Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.08.2022 07:01 - © Женските батальони на Незалежната – готови за люта битка с агресора
Автор: kvg55 Категория: Забавление   
Прочетен: 3671 Коментари: 22 Гласове:
9

Последна промяна: 24.08.2022 08:23

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
24.08.2022г.

     Най–красивата част от Парада на победата на Девети май на Червения площад е дефилирането на женския батальон 
image

Тъмносини или бели куртки, бели поли, лъснати до блясък ботуши – красота и финес!
Въоръжените сили на Украйна изплагиатствали оригиналното начинание на Въоръжените сили на Руската федерация, както Пентагонът открадна идеята за въздушно–космически сили.
Хохлите също подготвили батальон от жени

image, който би трябвало да мине на днешния парад по случай националния празник на страната – Деня на независимостта 
image

Украинският женски батальон обаче е по–женствен и чаровен от руския – обут е със стилни маркови дамски обувки с ток – и съответно по–опасен за мъжката част на противника 
image

Рейнджърките тренирали два пъти на ден за овладяване на стъпките и напредват добре, казва майор Юджийн Балабушка пред Army Inform. Балабушка потвърди плана за носене на високи токчета по време на парада, информира CNN.
Иванна Медвид, кадетка във Военния институт на Киевския национален университет "Тарас Шевченко", тренира повече от месец. "Днес за първи път тренировките се провеждат в обувки на висок ток", каза тя пред Army Inform. "Това е малко по–трудно, отколкото в ботуши, но ние сме упорити". Упорити в българския наратив върви редом тъпи – "тъп, но упорит".
Решението на украинската армия да накара жените войници да маршируват на високи токчета предизвика реакция сред украинското общество. Решението за поход на високи токчета  разгневи редица депутати, след като местните медии показаха изображения, публикувани от министерството на отбраната. Елена Кондратюк, заместник–председател на украинския парламент, се присъедини към членовете на парламента от междупартийната група "Равни възможности", за да призове министъра на войната Алексей Резников да преразгледа решението да накара жените войници да носят токчета, докато маршируват.
И Олга Стефанишина, вицепремиер по европейската и евроатлантическата интеграция на Украйна; Марина Лазебная, министър на социалната политика; Юлия Лапутина, министър по въпросите на ветераните; и Екатерина Левченко, държавен пратеник за политиката на пола, подписаха съвместно изявление, в което се критикува решението.
"Обувките с токчета са несъвместими с бойните способности на войниците, а "пруската стъпка" на парад в такива обувки е умишлена вреда за здравето на войниците", се казва в изявлението, публикувано на страницата на Стефанишина във Facefook.
Министерството на войната на Украйна защити решението си да обучи жени войници да маршируват на високи токчета, след протеста на местните депутати. Жени от украинските въоръжени сили ще дефилират на парад за отбелязване на 31–та годишнина от независимостта от Съветския съюз на 24 август, се казва в изявление на Army Inform, официалната агенция на министерството на войната.
Но все пак министърът на войната Резников заяви, че е разпоредил на своите заместници да търсят нови обувки, които ще бъдат "ергономични и изработени в най-кратки срокове".
Според украинските въоръжени сили 57 000 жени са на служба, а страната въвежда стандартите на НАТО, съгласно които принципът за равенство на правата и задълженията на военнослужещите, независимо от пола, се прилага безусловно.

https://edition.cnn.com/videos/world/2021/07/06/ukraine-female-soldiers-high-heels-chance-live-earlystart-intl-ldn-vpx.cnn
https://edition.cnn.com/2021/07/05/europe/ukraine-female-soldiers-heels-scli-intl/index.html

Във връзка с Ограничената специална санитарна хуманитарна операция на Руската федерация по демилитаризация, денацификация, деНАТОфикация, дезинсекция, дератизация, дезинфекция, обезпаразитяване на Украйна и дедоларизация на световната икономика, министърът на войната на Украйна Алексей Резников
image
, перифразирайки добре известния афоризъм на Генералисимус Александър Суворов "Воюва се не с бройка, а с умение", сметнал да победи руската армия с численост и издал заповед
image
за мобилизиране на жени във военна възраст от седем професии и 14 специалности в редиците на действащата армия.
image

Кой ще бъде записан? – Списъкът с 14–те специалности (аз изброих 13) подлежащи на задължителна военна регистрация 
Министърът е човек на знанието. Той знае, че в случай на война не си струва да се разчита на помощта на армиите на НАТО. Тези "войни на светлината" имат дълга традиция да спасяват собствените си кожи пред лицето на опасността, а филмови приказки като "Спасяването на редник Райън" са предназначени да забавляват големи тълпи от хора, а не филм за войната. Освен това те не искат да спасяват редник Панасюк.
image

Нацупени и сърдити войни украинки недоволни, че за тях границата е затворена 

Несъмнено министър Резников е проучил бойния опит на легендарните амазонки и жителките на Украйна ще последват техния древен маньовър : първо да примамят врага с красотата си на уединено място, а след това да предприемат групова атака и брутално отмъщение. Руският десант ще плаче, когато украинските рейнджърки бъдат хвърлени в битка
image


image
Друг стратег и сторонник в областта на защитата чрез ненки от коварния враг е кметът на Киев Виталий Кличко 
image

Върховният главнокомандващ на Въоръжените сили на Украйна президентът Владимир Зеленски изключително много разчита на женските батальони за победата над агресора
image
Разчита и на благоверната си съпруга Олена Зеленская.
image
Олена Зеленская придружена от съпругът си Володимир на път към военкомата за да се запише в женския батальон на Въоръжените сили на Украйна 

https://www.fondsk.ru/news/2021/12/30/zhenskie-batalony-i-oborona-kieva-55215.html




