Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.09.2022 15:01 - © Лъжите на един негодник
Автор: kvg55 Категория: Забавление   
Прочетен: 3355 Коментари: 38 Гласове:
6

Последна промяна: 01.09.2022 15:19

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
01.09.2022г.
     Българската национална телевизия прави интервю от САЩ с Ричард Ран – "един от архитектите създали новата българска пазарна икономика след падането на комунизма. Той е Ричард Ран. По молба на Андрей Луканов през 90–та година комисия от националната търговска камара на Съединените щати начело с Ричард Ран изготвя националната стратегия за преход към пазарна икономика. Известният като планът "Ран" е критикуван често през годините за това, че нейните изпълнители целенасочено разрушават страната ни чрез либерализирането на икономиката", анонсира водещата Мая Костадинова.
"След падането на комунизма вие сте един от архитектите на съвременната модерна пазарно–ориентирана икономика на България. Мислите ли, че днес, толкова години след падането на Берлинската стена, България е една просперираща икономически страна?", задава въпрос фамозният Симеон Гаспаров.
 "Аз мисля, че това без съмнение е така. Предполагам, че повечето ви зрители не са на възраст да помнят, защото това беше преди 1990–та. България беше много бедна държава. Беше подтисната държава. Но днес има забележителна разлика. България е една нормална европейска държава. Нивото на просперитет е много, много по–високо от това, което беше … Държавите растат циклично – нагоре–надолу. Но като цяло България е  един от най– успешните примери … Нивата на доходите в България са много по–високи отколкото бяха тогава [при социализма]. В момента България е модерна пазарна икономика. Можете да купите, каквото си пожелаете. Преди 90–та не можехте … Всичко беше много, много по зле от сега. Включително здравните стандарти (?).
България не приложи шок–терапия и това беше един от проблемите … В България проблемът беше, че имаше много голяма корупция в съдебната система и това беше огромен проблем, който спря България. Това особено се усети по време на приватизацията … когато тя беше приложена [програмата за приватизация изготвена от него], имаше толкова много корупция, че новата частна собственост изобщо не беше гарантирана … Нашата препоръка за валутен борд я приложихме чак към края на 90–те … Но ако се върнете към доклада, аз писах точно тази глава за валутния борд и още през 90–година съм препоръчал да го въведете".
Е, връщаме се към доклада. В него изразът "валутен борд" не се среща никъде. И думата "борд" не се среща. И изразът "паричен съвет" не се среща. Изразът "валутен съвет" се среща два пъти – първият път между другото като една от възможностите за парична реформа (Възможностите за избор на парична реформа, сред които България би могла да избира, са следните : "разширена система на книжни пари", "система на емисионната банка (валутен съвет)", официално или неофициално използване на "парите на чужда държава" или използването на "златен стандарт" или "стандарт на стоковата кошница").
А по-надолу в доклада ни попарват относно въвеждането на "валутен съвет" :
"Системата на емисионната банка незабавно би дала на България силна парична единица, а би имала и предимството на една деполитизираща парична политика. За съжаление една функционираща система на емисионна банка изисква значителни валутни наличности, с които България не разполага и е малко вероятно да придобие в близко бъдеще.
Разновидност на системата на емисионната банка е система, при която централната банка пуска в обръщение пари, които могат да бъдат обменяни по фиксиран курс. (Това е тъй наречената система на споразуменията от Бретън–Удс). Тази разновидност е всъщност частична система на емисионна банка, която все още изисква значителни валутни наличности.
България би могла да реши изобщо да се откаже от контрол и емисия на собствени пари и да премине към използуването на парични единици на други държави или на емисиите на частните банки" и така нататък, препоръчва финансово–икономическият пират.
И вторият път като пример, че някои си (Хонконг и Сингапур) го били използвали. И той бил приложил валутния борд чак след седем години. Де гиди безобразен дърт лъжец!
Стив Ханке въведе валутния борд. Компетентно, професионално, безпрекословно. Той направи добро на България без да се съобразява с интересите на политиците. Докладът  "Ран–Ът" е една лекция за първокурсници. Така може, ама може и иначе. Без конкретни препоръки.
"Аз виждам две големи грешки. Не отделихте достатъчно време да сложите край на корупцията и да гарантирате частната собственост".
Говори глупости негодникът. В конституцията на република България член 17–ти, алинея 3–та постановява : Частната собственост е неприкосновена.
И понеже Съединените щати са сложили край на корупцията, България видите ли изостава.
"В Съединените щати навремето нямахме корупция, но сега има все повече", лъже мошеника.
Абе, тоя не е ли чел "Зимата на нашето недоволство" от Джон Стайнбек? Или "Кръстникът"? Не е ли гледал филмите по тези два романа? Негодник!
"Това което България направи е много добре и това, което е пример за целия свят е въвеждането на плоския данък – корпоративен и върху дохода на физическите лица. Това сработи изключително добре и е пример за целия свят".
Не искам да сме пример на целия свят с идиотщините си.
И за една наша мечта е категорично против : Не се присъединявайте към еврото! (еврозоната).
"Аз по природа съм оптимист. Но също така съм любител на историята … И започва Първата световна война. Война за нищо … Държавите започват да воюват едни срещу други, без причина".
Никакъв любител на историята не си. Пълен профан си в нея. Нямало причина за Първата световна война?! Ми чети Ленин, бе глупако! Чети още Ремарк! Нещо да си чул за социално–икономическите противоречия на капиталистическото общество? Ето такива вторично неграмотни хора допуснахме да ни дават съвети, да ни управляват.
"Хората, предприемачите са много добри в това да се грижат за другите. Така е и в България".
Хе-хе-хе! Ама разбира се, бе! Те капиталистите са филантропи, алтруисти и прочие самаряни. Тоя съвсем е изкукуригал.
Втората част от интервюто се отнася за Съединените щати – Рейгън, Тръмп и Байдън, което нас не ни интересува. Като републиканец едноокият Ричи казва за Пръдливия Забраванко :
"Това е  едно некомпетентно управление!".
"В крайна сметка присъединяването ви към НАТО беше мъдра стъпка" 
image

