Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.11.2022 07:01 - © Трябва да се изучава физиката
Автор: kvg55 Категория: Забавление   
Прочетен: 1207 Коментари: 4 Гласове:
7

Последна промяна: 01.12.2022 21:43

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
29.11.2022г.

     В Холандия е тестван "чип за щастието" за лечение на депресия, който при имплантиране в мозъка на пациента предизвиква еуфория. Мрежите отново започнаха да множат съобщения за странни визуални и звукови ефекти в небето, които ентусиастите свързват с тестването на "тайния проект Blue Beam", обявен на света в средата на 90–те години от покойния канадски журналист Серж Монаст . Според мнозина всичко това е доказателство за решаващ етап от трансформацията на света от "задкулисието" под нов световен ред с "извънземни" или фалшив месия начело. Отвлечени ли сме от фалшиви цели от действителното напредване на "тайната на беззаконието"?
Теориите на конспирацията са в тенденция
Един мъдър човек наскоро каза : всеки, който не вижда потвърждение на теорията на конспирацията в събитията и явленията от последните години, е или слепец, или самият той е в конспирация. В тази схема обаче има още една – по–фина версия. Уловили тенденцията и търсенето на публиката, теориите на конспирацията започват да се множат и популяризират в началото на 90–те години, смесвайки елементи на истина с хипербола, фантазии и очевидна (за специалистите) техническа неграмотност. Хората се крият! За целта бяха използвани както различни "прикрити", така и популярни сайтове и таблоиди.
За "говорители на истината" бяха избрани хора, така да се каже, "развълнувани" – с творческо въображение. Отначало им беше даден "ход", а след това фино им се присмиваха – казват, вижте какви глупости го бият човекът. Става въпрос за тези, на които беше позволено да се разпростират широко в медиите. За разлика от тях сериозните учени, които говореха за жонглирането на световния елит с незнанието на хората, просто бяха премълчавани. Като например братът на физика и педагога Сергей Капица, географът, член–кореспондент на Руската академия на науките Андрей Капица, който нарече опасността от озоновите дупки и "глобалното затопляне" измислени научни митове.
(Забавен случай със Сергей Капица се случил през 60–те години. Заедно с ядрени физици ученият бил на почивка в санаториум на Черно море. Както обикновено, интелектуалци и ерудирани хора тръгнали на излет и купили няколко бутилки силни спиртни напитки, запечатани с пластмасови тапи. Оказало се обаче, че никой не носи нож със себе си и не могли да отворят бутилките. За щастие на учените по това време минал руски селянин (да кажем мужик) с простоват вид. И учените физици го помолили да помогне за отварянето на бутилките. – Имате ли кибрит? – попитал минувачът. Физиците дали на селянина кибрит и той, без да мисли два пъти, нагрял една от капачките и лесно я извадил от гърлото на бутилката. Докато учените се споглеждали изумени, колко просто лесно се решил проблемът им, селянинът им казал : "Трябва да се изучава физиката").
"Синият лъч" на НАСА
Теорията на конспирацията на независимия канадски журналист Серж Монаст, която той представи през 1994 година в Центъра за свободна преса в Квебек под формата на доклад, наречен "Проектът Blue Beam на НАСА", получи скрита реклама с едновременно осмиване. Целта на конспирацията, зад която стои НАСА и правителството на САЩ, според Монаст, е да измами човечеството с помощта на технически трикове, принуждавайки го да повярва във Висшите небесни знаци, за да изостави традиционните религии, да унищожи националните държави; насаждане на Нов световен ред със синкретична "религия на Новата епоха" и последващо присъединяване на фалшивия месия. В този проект, в интерпретацията на журналиста, парадоксално се съчетава съвсем реална, станала почти осезаема за християните от средата на миналия век, подготовка за идването на Антихриста (Даджал – сред мюсюлманите), чрез унищожаване на всички морални принципи и радикален икуменизъм, а също – забележимо за всички мислещи хора – работа за създаване на световно правителство.
image

