Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.09.2022 07:01 - © Безотговорни думи на един уж "отговорен" еврочиновник
Автор: kvg55 Категория: Забавление   
Прочетен: 2644 Коментари: 10 Гласове:
8

Последна промяна: 21.09.2022 07:03

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
21.09.2022т.

     Жозеп Борел е високопоставен евроколхозен глупак – Заместник–председател на Комисията, отговарящ за координирането на външната дейност на Европейския съюз. Освен това в сайта на Евроколхозната комисия му се вменяват още шест Отговорности : Координиране на външното измерение на работата на комисарите, подобряване на връзката между вътрешните и външните аспекти на политиките на Комисията; Председател на групата на комисарите за по–силна Европа в света; Насърчаване на ЕС като световен лидер, работа за укрепване на капацитета на ЕС да действа самостоятелно и да популяризира своите ценности и интереси в световен мащаб; Подпомагане на ЕС да взема решения по по–бърз и по–ефективен начин; Напредък на Европейския съюз за отбрана, осигуряване на съгласуваност и последователност в работата на Комисията, свързана с отбраната; Гарантиране, че външните финансови инструменти се използват стратегически, допринасят за по–широките политически цели на ЕС и засилват лидерството и влиянието на Европа в света.
Отговорен човек, както се казва. От отговорен човек се очакват и отговорни приказки.
image

Отговорният евроколхозен комисар Жозеп Борел Фонтелес 

"Ние настояваме санкциите срещу Русия да продължат да работят. Не можем да ги отменим, докато не дадат резултати. Това е като диета, резултатът не се постига на следващия ден. Трябва да се вземат мерки и постепенно ще има ефект. Но ако изпуснете всичко рязко, тогава килограмите могат да се върнат. Украинците постигнаха много повече успехи, отколкото дори ние самите очаквахме, което означава, че стратегията, която сме избрали от самото начало, е правилна. Сега трябва да удвоим усилията си, да не се съмняваме", обяснил на евродупетатите прилагането на методиките на доктор Емилова към Руската федерация еврокомисарят.
image

Борел показва с колко ще отслабне Русия от прилагането на диетата "санкции

Думите на еврочиновника предизвикали у китайски другари здравословен смях.
Читателите на изданието "Гуанча" обсъдили "диетичната" теория на Борел и практическото ѝ прилагане към Руската федерация :
– "Диетата е неефективна за отслабване, а страничните ефекти от нея са големи", язвително пише читател на вестника, предава РИА "Новости";
– "И според научните изследвания повечето хора, които спазват диета, за да отслабнат, я напълняват отново с течение на времето", отбеляза друг потребител;
– "Диета или гладна стачка? Мисля, че е необходимо да се направи ясно разграничение между тези две понятия", резонно поставя въпрос друг потребител;
– "Бедният европейски народ, Борел, очевидно скърби с него", предполага друг читател;
– "Надявам се, че целият Запад споделя тази голяма мъдрост", шегува се участник в разговора.
Войната на Русия срещу Украйна навлезе в нова фаза. Украинската армия постига грандиозен напредък, освобождавайки много градове и села и принуждавайки руските сили да отстъпят. "Докато остава да се види докъде ще стигне украинската контраофанзива, вече е ясно, че стратегическият баланс на място се измества", направил се на военно–политически аналлизатор в Project Syndicate евроколхозникът.
"Освен това, в координация с Г–7 и други партньори с подобно мислене, ние обсъждаме планове за ограничаване на цената на износа на руски петрол. И ние помагаме на нашите партньори в Глобалния юг да се справят с последствията от бруталната агресия на Русия и циничното използване като оръжие на енергията и храната", изфукал се той несъстоятелно.
image

