Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.10.2022 16:01 - © "Стори пакост" мори западняците бавно и мъчително със страх
Автор: kvg55 Категория: Забавление   
Прочетен: 1078 Коментари: 6 Гласове:
6

Последна промяна: 08.10.2022 22:39

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
08.10.2022г.

     На 2–ри октомври италианската газета La Repubblica плаши западняците 
image

Става въпрос за атомната подводница «Белгород» и ядреното торпедо «Посейдон».
"Убягва от радарите на САЩ. То е способно да генерира радиоактивна вълна, която може да заличи метрополиси като Ню Йорк или Лос Анджелис", втрещява с ТТ данни вестникът.
image

Снимка на «Белгород» от вестника 

НАТО е изпратило предупреждение до всички членове на алианса за навлизането в морето на «Белгород», оборудвана с ядреното торпедо «Посейдон», наричано още «оръжието на Апокалипсиса». НАТО предполага, че подводницата е напуснала пристанището на базиране и е заминала в неизвестна посока. Според разузнаването на Алианса «Белгород» е в арктически води, за да тества ядреното торпедо.
Ядрената подводница «Белгород» беше въведена на въоръжение в руския флот през юли.
Тревогата за неприятелски настроените към Русия държави се крие във факта, пише La Repubblica, че инфрачервените сензори на многобройните us–американски спътници могат да засекат изстрелването на руски междуконтинентални балистични ракети, но не виждат тихото и излъчващо слаба топлина суперторпедо, което се движи на километър дълбочина под водата.
«Посейдон» е най–голямото торпедо, създавано някога от която и да е страна. С диаметър от около 2 метра (6,5 фута) и дължина от повече от 20 метра (65 фута), той е около два пъти по–голямо от размера на изстреляна от подводница балистична ракета (БРПЛ) и 30 пъти по-голямо от размера на конвенционално "тежко" торпедо.
За първи път проектът за създаване на гигантско торпедо Т–15, носещо ядрен заряд до бреговете на САЩ, е разработван в Съветския съюз от 1949 до 1954 година. Проектът бива закрит, тъй като при тогавашното ниво на технологиите не е било възможно да се построи високоскоростно ядрено торпедо, което да се доближи скрито до бреговете на Америка. През 1961 година идеята за ядрено торпедо излага академик Андрей Сахаров, който пише в мемоарите си : "Реших, че такъв носител може да бъде голямо торпедо, изстреляно от подводница. Фантазирах, че е възможно да се разработи атомен реактивен двигател с директен поток вода и пара за такова торпедо. Целта на атака от разстояние няколкостотин километра трябва да бъдат пристанищата на врага … Тялото на такова торпедо може да бъде направено много издръжливо, да не се поврежда от мини и мрежи за препятствия.
А идеята за създаване на изкуствено цунами с ядрен взрив от 100 мегатона край бреговете на САЩ принадлежи на съветския академик Михаил Лаврентиев. През 1962 година той пише меморандум до Никита Хрушчов, по чиято инициатива биват проведени експерименти за проверка на ефектите от мощна крайбрежна подводна експлозия, която не задоволи военните.
«Оръжието на Страшния съд», ядреното суперторпедо «Посейдон», беше създадено съвсем наскоро и възможното изстрелване на този «Паладин на Апокалипсиса» силно разтревожи господата от НАТО. "В края на краищата дори просто обявяване на тестовете би позволило на Кремъл да демонстрира уникална способност в битка със Запада : оръжие, срещу което няма защита", пише La Repubblica. Възможното използване на ядрени оръжия от Русия не може да не тревожи колективния Запад. Особено след предупреждението, направено от Владимир Путин по време на обръщението му на 21 септември.
Изглежда Западът е чул предупреждението на Владимир Владимирович. US–Американският генерал Дейвид Петреас веднага започна да заплашва Русия с ответен удар. Британският The Times гръмна с фейк, скалъпен на коляно. Позовавайки се на неизвестния полски експерт Конрад Музика, изданието съобщава, че Москва "ще демонстрира готовността си да използва оръжия за масово унищожение, като проведе ядрен опит на границите на Украйна и се смята, че НАТО е предупредил членовете на алианса за това".
Конрад Музика, базиран в Полша анализатор по сигурността, казва, че влакът, забелязан в централна Русия, е бил свързан с 12–та главна дирекция на руското министерство на отбраната и че е "компонент към службата отговаряща за ядрените боеприпаси, тяхното съхранение, поддръжка, транспорт и издаване на единици", пише The Times 
image

