Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.09.2022 15:01 - © На страха очите са големи
Автор: kvg55 Категория: Забавление   
Прочетен: 1992 Коментари: 8 Гласове:
7

Последна промяна: 22.09.2022 15:07

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
22.09.2022г.

     US–Американският президент Джо Байдън отправи остри критики към Русия и нейния президент, след като тази сутрин Владимир Путин обяви частична мобилизация и заплаши Запада с ядрено оръжие, кове демократични us–пирони вестник СЕГА. Прилага се и видео.
В Бележки на президента Байдън преди 77–ата сесия на Общото събрание на ООН Пръдливият Забраванко казал :

"Отново, точно днес, президентът Путин отправи открити ядрени заплахи срещу Европа и безразсъдно пренебрегване на отговорностите на режима за неразпространение".
И демократичните медийни манипулатори като подеха опорната точка "отправи открити ядрени заплахи" и косите на аудиторията настръхнаха от ужас.
По нататък в речта си деменцията нагло излъга по наглосаксонски :
"Този свят трябва да види тези възмутителни действия такива, каквито са. Путин твърди, че е трябвало да действа, защото Русия е била заплашена. Но никой не заплашваше Русия и никой друг освен Русия не търсеше конфликт".
Руската федерация ли търсеше конфликт? Руската федерация ли дрънкаше оръжие до границите на Евроколхоза и Съединените щати. Де гиди дърво неокастрено.
Пръдливият Забраванко Джо, за да прикрие собствената си заплаха, тарикатски изключва Съединените щати и ограничава "заплахата" на Путин само до Европа.
Владимир Владимирович направи обръщение към гражданите на Руската федерация, което стресна плашливата, постоянно живееща в страх от загуба на натрапените на човечеството собствени привилегии "международна общност". И да я посочим конкретно за да няма съмнения, че е международна : Евроколхозът, Съединените щати, Австралия, Нова Зеландия и Джапанезия са се самоименували "международна общност".
Следва да отбележим, че именно тази общност подкрепяше Съединените щати във войните им срещу Ирак, Афганистан, Либия и Сирия.
Та какво каза президентът на Руската федерация :
"Става дума за необходимите, неотложни стъпки за защита на суверенитета, сигурността и териториалната цялост на Русия, за подкрепа на желанието и волята на нашите сънародници сами да определят бъдещето си и за агресивната политика на част от западните елити, които се стремят с всички сили да запазят господството си, като за това се опитват да блокират, да потиснат всякакви суверенни независими центрове на развитие, за да продължат грубо да налагат волята си на други страни и народи, да насаждат своите псевдоценности.
Целта на този Запад е да отслаби, раздели и в крайна сметка да унищожи страната ни. Те вече директно казват, че през 1991 година успяха да разцепят Съветския съюз, а сега е дошло времето и за самата Русия да се разпадне на много смъртно враждебни региони и области".
Е, не е ли така? Така е! Писал съм за това : "28.07 07:01 – © Държавният департамент пое по пътя на райхсфюрер Химлер".
"Днес нашите въоръжени сили, както вече казах, действат на линията на съприкосновение, която надхвърля хиляда километра, те се изправят не само срещу неонацистки формирования, но всъщност срещу цялата военна машина на колективния Запад …
В своята агресивна антируска политика Западът прекрачи всяка граница. Непрекъснато чуваме заплахи срещу нашата страна, нашия народ. Някои безотговорни политици на Запада не само говорят за планове за организиране на доставка на нападателни оръжия с голям обсег на Украйна – системи, които ще позволят удари срещу Крим и други региони на Русия.
Във Вашингтон, Лондон, Брюксел директно натискат Киев да пренесе военните действия на наша територия. Вече не се крият, те казват, че Русия трябва да бъде победена с всички средства на бойното поле (Жозеп Борел), последвано от отнемане на политически, икономически, културен, изобщо всякакъв суверенитет, с пълно разграбване на страната ни.
Стартира и ядрен шантаж. Става дума не само за обстрела на Запорожката атомна електроцентрала, насърчаван от Запада, който заплашва с ядрена катастрофа, но и за изявленията на някои високопоставени представители на водещите държави от НАТО за възможността и допустимостта на използване на оръжия за масово унищожение срещу Русия – ядрени оръжия", споделя опасенията си с нацията Владимир Владимирович.
image
Байдън заплаши Русия с използване на ядрено оръжие. А това е президентът на страната, хвърлила атомни бомби над Хирошима и  Нагасаки / cbsnews.com
 
CBS публикува фрагмент от интервю
image
, което прилагам, с Пръдливия Забраванко в Белия дом, където се казва :

"Администрацията на Байдън обяви още 600 милиона долара военна помощ, за да помогне на украинската армия да поддържа инерция срещу Русия. В интервю за "60 минути" тази неделя Скот Пели говори с президента Байдън за скорошния успех на бойното поле на Украйна – и опасностите, които могат да възникнат.
"Докато Украйна успява на бойното поле, Владимир Путин се смущава и се притиска в ъгъла", каза Пели на президента Байдън. "И аз се чудя, господин президент, какво бихте му казали, ако обмисля използването на химически или тактически ядрени оръжия".
"Недей. Недей. Недей. Ще промениш лицето на войната за разлика от всичко след Втората световна война", (с отрепетирана патетика и театрални паузи) отговори господин Байдън 
image

