Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.06 11:01 - © Кухи лейки
Автор: kvg55 Категория: Забавление   
Прочетен: 502 Коментари: 14 Гласове:
7

Последна промяна: 13.06 21:05

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
13.06.2024г.

image
     На втория ден от държавното си посещение в Германия Микрон (46) и съпругата му Брижит (71) положиха венец пред Мемориала на Холокоста в Берлин, преминаха през полето от стели и бяха разведени в музея под мемориала. Френските гости бяха съпроводени от федералния президент Франк–Валтер Щайнмайер (68) и съпругата му Елке Бюденбендер (62), съобщава германският Bild.
image

Брижит Макрон (вляво) и Елке Бюденбендер се смеят в полето със стели, което почита паметта на убитите евреи в Европа

Имаше кратък, дразнещ момент в кулоарите : след като посетиха музея, Брижит Макрон и Елке Бюденбендер бяха снимани да се смеят в полето със стели. Жестът предизвика объркване и в чужбина : "Първата дама на Франция (…) се смее на шега заедно със съпругата на германския президент (…) на мемориала на Холокоста в Берлин", пише британският The Daily Mail. Какво разсмя двете първи дами в тази ситуация? Не е ясно.
Там присъствала и германо–френската семейна двойка Беате (85) и Серж Кларсфелд (88).
"Младите вече не знаят историята", изказала съжаление в хода на разговорите Беате (85).
Не се разбрало дали под "младите" Беате (85) има предвид Елке (62) и Брижит (71).
"За семейство Шолц като че ли стана традиция да се смеят на думата "геноцид", отметнала и Маша Захарова, визирайки гримаси на Вурста относно Донбас, пише Деловая газета «Взгляд»
image

"Това са тези многобройни убождания с игли, които Путин непрекъснато се опитва да направи, това, което наричаме тези хибридни атаки, на всички различни нива, независимо дали става въпрос за спиране на търговията с газа, която току–що обсъдихме, или наистина мигранти от най–отдалечените ъгли, за да донесат свят към Москва и след това да ги притисне към финландската граница например, сега инцидентът в Естония, да не говорим за опита да се използват социалните медии за създаване на масови настроения срещу Европа или за разделяне на Европа, и аз мога да продължа безкрайно много с този списък … Всеки, който говори и действа като Путин, не иска мир и ще продължи напред. И затова е толкова важно последователно да подкрепяме Украйна и да укрепваме собствената си отбранителна способност, защото ако трябва да поддържаме мира на нашия континент, тогава трябва да инвестираме в отбраната", изтропала Урсула фон дер Лайнен в интервю за "Deutschlandfunk".
Та кой отказа да купува газ от Руската федерация? Та кой взриви "Северен поток"? Та кой дрънкаше оръжие до границите на Руската федерация? И кой насъскваше украинците?
image

Урсула фон дер Лайнен : "Критерият за мен е депутатите, с които искаме да работим, да са за Европа, за Украйна, тоест против Русия, и за върховенството на закона", описала визията си за политически коректните евроколхозни дупедати германката

"Ако позволим
[на Владимир Путин] да го направи [руски танкове един ден да нападнат Брюксел], това не е невъзможен сценарий", избълнувал в несвяст министърът на външните работи на Белгия Хаджа Лахбиб пред Bel RTL.
Защо му е на Путин да праща войска чак до Брюксел? Съединените щати унищожават Евроколхоза, а и той самият се самоунищожава. Ако нещо се изпуснат в отчаяние да ударят Руската федерация, милост няма да има – Брюксел като централа на сатаНАТО–то и Евроколхоза се заличава от земята. Простотията и глупостта следва да се чистят из корен.
image

