Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.11.2022 21:01 - © Четиво за starforlife
Автор: kvg55 Категория: Забавление   
Прочетен: 3709 Коментари: 36 Гласове:
12

Последна промяна: 16.11.2022 21:03

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
16.11.2022г.

     Циганската кошница "Артемис–1" най–сетне отлепи продънено дъно от земната повърхност.
Всички погледи ще бъдат насочени към историческия стартов комплекс 39B, когато космическият кораб "Орион" и ракетата "Space Launch System" (SLS) излетят за първи път от модернизирания космически център "Кенеди" на НАСА във Флорида, фука се агенцията.
"Артемис–1" ще бъде първата от поредица от все по–сложни мисии за изграждане на дългосрочно човешко присъствие на Луната за десетилетия напред.
Основните цели на "Артемис–1" са да демонстрира системите на "Орион" в среда на космически полет и да осигури безопасно повторно влизане, спускане, падане и възстановяване преди първия полет с екипаж на "Артемис–2".
"Артемис–1" ще бъде полетен тест без екипаж, който ще осигури основа за човешки изследвания в дълбокия космос и ще демонстрира нашия ангажимент и способност да разширим човешкото съществуване до Луната и отвъд нея.
По време на този полет космическият кораб ще се изстреля с най–мощната ракета в света и ще лети по–далеч, отколкото който и да е космически кораб, създаден за хора, някога е летял. Той ще измине 280 000 мили от Земята, хиляди мили отвъд Луната в рамките на мисия от около четири до шест седмици. "Орион" ще остане в космоса по–дълго, отколкото който и да е кораб за астронавти, без да се скачва с космическа станция, и ще се върне у дома по–бързо и по–горещо от всякога, замирисва на изгоряла гума от хвалбите на us–американците.
"Това е мисия, която наистина ще направи това, което не е правено, и ще научи това, което не е известно", каза Майк Сарафин, мениджър на мисия "Артемис–1" в централата на НАСА във Вашингтон. "Това ще прокара пътека, която хората ще следват при следващия полет на "Орион", натискайки ръбовете на плика, за да се подготвят за тази мисия".
"Артемис–1" ще бъде първият полет без екипаж на ракетата Space Launch System и космическия кораб "Орион". Полетът проправя пътя към кацането на първата жена и първия цветнокож човек на Луната!
SLS и "Орион"  ще излетят от стартовия комплекс 39B на модернизирания космодрум на НАСА в космическия център Кенеди във Флорида.
Всичко това е в бъдеще време, защото е разписание на това, което предстои да се изпълни.
Описани са и бъдещите мисии след тази :
С тази първа проучвателна мисия НАСА ръководи следващите стъпки в човешкото изследване на дълбокия космос, където астронавтите ще изградят и започнат да тестват системите близо до Луната, необходими за мисии на лунната повърхност и изследване на други дестинации, по–далеч от Земята, включително Марс.
Вторият полет ще отведе екипажа по различна траектория и ще тества критичните системи на "Орион" с хора на борда.
image

Карта на мисията. Илюстрация на НАСА показва профила на мисията "Артемис–1" 

Стартът на излитането беше отлагано три пъти :
Непонятно защо, сайтът на НАСА не дава никаква информация за отлагането на изстрелването на "Артемис–1" на 29–ти август
image
Много честолюбиви ще дойдат тези янки, бе.

"Надеждите на НАСА за изстрелване в понеделник на масивната ракета Space Launch System от Космическия център "Кенеди" при тестов полет до Луната са замразени поне няколко дни, след като инженерите не успяха да разрешат проблем с двигателя. Един от четирите двигателя на ядрото на SLS не успя да достигне правилната температура за изстрелване, което накара ръководителят на мисията "Артемис–1"  да отмени планираното излитане в понеделник сутринта. Инженерите се занимаваха със серия от проблеми в навечерието на планираното изстрелване. Първо, ударите на мълния върху площадката в събота първоначално предизвикаха известно безпокойство, но служители по–късно казаха, че няма щети по "превозното средство", капсулата или наземното оборудване.
След това дойде 45–минутно забавяне рано в понеделник сутринта, което забави процедурата за пълнене на основния етап с водородно гориво. Беше открит и теч, но отстранен.
"Ние няма да стартираме, докато всичко не е изрядно", каза администраторът на НАСА Бил Нелсън след решението за профилактика в понеделник", съобщава npr.
image

