Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.02.2023 15:01 - © Ако на старини си глупав, то и на младини си бил такъв
Автор: kvg55 Категория: Забавление   
Прочетен: 3315 Коментари: 4 Гласове:
8

Последна промяна: 25.02.2023 07:15

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
24.02.2023г.

     Българската национална телевизия започва да налучква правилното поведение и пътя към правилната страна на Историята.
Забелязах елементи от предавания на телевизията, които потвърждават това.
В централната емисия на "По света и у нас" на 21–ви в реда на новините Посланието на президента на Руската федерация до Федералното събрание на Руската федерация предшестваше във времето репортажа за посещението на Джо Байдън в Полша. 
image

Видно от картинката отгоре, руският президент е на екрана на БНТ в 20:41–та минута от емисията. В левият ъгъл долу на картинката. 
image

Видно от картинката отгоре, US–американският президент е на екрана на БНТ в 26:24–та минута от емисията. В левият ъгъл долу на картинката.
5:43 минути след Владимир Владимирович! Ха–ха–ха! Знаят те, кой им "помпа" рейтинга.
Разбира се, че Владимир Путин ще е на Първо място в новините. Защото него хората го слушат. А го слушат, защото от него зависи бъдещето на планетата.
А Пръдливият Забраванко отдавна никой не го слуша и се подиграват на глупостите му.
"Руснаците говорят, Байдън слуша. Три неща, които САЩ ще трябва да научат", преразказва "Царьград" казаното от Андрей Перла в телевизионното предаване "Скрити значения".
"Посланието на руския президент Владимир Путин на 21 февруари ще бъде посветено на спецоперацията, подкрепата за семействата на мобилизираните и противопоставянето на руския народ на Запада" това щял да слуша Байдън според Перла.
Но какво е казал Владимир Владимирович на Джо Байдън ще научим, разкажем и коментираме в друг някой постинг от първоизточника.
За да чува по–добре словата путинови, US–американският президент се приближи по–близко до Москва – дойде във Варшава – най–близката до Москва столица на покорно предана на Съединените щати държава. Само на 1.147.59 km (чисти 1h 51min със самолет).
image

Давам ви два месеца да прекратите доставките на оръжие за Украйна!
Йес, Сър

Прогресивно мислещи водещи, режисьори, сценаристи и редактори умишлено канят в
tv предаванията тъпи и глупави телевизионни бърборковци да коментират политическите събития и особено Специалната военна операция на Руската федерация в Украйна.
Бърборенето на тези жалки дементи срива вярата на назобаните с евроатлантически ценности българи, които все още могат да разсъждават и да правят разлика между глупостите на бърборковците и обективната действителност.
Най–много бърборковците се изявяват в "Денят започва", "Говори сега" и "Порнорама".
Ето, в "Референдум" Добрина Чешмеджиева е поканила Асен Агов, Ачо Маин и Гергана сПаси – все видни адепти и апологети на евроатлантизма, да коментират Годишнината.
"Целите които си поставиха [със СВО] бяха абсолютно нереалистични – да се денацифицира нещо, което не е нацистко … Никога, никога свободният свят не си е поставял за цел да разрушава Русия, камо ли да напада Русия … Бил съм свидетел, когато са предлагали на Русия от Съединените щати, лично съм го виждал това, противоракетна отбрана, същата като "Пейтриът". И руснаците отказаха. Без да имат аргументи за това", избърбори Агов.
Майк Уитни в Eurasia Review : "Планът на Вашингтон да разбие Русия – OpEd;
image
Факт е, че вашингтонските елити винаги са се месили в бизнеса на Русия въпреки силните възражения на Москва. Всъщност голяма част от западните елити не само смятат, че Русия трябва да бъде разделена на по–малки географски единици, но и че руският народ трябва да приветства такъв резултат".

image
Политическа карта на "деколонизираната" Руска федерация публикувана в сайта на ІІ форум на свободните народи на Русия проведен на 22–24 юли миналата година в Прага.
Фарсът в чешката столица се режисира от us–американеца Пол Гобъл, опитен специалист по етническите въпроси на СССР и Русия, служител в различни години на ЦРУ, Държавния департамент, радио "Гласът на Америка", радио "Свобода" и фондацията "Карнеги

Всеизвестни са плановете на Съединените щати, които Полша и Украйна въодушевено подкрепят, за разделяне на Руската федерация на отделни републики, известно още като "деколонизация на Русия". И Украйна в момента се използва за постигане на тази цел.
Кълнейки се "Никога, никога свободният свят не си е поставял за цел да разрушава Русия, камо ли да напада Русия", Агов позиционира Съединените щати, Полша и другите, желаещи и работещи за разпадането на Руската федерация държави, извън така наречения свободен свят, което си е отвсякъде несъзнателен, тоест поради глупост саботаж на евротрансатлантизма.
А планове за нападение, Съединените щати имат още срещу Съветския съюз.
Ако предложа на Агов да облече тениска с лика на Путин, ще се съгласи ли? Няма да се съгласи! И ще ми извади и аргументи за "убиеца" Путин. А Руската федерация съвсем не е длъжна да обяснява на "хегемона" Съединените щати, защо отказва предложената им система за "противоракетна отбрана, същата като "Пейтриът".
Защото us–американската дреха не им е удобна, бе Агов. Руснаците не са безгръбначни като тебе, за да се съгласяват с лъжите и подлостите, които им се предлагат от пиндосите.
Троянски кон и данайски дарове не им трябват.
А че режимът на президента Зеленски е нацистки, е извън всякакво съмнение. Величаенето на Степан Бандера, горенето на книги на руски автори не е проява на хуманизъм и прогрес.
image
Наполеончик плаче на рамото на Байдън от мъка, че разглобяването на Руската федерация никак не му се получава – инструментите се чупят 