Министър Лахбиб внимателно следи кога Владимир Владимирович ще яхне "Армата"–та

"
Ние искаме", казано 3 пъти, дума кандидатът за дупедат Антоанета Цонева от КП "ПП–ДБ".
Кои сте вие та ще искате? Могат да искат избирателите. На вас ви е позволено само да давате.
"Управлението се счупи", каза още кандидатът за дупедат. Чупенето на нематериални неща като държава, икономика и други култови понятия, изрази и фрази ги въведе Боко Граматик.
За глаголът "чупя" тълковният речник казва : С удар или насилие правя нещо твърдо на късове; троша, ломя, кърша. "Управлението" не е предмет е не може да се раздели на късове.
Управлението е дейност и процес като всяка друга работа и като как да счупиш работата, която извършваш? Можеш да я прекъснеш, да я отложиш, да я изоставиш или въобще да не я отпочваш, както с акцент се изразява Митко Културата, ама да я счупиш?! Наративът, както казваше йолдаш Местан, на политиците ни, е объркан, неясен и често съвсем безсмислен, което е показател за ниското им интелектуално ниво. Както съм казал в Книгата • Имаш ли в главата мисъл, значи си човек. Ако имаш мисъл със смисъл, може и да си умен донякъде.
Наистина в езика ни се употребява изразът "чупя хатъра", но смисълът му е съвсем различен от "чупенето" на държавата, икономиката и управлението от политиците.
Виж, "чупенето на стойки" им се удава изключително добре.
След Цонева от КП "ПП–ДБ" пред Поли Златарева сяда Костя, който е подложен на вербална агресия от водещата и от самото начало е затрупан и задръстен с въпроси : "Бяхте депутат в три парламента досега. Какво постигнахте?, Какъв проблем решихте, С какво се гордеете? Какво ви питат хората?, За какво говорите с хората?, Как ги увещавате да гласуват за вас?" – 6 въпроса за 18 секунди. Агресивното поведение на "кухата лейка" цели да сащиса събеседника отсреща, но не мисля да е съзнателно планирано. По–скоро е инстинктивна защитна реакция срещу очакваните политически некоректни думи на Костя, което личи от нервността ѝ – прекъсва го, засича го, задава провокативни въпроси : "Ако изберат Възраждане", възмездие ще има", обяснява Коста, при което е прекъснат с въпроса "И вие ли ще арестувате?". Като комунистите, е подтекста … "Не, ние ще прилагаме законите!", зачуква ѝ го Костя.
Заяждането на Златарева добива смешни форми : "Трябва да направим така, че страната ни да взема решенията за своето бъдеще сама" – "Кой взима решения?", прави се на тапа водещата – "[US]Американския посланик естествено. Той е човека , който управлява държавата" – "За всичко, за всичко ли?" … "Откъде знаете, че той взема решенията?" – "Защото неговата кола е или всяка седмица или през седмица … пред Министерския съвет паркирана" – "Личната му, личния му автомобил? ". Ей такива несъществени простотии го пита само и само да избяга от същественото : "Какво прави [us]американския посланик в Министерския съвет в деня сряда, когато се провежда заседанието на министрите ?
"Това което ние ще направим е, че няма да се съобразяваме с каквото и да било чуждо посолство" – "Ама с нито едно?!". Дори с руското посолство ли няма да се съобразявате, е подтекстът. Ей, ама много семпла е тази мисирка, бе! Което веднага се потвърждава от самата нея : "Сега, и двамата знаем защо питам дали наистина от нито едно посолство" – "Не, не знам" – "Е, не знаете. Сега знаете, още в самата поява на "Възраждане", винаги е имало съмнения и упреци към вас, че прокарвате руски интереси" … "Не е пропаганда факта, че февруари месец ваши хора бяха на форум на "Единна Русия", на партията на Путин" – "Така. Не беше форум на "Единна Русия", а беше Световен антиколониален форум с участието на 44 държави". Вопиющи непрофесионализъм, некомпетентност и невежество.
И глупости на кубици : "Ако искате мога да ви покажа снимка (на [us]американските бази на територията на България)", казва Костя – "Ми нали няма право да ходи никой там, вие даже снимки имате?!". Ми руснаците са дали на агента си сателитна снимка ма, Златарева.
И разговорът придобива не забавен, не смешен, придобива идиотски характер, благодарение на водещата : "Знаете ли, че в момента в България има горе–долу толкова чужди войници, колкото и български" – "Ние колко имаме български?" – "А те какво правят тук? Те какво правят тук?" [чуждите войници] … "Ама какво правят тук, защо са в България?" – копае дъното кухата лейка и само затварянето на достъпа до предаването във връзка с деня на размисъл и изборите ми попречи да ви предоставя още примери за телевизионната ГТБП.
image

"Откраднаха ни София (и на двете), да си върнем България!" – та и нея ли да откраднат?