Кошница на пусковата установка готова за отлитане 

Директорът на изстрелването се отказа от днешния [02.09.] опит за изстрелване на "Артемис–1" в приблизително 11:17 часа EDT. Екипите се натъкнаха на изтичане на течен водород, докато зареждаха пропелента в основната степен на ракетата Space Launch System. Множеството усилия за отстраняване на неизправности за в зоната на теча чрез повторно поставяне на уплътнение в бързото изключване, където течният водород се подава в ракетата, не коригираха проблема. Инженерите продължават да събират допълнителни данни.
След прекратяване на днешния [02.09.] опит за изстрелване на "Артемис–1", когато инженерите не можаха да преодолеят изтичане на водород при бързо прекъсване на връзката, интерфейс между захранващата линия за течно водородно гориво и ракетата Space Launch System (SLS), мениджърите на мисията се срещнаха и решиха, че ще се откажат от допълнителни опити за изстрелване в началото на септември [05.09.].
Възторженият шум около мисията "Артемис–1" заглуши нарушаването на "Договора за принципите на дейността на държавите по изследване и използване на космическото пространство, включително Луната и другите небесни тела"
image
, приет с резолюция 2222 (XXI) на Общото събрание от 19 декември 1966 година, от разработеното от САЩ и включващо двадесет подлоги на САЩ "Споразумение Артемида" за изследване и усвояване на Луната.

"Споразумението Артемида" нарушава и "Споразумение за дейностите на държавите на Луната и други небесни тела"
image
прието с резолюция 34/68 на Общото събрание на ООН на 5 декември 1979 година.

Но знаем, че международните юридически обвързаности не носят задължения за САЩ.
"Полетът е замислен като начална стъпка в евентуалното връщане на хората на повърхността на Луната", пише сайтът npr.
Какво казва изданието с "евентуалното връщане на хората на повърхността на Луната"? За да има връщане, преди това трябва да е имало присъствие на мястото на което се връщат. Но досега няма убедителни доказателства за пребиваване на хора, па били те и us–американци, на повърхността на земния спътник.
Ама тия янки наивно и глупаво вярват в достоверността на холивудските продукции.
"Този път отиваме на Луната, за да останем", изфукал се астронавтът на НАСА Никол Ман пред All Things Considered на npr.
image

Кадри от снимането на холивудския трилър "Кацане на месечината

Закъсненията и преразходите измъчват "Артемис–1" и неговия предшественик "Constellation" от години. Доклад на генералния инспектор на НАСА, публикуван миналата година, прогнозира, че космическата агенция ще "превиши своя график" за първото кацане на "Артемис–1" на Луната "с няколко години" 
image

Този постинг отлежаваше три месеца докато НАСА се накани да "пусне гълъбчето".
И по тази причина се наложи да претърпи актуализиращи го корекции.

https://www.nasa.gov/specials/artemis-i/
https://www.nasa.gov/feature/around-the-moon-with-nasa-s-first-launch-of-sls-with-orion
https://www.nasa.gov/send-your-name-with-artemis/
https://www.nasa.gov/image-feature/artemis-i-map
https://www.npr.org/2022/08/29/1119041776/nasa-launch-artemis-1-moon
https://blogs.nasa.gov/artemis/2022/09/03/artemis-i-launch-attempt-scrubbed/
https://oig.nasa.gov/docs/IG-22-003.pdf
https://tass.ru/opinions/14917547
https://www.un.org/ru/documents/decl_conv/conventions/outer_space_governing.shtml
https://www.un.org/ru/documents/decl_conv/conventions/moon_agreement.shtml




Гласувай:
12


Вълнообразно


1. missana - "Полетът проправя пътя към кацането
16.11.2022 21:13
на първата жена и първия цветнокож човек на Луната!"

Явно се ориентират към лунни тройки с цветнокожи. А може да планират да изселят цветнокожите и жените на Луната...
цитирай
2. kvg55 - До 1. missana
16.11.2022 21:54
Тази либерастка цел звучи смешно.
цитирай
3. vencivaleri1951 - Гочето няма са коментира
16.11.2022 22:05
Първо той не подържа вече отношения с Мъск, защото последният се опитва да извърти номера на украйна , а и на Байдън Изстрелването има проблеми, защото Гочето се оттегли, а и той пуснал от Олимп мълния по космодрума.
След това е разочарован от това мъж жена. Защо се обявяват половете,което е недемократично и остаряло. Важен е социалния пол, а не библейския. Езинственото добро и заради него не пусна поредица от мълнии, е че в играта имаме чернокож.
Жената трябваше да бъде поне креолка , или мулатка. Мъжът с цици и вагина, а жената с пенис. Ето тогава полетът ще е ОК
цитирай
4. starforlife - ~ 3. vencivaleri1951
16.11.2022 22:07
Напротив, "Гочето" не само ще коментира, а и ти казва, че при Радо те е репликирал!
Нататък от заглавието ти, КАПУТ1951-ви, дори няма да чета коментара ти.
Пределно е ясно, че е поредното комплексарчене и капутщина.

А ето го и коментара ми по постинга или по-точно по заглавието, което само прочетох:
Около"градски",
ама ти наистина ли мислиш, че ще седна да чета идиотиите на един льольо?
Под "льольо" визирам теб, да не се объркаш нещо и с това също да докажеш, че си такъв.

