Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.10.2022 07:01 - © Такива ни управляват
Автор: kvg55 Категория: Забавление   
Прочетен: 2883 Коментари: 14 Гласове:
11

Последна промяна: 12.10.2022 07:03

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
12.10.2022г.

     В "Денят започва" при Христинка е един смотан политик – Никола Минчев. От ПП "Продължаваме промяната" 
image

"Нищо притеснително за развитието на партията е това, че тя може в известен период от своето развитие да бъде в опозиция", уверява ни в опозиционната монолитност на ПП "ПП" Минчев.
Само че проектът "ПП" не е гласен да пребивава в опозиция. И записалите се в партията го знаят. Затова са се и записали. Държавният департамент като автор, собственик и управляващ проекта губи от статуса му на опозиция. Инвестирани са пари, а няма възвръщаемост.
"Да! Ще ги подкрепим!", категорично вика гостът. "Заявката е да ги подкрепим. Абсолютно!".
Ще подкрепят решението на "Демократична България" България да участва с военна помощ в Украйна.
"Така че, считам, че без да съм експерт по военно оборудване, считам че има с какво да помогнем на украинската армия", защото "Украйна е страна, която в момента се нуждае от помощ".
Да помогнем?! Какъв е тоя изблик на буржоазен капиталистически интернационализъм на гърба на народа, който създава пряка заплаха за военен удар върху страната ни от страна на Руската федерация.
При социализма практикувахме пролетарския интернационализъм – подпомагахме материално и идейно (идеологически) антиколониалните и национално–освободителните движения в Третия свят. Но това не ни заплашваше никак с военен удар от страна на колонизаторите. Борбата за мир беше в основата на външната политика на България.
Отново и отново се потвърждава, че войната е иманентна на капиталистическата обществено–икономическа формация.
"Ние сме част от един огромен отбранителен съюз … това е именно НАТО".
Абе,  що за чавки са тия глупаци, които говорят че сатаНАТО бил "отбранителен съюз"?
От кого се отбранява Алианса пред портите на Руската федерация, или в Афганистан, Ирак и Либия? От кого се отбранява като тъпче Незалежната с оръжие?
"Според мен трябваше! Да!", президентът да подкрепи декларацията на онези полезни на Съединените щати, президентите на Румъния, Чехия, Полша, Естония, Латвия, Литва, Северна Македония, Черна гора и Словакия "Украйна в НАТО", чието приемане директно ни вкарва във война с Руската федерация.
Ами да нарамва мешката и да заминава за фронта този войнстващ смотан кретен.
И защо "трябваше"? "Защото няма нищо странно в това, една страна, която се отбранява и която защитава своята цялост, както казах, и суверенитет, да влезне в един отбранителен съюз, какъвто е НАТО. И освен това, няма причина въобще като цяло да сме против приемането на страни в съюза, защото те имали конфликт с някого".
Много други страни в света се борят за своя суверенитет, но ние не гледаме с добро око на това, защото се борят срещу Съединените щати.
Не било странно да се приема за член страна, която е във военен конфликт. Не е странно, направо си е идиотски самоубийствено. Тоя чул ли е, чел ли е за прословутия член 5–ти от устава на Алианса, който гласи : Страните по "Договора се договарят, че въоръжено нападение, предприето срещу една или повече от тях, в Европа или в Северна Америка, ще се разглежда като нападение срещу всички тях, вследствие на което те се договарят, че в случай на такова въоръжено нападение всяка от тях, упражнявайки правото си на индивидуална или колективна самоотбрана, признато в член 51 от Устава на Организацията на обединените нации, ще окаже помощ на нападнатата страна или страни по Договора, като незабавно предприеме, индивидуално и съгласувано с останалите страни по Договора, такива действия, каквито смята за необходими, включително употребата на въоръжена сила, за възстановяване и поддържане на сигурността в Северноатлантическата зона".
А "Северноатлантическата зона", както знаем, се разшири доста през последните 30 години.
И всичко това разбира се, за да сатаНАТО–то отбранява все повече територии в близост до границата на Руската федерация.
Така че, с встъпването на Украйна в сатаНАТО–то България автоматично преминава във война с Руската федерация. Чувай (пази) боже и не давай, казваше баба.
"Това че има престъпност е следствие на, според мен, на недобрата работа на прокуратурата, която трябва да, след като извърши разследването и събере доказателствата да внесе един обвинителен акт, който обаче да издържи в съда".
Престъпността била следствие от "недобрата работа на прокуратурата", тоест Прокуратурата излиза да е причина за престъпността. Ами когато в човешкото общество не е имало прокурор и прокуратура, а е имало престъпност? Нали Каин е убил брат си Авел в отсъствието на прокурор и прокуратура.
Престъпността, организираната престъпност е социално явление и причините за "имането ѝ" са социално–икономически. Какво е учил този юрист по образование?
Битовата престъпност също е социално явление и причините не са само в психиката на индивида, която се формира от обществените отношение, с изключение на болните.
Ако е така, да я разпуснат тая прокуратура, бе!
Преди Минчев в студиото беше някакъв "експерт" по отбрана и сигурност, председател на Софийски форум за сигурност, който каза :
"Интересно е, че беше привнесена и България към този случай [взривът на Кримския мост]. Това е елемент от пропагандата, разбира се, да се покаже : Ето, НАТО по някакъв начин е въвлечено, България като натовска страна, тоест : Ето, Русия воюва с НАТО, което е абсурдна теза, но тя се използва от пропагандата".
Депутатът след него казва, че България подпомага военно Украйна, тоя ми говори, че воюването на НАТО срещу Руската федерация било "абсурдна теза". Откъде ги копаят такива умствени инвалиди да ги показват по телевизията?
А оръжието, с което САЩ и Евроколхозът наблъскват Украйна? Тоя политически профан не е ли чул за натовската сателитна система "Starlink", с която се насочват us–американските ракети изстрелвани от украинска територия.
И употребявайки три пъти израза "пленарна зала" вместо "пленарната зала" Христинка ме разочарова по отношение познанията си по български език.