Ха–ха–ха! С напредването на Специалната военна операция на Руската федерация в Украйна все повече си проличава, каква "мъдра" стъпка е направил Сополан Паси.
"Когато България правеше новата си конституция, аз им казах да погледнат швейцарската конституция", фука се us–американецът.
През 1879 година белгийската конституция, през 1990 година – швейцарската конституция. А ние кога ще уредим живота си по български най–после? Англофили, германофили, us–американофили ни натрапват постоянно чужд начин на живот и чужди ценности. Най–естествено, според националната си народопсихология българинът живя при социализма.

https://bnt.bg/news/govori-sega-26062022-307694news.html
https://thebulgariantimes.com/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B5%D0%BA%D1%82%D1%8A%D1%82-%D1%80%D0%B0%D0%BD-%D1%8A%D1%82-
%D0%BF%D1%8A%D0%BB%D0%B5%D0%BD-%D1%82%D0%B5%D0%BA%D1%81%D1%82-%D0%BD%D0%B0-%D0%B1%D1%8A/
https://www.justice.government.bg/home/normdoc/521957377
https://bnt.bg/news/govori-sega-02072022-307901news.html




Гласувай:
6


Вълнообразно


1. morskipesni - Те 'сичките са си такива,
01.09.2022 15:43
невежи киртаци и нехранимайковци. Ей го завчера, М. Помпео ни загъргорил как шистовата гнус "вече е с чиста технология", каваля му с кавал краварски. Знаем я ние тая воняща "технология", срам за човечеството и престъпление срещи Природата и Бога. Аман от задморски м'нагали!
цитирай
2. kvg55 - До 1. morskipesni
01.09.2022 15:48
Мернах го по телевизията тоя кирливан.
цитирай
3. starforlife - А сега вдигни високо ръка и погледни върха на пръстите си. Там е Соломон Паси. Във всяко едно отношение и особено като Интелект!
01.09.2022 16:08
Хайде сега погледни гъбичките под ноктите на палците на краката си. Там вече си ти.

Колкото до планът "Ран-Ът", то България не успя именно понеже беше изпълнено не повече от 10% от въпросния и това беше следствие именно заради пребоядисалите се комуняги, основно бивши кадри на ДС.
Същите създали "Ран-Ът" създадоха такива планове и за други бивши соц държави, те ги изпълниха в много по-голяма степен и почти изцяло и днес вече са в пъти по-добре от България!
В много пъти по-добре от България!
За мен лично най-голямата грешка беше, че се допусна да не бъде извършена лустрация и това не го допуснаха отново именно ДС-арите, които преразпределиха още тогава българската икономика.
Лустрация . от там трябваше да се започне, за да се тръгне наистина напред и нагоре, а не "социалисти"/"комунисти" да станат (престъпно приватизационни) капиталисти.