StarForLife™ ·idc=StarForLife™ ·idc=5556536~idp=1843189~161122~019-387·
цитирай
5. morskipesni - Каква Луна, к'ви 5 лева?
16.11.2022 22:43
Стенли Кубрик нали каза за далаверата? Всичко "лунно" е правено в неговото студио, човекът дискретно мълча и чак 10 г. подир кончината му излезе материала, автентичен... надявал се е за тоя срок янките да са вече малко по-напред и да замажат срама с някоя по-нова (анимационна) летателна кошница.. ама то голям срам, новите кошници бетер старите...
цитирай
6. mt46 - ...
16.11.2022 22:46
Навярно идеята е след време всички американци да полетят в Космоса...
цитирай
7. kvg55 - До 3. vencivaleri1951
16.11.2022 22:55
Както виждам от следващия коментар – опроверган си. Землякът си има информатори и не пропуска споменаването на името му.
Вярно, бе! – "първата жена и първия цветнокож човек".
Тука се забелязва и едно противопоставяне между жената и човека.
До 2025–та година има време да модифицират екипажа.
цитирай
8. kvg55 - До 4. starforlife
16.11.2022 22:58
Ха–ха–ха!
Доносниците веднага ти донесоха.
Ха–ха–ха!
Какви "идиотии", бе Земляк? Цитирам сайта на НАСА.
Ха–ха–ха!
цитирай
9. kvg55 - До 5. morskipesni
16.11.2022 23:02
Вероятно се е надявал човекът, ама на!
цитирай
10. kvg55 - До 6. mt46
16.11.2022 23:04
Ще налагат демокрацията по други земи и луни.
цитирай
11. sorossadistfucking - Пак започна
16.11.2022 23:05
да го натрапваш в съзнанието СИ. Все пак сте земляци. Но той е от Землята на КРАСНИТЕ ФЕНЕРИ, обслужвали милиони руски революционери много преди, по времето и след Ленин. Това ви прави баджанаци, роднини.
)))))))
цитирай
12. starforlife - Около"градски",
16.11.2022 23:25
когато се видяхме очи в очи - без ни най-малко извинение, ти казвам сега, че физиономията ти и излъчването ти са кретенски.
Говоря напълно сериозно и визирам не кретения като смисъла, с който се ебаваме, а като чисто реалното заболяване, при което именно излъчването на лицето (постоянно и специфично поотворената уста в специфичен вид гримаса например) издава, че индивидът страда от това заболяване.
Не съм лекар... Но все пак втората ми специалност от първото ми виШо е "Медицинска електроника", та съм изучавал макар и повърхностно И медицина. Това съчетано, че майката на синовете ми е медицинско лице и то с отлична подготовка и качества, а аз все пак съм живял с нея 9 години само преди да се оженим и още доста повече след това.
Та ти казвам, че ти наистина си си кретен не в смисъла на обида... При все, че и това ти казвам... А в смисъла на физиологично заболяване.
Това първо.

Второ: В момента (а ти си го правил не един път) доказваш не само, че си идиот и льольо, а че точно като Венци си и пълен КАПУТ!
Защото е идиотия да си дал подобно заглавие на постинга си и да не е естествено, ако все пак се мерна към блога и го съзра - да не надникна не, за да чета пълните ти глупости, които сега все пак диагонализирах, а просто да си ти кажа, че си пълен ПЕДАЛ!
Та мисълта ми е, че не е нужно някой да ми "докладва" и в случая никой не е правил подобно нещо, а просто ти си пълен нещастник и идиот.
Капут и педал също.
Просто да си го знаеш.
Да си знаеш какво е мнението ми за теб и то почива на убеждения на базата на фактология, а не на някакво моментно състояние на... афект да речем.

Трето: Понеже казах, че сега, провокиран от твърдението ти, че цитираш от сайта на НАСА - все пак диагонализирах пълната ти простотия и арогантно лицемерие, та да кажа, че твърдението ти не отговоря на истината, защото обилно, доколкото видях, си гарнирал данни от НАСА (както ти твърдиш) с пълната си идиотия и опити да принизиш една велика нация, на която ползваш какви ли не достижения, а плюеш... И това го правите всички идиот-русороби... Та ето ти доказателство, че си абсолютен лицемер, а именно този опит за подигравка с хората, които са облекчили живота ти и го правят различен от землянката на руския ти социализъм, та правят най-обикновен нещастник.
Защото ти е много добре да вдигнеш ГСМ-а си например и осъществиш каквато и да е комуникация... Да подгрееш нещо в микровълновата си печка например... Да направиш счетоводство някакво на компютър например...
ДА ПИШЕШ ИДИОТИИТЕ СИ И ПЕДЕРАСТИИТЕ СИ С ТЕХНИЧЕСКИ, СОФТУЕРНИ И ВЪОБЩЕ ЦЯЛОСТНО СЪЗДАДЕНИ ОТ НУЛАТА И ПРЕДОСТАВЕНИ ТИ СРЕДСТВА ОТ ТЕЗИ, КОИТО ПЛЮЕШ, ВИЗИРАМ ВЕЛИКА АМЕРИКА.
Но да скимтиш като помияр, КАКЪВТО СИ, за да си мислиш, че унижаваш въпросните великани и така прикриваш пълното отсъствие на каквито и да са предоставени ти от Русия и Роскосмос неща в живота.
НУЛА!
Пълна НУЛА е дал Роскосмос на живота ти!
Ама пълна.
Та си си пълен идиот и най-вече лицемер и ТРОЛ.

