Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.03.2023 07:01 - © "Полъх от миналото"
Автор: kvg55 Категория: Забавление   
Прочетен: 873 Коментари: 4 Гласове:
7

Последна промяна: 09.03.2023 07:13

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
09.03.2023г.

     На 3 февруари 2023 година в 20:55 часа EST (UTC−5) товарен влак "Южен Норфолк", превозващ опасни материали, дерайлира в Източна Палестина, Охайо, като 38 вагона излязоха от релсите. В резултат на това жителите в радиус от 1 миля (1,6 километра) бяха евакуирани.
image

Резултатите от катастрофата 

След двадесет и пет дни (на 28–ми февруари) CNN публикува смехории като : "… още не е обявена причината за дерайлирането, но разследващите се фокусират върху колелата и лагерите на единия вагон … Температурата на един колесен лагер достигна "критично" ниво – 253 градуса по Фаренхайт над температурата на околната среда – и предизвика звукова аларма, която инструктира "екипажа да намали и спре влака, за да провери горещата ос". Машинистът на влака е задействал спирачките на влака за аварийно спиране след предупреждението за прегряване на ос", смехории от първоначалния доклад на Националния съвет за безопасност на транспорта (National Transportation Safety Board – NTSB) 
image

Цитира се и Дженифър Хоменди, председател на NTSB, която говори такива едни глупости и безсмислици : "… По време на това забавяне лагерът на колелото се повредил. Вагон 23 дерайлира и влакът задейства аварийна спирачка и спря … Ние наричаме нещата инциденти – няма случайности". Е, за "вагон 23" е ясно.  А за останалите 37 вагона?
"Експлозия в завод за метал в Охайо остави 1 загинал и 13 ранени", съобщава на 21–ви февруари за станалата предния ден в Бедфорд, Охайо в I. Schumann & Co. експлозия npr.
image

Отломки покриват земята и колите наблизо след експлозия в I. Schumann & Co. 

"Един убит, дузина ранени след взрив във фабрика в Охайо, разпръсна разтопени отломки и предизвика пожар", съобщава на 21–ви февруари и агенция Reuters.
"Петима души, загинали при катастрофа на двумоторен самолет в Арканзас, са идентифицирани като екологични консултанти – които са били на път да разследват смъртоносната експлозия във фабрика за метали в Бедфорд, Охайо; Петима души бяха убити при катастрофа с малък самолет – и те бяха на път да разследват скорошна смъртоносна експлозия в металургична компания в Бедфорд, Охайо; Аварията е станала близо до летище "Бил и Хилари Клинтън" в Литъл Рок, Арканзас; Двумоторният самолет Beech BE20, с който са пътували се разби около обяд в сряда близо до фабрика на една миля от летището малко след излитане", съобщава Daily Mail на 22–ри февруари.
image

Загиналите при катастрофата на самолет Beech BE20 разследващи смъртоносната експлозия в металургична компания I. Schumann & Co. 

"Pemex Deer Park", Тексас, малък обект за суров петрол, затворен след пожар; Малката единица за дестилация на суров петрол (CDU) в рафинерията на Pemex (PEMX.UL) с 312500 барела на ден (bpd) Deer Park, Тексас, беше затворена след пожар. Пожарът е избухнал на CDU–1 с мощност 70000 барела на ден", съобщава на 25–ти февруари Reuters 
image

"Химически разлив от резервоар от 500 галона в Бърлингтън, накара екипа за опасни вещества в окръг Расин да посети Lavelle Industries в сряда, 1 март", съобщава Fox News 
image

Относно причините за влаковата катастрофа се казва : "още не е обявена причината за дерайлирането … твърде рано е да се каже".
За причините за взрива в Бедфорд, Охайо в I. Schumann & Co. "Beacon Journal" съобщава : "Причината за експлозията на 20 февруари по време на пожар в завода на I. Schumann & Co. в Оукууд, която уби един човек и рани 13 други, все още не е определена, но следователите от Държавната пожарна служба казаха, че не вярват пожарът да е резултат от престъпно деяние".
Относно причината за катастрофата на самолета с петимата разследващи на борда пък нищо не се казва, както и за причините за разлива на химическия продукт в Lavelle Industries в Бърлингтън и за пожара в рафинерията "Pemex Deer Park", Тексас.
"През трите седмици на февруари в Съединените щати се случиха три големи бедствия, които предполагат или саботаж, или невероятни съвпадения, или пълен колапс на американската транспортна и индустриална инфраструктура", твърди Владимир Прохватилов във Fondsk.ru.
И съвсем естествено, при липсата на официална информация от страна на властите, по социалните мрежи плъзват слухове и конспиративни теории за тези бедствия. Още повече, че ФБР не е участвало в разследването на всички тези бедствия, тоест априори се предполага, че всички тези инциденти са от технологичен характер или са причинени от прословутия човешки фактор. Злонамерено намерение е изключено по подразбиране. Защо ли?
"Американските власти знаят нещо, но не искат да споделят знанията си с обществеността", смята Прохватилов.
"Deep State (Дълбоката държава) абсолютно иска да ви убие", казва известният американски писател Алекс Нюман. Авторът на популярните книги "Престъпленията на Просвещението" и  "Дълбоката държава" е убеден, че Гражданската война в САЩ е започнала 
image