StarForLife™ ·idc=5538504~idp=1833130~010922~009-213·
цитирай
4. leonleonovpom2 - Здравей, Краси!
01.09.2022 17:10
На чужд гръб и сто тояги са малко!
Разбира се ,че носим раните си от плана -Ран-ът и, че някой друг е виновен за тях- по комунистически!?
Колкото да заслугите на Сюлейман, майка му е помачка, за разлика от баща му и по този параграф не е евреин/ майката трябва да е еврейка/ ,за този плачлив демократ в кавички и сопол му е много върху лицето! Камо ли да се пише за спасител на България?
Спомням си ,как реагира Анжел Вагенщайн, когато за пръв път, ни в клин , ни в ръкав изръси за членството ни в НАТО!Тя, държавата гори, умишлено подпалена, той отклонява вниманието към НАТО?
Няма да се напрягам, да си спомням епитета на Анжел Вагенщайн по негов адрес, но в прав текст каза, че всяка вечер минава покрай тях! Тази вечер обаче ще се отбие и ще заръча на баща му, добре да го натупа!
Гък не каза кадесарят в отговор!
Работата е ясна, какъв ни вкара в НАТО и рева като магарица тогава! А за парламентарната му, паралелна любов, да не говорим!

Хубава вечер!

А за назначените корупционери и капиталисти, които опустошиха България, както и Баязид не го е правил, , чия е вината?Че не са послушани, от които трябва, Ран и Сюлейман ли?
Имаме един Сюлейман в есторията ни Втори, вече ни идва май в повече!
цитирай
5. starforlife - На тъпите - ЧЕСТИТО! Ха ха ха ха ха
01.09.2022 18:19
https://starforlife.blog.bg/lichni-dnevnici/2022/09/01/quot-filosofiia-na-zatypiavaneto-quot-ili-typotiiata-na-dyrv.1833167

ПС за Ванката Симеонов: Пич, да сравняваш Сюлейман с Ран е една от най-удивителните (твои) глупости, попадали в полезрението ми.

StarForLife™ ·idc=5538521~idp=1833130~010922~014-216·
цитирай
6. kvg55 - До 3. starforlife
01.09.2022 18:34
Ха-ха-ха!
Освен че е глупак и атлантическа подлога, Сополан е и негодник. За неговите думи "Майната му на православието!" българският народ трябваше да го изрита извън България. Но той като евроидиот не носи отговорност за думите и постъпките си.
Ама нали и ние сме толерасти.
И докога ще ви пречи и плаши тая Държавна сигурност, бе. Не тя взе решение да се създава капиталистическо общество в България. Политиците взеха решение (Андрей Луканов, Жельо Желев, Филип Димитров, цялата седерастка пасмина го искаше) и създадоха условията за корупция, организирана престъпност, социално неравенство, както в любимите им Съединени щати. Служителите на ДС бяха поставени в условия да оцеляват. Нали предадохме и агентурния апарат.
А ти лично къде беше тогава?
Ха-ха-ха!
цитирай
7. kvg55 - До 4. leonleonovpom2
01.09.2022 18:41
И аз бях номенклатурен кадър, но опозиционер. Затова и не са ме назначили за капиталист. Иначе бях в подходяща възраст. Сега щях отвисоко от върха на материалното си богатсво да гледам съжалително Земляка.
Ха-ха-ха!
цитирай
8. kvg55 - До 5. starforlife
01.09.2022 18:43
Ха-ха-ха!
И Ран и Сополан имат общи черти – и двамата са насрани атлантически задници.
Ха-ха-ха!
цитирай
9. starforlife - Ха ха ха ха ха ха
01.09.2022 19:02
kvg55 написа:
Сега щях отвисоко от върха на материалното си богатсво да гледам съжалително Земляка.
Не казвам, че тук проличава егоцентричността ти и комплексите ти, а само казвам, че аз никога не съм страдал или завиждал, че някой е по-добре материално от мен, та дори съм напълно наясно, че това не може да не е така дори и по отношение на сънародниците ни, а камо ли на хора по света, които... Русия - ха ха ха ха - биха могли да купят и то в едно с Путьо - ново ха ха ха ха.

Но сега друго да кажа, по постинга конкретно:
Ако аз лично бях човек, от когото зависеше приватизацията щях да държа на някои основни принципа като например:
~ Осигуряване на
пълна прозрачност и гласност още от подготовката за приватизиране на даден икономически актив. В смисъл целият български народ да бъде надеждно информиран, че въпросният обект подлежи на приватизация и всяка заинтересовала се страна да има правото на оглед и съответно да има правото на всякакъв одит в/у документацията на въпросния икономически обект, както и достатъчно време за анализ и съответно възможност за участие в наддаването.
Има ли нужда тук да уточнявам, че печели този, който даде най-висока цена?
~ Осигуряване на
процедури за разрешаване на противоречието на интересите, като тук стриктно се дефинира това, че държавни служители и особено ръководители в съответния обект на приватизация НЯМА абсолютно никакви предимства и/или привилегии пред останалите кандидати.
~ Осигуряване на
независимост на Агенцията по приватизация от политическо и друг вид вмешателство и упражняване на натиск, като за целта не само Агенцията по приватизация е съставена от равен брой членове от двете основни партии в България по онова врече - СДС и БСП - а и има трета страна, която реално е външна за България и с достатъчен авторитет и история световен Играч.

