Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.09.2022 08:01 - © Дисидентът Глеб Павловски провалил демокрацията в Русия
Автор: kvg55 Категория: Забавление   
Прочетен: 12304 Коментари: 20 Гласове:
9

Последна промяна: 18.09.2022 08:03

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
18.09.2022г.

     Злобните и отмъстителни либерасти, глобалисти и соросоиди не спират да ръфат задника на Владимир Владимирович, който им бръкна не в гъзовете, защото те всичките са педераси и това им харесва, а в кесиите и в мръсните им душички.
"Ние ще представим книга, която няма нищо общо с това [празника на София], нарича се "Всички са свободни" на [някой си] Михаил Зигар, едно изключително четиво … наистина една впечатляваща книга … прекрасна", започва предаването си Митко Културата в петък.
Дори бил сигурен, че книгата ще ни достави удоволствие.
Айде, моля, моля! Повечето не сме психодесни путинофоби, либерасти и соросоиди.
image

"Всички са свободни" от [някой си] Михаил Зигар 

То от представянето на книгата, а и от подзаглавието на корицата става ясно, че съдържанието ѝ не може да се приеме като културно събитие, ама нали е повод за атака срещу Владимир Путин, Митко пространно я пропагандира. Дори ни я представя като по–важно за нас събитие от книгата "Бленувана София" на Тони Николов.
"Русия една секунда преди Путин, или какво се обърка, как и защо", пише на корицата.
Е това "обърка", обяснява кого обслужва книгата. Това са враговете, външни и вътрешни, на Русия и руския народ, на които Владимир Владимирович наистина "обърка" задоволяването на интересите им за сметка на руския народ.
Книгата, доста дебела, 448 броя страници, при Митко представя Красимир Лозанов.
"Книгата е за периода 95–96–та година, краят на първия мандат на Елцин като президент на Руската федерация", разказва Лозанов, което обаче на пречи на Митко постоянно да ни навира в ушите името и злите дела на Путин. Затова често прекъсва госта си и взема думата. Толкова е обсебен от Владимир Владимирович, че дори по едно време вместо Елцин казва Путин, та се налага гостът да го поправя. "И Путин, разбира се", обаче настоява Митко и продължава : "Защо идва Путин, нали? Това е всъщност голямата въпросителна, която той [авторът] много деликатно за мен подхвърля на читателя".
95–та и 96–та година били години на "вкопчена борба за демокрация, която просветените руски среди искат да запазят, демократичния път на Русия … но тази битка за демокрация на всяка цена ще доведе една такава фигура, която днес управлява Русия и се превръща в нещо много, много тъмно", изказва се пространно Митко.
"Защо е толкова интересен този период [95–та и 96–та година] … тогава е било като че ли последната възможност Русия да избере дали ще поеме по релсите, по този коловоз към авторитарната държава или ще реализира този макар и символичен, но все пак реално съществуващ потенциал за демократично развитие", обяснява гостът.
От разказа на Красимир Лозанов става ясно, че "Икономическите реформи, които се случват (по това време в Руската федерация), става въпрос за ваучерната приватизация, залогови аукциони (аукциони за акции), либерализацията на цените, сами по себе си не създават демокрация".
Оказа се, че и у нас не създадоха демокрация. А толкова вярвахме на Ричард Ран и Рон Ът.
И от това, заключава правилно Митко, "… първите години от управлението на Путин се считаха за най–добрите години в новата история на Русия, защото бяха разчистени именно тези миазми, именно тия авгиеви обори, бяха прогонени едни олигарси … ".
"Най–интересното което е, че той 99–та година август месец, когато е посочен, в това посочване участва и Глеб Павловски, той е посочен като компромисен вариант, като най–лесната политическа плячка, най–лесната за преборване фигура, като антитеза на Примаков, който по това време започва да засилва своя политически рейтинг", разказва Лозанов.
image 

