Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.10.2022 07:01 - © Осмият пакет санкции на Евроколхоза довършва Путин
Автор: kvg55 Категория: Забавление   
Прочетен: 2104 Коментари: 10 Гласове:
8

Последна промяна: 17.10.2022 07:03

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
17.10.2022г.

     На 28–ми септември председателят фон дер Лайнен направи прессъобщение за нов, осми подред пакет от ограничителни мерки срещу Руската федерация, в който между станалите вече традиционни банални глупости се казва конкретно :
"Искаме да представим заедно осмия пакет от санкции … Ние не приемаме фалшивите референдуми, нито каквато и да е анексия в Украйна. И ние сме решени да накараме Кремъл да плати за тази по–нататъшна ескалация. Така че днес ние заедно предлагаме нов пакет от хапещи санкции срещу Русия … Първата част от списъка се отнася до лица и организации, който ще бъде представен от върховния представител / вицепредседател Жозеп Борел след малко … ние предлагаме нови забрани за внос на руски продукти … Това ще отстрани руските продукти от европейския пазар и ще лиши Русия от допълнителни 7 милиарда евро приходи … Ние също така предлагаме да разширим списъка с продукти, които вече не могат да се изнасят в Русия … Ние също така ще предложим допълнителни забрани за предоставяне на европейски услуги на Русия и забрана гражданите на Европейския съюз да участват в ръководните органи на руските държавни предприятия. Русия не трябва да се възползва от европейските знания и опит … Третият комплекс е за руския петрол … И последната ми точка, върху която искам да се съсредоточа, е : ние засилваме усилията си за преодоляване на заобикалянето на санкциите. Тук добавяме нова категория. В тази категория ще можем да изброяваме лица, които заобикалят нашите санкции", издекламира Урсула фон дер Лайнен.
image

Урсула фон дер Лайнен и Жозеп Борел представят предложението за осми пакет от санкции срещу Русия заради войната в Украйна 

Както е казал народът, бълха я ухапала Руската федерация от евроколхозните хапещи санкции.
На 6–ти октомври от официално съобщение на Европейската комисия се разбра, че Съветът на Европейския съюз е утвърдил осмия пакет от санкции срещу Руската федерация заради "агресията" срещу Украйна.
"Комисията приветства приемането от Съвета на осми пакет от тежки санкции срещу Русия за нейната агресия срещу Украйна. Този пакет – който беше тясно координиран с нашите международни партньори – отговаря на продължаващата ескалация и незаконната война на Русия срещу Украйна, включително чрез незаконно анексиране на украинска територия въз основа на фалшиви "референдуми", мобилизиране на допълнителни войски и отправяне на открити ядрени заплахи", каканиже сайтът на European Commission.
image

Евроколхозните санкции върху Руската федерация заради СВО в Украйна 

Интересен е списъкът със забранените за внос от Руската федерация продукти, което щяло да лиши "Злото жоже" от почти 7 милиарда евро джобни.
Той включвал например забрана за внос на руски готови и полуготови стоманени продукти (подлежащи на преходен период за някои полуфабрикати), машини и уреди, пластмаси, превозни средства, текстил, обувки, кожа, керамика, хартия, изделия от камък, дървесина, скъпоценни камъни, благородни метали, плакети или дублета от благородни метали, козметика, химически продукти и не златни бижута, пише в документите на еврокомисията.
В няколко приложения към РЕГЛАМЕНТ (ЕС) 2022/1904 НА СЪВЕТА от 6 октомври 2022 година за изменение на Регламент (ЕС) No 833/2014 относно ограничителни мерки с оглед на действията на Русия, дестабилизиращи положението в Украйна са изброени подробно всички продукти, на които вносът от Руската федерация в евроколхозните членки е забранен 
image

По какво се различават Батька Лукашенко, който забрани вдигането на цените в Беларус и фон дер Лайнен и Борел, които забраняват други неща? И тримата налагат забрани, но забраната на Батька е за доброто на беларуския народ, а последствията от забраната на евроколхозните началници, разглеждам по надолу.
image