Пак по телевизията кухи лейки, тунинговани или не, все са кухи, ни насмитат "как срамни емблеми от миналото станаха хит в интернет" или "как Gen Z върна "срамните" пост–соц явления отново на мода?"
image
: например
социалистически [панелен] блок – "малко да видят нещо по–различно от това, което по принцип на Запада навсякъде се рекламира … нареждат се хора пред асансьор, защото е много стар и защото някой е откачил решетките, класически асансьор в класически социалистически блок … това е асансьор, който всички горе–долу такъв асансьор всички имаме някъде, някоя баба, някой дядо, който ходи … миризмата и звука (на соц–асансьорите) е идентичен навсякъде … много западноевропейски фотографи идват тук за да снимат точно тази сивота … хората [на Запад] им е интересно, искат да видят … улиците как изглеждат, блоковете как изглеждат отвътре, входовете, входове които ние по принцип виждаме като нещо, което никога на никому не би било интересно, освен малко да понамирисва зле (хе–хе–хе), да не работят няколко лампи (хи–хи–хи);
image


image

image

Забрадката
– навлиза точно бабушка, което е, напълно … всички баби на село, които видим са с такава забрадка с някакви флорални мотиви …;
image

Баба Вирна Лизи с жътварска забрадка

Специално бруталическата архитектура на соца (каквото и да означава това)  , хората полудяват, много се кефим, и все такива "трендове";
Музиката – Миналото лято в Лас Вегас в едно казино сядам и крупието ме пита от къде съм и аз казвам от България. И той "А–а–а, тигре, тигре!" … Имаше един [us]американски влогър, който правеше лични видеа на … от Азис до който се сетите в нашата музика и отвъд …;
"Ние сме вече почти на път да се превърнем в нормална държава", прави мъдро заключение друга куха лейка – Е, няма как с хора, които перманентно и масово насаждат глупости и простотии от телевизионния екран скоро да станем "нормална държава". Ето, тия например започнаха да гълтат хапчета за нормализиране още от 2016–та година. И ефект никакъв 
image

Прибързана радост лиши испанка от медал на европейското първенство по лека атлетика в Рим. На финала на 20 километра спортно ходене Лаура Гарсия–Каро беше сигурна, че взема бронза и окачи флага на страната си на раменете си, приближавайки финала. Буквално в последните два метра обаче украинката Людмила Оляновска я изпревари, а физиономията на испанката говори достатъчно за изненадата ѝ от развитието на състезанието, съобщи bTV
image


image


image
Оляновска стиска зъби и крачи до последната секунда
, а Гарсия–Каро лапа мухите,

https://vz.ru/news/2024/5/28/1270287.html
https://www.bild.de/politik/inland/ehepaar-macron-zu-besuch-in-berlin-irritation-um-gelaechter-am-holocaust-mahnmal-6654709c07be9453db597a98
https://t.me/vzglyad_ru/44816
https://vz.ru/news/2024/5/26/1270027.html
https://www.deutschlandfunk.de/von-der-leyen-europa-wahl-rechte-parteien-100.html
https://vz.ru/news/2024/5/28/1270323.html
https://www.rtl.be/actu/monde/international/la-belgique-va-livrer-30-chasseurs-f-16-lukraine-la-livraison-des-premiers/2024-05-28/article/673340
https://bnt.bg/news/antoaneta-coneva-kandidat-za-naroden-predstavitel-ot-kp-pp-db-v369136-329680news.html
https://bnt.bg/news/kostadin-kostadinov-kandidat-za-naroden-predstavitel-ot-pp-vazrazhdane-v369137-329680news.html
https://btvplus.bg/produkt/novini/57810/sport-centralna-emisija-08-06-2024
https://btvplus.bg/produkt/predavaniya/57883/predi-obed/predi-obed-11-06-2024
https://novini.bg/snimka/3194/30448