Евгений Максимович Примаков, политикът, когото Путин изключително уважава 

А го уважава, защото Примаков поставя началото на политиката, която днес Владимир Владимирович налага с ирония и сарказъм на "хегемона" : Най–известното събитие, свързано с Примаков и твърдо включено в политическия лексикон като общ исторически епизод, е "обратът над Атлантика" ("Примката на Примаков"). На 24 март 1999 година председателят на руското правителство пътува за официално посещение в Съединените щати, но след като научава по време на полета, когато вече е над Атлантическия океан, за решението на НАТО да бомбардира Югославия, той нарежда на пилота обратен завой и се връща в Москва. Това събитие, според разпространените оценки на официалните руски политолози, влиза в историята като "обръщането на Русия към многовекторна външна политика", "началото на възраждането на руската държавност и първата демонстрация пред света, че не може да се говори с Русия от позиция на силата".
"Емблематична фигура за журналистиката на съвременна Русия, изрично искам да подчертая, че това е човек, който още февруари месец напусна Русия. Това е човека, който още на следващия ден след войната посмя да публикува покана за отворено писмо на интелектуалци от различни културни сегменти срещу войната. Това е човека, който първи взе за руска медия интервю от президента Зеленски, още през март месец. Това е човека, който шест години беше главен директор на опозиционния телевизионен канал "Дъжд", с много богато професионално минало като военен кореспондент в горещи точки, преподавател в МГИМО", казва за автора на книгата Лозанов и продължава с хвалби. "Една форма на Гришам, само че стъпила на реални факти", добавя Митко us–американска връзка в майсторството при писането на Михаил Зигар.
Ясно! За мирогледа на човека Михаил Зигар.
Митко изтъква чувството за хумор на Зигар, "в тази книга има места, на които човек цвили от смях" и кой знае защо завършва с "Щяхме да се смеем, ако не се налагаше да плачем".
По какви причини има да плаче Митко? Да не би заради успехите на Владимир Путин?
Впечатлението ми е, че Михаил Зигар е писател–фалшификатор и манипулатор на историческата истина, смесвайки умело истина и измислица, макар и в по–малка степен, като Виктор Суворов и Виктор Пелевин.

https://bnt.bg/news/knigata-vsichki-sa-svobodni-na-mihail-zigar-309777news.html
https://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%9F%D1%80%D0%B8%D0%BC%D0%B0%D0%BA%D0%BE%D0%B2,_%D0%95%D0%B2%D0%B3%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D0%B9_%D0%9C%D0%B0%D0%BA%D1%81%D0%B8%D0%BC%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D1%87
Гласувай:
9


Вълнообразно


1. анонимен - Нормалните хора се гнусят от Путлер ...
18.09.2022 08:27
Нормалните хора се гнусят от Путлер и се гаврят с него, защото е изрод, чудовище и подчовек, заради когото 50 000 млади и здрави руснаци са избити като псета в Украйна. Харесват го само путинолизачи, които не са хора. И са само 23% от българите, запомни го най-после. Вие сте утайката на нацията.
цитирай
2. missana - На Примаков се мазнеха всички, Краси.
18.09.2022 08:41
Той се беше вече пенсионирал и дошъл на почивка в Камчия, когато се изредиха всички бг-политици, вкл. Първанов и Костов, за да му лижат най-открито д-то. Поводът бе току-що излязлата от печат книга на Примаков. Та хората дошли при него масово, видите ли, само за автографчета. Да, ама не, защото Примаков редеше пасианса, дори и след пенсионирането си - като бивш шеф на КГБ.
цитирай
3. leonleonovpom2 - Здравей, Краси!
18.09.2022 09:00
Опортюнистите, спомням си ,разглеждахме книгата "Тютюн"по Български еинякой попита каквво означава думата? Знаех, че е нагаждач, но в същото време, кой знае защо, ми скимна да кажа-сектант И те фигурираха в книгата Умителката се замисли и каза че имам право! Кекта са, наистина/ на нагаждачи/ Вчера са били комунисти, днес -борци срещу комунизма?
Авторът според мене е евреин-Загар
Видиш ли странна, нетипична за страната фамилия, почти сигурно е на евреин По този начин земонстрират презрението си към страната, в която живеят!
Няколко примера, набързо-Зеленски, Горбачом, Софиянски-
И са абонирани за властта!? Официално , у нас има 1500 евреи
Ака се прегледат архивите, ще се види ,че през годините поне половината от тях са били депутати, най- малко В СССР, в Сталиновото политбюро само трима са били неевреи И единият е Сталин За него също е имало съмнение ,че е евреин от сирийският остран Джуга! Джугашвили е единствената такава фамилия в Грузия!
Където е властта -има пари-много- И евреи!
цитирай
4. vmir - Дядя резинова жопа, ние всички сме с теб!!!
18.09.2022 09:05
Защото ти си слънцето и надеждата на всички земни кълбета. Ти откри пътя към сияйното демократично бъдеще и остана последното упование на прогресивното човечество да изкорениш из основи гибелните заблуди, че има живот без твоите ракети, направили щастливи милиони украинци, които денонощно се молят да вразумиш завинаги синовете и бащите им с твоята вселенска благодат, за да проумеят, че Украина не съществува, нито Франция, нито Великобритания, нито която и да било друга държава, че САЩ са само един лош кошмар, от който ти пробуди света и затова вече целия свят е руssия, а благодарното ти човечество не иска никога повече да чува друга освен омайната и сладка руssка реч, приета с цяла душа и сърце за родна и бленува за всяка кремълска дума като за манна небесна.

