Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.07 09:01 - © Гугутката на Киро се обади
Автор: kvg55 Категория: Забавление   
Прочетен: 1163 Коментари: 12 Гласове:
11

Последна промяна: 04.07 13:03

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
03.07.2022г.

     Ленчето Бориславовна, която се беше покрила около политическият банкрут и обществената излагация на началника си, вчера изгукала пред микрофона на радио "Дарик".
Още от началото, говорейки за "далновидността, много голямата смелост и почтеност" на все още настоящия си началник, Ленчето започва да ръси мъдрости на килограм : на Източния фронт наблюдаваме как политиката става професионално занимание; политическата професия изражда политиката, която защитаваш; когато тръгнеш на революция и така нататък.
Подтекстът е, че Кирето Харвардски е тръгнал "на революция" и е станал жертва на идеята "България решително да се пребори с това да не зависи от криворазбрани исторически уроци в решенията си, какво трябва днес да се направи за да се защити начина, по който живеем и решенията, които ние самите като държава имаме право да взимаме".
"Аз не мисля, че става въпрос за отстъпление [страхът на Кирето да се предложи за втори път], мисля че е ход, който гледа три–четири хода напред, затова, как ние продължаваме", величае прозорливостта на началника си Ленчето.
Сега–засега първият ход е неподходящ – предлагането на Асен Василев за премиер – който може да се превърне в несполучлив, ако кандидатурата на Асенчо не се приеме в парламента.
Относно решението за изгонването на руските дипломати Ленчето казва : "Това изгонване на дипломатите е един дълъг процес, който протече на компетентните нива в правителството, включително имаме секретно заседание на Министерски(ят) съвет … ".
Оппа! На това заседание КорНи или не е присъствала или лъже, че не знае предварително за намерението да се изгонят руски посланици. Ако не е присъствала, защо? – не е била на работа или не е била уведомена. Не допускам да не помни.
Министерството на външните работи изпратило писмо до министър– председателя с въпроса "Моля, кажете, какво да правим? " и "Аз им пиша : Моля, спазвайте закона". Точка. Това са моите указания. Няма други указания", продължава разказът си за процеса на вземането на решението за изгонването на руските дипломати началникът на политическия кабинет.
И започва да разтяга локуми, ако "Представете си, че ултиматумът на госпожа Митрофанова идваше не от нея, а от някой друг чужд посланик. Ако идваше от Норвегия, ако идваше от турския посланик, ако идваше от гръцкия посланик … Дали щяха тези политически сили да реагират по този начин? … Кога ще се усетим, че независимо, какво е гражданството на посланика … Никой посланик няма право на съвременна България да ѝ казва "До 12 часа ще направиш Х или Y", фантазира Ленчето.
Знаем, знаем! Знаем, че има и едно изключение – us–американския посланик. Пък и никога няма да изгоним дипломати на страна от НАТО–то, защото сме лоялни членове.
Бориславова, не нам тия! Ти накъдето отиваш, ние от там се връщаме.
И продължава с манипулациите : "Когато говорим по тази тема за седемдесетте руски дипломата, ние трябва да се върнем малко по назад – няколко месеца по назад. И да видим коя беше държавата, която ни обяви за неприятелска държава? Не може те да те наричат, да ти казват че си в списъка на неприятелските държави и да ти спират едностранно доставките на газ в нарушение на договора, въпреки, че си си платил, въпреки че си си спазил процедурата и ти да кажеш "еми сеа тука" … ".
А коя беше държавата, която преди това наложи икономически и политически санкции на Руската федерация и с това създаде условия на форсмажор в изпълнението на договора за доставка на газ? България, бе Бориславовна! България и твоето правителство, не помниш ли?
Ей, кога успяха да се изпедепцат такива опитни лъжци и манипулатори тези младежи, бе? 
"политическата професия изражда политиката, която защитаваш", каза самата тя.
Ами да! Такива политически нечистоплътни люде, другата възможност е глупави, което не допускам, като Лена Бориславова, израждат политиката.
"Има такива говорители, които получават плащания, включително от руската държава, за да … обществени говорители и политически такива … 4000 лева на месец е цената … ", изглупява накрая Ленчето.
Е такива подробности не можеш да знаеш, ако самият ти не си се подписвал на такава разплащателна ведомост.
Ми обявете ги публично тези "говорители" (ние неофициално си ги знаем, де), които срещу 4000 лева месечно ни залъгват с евроатлантически ценности; убеждават ни, че Украйна ще спечели срещу Руската федерация; че us–американският втечнен газ е 4–5 пъти по евтин от газпромския; че е чест за нас да сме полезен идиот на Съединените щати и ред такива лъжи.
"Нещото, което на мен много би ми се искало да видя в политическите сили у нас, наистина да започнат да стават лоялни не на чужди държави, чиито интереси се защитават уж, маскирани като национален интерес, а наистина на българския народ. И когато трябва да се вземат непопулярни решения, но правилни такива, да застанат с лице и да подкрепят тези непопулярни решения … но това пак ни вкарва в разговора за революцията и професионалната политика", разсмива ме "парапетът" на Киро.
Ами нали правителството, в което и ти участваш, сътвори най–грубото досега прокарване на чуждестранен интерес във вреда на България и българите. Да чакаме да провокирате война на НАТО с Руската федерация в интерес на Съединените щати, ли? Чупката!
image

