Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.03.2022 19:01 - © И руските котки страдат заради Путин
Автор: kvg55 Категория: Забавление   
Прочетен: 2075 Коментари: 5 Гласове:
10

Последна промяна: 09.03.2022 23:00

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
09.03.2022г.

     Западът наложи санкция и на руските котки
image
Международното общество на любителите на котки реши да наложи строги ограничения срещу котки, отглеждани в Русия, и тези, принадлежащи на хора, живеещи в Русия. На котките с руско гражданство се забранява да пътуват, мяучат и ловят мишки в чужбина. Изпълнителният съвет на FIFe
image
реши, че от вторник "никоя котка, отглеждана в Русия, не може да бъде внасяна и регистрирана в родословна книга на FIFe извън Русия, независимо коя организация е издала нейното родословие". Също така, "никоя котка, принадлежаща на изложители, живеещи в Русия
image
, не може да бъде включена на никакво изложение на FIFe извън Русия, независимо в коя организация членуват тези изложители". Ограниченията са валидни до 31 май и ще бъдат преразгледани при необходимост.

Информацията получи отзвук в социалните мрежи :
"Какво се случва с котките?", попита един нетизен. Коментарът получи много харесвания.
"Мислех, че това са фалшиви новини …", казва друг, добавяйки, че не може да повярва, че на Русия ще бъде наложена санкция от такова естество.
"Северо-северо-източният вятър, който духа през Русия към ЕС, смята ли се за руски вятър? Безумно!", гласи друг коментар.
"Тетрисът, (компютърната игра стартирала на 6 юни 1984 година и първоначално изобретена и разработена от съветския програмист инженер Алексей Пажитнов) ще бъде ли забранен на Запад?" – попита друг нетизен.
Освен котките, малоумните западняшки санкции засегнаха и руските спортисти – Руският президент Владимир Путин бе лишен от почетен черен колан от Световното таекуондо 
image

Решенията на тези спортни органи накараха някои потребители на мрежата да поставят под въпрос автентичността на популярния лозунг "Без политика в спорта". Някои попитаха : "Този лозунг, широко пропагандиран от Запада, все още ли се брои?".
На невинните руски параолимпийци също беше забранено от демократичният, неполитичен и обективен Международен олимпийски комитет да участват на параолимпиадата в Пекин.
Експертите предупреждават, че изоставянето на неутралността, особено от страна на спортните организации, ще има тежки последици в бъдеще.
Очаква се обект на вдиотените западни санкционери да стане "Периодичната система"
image
(наричана още таблица на Менделеев), както и Периодичния закон открит от същия, които да се забранят да бъдат изучавани в западните училища.

Дмитрий Иванович Менделеев
image
е руски учен енциклопедист – химик, физикохимик, физик, икономист, технолог, геолог, метеоролог, педагог, преподавател, въздухоплавател и приборостроител.
Демократичните западни забрани налазиха и културата. За това от Лос Анжелес съобщава популярният блогов културтрегер и музикален корифей бае Коста Американеца :
image

"Световноизвестният руски диригент маестро Валерий Гергиев
image
е отстранен от поста главен диригент на Мюнхенската филхармония. Това решение взел днес кметът на Мюнхен Дитер Райтер. "Мюнхен се разделя с Валерий Гергиев. Отсега нататък няма да има повече концерти на МФ под негово ръководство", заявил кметът в изявление. Райтер заявил, че по-рано е поискал от диригента "ясно и недвусмислено да се разграничи" от действията на Русия в Украйна, но според него Гергиев така и не го е направил.

И договорът на руската вокална терористка Анна Нетребко
image
с Цюрихската опера е прекратен.


Анна Нетребко и Валерий Гергиев

image

На 1-ви март 2022 година, тези две европейски музикални институции, както и някои други, предприеха подобни стъпки към двамата руски артисти, известни с отдавнашната си поддръжка към президента на Русия и във връзка с войната в Украйна.
The Associated Press информира, че Гергиев
image
се оказва уволнен и от друга своя европейска длъжност – Фестивала във Вербие, Швейцария, където той заемаше поста на музикален директор от 2018-та година. Отстраняването става по настояване на администрацията на фестивала, а причините са все същите – лоялността на диригента към режима на Путин и руската военна инвазия в Украйна. Фестивалът в Люцерн пък обяви, че два концерта на Оркестъра на Мариинския театър с Гергиев, планирани за август 2022 година, също отпадат от афиша на фестивала.

По отношение на ангажиментите на оперната звезда Анна Нетребко в Европа ръководството на Операта в Цюрих съобщи, че смята да прекрати договора си с певицата".

image
Блогови културтрегери меломани след обсъждане творчеството на Пьотр Илич Чайковски

image
Читател след като прочете постинга ми

https://www.globaltimes.cn/page/202203/1253707.shtml
https://classicfm.bg/novini/mezhdunarodnata-kariera-na-gergiev-i-netrebko-e-pod-vapros.html




Гласувай:
10


Вълнообразно


1. mt46 - Ох,
09.03.2022 21:51
посегнаха и на котките!...
цитирай
2. leonleonovpom2 - Правилно!
09.03.2022 22:33
Котките са любимо занимание на кучетата
А Путин много обича кучетата!
С един куршум- два заека!
Наказвайки котките, наказват и кучетата!На нето, най- вече!
Велики си!
За какъм чемер им е Менделеевата таблица? А сакън, да не би банковата им сметка да е в нея?
Вън, ако няма банкова сметка! Те от и за нея живеят, не за някаква келява таблица!
цитирай
3. kvg55 - До 1. mt46
09.03.2022 23:31
Наред са кучетата. И те се явяват на изложби.
цитирай
4. kvg55 - До 2. leonleonovpom2
09.03.2022 23:33
Да, май вече нищо не им трябва освен пари.
цитирай
5. kvg55 - До 5. silviia
11.03.2022 00:41
Как ли се иронизират животни?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: kvg55
Категория: Забавление
Прочетен: 5952468
Постинги: 2839
Коментари: 26156
Гласове: 34454
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930