Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.03.2022 15:01 - © Мечтата на Зеленски – прозрачен офис
Автор: kvg55 Категория: Забавление   
Прочетен: 1590 Коментари: 0 Гласове:
8

Последна промяна: 11.03.2022 15:03

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
11.03.2022г.

     Списание Time излезе с обложка, посветена на Зеленски и героите на Украйна. На нея са написани думите на президента Владимир Зеленски казани пред Европарламента : "Животът ще победи смъртта, светлината ще победи тъмнината" 
image

Наполеончик като артист, умее да изговаря силни думи – живот, смърт, светлина, тъмнина, свобода, правда, победа, агресор, победа и прочие предназначени за повдигане духа слова.
Ентусиазираните му речи, не винаги кореспондиращи с истината, ги дават във всяка новинарска емисия на телевизиите. Отделно в специалните сълзливи предавания за Украйна.
Цитираният от списанието абстрактен израз на президента има и конкретно съдържание и измерение в днешната действителност.
"Животът" – това е справедливата борба на украинският народ срещу агресора и окупатора – Руската федерация и в частност срещу кръволока Путин, които естествено са и носители на смъртта, която заплашва и отнема украински животи.
Убедеността на Наполеончик "животът ще победи смъртта" е разбира се алегория, че Украйна и украинския народ, водени именно от него лично, побеждават в конфликта Руската федерация, която засрамено подвива опашка и се оттегля да ближе раните си.
Но ако Наполеончик има предвид само своя живот и тези на кликата си е прав. За техните животи Руската федерация може да е смърт и трябва да е смърт. Не в буквалния смисъл на думата, разбира се. Става въпрос за смърт на допуснатите и наложените от този режим тенденции в страната – убийства на несъгласни с фашистките настроения мирни граждани, нацифициране съзнанието на украинския народ, поставяне на страната в услуга интересите на Съединените щати във вреда на Руската федерация.
Светлината са евротрансатлантическите ценности, към които уж кликата води украинския народ. Както се видя, Зе-дружинката, подтиквана от кураторите оттатък голямата вода, води страната към тъмнината на неонацизма и война с братския им руски народ. И я докара до там, Руската федерация да вземе мерки за своята сигурност.
Наполеончик
image
даже в едно изпълнено с лъжи Обръщение към украинците от 07.03.2022 година се възмутил по отношение на братята си: "Това не са хора!".

Като че ли отношението към несъгласните с фашисткия преврат руснаци от Донецк и Луганск беше човешко? Изправиха срещу тях въоръжените сили на страната като към външни врагове
Тоя, който толерираше и одобряваше неонацистките изстъпления, се сетил за човещината.
Сега, когато е притиснат в дупката си, се сетил да атакува и арестува нацистките паравоенни формирования. Лицемерно разбира се. Защото, ако го оставят на власт, пак ще им даде свобода на злодействане. Затова денацификацията на Украйна трябва да започне с него.
"Преди почти три години, веднага след като се проведоха изборите, влязохме в тази сграда, в този офис и веднага започнахме да планираме нашето преместване.
Мечтаех да се преместя от "Банкова". Заедно с правителството и парламента. Да разтоварим центъра на Киев и изобщо – да се преместим в модерен, прозрачен офис – както подобава на прогресивна демократична европейска държава". Прозрачен офис?
Те тъмните дела се замислят в прозрачни офиси и на слънчеви партита на поляната. Да не би войните срещу Югославия и Ирак да са замислени в някое мазе на газена лампа или свещ. Босовете на престъпни организации също обитават прозрачни офиси в престижни квартали.

https://time.com/
https://www.segabg.com/hot/category-foreign-country/zelenski-tova-ne-sa-hora




Гласувай:
8


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: kvg55
Категория: Забавление
Прочетен: 5904578
Постинги: 2838
Коментари: 26150
Гласове: 34444
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930