Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.08.2022 16:01 - © Евроколхозът и Гутериш помагат на Путин
Автор: kvg55 Категория: Забавление   
Прочетен: 3093 Коментари: 26 Гласове:
6

Последна промяна: 25.08.2022 16:03

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
25.08.2022г.

     Анализирайки отношенията между Руската федерация и Евроколхоза, създали се във връзка със Специалната военна операция на Руската федерация в Украйна, китайското издание Baijiahao стигнало на пръв поглед до следния парадоксален извод : Европа подкрепи Русия в критичен момент.
Авторите разсъждавали по следния начин : САЩ и Европейският съюз оказаха помощ на Украйна след началото на спецоперацията. Западът не само организира мащабни доставки на оръжия, но и наложи строги санкции срещу Русия. Но през цялото време на конфликта досега въоръжените сили на Украйна не успяха да спечелят нито една голяма победа. И западната подкрепа започна да намалява.
В резултат на санкциите икономиката на Европейския съюз получава значителни щети от антируските санкции. И търпението на европейците от лишенията постепенно се изчерпва.
"Украинската страна не постигна никакви резултати на бойното поле и това е все по-разочароващо за Европейския съюз. Зеленски беше безпомощен, когато няколко стратегически важни региона обявиха решението си да станат част от Руската федерация. В резултат на това Европа премина на страната на Русия в критичен момент", се казва в статията на китайското издание.
Като друг аргумент авторите на Baijiahao напомнят, че парламентаристи от 16 държави от Европейския съюз и наблюдатели от Северна Америка са изразили желание да присъстват на референдума в Запорожка област за присъединяване към Русия, което си е чиста легитимация на референдума. Това съобщиха от военно–цивилната администрация на Запорожие. Най–много са заявките от Германия, Франция, Полша и Испания.
"Така те изпращат тези украински региони в обятията на Русия", констатира Baijiahao.
Не само в Китай европейците са уморени от събитията в Украйна. По–специално, онзи ден, на 15–ти в британското консервативно списание Spectator беше публикувана статия на чешкия писател Йозеф Буска.
Чехът отбелязва информационната умора на европейското общество от конфликта в Украйна и нарастващото нежелание на европейците да жертват благосъстоянието си, за да подкрепят режима в Киев.
Информационна умора? Така е. Те лъжите уморяват. Още повече когато се лъже нагло и нескопосано, което обижда аудиторията, както го правят западните и наши информатори.
"Можеш да лъжеш целия народ за известно време. Можеш да лъжеш част от народа през цялото време. Но не можеш да лъжеш целия народ през цялото време", казва Ейбрахам Линкълн. Но те западняците не познават собствените си мъдри хора.
Буска цитира данни от социологически проучвания, според които подкрепата за антируските санкции от населението на Европа рязко намалява на фона на растящите сметки за електроенергия. Така че подкрепата за енергийните санкции в Германия е намаляла почти наполовина за два месеца – от 82 на 47 процента.
Макар самият чешки писател напълно да подкрепя политиката на санкции, написа тревожната статия за настроения, които вече не могат да бъдат пренебрегвани. Фактът си е факт.
Самият генерален секретар на Организацията на обединените нации Антонио Гутериш е подозиран в тайно подпомагане на Руската федерация.
На 17 и 18 август в Лвов се проведе забележителна тристранна среща на върха. Първо генералният секретар на ООН Антониу Гутериш долетя до града, а след това пристигна и турският президент Реджеп Тайип Ердоган. Там те се срещнаха с украинския президент Владимир Зеленски – първо поотделно, а след това поседяха тримата заедно за 40 минути. Според официални изявления страните са обсъдили цял набор от въпроси – от мирните преговори между Москва и Киев и завършвайки със ситуацията с АЕЦ "Запорожие" 
image