Трябва да се отбележи напредъка на "британските новинари" във фабрикуването на фалшификати. Вместо отегченото "highley-likely" вече използват свежо звучащото и почти автентично "както вярват" (is believed). В това почти се заключава работата.
Русия няма да подготвя ядрени опити, да не говорим за ядрени удари нито в ледовете на Арктика, нито в степите на Украйна. Страховитият «Белгород» отиде в морето с торпедо без ядрена бойна глава, както отбелязват всички същите западни медии. А предполагаемият "ядрен влак", чиято снимка цитира The Times, е само четири автомобила КАМАЗ, покрити с брезент върху железопътни платформи. И къде са доказателствата, че тези камиони се превозват към Украйна?
Ситуацията се очертава по следния начин : от Областния комитет във Вашингтон е изпратена команда да се плашат миряните с руската ядрена заплаха, а западната преса и пенсионираните генерали се включват в нейното изпълнение.
В сегашната реалност Руската федерация не заплашва никого с ядрен апокалипсис и ще използва най-мощния си ядрен арсенал в света само ако колективният Запад пресече "червените линии", ясно обозначени от президента на Руската федерация.
Владимир Прохватилов

https://www.repubblica.it/esteri/2022/10/01/news/belgorod_sottomarino_mar_baltico_russia-368180406/
https://vz.ru/opinions/2022/10/5/1180716.html
https://www.thetimes.co.uk/article/putin-orders-nuclear-military-train-to-ukraine-front-line-tswzv2v50




Гласувай:
6


Вълнообразно


1. missana - Напоследък Запада се държи карайно неуважително към Путин и руската военна мощ.
08.10.2022 16:59
Русия трябва да направи нещо много сериозно, за да промени формиращото се подигравателно отношение към нея и да постави Зеленски на място. Иначе лошо за нея!
цитирай
2. sorossadistfucking - Путин, Русия и съюзниците им са в ИЗКЛЮЧИТЕЛНО СЛОЖНА и чувствена СИТУАЦИЯ. Негледайки на Украйна като враг, а като братски/братовчедски и духовен близък народ.
08.10.2022 18:38
Путин, Русия и съюзниците им са в ИЗКЛЮЧИТЕЛНО СЛОЖНА И ЧУВСТВЕНА СИТУАЦИЯ. Негледайки на Украйна като враг, а като братски/братовчедски и духовен близък народ. Всеки равностоен ответ на мръсниците около евреина наркоман, е в състояние да ликвидира тази връзка, която свързва руския, белоруския и украинския народи
Това е силата, която заставя МЕКУШАВОСТТА В ХАРАКТЕРА НА ПУТИН, да изглежда нерешителен.
Отговор е един стар български пример: Борис Първи ОСЛЕПИ СИНА СИ И ПОСЕЧЕ 100 БОЛЯРИ С РОДОВЕТЕ ИМ, за да премахне Тангра-изма и въведе Христиан-изма у нас.
Гордиевия възъл се решава със замах, а не с Шах.
От друга страна, колкото по-вече кръв се пусне от руснака, толкова той е по радикален
Но, баста! Дугина, Норд стриймите 1 и 2, Кримския разлом ИСКАТ БУМЕРАНГ.
цитирай
3. nedovolen - Какое ето чудо в перях. На много ф...
09.10.2022 07:48
Какое ето чудо в перях.
На много фоби-роби омекнаха коленете като след кана вино.
:)))
цитирай
4. kvg55 - До 1. missana
09.10.2022 09:26
Да, така е.
цитирай
5. kvg55 - До 2. sorossadistfucking
09.10.2022 09:28
Путин не е мек и нерешителен, а разсъдлив и предпазлив.
цитирай
6. kvg55 - До 3. nedovolen
09.10.2022 09:30
Тепърва ще изпадат и в ужас.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: kvg55
Категория: Забавление
Прочетен: 5866753
Постинги: 2832
Коментари: 26069
Гласове: 34380
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930