше (о ужас!) на руски : "Да-а-а-а, но някак си не мислех за това ... " – "Ами това е нали – на свой ред, помислих си – не е нужно да мислите за това. Вие като Шура Балаганов трябва да режете и да не се разсейвате ...".
2. Вторият случай на клиничен мазохизъм се наблюдава, когато бях член на една от делегациите, предлагаща сътрудничество от името на източен инвеститор за транзита на "всичко, което гори" в западна посока. В този случай тръбата се превърна в независима петролна жилка за Латвия, която източните партньори се заеха да обновят и разширят за своя сметка. Боже мой, какви фойерверки от високомерие и арогантност се изсипаха при изпълнението от местни политически и икономически фигури! "Не може ние, гордите арийци, да сме на една територия с вас ... "С една дума, "нито сантиметър от този благороден метал за заклетите москали" ... Какво се случи с тръбата и къде потънаха "гордите арийци" в резултат, всички вече знаят ...
Мартирологията на обектите, ревниво пазени от русофоби от руснаци, е толкова голяма и нараства толкова бързо, че в случай на по-нататъшно изброяване на примери, тази бележка ще се превърне в посмъртен статистически доклад, защото резултатът винаги е един и същ : ако русофобът не се държи под ръка, той гарантирано ще изхвърли онова, което се предполага, че предпазва от руските варвари и "до купчината" ще се опита да се самоубие.
Това мистериозно състояние, наречено от експертите със забавната дума "амок", се простира не само върху материалния, но и върху духовния свят на русофобите : Патентованият русофоб Алвис Херманис, който беше толкова нежно и щедро подгряван в Москва, казва : "Всичко, което руснаците са създали, е пълна катастрофа". Дори няма да предлагам да сменяте руснаци за евреи в тази максима – можете да срещнете престъпление срещу човечеството ... В случая с "херманите" – говоря за нещо друго – за това, което те създават.
И те създават цинично погребение на логиката, разрушават паметник на човека, който за първи път в историята е дал независимост на латвийците (Ленин), и възстановяват на площада на кметството паметник на друго лице, което не само не ги представя като независими, но не ги счита за хора като цяло (немският рицар Роланд).
Като ръкавица на ръка, поетичните думи на художника са поставени върху снизходителните специфики на латвийския министър на отбраната за невероятната радост, която изпитва при самата мисъл за германски ботуш на латвийска земя. Точната фраза звучеше така : Приветстваме немски ботуши на земята тук, в Латвия, още от 1940 година ("Ние сме щастливи с германски ботуши на латвийска земя от 1940 година").
Поглеждам символа на свободния град, помня състава на населението му и езика на бюрокрацията, препрочитам основните разпоредби на Райхсплана "Ost" относно устройството на "Източните територии" – и неволно се разридавам : "Докато умреш, Артис, не можеш да го кажеш по-добре". И така, как тогава всичко това може да се използва за мирни цели?
Точно като експлозиви. За събаряне на старото, опасното и ненужното. Веднага след като на русофоб му бъде дадено указание да защити обект от руснаците с всички сили, помислете – защитава го така, че този обект вече го няма.
Може би точно от тази логика се ръководят доста интелигентни хора в Брюксел, инструктирайки русофобите да защитават латвийската държавност от руснаците?
Автор неизвестен

http://новости-россии.ru-an.info/%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%BE%D1%81%D1%82%D0%B8/%D0%B2%D1%8B-%D0%BD%D0%B5-%D0%BB%D1%8E%D0%B1%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D1%80%D1%83%D1%81%D0%BE%D1%84%D0%BE%D0%B1%D0%BE%D0%B2-%D0%B4%D0%B0-%D0%B2%D1%8B-%D0%B8%D1%85-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D1%81%D1%82%D0%BE-%D0%B3%D0%BE%D1%82%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D1%82%D1%8C-%D0%BD%D0%B5-%D1%83%D0%BC%D0%B5%D0%B5%D1%82%D0%B5-%D1%80%D0%B5%D1%86%D0%B5%D0%BF%D1%82-%D0%BA%D0%B0%D0%BA-%D0%B8%D1%85-%D0%BF%D0%BE%D0%B9%D0%BC%D0%B0%D1%82%D1%8C-%D0%B8-%D0%B8%D1%81%D0%BF%D0%BE%D0%BB%D1%8C%D0%B7%D0%BE%D0%B2%D0%B0%D1%82%D1%8C/




Гласувай:
7


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

1. nedovolen - Нещо като хайдушки боб. :)))
03.12.2021 07:19
Нещо като хайдушки боб.
:)))
цитирай
2. kvg55 - До 1. nedovolen
03.12.2021 07:34
Не съм готвил хайдушки фасул, а мисля, че не съм и ял.
Но ако е толкова забавно ...
цитирай
3. nedovolen - 10 пъти сменяш водата и вариш. На ...
03.12.2021 07:47
10 пъти сменяш водата и вариш. На десетата изхвърляш и фасула и тенджерата.
Чевермето е готово.
:)))
цитирай
4. kvg55 - До 3. nedovolen
03.12.2021 08:11
Да, забавна работа.
цитирай
5. kvg55 - До 4. nedovolen3
03.12.2021 08:12
Закуси и си пий аповете, чадо!
цитирай
6. krumbelosvet - Русофобията произлиза
03.12.2021 10:59
Русофобията произлиза у НАДМЕННИЯ, като гледа превъзходството на Русия.
Начи е нелечима до смърт.
цитирай
7. kvg55 - До 7. krumbelosvet
03.12.2021 11:54
Ще се излекуват, ще се излекуват. Зорлем.
цитирай
8. mt46 - Как да приготвим русофоб?
03.12.2021 12:08
Ами както се готви боб...
цитирай
9. kvg55 - До 9. mt46
03.12.2021 14:52
И nedovolen така препоръча.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: kvg55
Категория: Забавление
Прочетен: 5906963
Постинги: 2838
Коментари: 26152
Гласове: 34447
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930