"Свободният свят иска час по–скоро да приключи тази война. Как да стане това? Чрез енергични доставки на всички оръжия и боеприпаси необходими на Украйна, защото това е пътя за деескалация на войната, а не ескалация … Това е деескалация на войната. Бързият край на войната може да бъде постигнат по този начин".
Хубаво бе, Агов. Колективният Запад ще осигури "енергични доставки на всички оръжия и боеприпаси". Ама войничета за Въоръжените сили на Украйна откъде ще се доставят?
Защото чуждестранните наемници бягат от Украйна 
image

А за Руската федерация
image

image
"В крайна сметка ние говорим за днешната реч на Путин много по–дълго, отколкото за изявленията на президента Байдън", констатира внукът на Асен Йорданов Агов, убит от фашистите на 30 април 1925 година в Пловдив.

А защо Владимир Владимирович хората по света го слушат, а на Пръдливия Забраванко му се подиграват, обясних в началото на писанието.
Агов, с такива тъпи приказки не се поддържа проатлантическото съзнание на обществото.
"В каквито и фрази да се облича поведението на Русия, става дума за панически страх на Путин и обкръжението му "демократическата зараза", която пълзи от към Украйна, Грузия и другите страни от бившия Съветски съюз", пръска вируси срещу путинската клика Агов.
С клетви и заклинания няма да спреш хода на Времето и Историята, Асене.
А Ачо Маин пък изтърси : "В рамките на тази първа година имаме между 150 и 180 хиляди жертви от двете страни, убити и ранени военнослужещи".
Маин, с тези числа ти сложи кръст на пропагандата за стотиците хиляди загинали руски войници. Числа, които крепяха духа на блоговите антипутинисти.
Не може, другарю Маин, така да се поддържа ентусиазма у атлантическото стадо, за да пише то вдъхновени от омразата постинги като 
image

https://bnt.bg/news/po-sveta-i-u-nas-2000-chasa-21-fevruari-2023g-315340news.html
https://tsargrad.tv/articles/russkie-govorjat-bajden-slushaet-tri-punkta-kotorye-pridjotsja-usvoit-ssha_725568
https://bnt.bg/news/edna-godina-sled-ruskata-invaziya-v-ukraina-vazmozhen-li-e-mirat-315313news.html
https://www.eurasiareview.com/03112022-washingtons-plan-to-break-up-russia-oped/
https://freenationsrf.org/en.html




Гласувай:
8


Вълнообразно


1. nedovolen - Мислех да пиша повече, но и едно и...
24.02.2023 16:41
Мислех да пиша повече, но и едно изречение стига.
От глупостта в харвад и всички предишни училища не може да се избавиш. За Айнщайн и същото няма да поентвам.
С това стават три, ама да се поясня.
:)))
цитирай
2. blackpredator - хаха,
24.02.2023 17:42
нема как да не ти сложа палче на север! :)
цитирай
3. dobrodan - - Дайте ми още два месеца време?
24.02.2023 18:33
- Кви два месеца бе?!
Тъкмо е време и Южна Корея да се поразходи малко на север.
цитирай
4. onlooker - Най-Най-Най-после Ви забелязаха И Чрез Коментар...
24.02.2023 20:48
blackpredator написа:

хаха,
нема как да не ти сложа палче на север! :)

Всички от блога се досещаме Защо...Вероятно и Вие Също ... ;)
цитирай
5. kvg55 - До 1. nedovolen
24.02.2023 22:29
Агов е с 6–7 години по–голям от мен. Ама и двамата сме учили при социализма. Той даже при по–коравия социализъм.
цитирай
6. kvg55 - До 2. blackpredator
24.02.2023 22:30
Благодаря за уважението!
цитирай
7. kvg55 - До 3. dobrodan
24.02.2023 22:32
Ще се разходи, зер.
И ще изчезне яко дим.
цитирай
8. kvg55 - До 4. onlooker
24.02.2023 22:34
Кой кого е забелязъл?
Защото не съм досетлив.
цитирай
9. leonleonovpom2 - Здравей, Краси!
25.02.2023 00:50
Има бързо решение на руския проблем!
Всички антипутинисти на фронта ,като доброболци ,под командването на генералисимус Зеленчук!Там да си изразходват енергията си , която имат в излишък в излишък, а не да е насочват в зомбиране
За един милион доброволци ,военните заводи ще изработят един милиона калшници! Нашите са по- добри от руските, едно предимство! За недостигащите -дървени, вапцани с боя Ще свършат работа
Подозирах ,че акцията с паметника е организирана Доказа се още в деня, че е така Счупилият плочките беше пределно спокоен, сигурен ,че нищо няма да го сполети Ами да, сега разбраха ,че плочките били опасни за минувачите и ще бъдат свалени Хвала на организирания престъпник, той е спасител на минувачите Ще бъде награден!А не наказан, като посегател на национален паметник
Ето решението за унищожаване и на руския паметник, на руската църква и на храм паметника " Александър Невски"
И на всички паметници, свързани с Русия! и И на храм паметника Шипка , за който паметник, майката на генерал Скобелев е загубила живота си!
Да се махват паметниците на руските агресори, заради които сега не сме Булгаристан вилает! Развалили рахатлъка на роба!?
цитирай
10. kvg55 - До 9. leonleonovpom2
25.02.2023 12:39
Не е необходимо да са въоръжени. Те младите от ПП "ПП" не са служили войници. Достатъчно е да седят в окопа и да викат с пълно гърло "Ура–а–а!".
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: kvg55
Категория: Забавление
Прочетен: 5752890
Постинги: 2808
Коментари: 25794
Гласове: 34176
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031