Посещението и изказванията на генералния секретар на ООН Антониу Гутериш оставиха нееднозначно впечатление : от една страна поиска от Русия невъзможното – "демилитаризация на територията около Запорожката АЕЦ". От друга страна обаче ролята на генералния секретар на ООН в настоящите събития е меко казано доста изгодна за Русия.
"Веднага след руската инвазия в Украйна дадох да се разбере, че глобалната хранителна криза няма да бъде преодоляна без подходящ глобален достъп до украинска храна, както и руска храна и торове", каза Гутериш. Е, забрави да конкретизира, че лъвският дял от корабите с жито не отидоха в гладуващите страни на Африка, а в доста добре оядената Европа.
Така, де. Без "руска храна и торове" светът не може. И Гутериш има заслуга светът да ги получава. Гутериш и ООН са гаранти за "зърнената сделка", която включва премахване на ограниченията върху износа на руско зърно и торове.
"Генералният секретар на ООН в Украйна : демилитаризация на Запорожката АЕЦ, разследване на инцидента в Еленовка и Черноморската зърнена инициатива", съобщава за визитата сайтът на ООН.
Опа! Разследване на инцидента в следствения арест в Еленовка – "Това, което се случи там, е недопустимо. Всички военнопленници са защитени от международното хуманитарно право. Международният комитет на Червения кръст трябва да има достъп до тях", хвърлил камъни в градината на Наполеончик генералният секретар, защото за всички отдавна е ясно, че бомбардировката на колонията с украински военнопленници от "Азовстал", при която имаше жертви, е извършена от Въоръжените сили на Украйна за да сплаши склонните към признания
Под егидата на световната организация се организира мисия за разследване на извършеното от Въоръжените сили на Украйна престъпление.
"Възнамерявам да назнача генерал Карлос дос Сантос Крус от Бразилия (човек на Русия) за ръководител на тази мисия", обяснява Гутериш.
image

Генерал Карлос дос Сантос Круз от Бразилия 

Като благодари на президента Зеленски и украинския народ за посрещането им, генералният секретар каза, че те могат да продължат да разчитат на подкрепата на ООН в напредъка на човешките права, международното право и каузата на мира, пуснал им димка Гутериш.
А ето и нашето правителство на служебния министър–председател Гълъб Донев – и то в нарушение на евроколхозните догми ръгна да договаря доставка на газ от руския "Газпром".

https://topnewstories.com/news/in-china-they-said-that-europe-supported-russia/
https://vz.ru/world/2022/8/19/1173395.html
https://news.un.org/ru/story/2022/08/1429892



Тагове:   германия,   Африка,   Франция,   Китай,   Украйна,   Владимир Путин,   Ейбрахам Линкълн,   сащ,   Русия,   Европа,   Северна Америка,   Турция,   Европейския съюз,   Запад,   Червения кръст,   лвов,   Руска федерация,   АЕЦ Запорожие,   зеленски,   25 август,   въоръжените сили на Украйна,   Организация на обединените нации,   Полша и Испания,   генералният секретар на ООН Антониу Гутериш,   Азовстал,   Специалната военна операция на Руската федерация в Украйна,   генералния секретар на ООН Антониу Гутериш,   САЩ и Европейският съюз,   зърнената сделка,   Руската федерация и Евроколхоза,   китайското издание Baijiahao,   чешкия писател Йозеф Буска,   турският президент Реджеп Тайип Ердоган,   украинския президент Владимир Зеленски,   Москва и Киев,   Еленовка,   генерал Карлос дос Сантос Крус от Бразилия,   служебния министър–председател Гълъб Донев,


Гласувай:
6


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

1. starforlife - https://starforlife.blog.bg/lichni-dnevnici/2022/08/25/dnes-si-kupih-nov-6-ti-chasovnik-i-reshih-da-popitam-putinis.1832261
25.08.2022 18:36
Понеже си спец по Времето (от колко Време само прогнозираш как $ ще рухне в Бездната), та реших да ти потърся мнението.