StarForLife™ ·idc=5538532~idp=1833130~010922~016-217·
цитирай
10. leonleonovpom2 - Здравей, Жоро
01.09.2022 19:02
Май пак четеш по диагонал и умните неща ти изглеждат глупави?
Кой от Сюлейманите сравнявам с Ран и за какво?
Когато човек нещо не разбира или не иска да разбере, първичната му реакция е да го приеме за глупост
Така ,че те оправдавам напълно, не си разбрал, какво казвам!Може би си помислил ,че говоря за физическа прилика?

Бъди жив и здрав!

П.П. Написаното от тебе, по стил, много ми напомня на писанията на един бивш Бургазлия Той пишеше подобни простотии и квалификации Но, имаше учителски синдром, което беше извинително!Да учи и да поучава! Да не си пипнал някаква зараза?Или ,да си стканал даскал?
цитирай
11. starforlife - ~ 10. leonleonovpom2
01.09.2022 19:15
Ами НЕ, НЕ СЪМ приел ни най-малко, че говориш за физическа прилика!
Но да формулираш изречения от вида:
- "Че не са послушани, от които трябва, Ран и Сюлейман ли?"
и
- "Имаме един Сюлейман в есторията ни Втори, вече ни идва май в повече!"
определено е повече от глупост!
Но пък понеже ти си лицемер - без извинение, а и нали трябва повече да ти приличам на Рустам, че да се изявяваш като жертва, защото ти това го смяташ за коз, а и ти липсва явно някой да те пердаши по ДЪто, здащото постоянно припомняш въпросния Рустам - та ето, питам те:
Във второто цитирано от мен твое изречение, кого имаш предвид под "недомлъвката" "Втори" ("вече ни идва май в повече"), м?
Не е ли именно Ран?
Ако не е, то се научи да се изразяваш, пък след това се пудри. Но пък държа да ни поясниш кого имаш предвид.


StarForLife™ ·idc=5538534~idp=1833130~010922~017-218·
цитирай
12. kvg55 - До 9. starforlife
01.09.2022 19:42
Каквото и да пишеш, "кел файда".
Иван Костов имаше криминални наклонности, които прояви в приватизацията. А мистър 10 % помниш ли? Все демократични фигури. Никога не са били членове на БКП и не са работили в Държавна сигурност. Все приятели на US–Америка.
цитирай
13. kvg55 - До 10. leonleonovpom2
01.09.2022 19:44
Той Землякът от висотата на ерудицията си.
цитирай
14. kvg55 - До 11. starforlife
01.09.2022 19:46
Колкото повече се обясняваш, толкова по–надълбоко ти влиза.
Ха-ха-ха!
цитирай
15. leonleonovpom2 - Да, прав си!
01.09.2022 19:55
За глупаците всичко е глупаво, освен те самите!
Като не можеш да разбереш и не искаш дори, аз каква вина мога да нося?
Първият Сюлейман е Сюлейман от Шипка ,френски евреин ,с рождено име Соломон!

Не знаеш ли ,че Сюлейман съответства на еврейското име Соломон?
Зя дьонмета чувал ли си , кои са? Евреи ,приели ислям!
Изобщо не става и дума ,че Ран е Сюлейман? Какво си се загрижил за него С какво го застрашавам? Че ще му намаля три пъти пенсията ли или ,че ще му обезценя спестяванията десет пъти, както стана с тези на родителите ми ли?
Ако имах заграбени милиони и липса на морал/ парвото не може без второто /,щях умно да те поучавам сега , колко е хубаво всичко и как не можеш да го разбереш!
Щях да съм егоист, като всички такива!
Слава богу, дължа го на родитгелите си, не съм такъв!
А, че крайностите си приличат, не съм го открил аз!
цитирай
16. starforlife - ~
01.09.2022 20:02
kvg55 написа:
Каквото и да пишеш, "кел файда".
Я поясни какво точно искаш да кажеш, защото според един ПИШМАН учен от новия 15-ти коментар с новата още по-голяма идиотия, съм глупав.

kvg55 написа:
Иван Костов имаше криминални наклонности, които прояви в приватизацията. А мистър 10 % помниш ли? Все демократични фигури. Никога не са били членове на БКП и не са работили в Държавна сигурност. Все приятели на US–Америка.
Я докажи, че въпросните са "приятели на US–Америка", пък след това ще ти задам още релевантни (та чак ноторни - та чак ноторни) въпроси в стила който под предходните твои постинги дори не разбра колко смешен те правят и как прямо и отвесно оборват глупостите ти тогава.

kvg55 написа:
Той Землякът от висотата на ерудицията си.
Ами НЕ. Не от "висотата на ерудицията си", а от позицията на КОНКРЕТНО написаното от Ванката пишман-учЕният.

kvg55 написа:
Колкото повече се обясняваш, толкова по–надълбоко ти влиза.
О, точно на вас ви влиза, но сте толкова глупави, че дори не го осъзнавате.