Четвърто: НАСА не били стигали Луната!
Ами ето ти, ако не пълната ти льольовщина, то най-малкото пълното ти лицемерие и педерастия!
Защото дори "великите" според теб Роскосмос признават това достижение на американската НАУКА... Защото ДА, за разлика от Русия, велика Америка прави Наука и тя движи Човечеството напред, а не някакви льольовци с техните анимации за хипер ракети, които аха-аха да победят Украйна... Тази малка, слаба и незначителна държава, която вече направи за посмешище "велика" Русия и остава просто да я принуди (и ще го постигне) да капитулира.
Та: дори руснаците жалки признават достиженията на Америка в случая по отношение на Космоса и в частен случай луната, ама някакъв КРЕТЕН (и кратун - и кратун) и в медицински, и в ебаващ смисъл, ще седне да льольосва в постинг, че и да приканва друг да му чете идиотиите.

Ама ти не осъзнаваш ли колко си смешен и какъв си смотаняк?
Не?!
Ами няма за кога и да го осъзнаеш - с единия крак си в Отвъдното, където да си отдавна без медицината именно отново на тези, по които плюеш.

Нищо лично (ли?) - просто безмилостната Истина на базата на факти.
Истина, но ни най-малко неизчерпана, защото много по-"важно" ми е да отида на обяд в "гнил" амерковски ресторант, в който си фантазирай, че абсолютно всичко като храна не е в пъти по-качествено от "великата" ви "натурална" храна през соца. - Поредна ваша абсолютна идиотия.

ПС: Да предваря идиоти като Пръцко примерно.
Който би се изпръцкал с това, че да речем първият спътник е руски.
По-скоро съветски - разликата е огромна, особено в светлината, че именно настояща Украйна правеше съветското ракетостроене.
Никой не отрича, че е така!
Че първият спътник е съветски.
Но без Визия... Без Поглед в Бъдещето и за какво е този спътник... Някога СССР, сега Русия си остават селският идиот, който е въпроса да стане пръв в нещо хей така - просто, за да се удари в гърдите.
Нищо, че постижението му е абсолютно НИЩО, след като реално не води до нищо добро, а е само израз на осъществени комплекси.
Та едно е да изстреляш някоя година по-рано спътник или първи човек в Космоса и там и да си останеш като Визия, Развитие и Бъдеще...
Съвсем друго е дори и не първи - да си постоянен и постоянно не само да надграждаш и постигаш грандиозни успехи, а и те да водят до тотална промяна за доброто на цялото Човечество.
Защото над 550 се технологиите, които именно НАСА е създала за Космоса и е предоставила за ползване в земни условия.
Като започнеш от материята на обувките/маратонките ти и стигнеш до какво ли не в коя ли не сфера.
Ха да те видя - не, че ще дойда да те прочета де - какво ще изправиш предоставено от Русия на света?
НИЩО!
ПОЧТИ кръгла нула!
А и предоставеното все пак от руски учени - отново направено с или в условията, предоставени от великите САЩ, а не глупендерска особено спрямо СССР Русия.
Та това сте и вие - русоробите: Кръгли нули.
При това на доизживяване!
цитирай
13. starforlife - И още само съвесем малко боляща Истина, лицемерен капуте, около"градски":
17.11.2022 00:09
"Евроколхозът" това - "Евроколхозът" онова.
Негативното ти ТРОЛСКО педерастеене!
- Ами я слез от "евроколхозния" си "Фолксваген" и се качи на "великата" си руска "Лада", м?
- Ами я си изключи западния телевизор (за американски компютър да не говоря и само не ми опонирай, че е китайски!), създаден на базата на американски технологии и създадени с "евроколхозно" ноу-хау чипове и си пусни "руския" ВЕФ! М?
Защото дори и "ВЕФ" не знаеше, че реално не е руски!
Но пусни си го пък по руски тертип и с визията на 20 век, където щеше още да си, ако Русия те обуваше, обличаше, лекуваше и прочее - слушай "Говорит Москва" и кретеней с полуотворена уста.
- Събуй се и съблечи се, защото всичко по теб е "евроколхоз".
- Не ходи дори да сереш, защото ако не си се уредил с измародерстван унитаз от Украйна - дори кенефната чиния ти е "евроколхоз".