StarForLife™ ·idc=5537190~idp=1832223~250822~161-161·
цитирай
2. kvg55 - До 1. starforlife
25.08.2022 18:53
Нищо не си забелязал и разбрал. Никога не правя прогнози. Ама нали трябва да се троли.
цитирай
3. leonleonovpom2 - Здравей, Краси!.
25.08.2022 18:58
Е, историята се повтаря!
Август, като умира, пита ,тези около него-Добре ли изиграх комедията на живота?
Следователно, голямата игра, политиката, счита за комедия и той е артист с главна роля в нея! Няма записан отговор на въпроса, но едва ли някой е казал, че е играл посредствено!
Сега нещата търпят развитие
Тук главната роля е поверена на клоун Неговата работа се състои в това, да подвиква на другите участници в клоунадата, да му подават играчките и той да прави фокуси с тях!
А публиката! Едни се късат да пляскат на този сеир, други искат да напляскат-комеДИците, естествено
Комедията е добра, само крясъците са с високи децибели и пречат на доброто възприемане на играта и на диалога!
Ще се научат да играят, трябва им време!!Окобено високи бойни компетенции демонстрираг жените -участнички във фарса, което е похвално за тях!!
цитирай
4. kvg55 - До 3. leonleonovpom2
25.08.2022 19:03
Освен че се повтаря, историята определено се и изражда, видно от качеството на днешните исторически герои.
цитирай
5. starforlife - ~ 2. kvg55
25.08.2022 19:03
kvg55 написа:
Нищо не си забелязал и разбрал. Никога не правя прогнози. Ама нали трябва да се троли.

Ами то и ти така.
Защото коментарът ми е по предходния ти постинг.
Ама нали трябва да си тиква, балка.
Ха ха ха ха

Но нищо де. Дай си все пак мнението за покупката ми.

StarForLife™ ·idc=5537195~idp=1832223~250822~163-163·
цитирай
6. kvg55 - До 5. starforlife
25.08.2022 19:15
Така, де. И аз се изхилих, ама с основание, за разлика от теб.
А с шест часовника никога няма да знаеш колко точно е часа.
И понеже имаш само две ръце, вероятно си нанизал часовник и на пишката си.
цитирай
7. starforlife - ~ 6. kvg55
25.08.2022 19:46
kvg55 написа:
Така, де. И аз се изхилих, ама с основание, за разлика от теб.
А с шест часовника никога няма да знаеш колко точно е часа.
И понеже имаш само две ръце, вероятно си нанизал часовник и на пишката си.

Аха, значи не си тиква-балка, а лукова глава.
Та се хилиш на самия себе си.

Напротив - с 6 часовника ще го знам максимално точно, защото ще смятам средно аритметично.
Ха ха ха ха

Е как "часовник" бре, балалайко?!
По един на всяка ръка - два.
И четири ми остават.
Та тях на ку~а си ги нося.
Така не се съобразявам с какви гащи съм, защото все има един, който да им отива.

ПС: Я ми кажи ти с твоята пенЦиика, можеш ли да си позволиш часовник от 620$?
За един приятел питам.

StarForLife™ ·idc=5537213~idp=1832223~250822~165-165·
цитирай
8. kvg55 - До 7. starforlife
25.08.2022 20:21
Още не съм пенсионер. Имам три джобни часовника с антикварна стойност, които съхранявам в касата. Часовник не нося, защото имам телефон с часовник, за разлика от твоя. Така че няма, какво да питаш.
На страница 16–та от Книгата съм написал "Зададеш ли въпрос, вече си заявил своето невежество".
цитирай
9. missana - Тръгнали да искат победи от един шут като Зеленски.
25.08.2022 20:27
Шариха му твърде много пари, за да отстоява интересите на Байдън баща и син!
цитирай
10. kvg55 - До 9. missana
25.08.2022 20:42
Капиталистите не дават даром пари.
цитирай
11. starforlife - ~ 8. kvg55
25.08.2022 20:59
kvg55 написа:
На страница 16–та от Книгата съм написал "Зададеш ли въпрос, вече си заявил своето невежество".

А аз пък с този мой постинг
https://starforlife.blog.bg/lichni-dnevnici/2022/08/23/putinistite-haide-otkriite-tezi-mi-dumi-de-nali-ste-kadyrni-.1831867
ви намекнах (за кой ли път де) на "кадърните" путинопитеци, че сте гола вода дори и при използването на Гугъл и сега ще ти го по/до/кажа

В постингите ти и под тях в коментарите има зададени ДВЕ ХИЛЯДИ ЧЕТИРИСТОТИН И ОСЕМНАЙСЕТ ВЪПРОСА, от които ~1/4 са зададени от теб самия!