~ 15. leonleonovpom2
Ами, Ваньо, както вече ти го казах: Научи се да се изразяваш!
ПС:
И, Ваньо, ето отново глупост при изразяването. Когато напишеш това как с писането си не застрашаваш Ран, пенсията му и левия му ташак, някак си се приема по подразбиране, че все едно застрашаваш това при Соломон Паси.
Е, изненада - ти си никой и с нищо не може да застрашиш, че дори да направиш блед опит да дискредитираш или опетниш човек, който те превъзхожда многократно във всичко.


StarForLife™ ·idc=5538543~idp=1833130~010922~018-219·
цитирай
17. starforlife - А... Околоградски... Да ти го поднеса и тук, че когато деактивирам постинга да си го четеш в захлас - ха ха ха ха.
01.09.2022 20:12
Околоградски, не знам що за счетоводител си... Аз лично не бих се доверил на социалистически такъв... Но все се каня да ти кажа семпло едно нещо и то е:

~ Да използваш тагове в блог.бг е от глупаво по-глупаво, защото те отдавна НЕ РАБОТЯТ!
Нещо повече: Така, както ТИ ги използваш, още повече ги правиш неработещи, защото паяците на Гугъл имат алгоритъм който третира повече от 15 тага за флуд, ИГНОРИРАТ подобни материали и Гугъл изобщо не ги кешира.
Тоест, искам да кажа, че АКО ТАГОВЕТЕ ВСЕ ОЩЕ РАБОТЕХА в блог.бг, с това идиотско тяхно използване ти сам би ги направил неработещи!

Отдавна аха-аха да те светна по този въпрос, но все си казвам: А защо да го правя? Нали путинопитеците сте се все умни събрали, а останалите сме кратунковци - друг да го направи, от вашите.
Сега реших все пак да те осветля, защото след като сутринта прочетох началото на постинга ти "Философия на затъпяването", то току що прочетох и края му и:

~ Наред с адреса https://www.mon/bg/news/5021 в легендата за използвани източници да даваш и file:///E:/Downloads/3DZI_Phil_29082022.pdf (който е линк към твоя собствена директория на дял Е и никой не може да последва линка) е толкова смешно, че явно не можеш дори да си го представиш.
Тук дори ще си позволя да ти кажа, че щеше да си още по-уникално тъп, ако правеше това по времето преди да бъдат окастрени възможностите на платформата, защото тогава този линк щеше да е с асоциирани метаданни, позволяващи на "глупак" (и била охранител - и била охранител) като мен безпроблемно, лесно и за секунди да проникне в личния ти компютър.

Та наистина: "Философия на затъпяването"!



ПРЕВЕЖДАМ ТИ, ЗАЩОТО СИ БЕЗБРЕЖНО ТЪП, САШЕ! Ха ха ха ха
НЕ СЕ ХАБИ ДА ПИШЕШ ТАГОВЕ - НЯМА СМИСЪЛ!
А и таговате трябва да са уникални, а не "бошлаф-думи".
Както и допълвам, че не само Гугъл не работи с твоите тагове и въобще таговете в блог.бг, а и самата платформа не ги отработва (вече) както беше предвидено.
Тоест - дори на самата опция на блог.бг да зададеш търсене по гат, тя НЯМА да ти открие нищо и просто се хабиш.
Да не говорим за профанията при самото им дефиниране като максимална ефективност на базата на относителна уникалност.

StarForLife™ ·idc=5538547~idp=1833130~010922~019-220·
цитирай
18. leonleonovpom2 - Виж ти, каква била работата!
01.09.2022 21:06
~ 15. leonleonovpom2
Ами, Ваньо, както вече ти го казах: Научи се да се изразяваш!
ПС:
И, Ваньо, ето отново глупост при изразяването. Когато напишеш това как с писането си не застрашаваш Ран, пенсията му и левия му ташак, някак си се приема по подразбиране, че все едно застрашаваш това при Соломон Паси.
Е, изненада - ти си никой и с нищо не може да застрашиш, че дори да направиш блед опит да дискредитираш или опетниш човек, който те превъзхожда многократно във всичко.