И НУЛА ОКОЛО ТЕБ РУСИЯ!
Освен бръмбарите в главата ти, ама и те скопени от сърпа и със сплескани ташаци от чука!

Дееба и идиотията ви, дееба!
Нещастници!
цитирай
14. kvg55 - До 12. starforlife
17.11.2022 00:38
Ха–ха–ха!
Юпитере, ти се сърдиш, значи не си прав?!
Ха–ха–ха!
Техническите постижения на присадените us–американци нямат нищо общо с политиката на наглосаксите от Британия и САЩ.
А каква е била визията на янките да снимат клип за "присъствието" си на Луната.
Ха–ха–ха!
Абе, щастливецо! Къде видя в постинга ми Русия? Ти си болен на тема Русия, руско и Путин.
Ха–ха–ха!
Дреболиите гледай, глупако!
"Малките камъчета обръщат колата".
Ха–ха–ха!
цитирай
15. kvg55 - До 13. starforlife
17.11.2022 00:40
Дреболиите гледай, глупако!
Автомобили произвежда Германия.
Евроколхозът произвежда глупави директиви и бюрокрация.
цитирай
16. kvg55 - До 11. sorossadistfucking
17.11.2022 00:41
???
цитирай
17. vencivaleri1951 - Гоче , щом около теб медицински лица и медицински книги
17.11.2022 00:59
би ли ни обяснил що е това физиологично заболяване
За органично знам, за психично и неврологично знам, но съм чувал за физиологичен разтвор и примерно физиологично завиване на листата при пастенията.
Оставам настрана , че обиждаш колега на олигрофения/кретенизъм/, но ти имал ли си
достъп до хора с такъв вид заболяване То преди всичко е ментално страдание, но има и органика доколкото те имат и забавено и недостатъчно израстване на костната система. Не живеят дълго, състаряват бързо. Липсва им ...забаравих какъв хормон и йод. Имаше период в който финансово бедствахме и жена ми допълнително работеше с умствено изостанали деца-в т ч и кретенизъм Последните се стремеше да ги научи малко от малко да се обсужват сами-да се хранят на маса, да отиват до тоалетната, да връзват някакви изречения и т н. Във всеки случай кретен кола не може да се научи да кара. Знаеш ли какво друго не може да се научи кретенът-да лъже, да клюкарства, да е злобен. На какво го е научила природата-да бъде благодарен.
Да обича. Не себе си, той себе си не обича и постоянно е в риск от това Не помни , че вчера се е изгорил от нещо и днес пак го прави. Помни обаче кой е бил добър с него и се привързва силно. Помни го и след година и повече. Не помни горещия котлон, но помни добрината. Аз например се уча да бъда добър те са си такива. Първият път когато се затича към мен едно такова хлапе/бях отишъл да взема жена си/ аз се дръпнах и ми бе противно. Няма да разказвам какво ми се дойде от съпругата следващите дни. Накара ме да ходя с нея и да и помагам. По леки случаи е водила вкъщи, да ги социализира малко от малко. Олигофрен никога няма да заключи хладилник на когото и да е. Ще даде храната си дори
Никой не знае защо са на този свят, каква е мисията им, но едно е сигурно -те не вредят
Нацистите в желанието си да подобрят расата си стилиризират и унищожават хората с тежки ментални проблеми в тч и най вече олигофрените. След около 40 години статистиката отчита същия процент хора с това страдание.
Ти не си олигофрен, имаш познания, казваш и физическа сила и висок коефициент на интелигентност Лично аз бих се чувствал , ако не уютно, то емпатично в компанията на страдащ от кретенизъм и в никакъв случай не бих си позволил да бъда наблизо до теб Ти си разправял тук за пари, имоти, жени, сериозни професионални успехи и какво ли не. Никога обаче не си споделил случка с приятел
Ти не знаеш какво е това, защото не си се научил, не са те научили да обичаш хората.
ПП Наистина ли смяташ че добре изглеждаш, та си взел да търсиш кусури на другите.?

starforlife написа:
"Евроколхозът" това - "Евроколхозът" онова.
Негативното ти ТРОЛСКО педерастеене!
- Ами я слез от "евроколхозния" си "Фолксваген" и се качи на "великата" си руска "Лада", м?
- Ами я си изключи западния телевизор (за американски компютър да не говоря и само не ми опонирай, че е китайски!), създаден на базата на американски технологии и създадени с "евроколхозно" ноу-хау чипове и си пусни "руския" ВЕФ! М?
Защото дори и "ВЕФ" не знаеше, че реално не е руски!
Но пусни си го пък по руски тертип и с визията на 20 век, където щеше още да си, ако Русия те обуваше, обличаше, лекуваше и прочее - слушай "Говорит Москва" и кретеней с полуотворена уста.
- Събуй се и съблечи се, защото всичко по теб е "евроколхоз".
- Не ходи дори да сереш, защото ако не си се уредил с измародерстван унитаз от Украйна - дори кенефната чиния ти е "евроколхоз".