Ето например 13 дни преди нахлуването на руските фашисти в Украйна, ти питаш:
"Какво го кара този кьопек Шолц да се зъби на Руската федерация повече от самият Байдън?"

Имаш задавани въпроси, по два дори, в заглавията на постингите си.
Ето ти пример:
https://kvg55.blog.bg/politika/2019/05/03/komentari-kakvo-biaha-nakyde-otivat.1655502

Тук пък
https://kvg55.blog.bg/technology/2022/04/10/kakvo-kazva-edin-serien-nomer.1812939
един "умен" (ти го каза, че който пита е "умен") пита ли пита.
7-ми коментар.

Да продължавам ли, смешници?

StarForLife™ ·idc=5537246~idp=1832223~250822~168-168·
цитирай
12. kvg55 - До 11. starforlife
25.08.2022 21:05
Удовлетворен съм, че архивираш, съхраняваш и изучаваш моите писания. Продължавай така. Ще постигнеш успех в марксистко–ленинската методология.
цитирай
13. starforlife - ~ 12. kvg55
25.08.2022 21:09
Ами не, не се ласкай.
Казах го и го повтарям:
ПОНЕЖЕ СЪМ КРАЙНО ГЛУПАВ... НЕ СЪМ КАТО ПРЪЦКО, КОГОТО "УМНИКЪТ" ТИ ХАРЕСВАШ...
МОГА ДА НАКАРАМ ГУГЪЛ ДА ТЪРСИ ТАКА, КАКТО ВИЕ ДОРИ НЕ МОЖЕТЕ И ВЪВ ВЪОБРАЖЕНИЕТО СИ ДА ДОПУСНЕТЕ, ЧЕ Е ВЪЗМОЖНО.

Давам ти друг пример:
"марксистко–ленинска"
е писано в и под постингите ти точно 44 пъти!
Например: На 15-ти март, под постинга ти "Идейна дискусия "Социализъм ХХI век", от Добродан.

Друг пример:
08.07.2020 07:01 - © Коментари - Социалната държава - мечтата на дребният буржоа
Има и въпрос:
"Рефреш на тъпотиите им да си направя, предлагаш?"

Най-отдавна:
18.03.2018 23:09 - Коментари - Новите задачи пред Путин

Но друг цитат от там. За да видиш тези дни защо си смешен и как изобщо не разбираш ЗАТАПВАЩИТЕ ми ебавки:
"жизненото равнище и покупателните възможности на населението на федерацията се повишиха"
края на първи параграф.

И сега аз нали съм глупав, та питам:
КОЛКО ОТ РУСНАЦИТЕ МОГАТ ДА СИ КУПЯТ ЧАСОВНИКА, КОЙТО ТИ ПОКАЗВАМ ПРИ МЕН?
М?

StarForLife™ ·idc=5537248~idp=1832223~250822~169-169·
цитирай
14. kvg55 - До 13. starforlife
25.08.2022 21:25
Типично за един буржоа – да се хвали с вещите си.
И какви"ебавки" можеш да съчиниш, след като не разбираш това, което съм написал?
Никакви!
цитирай
15. starforlife - ~ 14. kvg55
25.08.2022 21:28
"буржоа"

https://kvg55.blog.bg/politika/2020/07/08/komentari-socialnata-dyrjava-mechtata-na-drebniiat-burjoa.1718232

https://kvg55.blog.bg/technology/2021/01/15/quot-restart-quot-na-kapitalizma-niama-da-pomogne.1744521

https://kvg55.blog.bg/zabavlenie/2022/07/06/trolyt-veche-ne-e-tova-koeto-si-predstavia-ministyr-bojidar-.1825395
Тук например като: "Освен това буржоа е всеки, чийто мироглед не надхвърля частните му интереси."

И ТАКА НАТАТЪК НА 86 МЕСТА!