В тази посока е и инициативата на членът на Камарата на представителите на Конгреса на САЩ от Републиканската партия (от Джорджия) Майори Тейлър Грийн, която се застъпи за "национален развод" на отделните щати в зависимост от политическите убеждения, за да се избегне гражданска война. Грийн твърди, че този ход е необходим, защото консерваторите са се уморили да бъдат "тормозени от левицата", пише Newsweek.
"Всички, с които говоря, са болни и уморени и им е писнало да бъдат тормозени от левицата, малтретирани от левицата и неуважавани от левицата …
Последното нещо, което някога искам да видя в Америка, е гражданска война … Никой не иска това … но вървим в тази посока и трябва да направим нещо по въпроса", разкрива в Twitter плановете си за предотвратяването на Гражданска война Майори Тейлър Грийн.
image

"Федералното правителство е чудовище и се е превърнало в оръжие на левицата срещу десницата", плаши републиканската депутатка от щата Джорджия Майори Грийн 

Сензационно е, че за тези явни саботажи все още не са обвинени Руслан Боширов и Александър Петров. Предвид това, което са направили досега тези двамцата вагабонти, като тази геологична катастрофа, при която са унищожени динозаврите например
image
, предизвикването на влакова катастрофа е като детска игра за тях.

"Полъх от миналото" е заглавието на предполагаем научно–фантастичен роман, който несъмнено ще се превърне в световен бестселър, за който сайтът на Colonel Cassad предлага следния сюжет : Отряд от партизани от горите на Припят през 1942–ра година, водени от офицера от НКВД Иван Булба, който е избягал от немски плен, се телепортира по невероятен начин в Съединените щати в 2023–та година и отприщва железопътна и индустриална война срещу нацистите в щата Охайо, дерайлирайки вражески влакове и взривявайки заводи за брони за танкове и за горива. Правителството на САЩ крие истината за партизаните, като разпространява слухове за производствени инциденти, докато се опитва да проследи партизаните, които са подпомагани от потомци на местни индианци от резервата "Две мили". Може ли един съветски партизански отряд от миналото да промени хода на историята?!
image

Местоположението на резервата "Две мили" в щата Охайо – убежище на партизаните 

https://en.wikipedia.org/wiki/2023_Ohio_train_derailment
https://edition.cnn.com/2023/02/23/us/ohio-train-derailment-east-palestine-thursday/index.html
https://www.fondsk.ru/news/2023/03/04/tajna-fevralskih-katastrof-v-soedinennyh-shtatah-58665.html
https://www.npr.org/2023/02/21/1158494492/ohio-metal-plant-explosion
https://www.reuters.com/world/us/explosion-rocks-ohio-metals-plant-local-media-2023-02-20/
https://www.dailymail.co.uk/news/article-11781897/No-survivors-twin-engine-plane-five-passengers-board-crashes-near-airport-Arkansas.html
https://eu.beaconjournal.com/story/news/local/2023/02/28/oakwood-bedford-explosion-cause-undetermined-not-criminal-aschumann-metal-plant/69952891007/
https://www.reuters.com/markets/commodities/pemex-deer-park-texas-fire-broke-out-crude-distillation-area-sources-2023-02-24/
https://www.fox6now.com/news/hazmat-team-chemical-reaction-burlington
https://rumble.com/v2bbw9y-deep-state-absolutely-wants-to-kill-you-alex-newman.html
https://www.newsweek.com/marjorie-taylor-greene-says-national-divorce-needed-avoid-civil-war-1782890
https://colonelcassad.livejournal.com/8204770.html
https://en.wikipedia.org/wiki/Two_Mile_Square_Reservation




Гласувай:
7


Вълнообразно


1. iw69 - Дано
09.03.2023 07:16
наистина да е вярно, че индианци се надигат в САЩ и че империята върви към гражданска война.
цитирай
2. nedovolen - Федералите като не "могат...
09.03.2023 08:04
Федералите като не "могат" да откриват причините за "производствените инциденти", да поръчват на дежурния екип артисти криминалисти от сериалката "От местопрестъплението Маями". До вечерта ще им дадат автентичен доклад. Между другото, сериал хамерикански, няма нито един натурален хамериканец.
:)))
цитирай
3. kvg55 - До 1. iw69
09.03.2023 10:06
Върви, върви, няма да им се размине.
цитирай
4. kvg55 - До 2. nedovolen
09.03.2023 10:07
Холивуд решава бързо и качествено проблемите на us–хамериканското общество.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: kvg55
Категория: Забавление
Прочетен: 5896823
Постинги: 2837
Коментари: 26142
Гласове: 34436
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930