И НУЛА ОКОЛО ТЕБ РУСИЯ!
Освен бръмбарите в главата ти, ама и те скопени от сърпа и със сплескани ташаци от чука!

Дееба и идиотията ви, дееба!
Нещастници!
цитирай
18. kvg55 - До 17. vencivaleri1951
17.11.2022 08:27
Землякът е сладур. Тропа с краче, защото се подиграват на играчката му.
Като буржоазно мислещо човече, си създава стокови фетиши – къщата, колите, телефоните, жените и прочие, с които се фука. Дори с книгите се отнася така, като вещ, с която може да се похвали. И той се хвали.
Обича US–Америка, обича. Прекланя се пред техническите постижения на капитализма, прекланя се. И тук имаме фетишизъм.
Но защо мрази Русия, а той я мрази, това е загадъчното у кратунковците, които дъвчат и преживят политиката в постингите си. Това е наглосаксонския манталитет – само ние, другите, които не са ни полезни, да мрат. Потресаващо е, как бързо се поus–американчихме.
цитирай
19. vencivaleri1951 - ходехте заедно по ено време
17.11.2022 13:33
В кола возил ли те е, в офис негов бил ли си, качесвена дама до него видял ли си

Според мен това е човек който не харесва живота си , няма воля да го измени и си измисля живот , който му харесва.
Аз го по помня в началото-показваше стандарт с евтин ром и кола в звулитрови бутилки и бял диван заемащ повече от половината от стаята му. После се оказа че има къщи в нас и по света, че играе на борсата, че подарява порше на гаджето си...
Почна да ни шашка с цитруси, месо от елен и прочие кулинария, която смята , че му носи престиж. Обикаля света и ни показва от него ценоразписи и архитектура, която можеш да видиш в много сайтове. Няма случай да е в кадър Болестно, но омразата и паравенющината му пречат да му съчувстваш




kvg55 написа:
Землякът е сладур. Тропа с краче, защото се подиграват на играчката му.
Като буржоазно мислещо човече, си създава стокови фетиши – къщата, колите, телефоните, жените и прочие, с които се фука. Дори с книгите се отнася така, като вещ, с която може да се похвали. И той се хвали.
Обича US–Америка, обича. Прекланя се пред техническите постижения на капитализма, прекланя се. И тук имаме фетишизъм.
Но защо мрази Русия, а той я мрази, това е загадъчното у кратунковците, които дъвчат и преживят политиката в постингите си. Това е наглосаксонския манталитет – само ние, другите, които не са ни полезни, да мрат. Потресаващо е, как бързо се поus–американчихме.

цитирай
20. born - Що се отнася до физическата визия на Гочето
17.11.2022 15:57
Не съм убеден, че биреният корем е отличителен белег и релевантна визия за физическо съвършенство.
цитирай
21. marana69 - ...Стар, защо, се занимаваш,
17.11.2022 18:34
с разни, дебилни старчоци, които, решили, в Нета
да се правят на.. ''вървежни''..''мъжаги''..набор 45 50..
дядо борне, срамно и нелепо е, точноп ти, да задаваш Еталон,
за поведение/ в непозната среда/ а, оше повече,симпатична- визия..
от 6 7г, те наблюдаваме,
като, един бръмнал, превъзбуден..и подпийнал мераклия.т е.пИргишин,
който, ни залива редовно..
с идиотски и грозни фотки и музикални 'поздрави', достойни, единствено
зз .анонимен кръг- педофили...
това се натрапва в твоя профил, дядо стефчо, срамота.на 77 си!!!


а, за к краваров, и т н.Евроколхоза съм писала ..достатъчно,
това, са подчертано Идиотски маниери, на един,прованс/ален магазинер, който, открил своето Амплоа, на дртешка възраст, и се ''нагушил'',
с безумна омраза, към щастливите и свободни, наоколо )

крайно просташки, и лаически пост, отново, к краваров..
ти, толкова, си можеш..въпреки десетките копия, не можеш, да усвоиш
изкуството да дебатираш..
това, само по себе си, е Диагноза..
прав е Георги..макар, и безпардопнен, разбирам раздразнението му..
в Тролска помия, най добре е, да не влиза, един разумен индивид..