Духовното бъдеще на Евроколхоза 

"Накратко : цялостната стратегия работи. Трябва да продължим да подкрепяме Украйна, да оказваме натиск върху Русия със санкции и да помагаме на нашите глобални партньори в дух на солидарност.
Противно на общоприетото схващане, Русия не може лесно да намери устойчиви заместители на европейския пазар, тъй като голяма част от нейната инфраструктура за износ на газ (тръбопроводи и LNG терминали) е насочена към Европа. Пренасочването на газовия поток към страни като Китай ще отнеме години и ще струва милиарди долари.
Обемът на износа на въглища от Русия наскоро спадна до най–ниското си ниво от началото на инвазията, което отразява неуспеха на Кремъл да намери други купувачи.
И Кремъл ще намали приходите си с още повече, ако направи още повече съкращения на доставките на газ за Европа.
Загубата на достъп до западни технологии започна да засяга руската армия, чиито танкове, самолети, телекомуникационни системи и прецизни оръжия също разчитат на вносни компоненти", казва в статията си "Стратегията срещу Русия работи и трябва да продължи" в Project Syndicate евроколхозният комисар.
Какво е това реване на чужд гроб, бе Борел? Какво сте заоплаквали руснаците? Погледни си дереджето на Евроколхоза! Ти знаеш ли как те квалифицира Василий Небензя?
Постоянният представител на Руската федерация в ООН Василий Небензя на заседание на Съвета за сигурност на международната организация определи ръководителя на европейската дипломация Жозеп Борел като "напълно загубил дипломатическите си брегове".
Както пее Алла Пугачова "Знаю, милый, знаю, что с тобой, Потерял себя ты, потерял …".
"Главният дипломат на ЕС господин Борел, който напълно загуби дипломатическите си брегове, каза преди време, че "тази война ще бъде спечелена на бойното поле", припомнил Небензя. Той отбелязал, че "Полша, Чехия и балтийските страни са били в истерия от русофобска лудост, а сегашният пенсиониран (бившият британски премиер) Борис Джонсън е бил ангажиран с подстрекаването на Украйна много повече от проблемите на страната му", поставил диагнозата на евроколхозните политици доктор Небензя.
С отговорния еврочиновник се избудалкал и Владимир Владимирович :
Като по–старши по длъжност той посъветвал Борел да "погледне реалността в очите" и да "направи правилните изводи". Руският лидер отбеляза още, че Борел "мете с език, той е голям специалист в тази област", образно с народни изрази се изказал Путин.
image

Василий Небензя предупреждава Борел : "Внимавай какво говориш човече!", по повод думите на последния пред междупарламентарна конференция на Европейския парламент : "Все още нямаме конкретен план как да победим фашистка Русия и нейния фашистки режим" 

https://ec.europa.eu/commission/commissioners/2019-2024/borrell-fontelles_en
https://russia.postsen.com/local/157026/Anti-Russian-sanctions-are-like-a-diet-%E2%80%93-
Borrell.html
https://vz.ru/news/2022/9/15/1177762.html
https://www.project-syndicate.org/commentary/eu-west-sanctions-working-ukraine-armed-forces-advancing-by-josep-borrell-2022-09
https://vz.ru/news/2022/9/9/1176633.html




Гласувай:
8


Вълнообразно


1. sorossadistfucking - Боже, тоа "гьон сурат" - един от групата на Мунчо. Но реален, като Кириляко, кокорчо и ленчето
21.09.2022 07:11
Всичките са мър-ди-щи карикатури.
цитирай
2. nedovolen - Кадрото с лодката е по-скоро мат...
21.09.2022 08:28
Кадрото с лодката е по-скоро материалното
бъдеще. За духовното трябва някой по-божествен фотограф.
:-)))
цитирай
3. leonleonovpom2 - здравей, Краси!
21.09.2022 10:00
Май постигнаха целта си за световна война!
Когато дразниш една мечка с цел да я победиш, резултатът е такъв!
Нали оня шугт се закани ,че ще победи Русия!? И получи ръкопляскания, като полезен идиот! Иначе техния си го отстраниха като вреден-Боркото! Пазят си задника - войната да е тук!
Ползите-материалните за нас?-Няма да имаме ток и горива, на първо време!Атомната централа ще бъде спряна! За обикновените хора говоря
Крадливият "елит" ще избяга по именията си на Запад! Там ще посреща " Сарматите", които са му обещани!
Да са живи и здрави!
цитирай
4. morskipesni - на Вл Владимирович му върви с евротикви
21.09.2022 10:12
и задморски папуняци. Задачата му се улеснява значително. Щом тръгнаха вицовете, карикатурите - работата е наполовина свършена.
цитирай
5. iw69 - Ооо,
21.09.2022 11:11
тоя е 1 пълен идиот, същия като шефката си.
цитирай
6. kvg55 - До 1. sorossadistfucking
21.09.2022 11:34
Не обиждай положителният герой Мунча.
цитирай
7. kvg55 - До 2. nedovolen
21.09.2022 11:36
Все пак Западът е натрупал значително материално богатство, което няма да се съсипе.
А духовно деградират.
цитирай
8. kvg55 - До 3. leonleonovpom2
21.09.2022 11:37
Просто да им е!
цитирай
9. kvg55 - До 4. morskipesni
21.09.2022 11:41
Започнат ли да се присмиват на един политик, оттекъл е.
цитирай
10. kvg55 - До 5. iw69
21.09.2022 11:43
Всичките са от един дол дренки.
цитирай
11. missana - Да кажем, че Русия бъде сломена и разфасована.
21.09.2022 20:55
Тогава ще стане още по-зле за ЕС. Това и децата го разбират, само не Мунчовците
от ръководството на Европата...!
цитирай
12. kvg55 - До 11. missana
21.09.2022 22:39
Такова казване е несъстоятелно.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: kvg55
Категория: Забавление
Прочетен: 5755367
Постинги: 2808
Коментари: 25797
Гласове: 34178
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031