Дядя резинова жопа,
пълното щастие е близо и ще настъпи когато бъде унищожен последния заблуден, който не те слуша с уважението, което заслужаваш!!! Молодец!!!
цитирай
5. morskipesni - Всички подлеци гледат откъде духа вятърът
18.09.2022 09:05
Та и нашите киртаци. Има в квартала як бабанко- навъдят му се "приятели". Опуха го някой по-як, свърши достлука, братчет. Същото ще бъде с ЕС и НАТО. Мислехме, че мутрагенят НАТО е върхъ. Ама се оказа, че не е. Също така ще се огъзим на СССР и ще се одървим на швабата и мам'риканина, както на 8-ми септември 1944. Ще има и тебелки, че Бай Дън е главен враг на котелската селищна система. Пиесата е много репетирана, играна. Те ще ни учат нас!
цитирай
6. kvg55 - До 1. morskibesni
18.09.2022 12:17
Ако осъзнаеш, колко си тъп, прост и глупав, ще хванеш гората и повече няма да се вясваш сред хората.
цитирай
7. kvg55 - До 2. missana
18.09.2022 12:17
Евгений Максимович е пич.
цитирай
8. kvg55 - До 3. leonleonovpom2
18.09.2022 12:20
Да евреите винаги се въртят около властта и парите.
цитирай
9. kvg55 - До 4. vmir
18.09.2022 12:21
Ръфайте му задника на Владимир Владимирович, психари.
На него му е през кура.
цитирай
10. kvg55 - До 5. morskipesni
18.09.2022 12:26
Ха-ха-ха!
Фурнаджийски лопати очукани.
цитирай
11. анонимен - Ние ръфаме задника на тоя урод, а вие ...
18.09.2022 14:16
Ние ръфаме задника на тоя урод, а вие си завирате устата в предника и задника му и поглъщате съдържанието. Тия няколко идиота, които се сбират в кенефа на тоя путински памперс, са по-долу и от плъховете.
цитирай
12. nedovolen - Човекът, който се колебае да нап...
18.09.2022 14:49
Човекът, който се колебае да направи избор, ще има избор, предоставен от обстоятелствата. Точно, без много лакърдии.
:)))
цитирай
13. germantiger - отсъствах от блога но сега се ...
18.09.2022 15:35
отсъствах от блога

но сега се сещам че през отсъствието ми са умрели още руснаци във войната

а това е прекрасно

жалко, че не умират бг комуняги, а трябва

НЯКОЙ ОТ ВАС РУСНАЦИТЕ В БЛОГА УМРЯЛ ЛИ Е ДОКАТО МЕ НЯМАШЕ

АКО НЕ - ЖАЛКО
цитирай
14. nedovolen - На последния екземпляр, 13. Човек, ...
18.09.2022 16:18
На последния екземпляр, 13.
Човек, каквото пожелава, това го постига.
Не ти го желая, а късмет. Защото на комшията прасето бе здраво, но по Коледа извади лош късмет.
:)))
цитирай
15. kvg55 - До 11. morskibesni
18.09.2022 16:38
Кълнеш та чак пяна фърляш из устата си. Ама клетвите ти не фащат дикиш, глупако.
цитирай
16. kvg55 - До 12. nedovolen
18.09.2022 16:40
Да. Принудителен избор.
цитирай
17. kvg55 - До 13. germantiger
18.09.2022 16:41
Никак не съм се затъжил за теб.
цитирай
18. kvg55 - До 14. nedovolen
18.09.2022 16:42
Юродиво е, не му обръщай внимание.
цитирай
19. krumbelosvet - Гергер удари дъното
26.09.2022 11:53
Радва се на човешка смърт, изродът.
цитирай
20. kvg55 - До 19. krumbelosvet
26.09.2022 13:24
Е, колко пъти го удря?
Претрепа се човечецът.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: kvg55
Категория: Забавление
Прочетен: 6358570
Постинги: 2925
Коментари: 27340
Гласове: 35378
Архив
Календар
«  Юли, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031