https://bnt.bg/news/poredna-zhertva-na-agresiyata-na-patya-mozheshe-li-da-bade-izbegnata-310546news.html
https://www.mtc.government.bg/bg/category/29/severoatlanticheski-dogovor




Гласувай:
11


Вълнообразно


1. leonleonovpom2 - Те са невинни, Краси!
12.10.2022 08:16
Като агънца са!
Тях ги управляват и ръководят! Също!
Като пешки са на дъската-шахматната! Какво е виновна пешката ,че не е на правилното място!? Виновна е, че има съдба на пешка, затова- да!
Да ,ще я хвърлят н огъня, виновна или не, като е на грешното място ! Истинският виновник ще я хвърли, не някой дпуг!, от улицата!
цитирай
2. morskipesni - Бот със (зле) чипирано мозъче.
12.10.2022 09:26
Евтин чип са му сложили- от изпушила пералня или издънено китайско радио. Затова е така- върти на пресекулки и гъгне неразбираемо.
цитирай
3. nedovolen - Такива. Христинчето готина мацка. ...
12.10.2022 11:53
Такива. Христинчето готина мацка. Гледам я при изключен звук. Става за заведения с едни метални тръби.
Между другото погледнах излитащи полети от летище Бургас за петдневката. Десет до Полша и пет до други дестинации. Какво има толкова с Полша, бе. Сезона свърши.
Как да не се замислям за конспиративни теории, както мрънка Христинчето.
Де тръба, де.
:)))
цитирай
4. mt46 - ===
12.10.2022 13:20
Тикви, кратуни, чукундури...
цитирай
5. zabylgarite - Янко Янков имаше в профила си един ...
12.10.2022 16:02
Янко Янков имаше в профила си един цитат, не помня на кого беше цитата-че идва ден, когато политиците ще изглеждат като пълни глупаци. И добави-СЕГА Е ТОВА ВРЕМЕ!
цитирай
6. kvg55 - До 1. leonleonovpom2
12.10.2022 18:59
Дядо им знаеше цаката на агънцата.
цитирай
7. kvg55 - До 2. morskipesni
12.10.2022 19:00
Като говори, постоянно се гуца.
цитирай
8. kvg55 - До 3. nedovolen
12.10.2022 19:03
Христинчето е сладурче.
През Полша де. Още не сме почнали да пращаме директно в Киев, ама натам вървим.
цитирай
9. kvg55 - До 4. mt46
12.10.2022 19:04
Ти нали имаш градина? Отглеждаш в нея такива зеленчуци.
цитирай
10. kvg55 - До 5. zabylgarite
12.10.2022 19:06
Ама и ние избирателите не сме по умни.
цитирай
11. missana - Цялата ПП се състои от формени кретени.
12.10.2022 19:09
Единственото, с което се занимават е профанска пропаганда с надеждата, че народът ще кълве на чепаре. Изумен съм, че този народ не ги отсвири напълно на тези избори. Не намирам друго разумно обяснение на този феномен освен т.нар. Стокхолмски синдром.
цитирай
12. kvg55 - До 11. missana
12.10.2022 19:23
Докато чаках вчера в поликлиниката, се раздумах с бай Пешо от Панчарево, който също чакаше ред при доктора. Отрече ги всичките – ПП, ГЕРБ, БСП и каза, че не е гласувал.
цитирай
13. missana - Бай Пешо е постъпил мъдро, Краси.
12.10.2022 21:58
Но ако всички са мъдри, то откъде ще извира мъдростта?
цитирай
14. kvg55 - До 13. missana
12.10.2022 22:31
Човекът имал чичо емигрант в САЩ и затова служил трудовак в "Кремиковци", но беше доволен от живота си при социализма. Наистина изпитана мъдрост.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: kvg55
Категория: Забавление
Прочетен: 5854661
Постинги: 2830
Коментари: 26053
Гласове: 34369
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930