Евроколхозните санкции върху Руската федерация заради СВО в Украйна, другата гледна точка 

В Приложение IV Част Б конкретно се изброяват следните продукти от "хапещите санкции" 
image

Още по–опасни за автократа Путин са "хапещите санкции" посочени в Приложение VI Част А
image

Хайвер!? Спиртни напитки!? Очертава се Путин и олигарсите, редовите граждани не могат да си го позволят, все повече да преяждат с хайвер. И да препиват с квалитетни водки. За простия народ остават "етилов алкохол, неденатуриран, с алкохолно съдържание по обем под 80% vol" и "отпадъци и остатъци от пивоварни или от спиртоварни".
Както и посоченият по долу в забранителния опис "метанол (метилов алкохол)".
Посочени са още следните номенклатури 
image

"Готови продукти за разкрасяване или гримиране и препарати за поддържане на кожата … препарати за поддържане хигиената на устната кухина или зъбите … препарати за бръснене … сапуни … дезодоранти за лична употреба … препарати за вана и душ … самобръсначки и техните ножчета от неблагородни метали", са посочени още в описа 
image

В началото на 80–те години спортните коментатори подчертаваха, че бундестима (маншафта) погрознял с 50 % при влизането в игра на Хорст Хрубеш.
Сега се очертава цялостно погрозняване, брадясване и вмирисване на евроколхозната паплач.
И най–вече масата, за която са били достъпни евтините руски продукти за хигиена.
Особено жестока, за евроколхозниците обаче, е санкцията върху тоалетната хартия 
image

"Хартии от видовете, използвани за направа на тоалетна хартия, на салфетки за почистване на грим … тоалетна хартия или подобни хартии … на хартии за подсушаване на ръцете, на салфетки или на подобни хартии за домакинска, хигиенна или тоалетна употреба".
Проблемът с недостига на тоалетна хартия, салфетки и кухненска хартия евроколхозниците могат да решат чрез използването за такива цели на и без това не ставащите за информиране вестници. Само че и там се очертава дефицит – "4801 – вестникарска хартия, посочена в забележка 4 към глава 48, на рола с широчина > 28 cm, или на листове с квадратна или правоъгълна форма, на които едната страна > 28 cm и другата страна > 15 cm в несгънато положение" е включено в описа.
Гражданите на Евроколхоза са застрашени да не могат да си лягат и седят, а само да стоят прави, защото е забранен вносът на "9401 – мебели за сядане, дори превръщащи се на легла, и техните части, не упоменати другаде и 9404 – пружини за легла и поставки за матраци (с изключение на метални пружини за мебели за сядане); артикули за легла и подобни артикули (например дюшеци, юргани, пухени завивки, пуфове, възглавници) с пружини или тапицирани, или пълнени с всякакви материали, включително тези от порест каучук или от порести пластмаси, обвити или не (с изключение на дюшеците, възглавниците и възглавничките за пълнене с въздух (пневматични) или с вода, чаршафи и калъфки)" 
image

Стоенето на тъмно освен поради недостиг на електроенергия ще е и заради забраната на внос на "9405 – осветителни тела и осветителна арматура (включително прожекторите) и техните части, не упоменати другаде; подобни артикули с неподвижно фиксиран светлинен източник".
Ех, тежко ѝ на икономиката на Руската федерация, защото номенклатурен номер 0604 20 включва "Шума, листа, клони и други части на растенията, без цветове и цветни пъпки, треви, мъхове и лишеи за букети или украса, свежи, сушени, избелени, боядисани, импрегнирани или приготвени по друг начин — пресни". И всичко това украсено с рози 
image

Санкциите на Евроколхоза оставят ЛГБТ+ общностите на сухи фрикции, защото е забранен и вносът на вазелин 
image

Забранява се и кислородът, който въздушните течения донасят на Запад от необятната тайга.
А печатарски мастила защо? Как ще печатат лъжите и манипулациите за Путин и Русия? 
image

И се връщаме към външните нужници, защото се забранява вносът на "3922 90 – Бидета, тоалетни чинии, казанчета за тоалетни и подобни санитарни или хигиенни артикули" 
image