© Красимир Говедаров, Главен експерт
Гласувай:
7


Вълнообразно


1. iw69 - Днешните
13.06 11:25
западни политици, с малко изключения, са пример пар екселанс за понятието „кухи лейки“.
Като за първите места се надпреварват изкуфелоя Байдън, психара Макрон и немския глупак Шулц.
цитирай
2. blog12 - Макрон има съпруга, а дъртият плъх ...
13.06 12:09
Макрон има съпруга, а дъртият плъх путлер няма, нали?А ония двете путински крави Ваня и Мая, които щяха да връщат МОЧА, имат 31 ,417 гласа или 1,47%.Партиите на мира се сринаха на тия избори.Баш путинските лизачи от Левицата имат 0,71%.
цитирай
3. nedovolen - Доста се посмях
13.06 12:14
Куха до куха, ама има и кухи бидони.
Вчера беше празника на Русия. Една лейка дума не отрони.
:-)))
цитирай
4. morskipesni - Простак 12- къде е Небето, къде е Калта (по гърба ти).
13.06 15:26
Ние вчера пяхме химна, ударихме по водка и от третото с една (несъпруга) и ми беше супер гот.
цитирай
5. kvg55 - До 1. iw69
13.06 18:17
Тия двамата са кухи бидони.
цитирай
6. kvg55 - До 2. blog12
13.06 18:20
Какво злобееш бе, простак. На Путин не му трябва купа лейка, която да не го разбира и да не схваща великата му мисия на световен вожд. Владимир Владимирович си има интелигентна любовница.
цитирай
7. kvg55 - До 3. nedovolen
13.06 18:22
Питах се какъв ще е мъжкият еквивалент на "куха лейка".
Ти ми го каза – кух бидон.
цитирай
8. kvg55 - До 4. morskipesni
13.06 18:22
Буржоата вече газ пикаят.
цитирай
9. samvoin - Естествено, че ще се смеят. . . Като ...
13.06 19:52
Естествено, че ще се смеят...
Като има идиоти, които още верват на тая измислица и на декорите в Освиенцим, създадени ала-холивудски от Сталин, че им плащат и напдплащат рекет по тая измислица и ги направиха милионери и милиардери с нея, поощрявайки истинския и безспорен Холокост, който е вече десетилетия на друго място, срещу "баш" семитите...
Как няма да се смеят?
Логично се смеят...
цитирай
10. samvoin - 6 000 000 евреи ако се съди по евре...
13.06 19:55
6 000 000 евреи ако се съди по еврейски довоенни източници, НИКОГА не са попадали под властта на Хитлер, камо ли да е могло да минат през несъществуващи и до днес с такъв капацитет газови камери или лагери даже или депортация или други репресии.
Газова камера сте виждали само на картинка, никога истинска...
Вижданото, даже в преправените декори от Сталин след ВСВ е КРЕМАТОРИУМ, който не говори за нищо.
И в София има такъв...
И там вече масово кремират, гробищата са препълнени...
цитирай
11. mt46 - Мда...
13.06 20:34
Кухи лелки...
цитирай
12. kvg55 - До 11. mt46
13.06 20:46
Аха, дрънчат на кухо.
цитирай
13. leonleonovpom2 - Здравей, Краси!
13.06 22:18
Макронова, на един от пръстите на лявата си ръка има тъмно петно? Да не би германката да го е посинила от стискане на ръката й?
цитирай
14. kvg55 - До 13. leonleonovpom2
13.06 23:03
Да, забелязах. Явно възбудата е била силна.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: kvg55
Категория: Забавление
Прочетен: 6329978
Постинги: 2916
Коментари: 27254
Гласове: 35285
Архив
Календар
«  Юли, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031