Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.08.2022 16:01 - © Оказва се, че идиотизмът може да има цвят – зелен например
Автор: kvg55 Категория: Забавление   
Прочетен: 3173 Коментари: 6 Гласове:
9

Последна промяна: 26.08.2022 16:03

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
26.08.2022г.

     "Съюз 90/Зелените" е член на управляващата "светофарна"
image
(Червените социалдемократи (SPD), зелените "Зелени" и жълтите свободни демократи (FDP) коалиция в Германия и има министри в "светофарното" правителство. Министри от тази партия са министърът на външните работи Аналена Бербок, министърът на икономиката и опазването на климата Роберт Хабек, той и вицеканцлер, министърът на храните и земеделието Джем Йоздемир, министърът на околната среда, опазването на природата, ядрената безопасност и защитата на потребителите Щефи Лемке и министърът на семейството, възрастните хора, жените и младежите Ан Шпигел (в оставка от 11 април).

Най–известни от министрите на "Зелените" са Аналена Бербок и Роберт Хабек.
Аналена с това, че е изключила фризера на хладилника си за да прави газова скомина на Путин, а Роберт, за да намали консумацията на руски газ се къпе по–бързо и по–рядко.
image

Аналена и Роберт сред германската природа, безотговорно лишили цветята от живот 

Напоследък в Германия се надига забележителна колизия с участието на "Зелените", които влязоха във властта с лозунгите за "зелена енергия", "опазване на климата", "ликвидиране на въглеродните емисии", а сега чрез устата на Хабек говорят за повторното отваряне на въглищните мини, които бяха затворени под приказките за вредния CO2 и под натиска на зелени активисти. Повече от едно поколение екоактивисти, наричани галено "екофашисти", буквално бяха легнали на тези релси, а наскоро към тях се присъедини и държавата. Освен мините, отново ще заработят топлоелектрическите централи, ще се удължи експлоатацията на единствената още работеща ядрена електроцентрала. Това е табу за "Зелените" и най-важното за техния електорат, който наистина вложи целия си живот в затварянето на всички атомни електроцентрали в Германия. Всичко това е да не се позволи на Путин да победи.
"Зелените" търсят начини за по–леко преживяване в кризата и ги открили в легализирането на наркотиците. Свободният достъп на германците до наркотиците определено ще измести тяхното внимание от острите социално–икономически проблеми. Легитимирането на търговията им ще увеличи брутния вътрешен продукт и приходите от данъци.
"Правото на опиянение" да се прибави към евроатлантическите ценности, искат те.
В Германия отново се изостриха споровете за легализирането на наркотиците. Един от основните защитници на легализирането на отварата е Зелената партия. Въпросът за легализиране на употребата на наркотици дори е включен в коалиционното споразумение на федералното правителство (коалиция от социалдемократи, зелени и свободни демократи). Министърът на здравеопазването Карл Лаутербах също е за легализацията. А в столицата на Германия зелените искат не само легализиране на канабиса, но и декриминализиране на "твърдите" наркотици (кокаин, екстази, амфетамини), пише Агния Кренгел във ФСК.
image

Напушването с джойнт ще спаси германците от студа през зимата 

"Правото да се опияняваш трябва да е естествено в град на свободата като Берлин, дори и да противоречи на манталитета на баварската селска полиция", казва председателят на фракцията на "Зелените" в Бундестага Вернер Граф, малко преди така наречения Парад на канабиса в Берлин. Партията му предлага прекратяване на наказателните дела за притежание на малки количества тежки наркотици, както се практикува за притежание на марихуана и канабис. "Зелените" настояват при установяване на количество канабис до 15 грама полицията въобще да не образува дела. "Криминализирането на употребяващите наркотици е реликва от последното хилядолетие и трябва да бъде спряно", убеждава Вернер Граф.
image

Млад берлинчанин си иска дрогата 

И така, "правото да бъдеш опиянен"? Основният аргумент на борците за легализирането на наркотиците е медицинската употреба на канабиса, която е на над 4 хиляди години. Продуктите на базата на коноп са били използвани в древна Индия, Месопотамия и древен Египет. На Изток марихуаната или хашишът са били популярни не само като лекарство, но и като психотропни вещества (най–често за пушене). Свойството на марихуаната да води до наркотична зависимост направи този продукт забранен в много страни. Марихуаната е категоризирана като наркотик.

image


Междувременно медицинската употреба на наркотични вещества изобщо не е като "правото на интоксикация", защитавано от германските "Зелени". Страничните ефекти от неконтролираната употреба са добре известни. Броят на хоспитализираните пациенти за хора с психични разстройства, дължащи се на употреба на наркотици, се е увеличил 6 пъти за 18 години, се съобщава в изследване на Университетската болница в Улм през 2018 година : през 2000 година в Германия са били регистрирани около 3400 хоспитализирани пациенти с психични разстройства, дължащи се на употреба на наркотици; през 2018 година те вече са 19 100. В същото време случаите на стационарно лечение, да речем при алкохолизъм или шизофрения, не се увеличават за същия период.

