Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.11.2022 15:01 - © "Децата тамагочи" заменят истинските деца
Автор: kvg55 Категория: Забавление   
Прочетен: 3769 Коментари: 8 Гласове:
9

Последна промяна: 03.11.2022 15:09

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
03.11.2022г.

image
     Ще трябва да е било в края на 90–те години, защото синът ми беше малък, но ходеше на училище, когато се появиха тамагочитата. Сред децата от производители и търговци постоянно се разпространяват всякакви моди, жаргонно се нарича "зарибяване", с цел осигуряване на пазар за продуктите им.
Трябва да е било преди Световното по футбол в Съединените щати (1994) или Европейското в Англия (1996). Бяхме купили специален албум, доста скъп, в който се лепяха снимки на стадионите, на които ще се играят мачовете. А снимките придобивахме чрез покупката на пакетчета, доста скъпи, в които имаше по пет броя снимки на стадионите.
И понеже снимките се повтаряха, между учениците се извършваше така нареченото "менкане"
Всичко това си беше чист хазарт с невинните детски души – подмамване, елемент на случайност при покупката на снимки, психологическа треска.
Имаше и чичко "Тревичко", за който, както при тамагочито, трябваше да се полагат грижи.
Въобще търговията с любопитството на децата и любовта на родителите към тях вървеше яко.
След отклонението за изкушенията сред децата, да си дойда на темата – тамагочитата.
Към септември 2022–ра година населението на света е приблизително 7,97 милиарда души. До 2100–та година това число може да нарасне до 11,2 милиарда, пише АП "ФСК".
На 4–ти юни 2011–та година "Sovereign Independent" публикува статията на Рейчъл Уиндиър "Депопулация чрез принудителна ваксинация : решението за нулеви въглеродни емисии!".
image
Първа страница на "Sovereign Independent" от 04.06.2011 година 

"На 26 април 2009 година "Irish Independent" публикува статия, озаглавена "Загриженост за здравето на децата като родители, пренебрегващи ваксините" – "Едел Кенеди, трябва да се срамуваш от себе си! Това не е нищо по–малко от опит на правителството, чрез своите марионетки в медиите, да премахне правата на родителите да определят житейския избор на своето потомство и премахва всяко съмнение, че сега живеем в диктатура", започва статията.
Цитира се Бил Гейтс, който на конференцията TED 2010 бил казал : "В света днес живеят 6,8 милиарда души. Очаква се световната популация да достигне 9 милиарда. Сега, ако добре си свършим работата по нови ваксини, здравеопазване, ще понижим това с около 10 или 15 процента". За което Reuters твърди, че "Коментарът на Бил Гейтс относно ваксините и нарастването на населението отново е изваден от контекста" и дори манипулиран.
image

Били "убиецът на деца" Гейтс 

"Ваксините са измама; чисто и просто!", твърди газетата, възмущава се :
"Въпреки това, тяхната лицемерна клетва [Хипократовата клетва] трябва да ги принуди да разследват такива диви твърдения, изнесени от фармацевтични гиганти и техните търговски представители на дилъри на лекарства, вместо да вярват на думата на една индустрия, известна като напълно корумпирана и безмилостна в своите бизнес практики" и продължава с конкретен пример за умишлено увреждане на здравето – "Ирландският хемофиличен скандал, при който пациентите са били съзнателно заразени с ХИВ чрез замърсени кръвни продукти, трябва да бъде достатъчен, за да убеди всеки в убийствените намерения на Big Pharma".
"Истинската причина за ваксинациите, освен огромните печалби за производителите, е да се гарантира, че ще се разболявате през целия си живот, отново не само за обогатяване на същите тези корпорации, които са ви разболели, но и за да се гарантира, че много, ако не всички от вас умрете, преди да получите пенсията си и когато вече не сте от полза за обществото. Ето защо те искат да се пенсионирате по–късно в живота си и ви принуждават чрез икономически тероризъм да работите по–дълго, независимо от вашата възраст или здраве. Те искат да ви работят до смърт
image

Ще бъдете класифициран като бреме за обществото, финансова цена, която обществото трябва да понесе и следователно ще бъдете стигматизиран като "безполезен консуматор"; потребител на ресурси, необходими за останалата част от обществото. Когато Big Pharma вече не може да печели от болестта, която са ви причинили, ще бъдете оставени да умрете.
Това е програмата за обезлюдяване, популяризирана от отдела за населението на ООН към отдела по икономически и социални въпроси.
image

Водещите три научни направления, смъртоносни за популацията на света 

Глобалисткият елит не го е грижа за човечеството; обикновените мъже, жени и деца трябва да бъдат елиминирани в техните извратени умове, за да се гарантира, че техните по–висши типове отиват в бъдещето … ", пише в статията на Рейчъл Уиндиър в "Sovereign Independent"
image