Това да не застраша никого е мое верую Аз не искам да съм плашило ,за който и да е!
Но и никак не държа, някой да ме поучава как да се държа с такива, които мислят, че ме превъзхождат във всичко!? Съмнително е това, само убеден расист може да го твърди

Аз си имам постижения, за които съм получавал оценки, че на пръстите на ръката се броят тези ,които могат да ги повторят! И съм любопитен да видя такива ,които във всичко ме превъзхождат, при това многократно?! Това е просто невероятно Драги, ваправил съм нещо ,което институт в САЩ, над десет дущи екип е повторил!? И те ли ме превъзхождат многократно?В тази област?
Както и да е, расистко мислене не подлежи на корекция
Не ,не ти се сърдя, просто така си устроен!
И с какво застрашавам Соломон? В кое направление? Членството му в НАТО ли? Че баща му беше идеолог на комунизма, прикрит сато философ!! Няма дя те питам ,ти в коя първична организация си бил? Късно си роден, за да си партиен член!/
Какво излиза? С комунизма срещу комунизма ли?
Що за детинщини!

Предупреждавам те, пиши каквото щеш, няма да коментирам повече!
Защото мразя спорове със самоназначени победители

цитирай
19. putinoid - Ванка, много си долен. Повдигаш костите на Рустам, който с пълно право критикуваше
01.09.2022 21:37
leonleonovpom2 написа:
Май пак четеш по диагонал и умните неща ти изглеждат глупави?
Кой от Сюлейманите сравнявам с Ран и за какво?
Когато човек нещо не разбира или не иска да разбере, първичната му реакция е да го приеме за глупост
Така ,че те оправдавам напълно, не си разбрал, какво казвам!Може би си помислил ,че говоря за физическа прилика?

Бъди жив и здрав!

П.П. Написаното от тебе, по стил, много ми напомня на писанията на един бивш Бургазлия Той пишеше подобни простотии и квалификации Но, имаше учителски синдром, което беше извинително!Да учи и да поучава! Да не си пипнал някаква зараза?Или ,да си стканал даскал?


твоята простотия, неграмотност, перчене и карикатурност.
Обещавам ти всеки ден да препечатвам постингите на Рустам, Бог да го прости, за теб, да те ритам по тиквата с тях и да те направя на кайма
цитирай
20. starforlife - ~ 18. leonleonovpom2
01.09.2022 22:19
Виж сега, Ваньо... Добре ще е внимателно да прочетеш каквото ти пиша в този коментар и да се замислиш в/у него, защото умните хора (а ти претендираш да си такъв) се учат от ПО-УМНИТЕ от тях (а аз определено съм много, ама много по-умен от теб - хе хе хе хе)
Та:
~ 1-во: Редно ще е да благодариш на putinoid, защото коментарът му ме накара да се върна и ВНИМАТЕЛНО да прочета "дискусията" ни, при което установих следното:
- Аз като нормален човек започвам коментара си по постинга (който бях прочел по два диагонала - ха ха ха). Повтарям - по постинга. Като отделям минимално време на една конкретна личност - БЪЛГАРИНА - и преминавам към същественото - това, че да се твърди, че "Ран-Ът" е "лекция за първокурсници" е типично точно за тези, в чиито образ се опитваш мен да вкараш - глупаците.
- Ти под Сюлейман явно по начало си визирал СОЛОМОН (Паси) - сега го разбирам - което обаче те прави пълен нещастник, защото само такъв може да изменя името на даден конкретен човек, но това също е присъщо на тези, в чиито образ се опитваш мен да вкараш - глупаците и КОМПЛЕКСАРИ - тоест ТИ и околоградският!
- Та аз възприех Сюлейман като ТУРСКИЯ такъв в отрязък от историята ни и за това не съм аз виновен, защото естествено очаквам относителна сериозност при дискусията (разбира се допускат се ебавки... като моите Путьо за Путин... но така и тогава, както и когато еднозначно се подразбира за кого иде реч... а и Путьо е ЧУЖД лилипут и не е плюене по сънародник, каквото е твоето). Та отново идваме на думите ми да се научиш да комуникираш, защото си с големи претенции, а си сополанко в тази област. Освен да облизваш този и онзи, че да си разменяте така важните за теб плюсчета, което те превръща в още по-жалък глупак!
~ 2-ро: Дори и вече напълно осъзнал кога за кой "Сюлейман" говориш, ставаш още по-смешен, жалък и глупав, защото:
- Както лицемерно се е пудрил околоградският: Умните хора обсъждат Идеи, а глупаците - личности.
- Е... Аз не само обсъждах основно Идеи, а и не осъзнавате как ви го вкарвах отново, но за това ще стане на въпрос по-нататък. Докато ти си чешеше егото да плюеш по човек, когото (не "който", награмотнико - визирам изречението ти "Аз не искам да съм плашило ,за който и да е!") не ти отива на претенциите да плюеш.
~ 3-то: За човек, който твърди (под последния си постинг, който диагонализирах преди малко), че не е партийно обременен и не се занимава с политика, е доста смешно ФУСТЕНСКОТО ти клюкарене какъв бил бащата на Паси, а това мен да предупреждаваш направо кърти.
Ти?!
Мен?!
Хаааааааа ха ха ха ха
Та в светлината на тази достигната точка от "дискусията" ни:
~ 4-то: Постингът основно е за България и приватизацията и по-основно "Ран-Ът", а ти там явно си кръгла нула, но понеже трябва да оближеш околоградския - та се включи с ЖЕНЧОВСКОТО си клюкарене.
Виж за "Ран-Ът" ни дума, ни вопъл, ни стон.
Но споко - и околоградският балалайка без дори да има представа от "Ран-Ът" и основополагащите му "постулати".
Което пък е още по-смешно и несериозно, защото той "задава" темата, а явно е бос по нея като комунист на мозайката на градската баня.