Ако наркотикът бъде легализиран, потреблението му ще се увеличи, а с това и провокираните от него психични разстройства, смята Максимилиан Гар, съавтор на изследването.
През 2008–ма година 68% от швейцарците, които дойдоха до урните, гласуваха в полза на официалната продажба на хероин на наркомани по рецепта. Пилотната програма, стартирала преди 14 години в Цюрих, се превърна в официална практика в цяла Швейцария.
Успоредно с гласуването на така наречената програма за хероин, въпросът за легализирането на марихуаната също беше поставен на референдума в Швейцария. И само 36,8% от швейцарците подкрепиха тази идея, оставяйки ситуацията непроменена. Депутатът от "Зелената" партия (швейцарските "Зелени" следват стъпките на германските "Зелени") Джо Ланг каза, че резултатите от гласуването за легализирането на марихуаната са разочароващи : те означават само, че 600 000 швейцарци, които пушат марихуана, ще продължат да се считат за престъпници, страда зеленият фанатик.
Последните две жертви принесени пред "Зеления олтар" са кравите и украинците.
Кравите – заради отделяния при пърденето им метан.
Украинците – заради намерението на "Зелените соросоиди" да създадат в Украйна "първата наистина нисковъглеродна икономика в Европа". Високопоставеният служител на фондацията на Сорос "Отворено общество" Хедър Граб споделя пред Financial Times плановете си за украинската икономика : "Стоманодобивът е добър пример [за замърсяване]. Най–големият източник на замърсяване в Украйна, заводът за желязо и стомана в Мариупол, лежи в руини … подкрепа на малките ферми в Украйна при условие, че произвеждат органични продукти за "декарбонизирана Европа". Тоест, ликвидиране на индустрията на Украйна. Структурите на Сорос в Незалежната инвестираха много пари в разпалването на украинската криза и съответно в унищожаването на украинската държавност като такава.
Че главите на "Зелените" не са зелени, а сатанински, е повече от ясно.

https://vz.ru/opinions/2022/6/27/1164946.html
https://www.fondsk.ru/news/2022/08/16/evropa-legalizuet-narkotiki-56958.html




Гласувай:
9


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

1. leonleonovpom2 - Здравей, Краси?
26.08.2022 17:10
Оня затова ли не сваля зеленоподобната фланелка, дори , ако ще и папата да е насреща му!?
Сега разбрах , защо е наркозависим?
И защо е поощряван и потупван приятелски по гърба за тази си зависимост
И защо не се дразнят, напротив бързат за му угодят, когато гаменски подвиква по техен адрес!....

Не могат да разберат, че докато дърветата в планетата са в много пъти повече от хората , докато Слънцето грее и на такива като горния не се поверяват безотговорно оръжия за МП, нищо не застрашава кислорода на планетата Дори и това, че при горенето на "безвредния" метан се отделя и въглроден двуокис, неотчитав!...

Хубава вечер!
цитирай
2. iw69 - То вече навсякъде
26.08.2022 17:10
на Запад са се събрали на върха слабоумници от кол и въже.
цитирай
3. kvg55 - До 1. leonleonovpom2
26.08.2022 18:44
На Наполеончик всичко му е зелено.
цитирай
4. kvg55 - До 2. iw69
26.08.2022 18:46
Уникална ситуация.
цитирай
5. missana - Германци, французи и англичани, трябва да бъдат размазани от кризата,
27.08.2022 11:23
защото са просто едни дебелосерци и нищо повече. Българинът е с две ваксини - Лукановата и Виденовата. Обзалагам се, че ще издържи. А онези да се насерат прави.
цитирай
6. kvg55 - До 5. missana
27.08.2022 11:29
Ще издържим, как няма да издържим. Ние тоя филм сме го гледали още през 1985–1986 година.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: kvg55
Категория: Забавление
Прочетен: 5856700
Постинги: 2830
Коментари: 26053
Гласове: 34369
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930