А тук пък например
https://vaquero.blog.bg/history/2018/04/30/tri-svetli-jertvi-na-fashistkite-prevratadjii.1606173
един "умник" го пише "боржуа".
А познай кой е той?
Друг пък задава въпроси!
А познай дали си ти де?
Ха ха ха
StarForLife™ ·idc=5537253~idp=1832223~250822~170-170·
цитирай
16. kvg55 - До 15. starforlife
25.08.2022 21:37
Анализът ти на моите писания е твърде повърхностен, хаотичен и посредствен.
цитирай
17. starforlife - ~
25.08.2022 21:40
"Анализ"
Под този ти профил - 260 пъти.
Например: 26.11.2021 13:01 - © Анализ на една корица

Или пък тук: 28.11.2021 19:01 - © Пенсионерска идилия в МВР
Цитирам: "В изработката на този анализ ще участват външни експерти, политическото и професионалното ръководство на МВР"

Или пък: 20.08 15:01 - © Прав си, Хенри! САЩ не знаят накъде отиват
Цитирам: "Това е анализ на визията и историческите постижения на един идиосинкратичен пантеон от лидери след Втората световна война : Конрад Аденауер"

ХЕНРИ?!
Пръдльо като теб да нарича Кисинджър Хенри?!
Хаааааа ха ха ха
Ама що другият пръдльо - ВВ19,51 - не ти дръпне една фина ирония какъв си пациент на Фройд?
М?

StarForLife™ ·idc=5537255~idp=1832223~250822~171-171·
цитирай
18. kvg55 - До 17. starforlife
25.08.2022 21:42
А пенетрация, колко пъти си усетил? Че не съм ги броил.
цитирай
19. starforlife - ~ 18. kvg55
25.08.2022 21:44
Ми колко да са? - Пет.
"Пенетрация" 5 пъти си я усетил!


06.06 20:01 - © Технология на създаването на "полезни идиоти"

30.11.2021 19:01 - © Провинцията обяви, че не признава Путин

27.11.2021 19:01 - © Пенетрация

27.11.2021 15:01 - © Тоя списък

Петият не мога - ха ха ха - да го намеря.
Но пък в постинга присъства по-проходимият от Тойота РАВ Москвич на ВВ.
Ха ха ха ха-йде ходи се шибай, смешник!

StarForLife™ ·idc=5537257~idp=1832223~250822~172-172·
цитирай
20. kvg55 - До 19. starforlife
25.08.2022 21:49
Само пет пъти си я усетил?! Не ми се вярва. Но надявам се си останал удовлетворен поне.
цитирай
21. starforlife - ОК, само още един коментар:
25.08.2022 21:56
В 20-ти коментар глупак55-ти написа:
Само пет пъти си я усетил?!

Преди това в 8-ми коментар глупак55-ти написа:
На страница 16–та от Книгата съм написал "Зададеш ли въпрос, вече си заявил своето невежество".

Та сега вземи Книиигааата...
Пък така отвори на 16-та страница.

StarForLife™ ·idc=5537259~idp=1832223~250822~173-173·
цитирай
22. kvg55 - До 21. starforlife
25.08.2022 22:02
Подсещам те да си навиеш часовниците.
цитирай
23. tonsunka - Главните белези на путинопата, най-долното същество на земята.
25.08.2022 23:12
missana написа:
Шариха му твърде много пари, за да отстоява интересите на Байдън баща и син!


Дива омраза към Зеленски и робско ближене на мутрата на Путин.

Това нищожество си позволи да нарече българите нация от идиоти, а постингът ми, в който се възмущавах от него, беше изтрит неизвестно защо.
Ти си идиотът, а не българите.
цитирай
24. kvg55 - До 23. tonsunka
25.08.2022 23:36
Знам че съм идиот, не е нужно да ми го казваш. Идиот, ама интелигентен. Не прост като теб.
цитирай
25. tonsunka - Обръщението ми не беше към теб, а към ...
26.08.2022 00:51
Обръщението ми не беше към теб, а към оня кретен. Към теб не се обръщам.
цитирай
26. kvg55 - До 25. tonsunka
26.08.2022 07:09
Всичко написано в блога ми ме засяга.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: kvg55
Категория: Забавление
Прочетен: 5819832
Постинги: 2828
Коментари: 26025
Гласове: 34350
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930