Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.02.2022 15:01 - © Многоходовка на Путин и Шойгу
Автор: kvg55 Категория: Забавление   
Прочетен: 434 Коментари: 0 Гласове:
8

Последна промяна: 22.02.2022 15:13

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
22.02.2022г.

     Руската федерация наруши всички определени ѝ от Пръдливият Забраванко Джо дати за нахлуване в Украйна. Не атакува на 16-ти, не атакува и на 20-ти. Както се казва – нито срам, нито съвест. Цял свят ги чака, а руснаците, както винаги закъсняват. Отговорни за тази безотговорност пред международната общност са лично президентът и министърът.
Знаем че Владимир Владимирович прекарва лятната си почивка в сибирската тайга заедно със Сергей Кужугетович 
image

Та разхождайки се сред природата, двамата скроили комплот : "Нека раздадем на всичките генерали тайни директиви, че на 16-ти се готвим за нахлуване. Нека целият генералитет бъде убеден в това. Нека стягат войската, да се готвят, макар и това да изглежда като пълна глупост. И нека никой, освен нас двамата да не знае, че това е просто измислица и няма да има никакво нахлуване", измислили болните им глави.
Така по-късно чрез някакви предатели и шпиони в армията, тези директиви и заповеди на Върховния главнокомандващ ще се препратят към разузнаванията на Съединените щати и Британия? А те точно такова сведение чакат.
И политат шифровани радиограми от рода на : "Среднощен ястреб! Здравейте! Аз съм синият дрозд. Предавам! Руснаците се готвят за нахлуване. Информацията е 100% автентична. Лично Путин е дал заповедта. 16 февруари. Бъдете готови! Пак заповядайте!".
И какво да правят американците и британците в такава ситуация? Да не вярват на собственото си разузнаване? В крайна сметка те вероятно са получили сканирани копия от заповедта на Путин. И тайни карти за нашествието
image
И Бог знае какво още.

Разбира се, те вярват и тръбят за това по целия свят, защото смятат, че е от полза за тях. Винаги е от полза за тях да представят Русия като агресивна и лоша, за да ѝ наложат повече санкции и да я изхвърлят от някои пазари, където да се освободи място за us-американско-британските корпорации. Ех, че дюшеш!
И тук идва неочакваното : Руското нахлуване, за което Байдън едва ли не се кълне, че се планира и подготвя, не се случва.
Ето какво всъщност се случва :
·               Тежък удар върху икономиката на Украйна. Заради цялата тази истерия инвеститорите масово изтеглиха парите си. Акциите на компаниите се сринаха. Гривната се срина. И най-важното е, че нито един разумен инвеститор няма да се върне в Украйна през следващите 5 години. И кой иска да инвестира милион лични средства там, където има "заплаха от истинска война с една от двете най-силни армии в света"?
·               Тежък удар върху украинските политически елити. Нека си спомним бягството на всички тези депутати, чиновници, олигарси и просто бизнесмени. Онзи "журналист" Гордън. Тоест всички онези, които се бият в гърдите и изпращат украинските военни в Донбас, говорейки за отбраната на Родината? Как ще се оправдават сега? Все пак и народът не е глупав, видя всичко перфектно – кой го води.
·               Тежък удар по западния имидж. Може би още по-голям удар от срамното бягство от Афганистан. Самите западни елити със собствените си ръце разпръснаха информацията, която в крайна сметка ги разкри като не най-умните хора, да речем.
·               В същото време Русия остана напълно извън цялата тази история и дори на плюс. На официално ниво, възможно най-публично, Русия е заявила поне 100 пъти, че не е планирано нахлуване и всички трябва да се успокоят. На фона на западните истерии тя спечели няколко точки за имиджа. Може би не всички, но тази ситуация ще накара някои хора да се замислят – толкова ли са честни властите на САЩ и Британия и толкова ли е агресивна Русия?
·               Изплашените военни на НАТО всъщност напуснаха Украйна. Да, точно това искаше Русия. Тя поиска изтеглянето на чуждестранния контингент от територията на Украйна. И контингентът си тръгна. По-точно, той избяга, преди да паднат бомбите.
·               Украйна видя какви нови приятели има. Приятели на думи, но не и на дела. Колко ѝ говореха, че са се струпали зад нея. А когато проблемите започнаха : "Ние извеждаме военните, но ви подкрепяме. Дръжте се!". Мисля, че мнозина в Украйна биха били отрезвени от ситуацията.
·               Русия успя да постави НАТО на реалната маса за преговори. И въпреки че резултатите все още не са особено видими, този процес поне е започнал и поне малко Западът е започнал да  слуша Руската федерация.
Следователно, дори и митът за нахлуването да не е бил лансиран от самия Путин
image
, със сигурност щеше да си струва да бъде лансиран. Това е подобно на техниката на Айкидо, когато тежестта и силата на врага (тоест западната информационна машина) се стоварват върху самия него.

Да, сега тази машина се опитва да се оправдае в стил : "Просто НАТО уплаши Русия и я обезкуражи да нахлува!". Но ако някой условен швед, французин, германец или украинец има ниво на развитие поне по-високо от петокласник, той поне ще помисли за това – не е ли било всичко това глупост от самото начало?
По публикация на 
image

https://svobodnoslovo.eu/%d0%b0%d0%bc%d0%b8-%d0%b0%d0%ba%d0%be-%d0%bc%d0%b8%d1%82%d1%8a%d1%82-%d0%b7%d0%b0-%d0%bd%d0%b0%d1%85%d0%bb%d1%83%d0%b2%d0%b0%d0%bd%d0%b5%d1%82%d0%be-%d0%bd%d0%b0-%d1%80%d1%83%d1%81%d0%b8/




Гласувай:
8


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: kvg55
Категория: Забавление
Прочетен: 5906899
Постинги: 2838
Коментари: 26152
Гласове: 34447
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930