Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.01.2022 12:01 - © Новогодишна честитка
Автор: kvg55 Категория: Забавление   
Прочетен: 641 Коментари: 2 Гласове:
6

Последна промяна: 04.01.2022 12:07

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
04.01.2022г.

     "О, съвсем забравих да пожелая на британските си колеги Честита Нова година. И с празни ръце също е някак неудобно. Малък, но все пак подарък 🎁 .
Информация за новобранец – редовни архиви на Министерството на външните работи.
И отново за британската намеса във вътрешните работи на Русия.
Публикувани на сайта на разследващия проект Underside, те са, честно казано, ужасяващи. Ужас за госпожата Елизабет Тръс и министерството под нейното командване.
Ако погледнете този ресурс, ще се съгласите с мен. Не можете да го изгребете като резервоар.
Британското министерство на външните работи има само един изход – публично да обяви, че всичко това е фалшиво и дезинформация ("highley like", разбира се).
Е, или признайте за планове за намеса във вътрешните работи на Русия, покайте се, прехвърлете се от танк в жълта подводница и залегнете в Брюж.
Долните архиви съдържат десетки документи с описания на проекти, списъци с имена, организации и цялата "черна счетоводна отчетност". Числата будят въображението – повече от 1,3 милиарда рубли са отпуснати (за периода от 2020 до 2023 година) за финансиране на програми за въздействие върху обществените организации (и чрез тях – на държавни агенции) и трансформиране на курса на Русия в посоката, необходима на Британия.
Ето само част от информацията, която стана известна :
Оказва се, че поне от октомври 2020 година е в сила споразумение за безвъзмездна помощ между британското правителство и чуждестранната агенция "Civic Assistance Committee", което се поддържа от наскоро ликвидирания Мемориален съд. Помислете за тези числа – 227 милиона рубли от британския бюджет са изразходвани за "развитието на гражданското общество в Русия". Акцент върху пола във всичките му проявления, граждански феминистки и … "актуализация на мъжествеността". Какво е това, Бог да ме прости?
Цял клъстър от проекти – с цена от 880 милиона рубли – беше стартиран, за да се създаде "пробритански слой" сред интелектуалния елит на Русия. Между другото, евтино Лондон оцени точно тази "пробританска прослойка". Можеха да се отпуснат – тази прослойка обича лукса.
Тук, наред с други неща, е програмата "Chevening" (търсене на талантливи младежи у нас и тяхното "обучение" в британски образователни институции).
Освен това вече говорим за много сериозни неща – британците директно харчат пари за нажежаване на вътрешнополитическата обстановка в страната. Как иначе да се обясни съществуването на план за безвъзмездна помощ по код P2.031, който включва спонсорско участие в митинги и политически шествия, както и споменаване на нарастването на социалното напрежение и поляризацията на обществото.
Трябва ли да се напомня на британците член VI от Заключителния акт на ОССЕ ("Ненамеса във вътрешните работи")?
Една от целите на образователния подпроект е "формиране на кохорта от 25 възпитаници с лидерски потенциал и значителна гражданска ангажираност". Думата е избрана точно – кохорта. Мислите, може би, с какво да замените крилата фраза "пета колона"? Но, както винаги, оставихте умните мисли на спирката – думата "кохорта" е по-неподходяща. Защото това означава истинска бойна единица. Не дребни предатели.
Ето отговора защо партньорите са толкова развълнувани и разтревожени от номинирането на своите наставлявани за титлата "чужд агент". Сръгахме ги в слабините".

Това е новогодишното поздравление на Маша Захарова image към британските ѝ колеги от Foreign and Commonwealth Office [Foreign Office] image в Telegram канала : image
На сайта на разследващия проект Underside image се появили документи [отново прословутите руски хакери] от архива на министерството на външните работи на Обединеното кралство, свидетелстващи за намесата на Британия във вътрешните работи на Руската федерация : image
Документите могат да се разгледат на следния адрес : [ http://underside.org/ ].
Така в качеството на "поздравление", Захарова image обясни скритата същност на британската външна политика към Руската федерация.

https://tsargrad.tv/news/oj-sovsem-zabyla-zaharova-tonko-razoblachila-podbrjushe-inoagentov-v-rossii_472576
https://t.me/MariaVladimirovnaZakharova/1538
http://underside.org/




Гласувай:
6


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

1. mt46 - Мда...
04.01.2022 13:01
"Долните архиви съдържат десетки документи с описания на проекти, списъци с имена, организации и цялата "черна счетоводна отчетност". Числата будят въображението – повече от 1,3 милиарда рубли са отпуснати (за периода от 2020 до 2023 година) за финансиране на програми за въздействие върху обществените организации (и чрез тях – на държавни агенции) и трансформиране на курса на Русия в посоката, необходима на Британия."
Много пари се дават за пропагандна война!... Навярно и у нас се наливат пари от Запада, за да се плюе по Русия...
цитирай
2. kvg55 - До 1. mt46
04.01.2022 13:57
Дават се, я! Що народ се издържа от грантове.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: kvg55
Категория: Забавление
Прочетен: 5904446
Постинги: 2838
Коментари: 26150
Гласове: 34444
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930