За полезността и безполезността на ваксините, и вредността им преди възникването на Big Pharma и превръщането на грижата за здравето в търговия, може да се спори.
При социализма чрез ваксиниране у нас бяха ликвидирани туберколозата, детския паралич, дифтерита, вариолата (едрата шарка), тетанус и други заразни болести.
Тезата на автора е ясна – изкуствено редуциране чрез болести и лекарства, в частност на ваксините, на броят на населението, в интерес на "златния милиард" 
image

Е, и всяка криза провокира намаляване на раждаемостта. На днешно време бебето излиза твърде скъпо, когато се яви в реалния свят.
image

Истинските бебета струват скъпо на обществото и може да останат без работа 

И тук децата Тамагочи идват да заменят живите деца, пише АП "ФСК".
Известният експерт по изкуствен интелект и технологии Катриона Кембъл написала книгата "Изкуствен интелект по дизайн : план за живот с изкуствен интелект" 
image

За съдържанието на книгата разказва Daily Star :
"Виртуалните деца може да изглеждат като огромен скок от това, където сме сега, но в рамките на 50 години технологиите ще са напреднали до такава степен, че бебетата, които предстои да съществуват в метавселената, ще са неразличими от тези в реалния свят.
Вече сме на път да създадем поколение тамагочи, което за всички намерения и цели ще бъде "истинско" за родителите си.
Въз основа на това, че потребителското търсене е налице, което мисля ще бъде, децата с изкуствен интелект (ИИ) ще станат широко достъпни срещу сравнително малка месечна такса", пише в книгата на Катриона Кембъл.
Трябва да се каже, че почвата под "децата тамагочи" е напълно разорана : това е субкултурата без деца (съзнателно желание да не се раждат деца), която сега е модерна сред младите хора, и всестранната подкрепа за формите на "любов", които не водят до бременност, а дори и преродените (reborn) кукли–бебета.
image

Кукла вместо дете вече е вчера ... 

Вместо да изследва безбрежното пространство, да търси нови източници на енергия и подходящи за живот планети във Вселената, човечеството е изгубило пътя си и върви стремително по пътя на самоунищожението си.
Ако това не беше така, Земята нямаше да се превърне едновременно в опасна за живота на милиарди хора планета и в сметище, а човечеството целенасочено щеше да харчи ресурси за голямо пространство и продължаването на живота – живи деца, които растат духовно богати, образовани, нахранени и здрави, за разширяване на кръгозора в бъдещето.
Но факт е, че човечеството е направило грешка някъде. И така възникна теорията за "златния милиард", последвана от практическата ѝ реализация, която днес наблюдаваме, заключава Аналитический портал "Фонд стратегической культуры".

https://vk.com/@secretxgovernment-depopulation-through-forced-vaccination-the-zero-carbon-solu
https://www.reuters.com/article/factcheck-gates-vaccine-idUSL1N2MF1L8
https://www.fondsk.ru/news/2022/10/05/deti-tamagochi-idut-na-smenu-nastojaschim-detjam-57353.html
https://www.dailystar.co.uk/tech/news/metaverse-children-replace-real-kids-28121424




Гласувай:
9


Вълнообразно


1. morskipesni - Ужасът на последните дни= демони и псевдочовеци
03.11.2022 18:44
Няма да цитирам Апокалипсиса, но нещата са видни. Да се надяваме че ще има "ново Небе и нова Земя"
цитирай
2. kvg55 - До 1. morskipesni
03.11.2022 18:55
Всеобща извратеност.
цитирай
3. missana - Живеем във време, в което всичко става все повече изкуствено.
03.11.2022 20:32
А все мечтаем за истински неща. Преди това трябва задължително да си направим тест за изкуственост. Другият важен въпрос е този за възрастовия апартейд. Ще рече, че от известна възраст те изхвърлят рязко от обществото с невидим надпис - за бракуване. От друга страна не им се плащат пенсии и искат хората да бачкат до линията на смъртта.
цитирай
4. kvg55 - До 3. missana
03.11.2022 20:51
В Книгата съм записал следните две мисли :
• Някак си естествено, всичко стана неестествено.
• Някак си стана естествено, всичко да е неестествено.
цитирай
5. mt46 - ...
03.11.2022 20:57
Това са световни проблеми, които едва ли ще бъдат разрешени...
цитирай
6. kvg55 - До 5. mt46
03.11.2022 21:01
Това е промлем на всеки млад човек, особено семейните.
цитирай
7. panazea - https://www.youtube.com/watch?v=9xtguJuvMnk
03.11.2022 21:46
У России есть технология и два года, чтобы стать мировым лидером. Интервью с Игорем Острецовым
Если не создать новый источник энергии - мы станем последним поколением людей". Доктор технических наук Игорь Острецов о том, почему нас ждёт катастрофический дефицит энергии. Почему атомная энергетика тут не поможет. И какая технология нас спасeт.
цитирай
8. kvg55 - До 7. panazea
04.11.2022 07:15
Технологиите ни унищожават.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: kvg55
Категория: Забавление
Прочетен: 5880015
Постинги: 2835
Коментари: 26118
Гласове: 34414
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930