Накрая... Само едно гърлено ХАААААААААААААА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА за тази ти комплексарска идиотия:
leonleonovpom2 написа:
Аз си имам постижения, за които съм получавал оценки, че на пръстите на ръката се броят тези ,които могат да ги повторят! И съм любопитен да видя такива ,които във всичко ме превъзхождат, при това многократно?! Това е просто невероятно Драги, ваправил съм нещо ,което институт в САЩ, над десет дущи екип е повторил!? И те ли ме превъзхождат многократно?В тази област?

А това е още един връх на твоята идиотия:
leonleonovpom2 написа:
Както и да е, расистко мислене не подлежи на корекция
Не ,не ти се сърдя, просто така си устроен!
Това, че явно не знаеш какво е "расизъм", но дай да балалайкаме и да се правим жертва на лЬошия Жоро, че чак да вменяваме как той РАСИСТКИ е устроен.
Направо очаквам Путьо да ме денацифицира.
Пълен нещастник си, Ваньо! Пълен!

StarForLife™ ·idc=5538562~idp=1833130~010922~020-221·
цитирай
21. kvg55 - До 15. leonleonovpom2
01.09.2022 22:49
Твърде внимателно и търпеливо му обясняваш. Белким вдене.
цитирай
22. kvg55 - До 16. starforlife
01.09.2022 22:51
За приватизацията, бе, за приватизацията. Какво неясно има?
цитирай
23. kvg55 - До 17. starforlife
01.09.2022 22:53
От зелена тиква семки не ща.
цитирай
24. kvg55 - До 18. leonleonovpom2
01.09.2022 22:57
Може да имаш постижения и оценки, ама шест часовника като на Земляка нямаш.
цитирай
25. kvg55 - До 19. putinoid
01.09.2022 23:00
Желателно е личните отношения да се изясняват с лични съобщения.
цитирай
26. kvg55 - До 20. starforlife
01.09.2022 23:02
Ха-ха-ха!
Подсещам те да си навиеш часовниците.
Ха-ха-ха!
цитирай
27. starforlife - ~ 22. kvg55
01.09.2022 23:13
kvg55 написа:
За приватизацията, бе, за приватизацията. Какво неясно има?

За приватизацията КАКВО?
Поясни и ще видиш как точно ти (и не само) си този, който трябва да си СВЕРЯВА часовника.
Както и колко си смешен и жалък.

Но понеже си идваме на думата...
Тоест, с единия крак вече си в капана, който сам си си заложил и който откъсва не крака ти, а празната ти глава...
Та затова от обещаните въпроси в стил като под скорошни други твои постинги да ти задам първия:
Какво е общото м/у Джил Джонс, Алън Абрахамс, Джон Бертран, Марк Фрейзър, Петер Хил, Робърт Крейбъл, Бернард Сийгън... и Проф. Иван Ангелов, Д-р Генчо Димов, Д-р Никола Гълъбов, Д-р Румен Георгиев, Д-р Димитър Иванов, Проф. Лилия Каракашева, Проф. Огнян Панов, Проф. Стефан Стоилов...?

StarForLife™ ·idc=5538587~idp=1833130~010922~024-225·
цитирай
28. kvg55 - До 27. starforlife
01.09.2022 23:36
Ха-ха-ха!
Задниците, бе! Задниците е общото! Всички имат задници.
Ха-ха-ха!
цитирай
29. leonleonovpom2 - Иди направо при него!
01.09.2022 23:36
19. putinoid - Ванка, много си долен. Повдигаш костите на Рустам, който с пълно право критикуваше

Аз име не съм споменавал! Ти откъде съдиш ,че него визирам? Видения ли или внушения имаш? Някаква шизофрения ли те гони?
Знаеш ли ,колко много ме интересунат идиоти като тебе ,какво правят и плямпат!
На които главата им нищо свястно не може да измисли, защото е празна, като твоята! Те се занимават с оценки и поучения на другите, с които по начало не могат да се мерят! Така мислят ,че преодоляват разликата и даже минават напред!?
Опитай! Да ти изредя ли една десятка на такива като тебе с празно място- да попълваш, - постигналото ги?
Не, не обичам готованковците Сам се потруди да ги огкриещ!
И внимавай, Путин да не ти се натресе!
Голям сеир ще е!