лека вечер..
цитирай
22. kvg55 - До 19. vencivaleri1951
17.11.2022 18:42
Не сме ходили "заедно". Виждали сме се само един път. Гощава ме със супа от трюфели и други вкуснотии в китайски или корейски ресторант, в подлеза до НДК–то. Сметката беше солидна. Той я плати. За това разказах и го похвалих в постинг.
Не съм се возил в автомобилът му, не съм виждал момичетата му, не съм му ходил в къщи на гости.
Смрази ме, когато публикувах постинг за Сталин. Призоваваше ме да го премахна. И понеже не го премахнах, ме нарочи за комунист и тоталитарист.
И оттогава се ебаваме един друг на политическа основа.
Като програмист вероятно печели добре. Но е буржоазно ограничен.
Това ми е вторият пряко засягащ го постинг с името му в заглавието. Първият го свалиха. Пуснах го след година на същата дата – Деня на детето 01.06, символично – мина.
Обяснявал съм му, че като земляк не ми е безразличен и не искам да му се подиграват.
цитирай
23. kvg55 - До 20. born
17.11.2022 18:46
Свети,
за "биреният корем" не возприимам.
За съвсем кратко време направих корем, за което фамилията ми се подиграва.
А преди час изпих в пицарията три бири. Претоварих се, ама ми се услажда.
цитирай
24. kvg55 - До 21. marana69
17.11.2022 18:50
Драга, не ми се прави на cool.
Представям си, каква си ми кифла.
цитирай
25. elenkokoschkov - Парцалеса! :)!:)!
17.11.2022 20:36
kvg55 написа:
Драга, не ми се прави на cool.
Представям си, каква си ми кифла.

цитирай
26. elenkokoschkov - Парцалесо, тургай точки м/у буквите и чат-пат некоя главна буква!
17.11.2022 20:41
marana69 написа:
с разни, дебилни старчоци, които, решили, в Нета
да се правят на.. ''вървежни''..''мъжаги''..набор 45 50..
дядо борне, срамно и нелепо е, точноп ти, да задаваш Еталон,
за поведение/ в непозната среда/ а, оше повече,симпатична- визия..
от 6 7г, те наблюдаваме,
като, един бръмнал, превъзбуден..и подпийнал мераклия.т е.пИргишин,
който, ни залива редовно..
с идиотски и грозни фотки и музикални 'поздрави', достойни, единствено
зз .анонимен кръг- педофили...
това се натрапва в твоя профил, дядо стефчо, срамота.на 77 си!!!


а, за к краваров, и т н.Евроколхоза съм писала ..достатъчно,
това, са подчертано Идиотски маниери, на един,прованс/ален магазинер, който, открил своето Амплоа, на дртешка възраст, и се ''нагушил'',
с безумна омраза, към щастливите и свободни, наоколо )

крайно просташки, и лаически пост, отново, к краваров..
ти, толкова, си можеш..въпреки десетките копия, не можеш, да усвоиш
изкуството да дебатираш..
това, само по себе си, е Диагноза..
прав е Георги..макар, и безпардопнен, разбирам раздразнението му..
в Тролска помия, най добре е, да не влиза, един разумен индивид..

лека вечер..

цитирай
27. leonleonovpom2 - Здравей, Краси!
17.11.2022 23:14
20:36 - apostapostoloff
20:34 - apostapostoloff

Имал съм две много мили посещения! Почакал е човечецът и си е тръгнал Ами да се обади, да го посрещна ,както подобава за висок гост
Сега остава и заточеникът, пишещ в тъмна килия, скитникът- ...... и той да ме посети?
Стават чудеса на този свят!
Тебе май тайфун те е закачил, но периферно!
Даже ти е отправил и мило пожелание! Следователно ,скоростта му е паднала, за да може и да говори!
цитирай
28. leonleonovpom2 - Иначе Юлка е права, дори и в седнало положение
17.11.2022 23:27
За легнало, има други, знаещи!
Няма да мразите! Омразата е лошо чувство натоварващо! Всяка омраза ще зменяте с еквивалентна на нея любов!
Казаха ми ,че пуснала постинг, не знам от кой неин профил, в който се обяснявала в любов на Путин? Не вярвах, мислех ,че или нея ,или мен будалкат? Но като прочетох признанието й по- горе, вече съм сигурен ,че има такъв постинг!
А да се мрази Сталин, е уместно !Защото няма да знае и нищо няма да направиА ,да кажат нещо ,срещу него, като е жив! Ще се молят поне само до Магадан да стигнат!Да не е в Оймякон!Или Владивосток Камчатский Не, там щял да бъде лагерът на милиардера- просяк!
Бързам, да открия постинга за безграничната любов!~
цитирай
29. vencivaleri1951 - Годините са календар Юлке
17.11.2022 23:46
А деменцията се появява /по рядко/ и в млада и зряла възраст
Не бих казал, че си дементна, но че ти липсва самоуважение е блогов факт
Този гамен, който как ли не те е обиждал и ти със "звезда " се обръщаш към него.
Знаеш ли , една дама в блога /с която си в разпра постоянно/ и определено ми е идеен другар се опита да се държи с Гочето в моя блог крайно невъзпитано изпорзвайки неговия речетатив. Изтрих я, като и казах чу ну може да си позволява
подобни грубости в блога ми. Повече не влезе
Ти за какво му правиш мили очи, като те е тъпкал епистоларно не един път. Какво лошо си видяла тук от "каубоя", от мен, от Борн. Защо се подценяваш и чукаш на неправилна врата-врата на обществена тоалетна

