Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.11.2022 16:01 - © Един финландски путиноид и рубладжия
Автор: kvg55 Категория: Забавление   
Прочетен: 2558 Коментари: 4 Гласове:
10

Последна промяна: 13.11.2022 16:03

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
13.11.2022г.

     Владимир Путин е прав, че следващите 10 години ще бъдат трудни. Той е на власт повече от 20 години, към него тече колосална информация. Сега той е най–информираният лидер в света и Западът има проблем с това.
Западът не може обективно да оцени политическите и икономически процеси в евразийското пространство. Но Западът все още остава много опасен противник, казва финландският политолог и правозащитник Йохан Бекман в интервю за Ukraina.ru 
image

"Искам да кажа, че Путин е много открит политик. Това не е първата му голяма изява като качество и количество (на Валдайския форум). Беше дълго и информативно. Той обясни на достъпен език защо Русия действа по този начин.
Вижте нашето правителство. Те са толкова ужасни хора, че дори не искам да казвам какво правят и какви са техните ценности. Това са сатанински ценности. И Путин многократно е говорил за това в предишните си речи.
Смятам, че Русия и Путин обективно оцениха ситуацията и направиха реалистични планове, когато започнаха спецоперацията.
Сега е безсмислено да спорим дали е било възможно да се направи друго. Трябва да разберем основното : именно Украйна извърши агресия, когато през 2014–та година киевският режим започна АТО срещу цивилни жители на Донбас. А Западът така и не писа за бомбардировките на цивилни цели, деца и старци, продължили осем години и продължаващи и до днес.
Положението е тежко. Путин правилно казва, че следващите 10 години ще бъдат трудни. Той е на власт повече от 20 години, преди това е бил офицер от КГБ, така че към него се стича огромно количество информация. Сега той е най–информираният лидер в света и Западът има проблем с това.
Западът има липса на информация, затова използват всякакви Bellingcat (От февруари изпълнителен директор на фондацията е журналистът Христо Грозев. Бизнес директор е журналистката Десислава Дамянова, изнася вестник "Капитал". Това несъмнено е гаранция за слугинаж към Колективния Запад  и задължително срещу Руската федерация), които измислят всякакви фалшификати. Така че Путин знае всичко, а Западът не знае нищо.
Последната фаза е провокацията с мръсна бомба. Путин успя да я предотврати. Като цяло Путин неведнъж е успявал да спре Третата световна война", обяснява мислите и действията на Владимир Владимирович финландският политолог.
"Като цяло финландските медии пишат същото като американските и британските. Освен това техният основен източник на информация бяха данните на британското разузнаване, което не разполага с достоверни данни за случващото се в Русия.
На Запад имаме тотална цензура. На медиите е забранено да публикуват цялата реч на Путин. Финландската държавна радио–телевизионна компания отказа да я излъчи "по етични причини". Освен това Европейският съюз блокира сайта Kremlin.ru, понякога не се отваря.
(И при мен 4–5 месеца след началото на Специалната военна операция на Руската федерация в Украйна нямаше достъп до сайта на президента на Руската федерация) .
У нас публикуват само негови кратки цитати от две–три думи. Освен това тези цитати често са фалшифицирани. Например Путин никога не е казвал, че всички украински граждани са нацисти. И е истина. Само някакъв брой бандеровци служат в неонацистки формирования.
Гледах това негово изказване, защото знам руски. Но другите финландски граждани просто нямат други източници на информация. Това е проблемът, че има два Запада. Честно казано, има традиционен християнски Запад и има сатанински Запад. Но това не е само финландски проблем. Това е проблемът на всички западни държави. Освен това тези западни държави вярват, че целият свят е само Запада.
Става ми смешно, когато западните журналисти пишат, че "международната общност е срещу Русия". Те вярват, че самите те са международна общност, въпреки че светът е пълен с други държави.
На Запад като цяло фалшифицират историята на конфликта в Донбас и историята на Новоросия като цяло. Украйна са руски земи, където населението е 50% руснаци, защото говорят руски, имат руска душа и руски манталитет.
Много западни страни са васали на САЩ и Британия, която също контролира много държави. И същата Германия и балтийските държави всъщност са под американска окупация.
Европейските държави спират контактите си с Русия, а това е безперспективно 
image

Западът не може обективно да оцени политическите и икономически процеси в евразийското пространство. Западните разузнавателни агенции не могат да инфилтрират свои агенти в Русия, защото вашето контраразузнаване върши добре работата си.
Не можем да предвидим бъдещето. Но виждам, че Западът води агресивна война срещу Русия.
Като цяло за Запада е трудно да промени позицията си по отношение на Украйна, без да загуби лицето си. Многократно са казвали, че ще отидат докрай, че Украйна може само да спечели.
Сега тече украинизацията на Европа : Зеленски говори дистанционно пред европейските парламенти, украинските знамена висят навсякъде, европейските политици крещят украински лозунги. Хората са уморени от това. Западът е в задънена улица, но и те не са готови за преговори", казва още финландецът.

https://ukraina.ru/20221028/1040257789.html




Гласувай:
10


Вълнообразно


1. morskipesni - Бе казва Той, ама кел файда.
13.11.2022 18:08
Балкано-ориентализациата на Европа бе малкото зло. От полско-урковското нашествие няма спасение.
цитирай
2. kvg55 - До 1. morskipesni
13.11.2022 18:41
Политиката на Полша към Украйна е : "С едната ръка гали, с другата курец вади".
А Евроколхозът се украинизира, както казва Йохан Бекман.
цитирай
3. missana - Още е рано да се каже каквото и да било.
14.11.2022 01:04
Ще поживеем и ще видим!
цитирай
4. kvg55 - До 3. missana
14.11.2022 15:00
Напротив. Всичко е ясно вече. Финландците не лъжат.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: kvg55
Категория: Забавление
Прочетен: 5880395
Постинги: 2835
Коментари: 26122
Гласове: 34414
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930