Серж Монаст 

Това е от една страна. И от друга страна, абсолютно фантастично описание на методите за "развращаване на човечеството" : огромни триизмерни оптични холограми на "бог" във въздуха със звук, които ще се виждат и чуват на различни места на земята в съответствие с доминиращата религия в тази страна. Тези лазерни проекции, казват те, ще бъдат предавани от лазерни лъчи от сателитите на НАСА. Те ще бъдат допълнени от парализиращи нискочестотни звукови вибрации и телепатични вълни, излъчвани от сателити и чрез американската система HAARP. "Атмосферното шоу" ще продължи с "приближаването на планетата Нибиру", което ще бъде придружено от изкуствено предизвикани катастрофални земетресения в земетръсни райони.
След като Нибиру е планета, за да застраши земята, тя ще трябва да се откъсне от звездната система, към която принадлежи и да бъде привлечена от Слънцето. А как ще стане това? Дори астрономите не могат да обяснят.
В това колоритно описание на Монаст има плашещи холограми на извънземни кораби, които се втурват към Земята, и тяхната ядрена атака, последвана от разоръжаването на всички ядрени държави под командването на ООН.
Както беше отбелязано, по–голямата част от тази техно–фантасмагория е взета от Серж от книга, публикувана през същата 1994 година от създателя на поредицата "Стар Трек", Джийн Родънбъри, в която той описва по–специално своя оригинален сценарий, отхвърлен от "Paramount студио".
image

Схемата на "Синьо сияние

Но за пламенните привърженици на теорията на Монаст тази информация не означава нищо в сравнение с факта, че Серж, който никога не е страдал от сърдечни проблеми, внезапно почина от инфаркт. Както и другият журналист, който му помогна. Което "неопровержимо доказва" автентичността на документите, предадени му от доброжелатели от НАСА и които той просто не е имал време да оповести публично.
За повече или по–малко технически подкован или поне малко начетен човек в тази област е ясно, че е невъзможно да се предадат каквито и да било холографски проекции от сателити към земята през постоянно турбулентна атмосфера. Лазерните лъчи от земята могат да създават малки холограми на фона на плътни облаци или специално предварително напръскани твърди частици, докато те са псевдо–триизмерни, губейки обем при промяна на зрителния ъгъл. През 2018 година в американския университет "Бригъм Йънг" разработиха метод за създаване на холограми в чист въздух с помощта на "оптичен капан дисплей" (Optical Trap Display). Малки холограми с площ за визуализация не повече от 1 cm3 са приучени да се движат; те се опитват да увеличат тези изображения до 100 cm3, използвайки сложна система от паралелни оптични капани.
Толкова далеч от практиката е истинската "Програма за изследване на високочестотната аврорална активност" HAARP (с цялата ѝ мистериозна "тайна част") от приписваната ѝ способност да предизвиква урагани, суши и земетресения в различни части на Земята. Природните бедствия, просто движението на циклони–антициклони в атмосферата, се задвижват от енергии с такава мощност, които не подлежат на никакви човешки инсталации, а точните им траектории не подлежат на предвиждане от никакви суперкомпютри.
Световното правителство в поход
Така че това е очевидна глупост, добре, или, меко казано, фантазия. Но задкулисните глобални интриги в никакъв случай не са глупости! И унищожаването на всички традиционни ценности и значения, включително международните правила на хостела, профанацията на световните политици, виждаме със собствените си очи! Както и последователната дехристиянизация, сатанизация на западния свят, с разширяването на тази ментална епидемия в цялата икуменизация.
Сплашвайте и разсейвайте
Въпросът е : защо тогава се насърчават само частично правдоподобни версии на глобалната конспирация, но с явна "недостатъчност"? И тогава, защо да махаме катастрофичните филми за бедствия и "пост–апокалипсиси" от Холивуд, някои от които след това се случват в действителност. Много от тези картини изобразяват появата на "извънземни" (често враждебни, но понякога полезни), както и всякакви "ангели" в плът, спасяващи хората. Тези продукти на масовата култура трябва да подготвят хората за предстоящите катаклизми и, да кажем, "необичайни проявления" от небето, за които Йоан Богослов говори в своето "Откровение", като за предвестник на края на света.
И какво от това?
Дяволът, както знаете, е голям "подигравач" и интригант. Въз основа на човешкото съотношение, причинно–следствените закони на мисленето, ние очакваме същата "логика" от Бог и неговата маймуна – Сатаната. Но нито "отгоре", нито "отдолу" идват при нас с логични нагласи и мотиви. Адският свят е също толкова нелинеен, колкото и небесният. Но ни е дадено да усетим проявите и на двете с душата си, ако тя не е заслепена от страсти или митове. Едно от последните е преувеличаването на силата на науката и технологиите, които в стария вариант могат да "направят щастливо" човечеството, а в най–новия – да го унищожат.
"Не се ли продават две врабчета за един асарий? И нито едно от тях няма да падне на земята без волята на вашия Отец; и всички косми на главата ти са преброени", казва Господ в Евангелието. Докато сме уплашени до смърт от чипизация, прожектирани в небето холограми, генно инженерство – много наистина безобидни технологии, ние биваме унищожавани от пропагандата на извращенията, бездетността, свободата на абортите, приоритет на "правата на детето". Подобно унищожаване не изисква супер технология и сложни теории на конспирацията. В този смисъл просто "синьо" е по–ефективно от всеки "син лъч" за Антихриста!
"Ние се намираме в зората на глобални промени. На нас ни е необходима добре управлявана мащабна криза и хората ще приемат новия световен ред", е известната фраза на члена на Билдербергския клуб, почетния президент на Съвета за международни отношения (CFR) и почетен председател на Тристранната комисия Дейвид Рокфелер, изречена през същата 1994.
Някои смятат, че тази "добре управлявана мащабна криза" е взривяването на кулите близнаци в Ню Йорк, през провокираните "цветни революции" и конфликти по света, разрушаването на семейството, "ЛГБТ вълната", окончателното отстъпничество на някогашните християнски държави и Ватикана, изкуствената "коронавирусна пандемия" с тотална "инжекция" и тотален електронен контрол над населението. И много пряка покана към новия световен ред от устата на говорителя на "задкулисието" Клаус Шваб.
Всичко изброено не е оказало кой знае какво влияние върху човечеството като цяло, макар че е добре управлявано. Това което променя света и създава Нов световен ред е Специалната военна операция на Руската федерация в Украйна. Така че Владимир Владимирович Путин е "конспиратора". Напълно земен. Дори не съм сигурен, че напълно контролира операцията.
На Ротшилд такава конспирация дори не му се е и присънвала.
От Андрей Самохин с мои добавки