С презрение!
цитирай
30. starforlife - ~ 28. kvg55
01.09.2022 23:46
kvg55 написа:
Ха-ха-ха!
Задниците, бе! Задниците е общото! Всички имат задници.
Ха-ха-ха!

Понеже си тъп и ограничен...
Без въображение, креативност и крайно скучен...
Та очаквах за поТРЕТИШ този си отговор.

Затова те контрирам с втория:
Какво е общото м/у SРS - България и МINТЕСН Согр. - Съединени американски щати?
(За разлика от Рашко Ангелинов и Сам Трендов те нямат задници.)

И, околоградски...
Глупако...
ВЪПРОСИТЕ МИ... КАКТО И ПОД ПРЕДХОДНИТЕ ТИ ПОСТИНГИ...
СА ТОЧНО ПО ТЕМАТА НА ПОСТИНГА ТИ И ПРАВЯТ СМЕШНО НЕВЕЖЕСТВОТО ТИ ДА ПИШЕШ ПО ВЪПРОСИ, ПО КОИТО СИ БОС.
Та аз дори с ебавката водя дискусия с теб и тепърва ще обогатя общата ти култура.
А ти просто се самотролиш и показваш нивото си. Ниското.

StarForLife™ ·idc=5538599~idp=1833130~010922~025-226·
цитирай
31. kvg55 - До 29. leonleonovpom2
01.09.2022 23:59
Доста загрубяхте и двамата.
цитирай
32. kvg55 - До 30. starforlife
02.09.2022 00:01
Крадат, бе! И двете компании крадат от наемните си работници.
цитирай
33. putinoid - Ти ще идеш при него, жалък плъх, защото клетвите се връщат, много скоро ще идеш.
02.09.2022 00:39
[quote=leonleonovpom2]19. putinoid - Ванка, много си долен. Повдигаш костите на Рустам, който с пълно право критикуваше

Аз име не съм споменавал! Ти откъде съдиш ,че него визирам? Видения ли или внушения имаш? Някаква шизофрения ли те гони?
Знаеш ли ,колко много ме интересунат идиоти като тебе ,какво правят и плямпат!
На които главата им нищо свястно не може да измисли, защото е празна, като твоята! Те се занимават с оценки и поучения на другите, с които по начало не могат да се мерят! Така мислят ,че преодоляват разликата и даже минават напред!?
Опитай! Да ти изредя ли една десятка на такива като тебе с празно място- да попълваш, - постигналото ги?
Не, не обичам готованковците Сам се потруди да ги огкриещ!
И внимавай, Путин да не ти се натресе!
Голям сеир ще е!

С презрение![/quote

Всеки знае, че става дума за покойния Рустам, и фактът, че го споменаваш в спора си говори, че си пълна отрепка, която се радва на една човешка смърт.
Повтарям, в постингите си Цъгов показваше цялата ти уродливост, един тъп цървул, който от мания за величие пишеше шизофрении.Заредих два профила с неговите постинги за теб, ще ги напомпя, ще ги кача из социалните мрежи и ще те смачкам.
Почвам с постинга "Разследване". Помниш ли го?

цитирай
34. missana - Скромното ми мнение е, че без валутен борд
02.09.2022 01:11
съвсем щяхме да я овапцаме.
цитирай
35. panazea - Ран Ът беше намислил да ни изтрепе и затова не вярва , че още сме живи !Нямало живи свидетели! Ха ха !
02.09.2022 07:56
Но ние сме тук на Света напук ! Той си няма представа , какво представлява Българският Инат! Волята за Оцеляване въпреки презокеанските благодатели и автохтонните предатели ! Луканов , Паси и цялата тази паплач , която ни предаде!
цитирай
36. kvg55 - До 33. putinoid
02.09.2022 08:14
Не се пали толкова. Клетвите и обидите говорят за безсилие.
цитирай
37. kvg55 - До 34. missana
02.09.2022 08:15
Мнението ти е правилно.
А тоя да не ми се фали, че той то е направил, защото не е.
цитирай
38. kvg55 - До 35. panazea
02.09.2022 08:17
Процъфтявали сме били?! Вчера пак повишиха цената на газа.
Ха-ха-ха!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: kvg55
Категория: Забавление
Прочетен: 5752203
Постинги: 2808
Коментари: 25791
Гласове: 34176
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031