Няма да има къде на село да си държат виното, киселото зеле и сланината, защото "4416 00 Бъчви, каци, качета и други бъчварски изделия и техните части, от дървен материал  включително заготовките за дъги" също са забранени за внос.
Няма да се внасят рога и копита, както и "5105 39 Фини животински косми, щрайхгарни или камгарни (с изключение на вълна и косми от кашмирска коза) и 5105 40 Груби животински косми, щрайхгарни или камгарни".
А копчетата, каква вина имат, за да ги забраняват? С разкопчани процепи на панталоните ли ще ходим ние мъжете? Жените да ходят разкопчани не съм против 
image

Лишаваме се и от въжета за бесене, защото са забранени "5308 20 Конопени прежди".
Очертава ни се дефицит и на ковчези, защото се забранява вносът и на дървен материал 
image

А ковчези определено ще са ни много необходими, с оглед въвличането ни във войната 
image

https://ec.europa.eu/commission/presscorner/detail/en/STATEMENT_22_5856
https://www.consilium.europa.eu/bg/policies/sanctions/restrictive-measures-against-russia-over-ukraine/
https://ec.europa.eu/commission/presscorner/detail/en/ip_22_5989
https://eur-lex.europa.eu/legal-content/BG/TXT/PDF/?uri=CELEX:32022R1904




Гласувай:
8


Вълнообразно


1. iw69 - Глупаците
17.10.2022 07:37
от Евробардака най-много да си направят с поредните санкции нова суха клизма без вазелин.
цитирай
2. nedovolen - Ще му накривят шапката. Вола като ...
17.10.2022 08:08
Ще му накривят шапката.
Вола като риел къде му падало, че не мога да зацепя сабахлем.
:)))
цитирай
3. morskipesni - Та вика Вова Вович на комшията Синджо Пинджо,
17.10.2022 10:04
Аз кай' Вовата - ще ти искам малко кабърчета с остри върхове. Няма ги по магазините.
- Какво даваш?
- 500 кг. уран, от 'убавия. И един газопровод.
- Дай списъка на ЕС да почвам производството на всичко там. Получаваш го неограничен бонус.
цитирай
4. kvg55 - До 1. iw69
17.10.2022 10:17
Те ги обичат тези работи.
цитирай
5. kvg55 - До 2. nedovolen
17.10.2022 10:18
Гробът си ровят, ама не го разбират.
цитирай
6. kvg55 - До 3. morskipesni
17.10.2022 10:26
Вовата си намира други пазари.
цитирай
7. missana - Тези санкции са бумеранг, който ще удари преди всичко Европа.
17.10.2022 13:08
Самоубийствен акт са. Не можеш да плашиш негър с 40 сантиметров, че ще му отрежеш 5 сантима. Той пак ще има повече от теб. Дори можеш да му усилиш ерекцията.
цитирай
8. kvg55 - До 7. missana
17.10.2022 13:27
Ха–ха–ха!
Добър пример.
цитирай
9. born - От ООН пък долетя страхотната вест, ...
17.10.2022 23:02
От ООН пък долетя страхотната вест, че в кашата на российските солдати добавяли солидни количества виагра, за да успявали качествено и масово да оправят украинките.
ПП. Това напомняне е за да не пропуснат да включат виаграта в следващия санкционен пакет.
ППП. Струва Ми се обаче, че украинките ще внесат предварителен предупредителен протест по една такава санкция .
© St. Born Taratancijskij i Ta6akmakanskij - Honorary General major Comodor of First women's body division of Taratancian armed forces.- first SANCTIONED expert of TTAF.
цитирай
10. kvg55 - До 9. born
17.10.2022 23:28
Всичко става оръжие в такъв ожесточен конфликт, та и виаграта.
Но си мисля, че няма да се стигне до следващ санкционен пакет.
Така че украинките да живеят.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: kvg55
Категория: Забавление
Прочетен: 5895194
Постинги: 2837
Коментари: 26136
Гласове: 34434
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930