marana69 написа:
с разни, дебилни старчоци, които, решили, в Нета
да се правят на.. ''вървежни''..''мъжаги''..набор 45 50..
дядо борне, срамно и нелепо е, точноп ти, да задаваш Еталон,
за поведение/ в непозната среда/ а, оше повече,симпатична- визия..
от 6 7г, те наблюдаваме,
като, един бръмнал, превъзбуден..и подпийнал мераклия.т е.пИргишин,
който, ни залива редовно..
с идиотски и грозни фотки и музикални 'поздрави', достойни, единствено
зз .анонимен кръг- педофили...
това се натрапва в твоя профил, дядо стефчо, срамота.на 77 си!!!


а, за к краваров, и т н.Евроколхоза съм писала ..достатъчно,
това, са подчертано Идиотски маниери, на един,прованс/ален магазинер, който, открил своето Амплоа, на дртешка възраст, и се ''нагушил'',
с безумна омраза, към щастливите и свободни, наоколо )

крайно просташки, и лаически пост, отново, к краваров..
ти, толкова, си можеш..въпреки десетките копия, не можеш, да усвоиш
изкуството да дебатираш..
това, само по себе си, е Диагноза..
прав е Георги..макар, и безпардопнен, разбирам раздразнението му..
в Тролска помия, най добре е, да не влиза, един разумен индивид..

лека вечер..

цитирай
30. vencivaleri1951 - Той ли ти каза, че супа от трюфели сте яли
17.11.2022 23:57
Трюфелът се използва за аромат, вкус на ястието-над 1000евро е кгсредно качество.
А помниш ли защо отидохте в този ресторант. Понеже постнах сметка от китайски в НДК, и не помня за какво бе Спорът. Гочето реши да проверява, взе те за свидетел и ходихте двамата в един китайски до НДК-в подлеза Впрочем не лош ресторант и после заяви , че сте яли това , онова в китайския и се различава от сметката която бях постнал Е да, но се различават цените на заведенията в подлезите , от тези в
Сградадата. Опитах се да му обясня Не мога да се сетя за какво беше спорът-беше свързано нещо с Венеция, където Гочето учеше "лодкарите" да програмират и доказваше програмисткия си гений с ценоразписи от тамошен супермаркет

kvg55 написа:
Не сме ходили "заедно". Виждали сме се само един път. Гощава ме със супа от трюфели и други вкуснотии в китайски или корейски ресторант, в подлеза до НДК–то. Сметката беше солидна. Той я плати. За това разказах и го похвалих в постинг.
Не съм се возил в автомобилът му, не съм виждал момичетата му, не съм му ходил в къщи на гости.
Смрази ме, когато публикувах постинг за Сталин. Призоваваше ме да го премахна. И понеже не го премахнах, ме нарочи за комунист и тоталитарист.
И оттогава се ебаваме един друг на политическа основа.
Като програмист вероятно печели добре. Но е буржоазно ограничен.
Това ми е вторият пряко засягащ го постинг с името му в заглавието. Първият го свалиха. Пуснах го след година на същата дата – Деня на детето 01.06, символично – мина.
Обяснявал съм му, че като земляк не ми е безразличен и не искам да му се подиграват.

цитирай
31. kvg55 - До 25. elenkokoschkov
18.11.2022 10:23
Отвсъде!
цитирай
32. kvg55 - До 26. elenkokoschkov
18.11.2022 10:27
Какви точки, какви запетайки, какви главни букви?
Мисълта й, както казва Ботев, е "като у немец, пълна и богата като готварница, дълга и безконечна като суджук – суджук ...".
цитирай
33. kvg55 - До 27. leonleonovpom2
18.11.2022 10:29
Погуби се тоз чиляк, Постоль.
Явно страда за политическото крушение на Бочката.
цитирай
34. kvg55 - До 28. leonleonovpom2
18.11.2022 10:32
Ма тая "marazma69", Юла ли да е?
Нейният стил и почерк е това.
цитирай
35. kvg55 - До 29. vencivaleri1951
18.11.2022 10:36
Щом и ти пишеш, значи зад marana69 се крие многоликата Юла.
Тя раздава морално правосъдие от последна инстанция.
цитирай
36. kvg55 - До 30. vencivaleri1951
18.11.2022 10:52
Не помня. Мисля, че на касовата бележка пишеше, но не съм сигурен.
В този ресторант отидохме (Землякът предложи и ме заведе, аз не го знаех), защото срещата ни беше пред НДК–то.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: kvg55
Категория: Забавление
Прочетен: 5753587
Постинги: 2808
Коментари: 25797
Гласове: 34176
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031