https://kemerovo.tsargrad.tv/articles/rotshildu-i-ne-snilos-chto-skryvaetsja-za-teorijami-zagovora_598053
https://tsargrad.tv/news/fiziku-nado-bylo-uchit-prostoj-russkij-muzhik-ozadachil-uchjonogo-s-mirovym-imenem_487151?ysclid=l6ds0p8soz165281153
https://www.dnes.bg/blogini/2014/03/14/proekt-sinio-siianie-pykleniiat-plan-za-porobvane-na-chovechestvoto.219008




Гласувай:
7


Вълнообразно


1. oia26 - Привет. Страхът е храната за злите, ...
29.11.2022 11:03
Привет. Страхът е храната за злите, а и за самото зло / не казвам лоши и лошо/
Необходим им е биологичния страх. Без тези вибрации те не могат да съществуват. Могат по технологичен път да създават подобни вибрации, но не могат да стигнат прецизността на Твореца. Манипулацията в тази насока е огромна и жестока. Правят го по брутален начин та производството на страх да е и в количество.
цитирай
2. missana - Кемтрейлсът е потвърждение, че човечеството се командва от
29.11.2022 12:33
нечовешки център. Този който може да си позволи кемтрейлса, може да си позволи и всичко останало. Но ще поживеем и ще видим.
цитирай
3. kvg55 - До 1. oia26
29.11.2022 13:49
Уплашеният човек е като животно.
цитирай
4. kvg55 - До 2. missana
29.11.2022 13:52
Има и доста измишльотини във всичките тези приказки.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: kvg55
Категория: Забавление
Прочетен: 5855151
Постинги: 2830
Коментари: 26053
Гласове: 34369
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930