Когато Пели попита какви биха били последствията, ако Путин прекрачи тази линия, президентът не каза.
"Мислите, че щях да ви кажа, ако знаех какво точно ще бъде? Разбира се, няма да ви кажа. Това ще бъде последователно", каза господин Байдън. "Ще се превърнат в повече парии в света, отколкото някога са били. И в зависимост от степента на това, което правят, ще се определи какъв ще бъде отговорът".
"Ще се превърнат", значи! "В повече парии", значи!
"На тези, които си позволяват подобни изказвания по адрес на Русия, напомням, че страната ни също разполага с различни средства за поразяване, а за някои компоненти по–модерни от тези на страните от НАТО. И ако териториалната цялост на страната ни бъде застрашена, ние със сигурност ще използваме всички средства, с които разполагаме, за да защитим Русия и нашия народ. Не е блъф", обясни в отговор на Пръдливия Забраванко президент Путин.
Да предрича в какво ще се превърне Западът, тоест да заплашва? Не ми се вижда.
А това, че Специалната военна операция на Руската федерация в Украйна дава резултат се разбра от изказването на Пръдливия Забраванко. Понякога се изпуснеш без да искаш.
"Да се противопоставим на глобалната политика на страх и принуда; да защитаваме суверенните права на по–малките нации като равни на тези на по–големите; да възприемем основни принципи като свобода на корабоплаването, зачитане на международното право и контрол върху оръжията – без значение за какво друго може да не сме съгласни, това е общата основа, на която трябва да стоим", пелтечи за правата на малките нации, за свобода, за зачитане на международното право, дори да не им е съвсем изгодно на Съединените щати.
Съвсем се уплете "хегемонът" от сбръчкването на шагреновата му кожа. Започна да се противопоставя на себе си, на насажданата от него "глобална политика на страх и принуда"; сетил се за "суверенните права на по–малките нации", разбира се на тези, които населяват Руската федерация.
Евроколхозът побърза да се разграничи от внушенията на Пръдливия Забраванко за руски "заплахи срещу Европа". В самата "международна общност" вече си нямат вяра.
Представителят на външната служба на Евроколхоза Петер Стано на пресконференция в Брюксел каза : "Разбира се, ние не сме във война с Русия. Ние подкрепяме правото на Украйна да защитава своя суверенитет, териториална цялост".
Трябва да се отбележи, че думите на президента Путин са в съответствие с Военната доктрина на Руската федерация, където в точка 27 пише : "27. Руската федерация си запазва правото да използва ядрено оръжие в отговор на използване срещу нея и (или) нейни съюзници ядрени и други масови оръжия за поражение, както и в случай на агресия срещу Руската Федерация с конвенционални оръжия, когато е заплашено самото съществуване на държавата.
Решението за използване на ядрено оръжие се взема от Президента на Руската федерация".

https://www.segabg.com/hot/category-the-war/baydun-rusiya-otpravya-bezotgovorni-yadreni-zaplahi
https://www.whitehouse.gov/briefing-room/speeches-remarks/2022/09/21/remarks-by-president-biden-before-the-77th-session-of-the-united-nations-general-assembly/
http://kremlin.ru/events/president/news/69390
https://rg.ru/2022/09/18/ne-nado-ne-nado-ne-nado.html
https://www.cbsnews.com/news/president-joe-biden-vladimir-putin-60-minutes-2022-09-16/
https://tass.ru/mezhdunarodnaya-panorama/15820667?utm_source=google.bg&utm_medium=organic&utm_campaign=google.bg&utm_referrer=google.bg
http://static.kremlin.ru/media/events/files/41d527556bec8deb3530.pdf






Гласувай:
7


Вълнообразно


1. анонимен - Пръдливият забраванко Джо е готина ...
22.09.2022 15:18
Пръдливият забраванко Джо е готина находка. Огромен брой хора по света не понасят Байдън. Но още по-огромен брой хора не понасят Насрания изрод Владимир.
С две думи, нормалните хора презират и байдън и путин- ненормалните харесват един от двамата уроди.
цитирай
2. pintev - Невероятно глупаво
22.09.2022 15:19
Путинските фащаги съвсем превъртеха.
цитирай
3. kvg55 - До 1. blackpredatel
22.09.2022 15:45
Не иде реч за понасяне и непонасяне, драги. Да не би да са ми колеги.
Става въпрос за обективна оценка на обществените им изяви.
цитирай
4. kvg55 - До 2. pintev
22.09.2022 15:47
Ти не си кадър да ми даваш наклон на кура.
цитирай
5. mt46 - ...
22.09.2022 20:15
Ами то си е за страх... И България може да бъде засегната...
цитирай
6. kvg55 - До 5. mt46
22.09.2022 20:45
България е достатъчно засегната от продажните си и глупави управници.
цитирай
7. missana - Аз от доста време все пиша,
23.09.2022 20:38
че ядрен удар по Украйна ще има. Бог да ни пази след това.
цитирай
8. kvg55 - До 7. missana
23.09.2022 21:23
Според мен ядреният удар ще е по ФАЩ. Ядрен удар по Украйна не решава нищо.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: kvg55
Категория: Забавление
Прочетен: 5755093
Постинги: 2808
Коментари: 25797
Гласове: 34178
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031