Лена Бориславова в студиото на радио "Дарик". Погледът и изразът на лицето говорят много за политическото ѝ лицемерие, за което съобщиха чак в централната емисия на "По света и у нас" по БНТ 

https://darik.bg/borislavova-pred-darik-vseki-osazna-kakav-istoricheski-izbor-napravi-petkov
Гласувай:
11


Вълнообразно


1. leonleonovpom2 - Здравей, Краси!
03.07 09:44
Все повече се убеждавам ,че от шестобалната система в Университетите ни са останали само две оценки- шест, ако нещо поназнайваш, не много и пет- ако нищо не знаеш , но имаш пари!
Л.Б. е пример за такъв отличник Иначе ,като правист ,щеше да уведоми останалите в правителството, че с изрезки от вестник не можеш да повдигнеш обвинение!
Това ,че сме опитно зайче на приятелите от ЕС ни е известно отдавна!
Срещу похвала и потупване по рамото
Нали получихме похвала, от която ни стана много гопло и не ни е нужен руския газ! Ама никак! За правилния пример, който дадохме на другите от ЕС
В резултат на този правилен пример, те разбраха ,че не бива да се отказват от руския газ Даже да вземат ,това, което беше спряно за нас и да ни го дадат на двойна цена! Взнак на благодарност, че сме им показали, че не бива да се отказват! С примера, който им дадохме!
Сега, като се скъсат дипломатическите ни отношения с Русия, отново ще им дадем много ценен пример Да не правят подобна глупост, защото мечката ще покаже знае ли си или не силата!
Ние ще получим поредното потупване по рамото! Това топли в студената зима!

Ленчето никакви пари не получава като глашатай на ценностите отвъд морето-Океан! Тя има пари само за дипломи-колекционира ги! Даже за хотелска стая няма пари в Гърция, ползва чужда! Самата сккромност е!
Съвременна Дева Мария!
цитирай
2. kvg55 - До 1. leonleonovpom2
03.07 11:31
В замяна пък се нароиха професори соксан–докус.
цитирай
3. iw69 - Явно
03.07 11:53
много ги разбира нещата, най-вече хоризонтално-дупаровите хитринки, в комбинация с фусти с дълбока цепка тип „следвай ме“...
цитирай
4. mt46 - ===
03.07 12:00
Иди-оти из/г/раждат политиката ни...
цитирай
5. kvg55 - До 3. iw69
03.07 13:09
Може да се каже Лена Общата.
цитирай
6. kvg55 - До 4. mt46
03.07 13:13
Летим към развала.
цитирай
7. oia - Прекрасна простакеса за креватна ...
03.07 13:47
Прекрасна простакеса за креватна гимнастика. То бива пошлост и гнусотия, но от тая извират в умъртвяващи количества. На човек му се повръща само като погледне сурата и. Тия от гробищата ли са ги събирали. Тази твар нямат души
цитирай
8. kvg55 - До 7. oia
03.07 14:17
Тия май носят две дини под една мишница – политика и любов, което обърква нещата.
цитирай
9. iw69 - Meжду тия двамата
03.07 15:02
съвкуплението не може да е любов, а си е чисто извращение.
цитирай
10. theeconomist - .
03.07 16:06
я, четири бона? а тая го духа без пари...
цитирай
11. kvg55 - До 9. iw69
03.07 19:34
Е, млади са.
цитирай
12. kvg55 - До 10. theeconomist
03.07 19:35
Де, де, не е останала без нищо.
цитирай
13. iw69 - Те
03.07 20:56
може и да са млади, но са противни, като зомбита.
То им действа негативно постоянното лъгане.
цитирай
14. kvg55 - До 13. iw69
03.07 21:09
Да, прав си.
цитирай
15. rosiela - На мен също не ми е симпатична,
03.07 21:54
но дотук сте навъртели 50 000лв колективен иск за обиди. Все пак тя е добър юрист.
Да ви подскажа малко.
Здравка Евтимова е много по- противна от нея, но аз се пазя от крайни изрази, които влизат в обсега на закона.
цитирай
16. kvg55 - До 15. rosiela
03.07 22:11
Просто я цитирам. Тълкуването на думите й не подлежи на съдебно преследване.
И въобще няма лично отношение. Политически и идеен сблъсък.
цитирай
17. missana - Тези двамцата - Кирчо и Лена,
04.07 00:42
ще останат само в историята на някогашния вестник "Чук-чук". Съмнявам се, обаче, че и това го могат както трябва. Горката съпруга на Кирчо: "Глазам не верится!"
цитирай
18. kvg55 - До 17. missana
04.07 07:21
Ха-ха-ха!
Гледах видеото осветено. Наистина я хваща за парапета.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: kvg55
Категория: Забавление
Прочетен: 2306986
Постинги: 1795
Коментари: 17058
Гласове: 28179
Архив
Календар
«  Октомври, 2022  
ПВСЧПСН
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31