Гласувай:
9


Вълнообразно


1. zaw12929 - ДА ЗАЩИТИМ ЗЕЛЕНСКИ- ВСЕ ЕДНО ДА ...
24.08.2022 07:10
ДА ЗАЩИТИМ ЗЕЛЕНСКИ- ВСЕ ЕДНО ДА ОПРАВДАЕМ НАПОЛЕОН ИЛИ ХИТЛЕР
ВСИЧКО Е ОПРАВДАНО ЗА НЕНАСИТНИТЕ ЩАТИ- МЪЧАТ СЕ ДА ГЛЪТНАТ СВЕТА И ВЕЧЕ ИМ ПРЕСЯДА
цитирай
2. kvg55 - До 1. zaw12929
24.08.2022 07:27
За Трибунала ще му назначат служебни защитници.
цитирай
3. iw69 - Пращат ги
24.08.2022 07:57
на фронта мацетата, но те нещо разбрали погрешно заповедта залегни, все лягали по гръб.
цитирай
4. kvg55 - До 3. iw69
24.08.2022 08:13
И си затварят очите.
цитирай
5. starforlife - Ще пренеса "дискусията" тук...
24.08.2022 08:26
... защото там се вижда колко не си готов да защитаваш ПРАЗНИТЕ СИ ПРИКАЗКИ и ПРЪДЛЬОВСКО НИЩОГОВОРЕНЕ с факти от обективната действителност.

След като тук https://kvg55.blog.bg/zabavlenie/2022/08/23/doncho-e-jertven-agnec-na-liberastiiata.1831834 те попитах какво е общото м/у да речем Уилям Джеферсън, Род Благоевич и Едвин Едуардс (примерно) в светлината на темите ти и пропагандните ти ЛЪЖИ...
След като допълних редицата с Франк Баланс, Дон Сийгълман и Рей Нагин и те попитах какво е общото м/у да речем Уилям Джеферсън, Род Благоевич, Едвин Едуардс, Франк Баланс, Дон Сийгълман и Рей Нагин (примерно) в светлината на темите ти и пропагандните ти ЛЪЖИ...

То сега разширявам редицата и добавям и да речем имената О Джей Симпсън, Пол Маккартни и Кийфър Съдърланд (примерно) в светлината на темите ти и пропагандните ти ЛЪЖИ?

Та, околоградски ТРОЛЕ:
Какво е общото м/у да речем Уилям Джеферсън, Род Благоевич, Едвин Едуардс, Франк Баланс, Дон Сийгълман, Рей Нагин, О Джей Симпсън, Пол Маккартни и Кийфър Съдърланд (примерно) в светлината на темите ти и пропагандните ти ЛЪЖИ?

StarForLife™ ·idc=5536852~idp=1832013~240822~142-142·
цитирай
6. kvg55 - До 5. starforlife
24.08.2022 08:41
Колко пъти трябва да ти кажа, че не ги познавам и не ме интересуват, за да вденеш, троле?. От изброените познавам само Пол Маккартни.
Съдейки по имената, общото между тях е, че всичките са мъже, без да съм сигурен, защото не ги познавам и някои от тях може да са джендъри..
цитирай
7. starforlife - ~ 6. kvg55
24.08.2022 08:52
Не, околоградски, не аз съм трол, а ти!
Защото аз се опитах да дискутираме по твои ЛЪЖИ и ТОВА общо, което имам предвид напълно безапелационно оборва тези твои лъжи.

Но пък имаш напредък - опитваш се да дадеш отговор и да се получи най-сетне дискусия към която УЖ си призовавал не веднъж, та затова:
ДОТУК всички цитирани от мен са мъже, да. Но не това е общото СПРЯМО твоите лъжи в основи на темите ти, та затова сега към редицата аз ще добавя и три жени.
Фелисити Хъфман, Линдзи Лоън и Амбър Хърд.

Та, околоградски ТРОЛЕ:
Какво е общото м/у да речем Уилям Джеферсън, Род Благоевич, Едвин Едуардс, Франк Баланс, Дон Сийгълман, Рей Нагин; О Джей Симпсън, Пол Маккартни, Кийфър Съдърланд; Фелисити Хъфман, Линдзи Лоън и Амбър Хърд (примерно) в светлината на темите ти и пропагандните ти ЛЪЖИ?

StarForLife™ ·idc=5536857~idp=1832013~240822~143-143·
цитирай
8. panazea - Тези красиви момета ще победят всяка армия !
24.08.2022 09:02
Достатъчно е да си вдигнат блузките или полите и никаква армия не може да им устои !
Мъжете от желания , педалите от завист !
Ха ха !
Скритото оръжие на Незалежната !
цитирай
9. starforlife - И, околоградски, понеже въпросът ми (който мога като имена да го разширявам до "безкрай") явно не е по нивото на интелекта ти - ха ха ха
24.08.2022 10:10
А и, за да нямаш поне малко основание за ме упрекнеш в тролене, при все, че отново подчертавам, че той - въпросът ми - е по постоянните ти идейни лъжи...

Та затова ти задавам два конкретни въпроса КОНКРЕТНО по настоящия ти (отново тролски) постинг:

Въпрос 1-ви: Месец юни колко дни има?
Въпрос 2-ри: Каква е разликата м/у Министърът на отбраната (не войната) на Украйна Алексей Резников и Началникът на генералния щаб на Украйна Серхий Шаптала?
(С общото/приликите е видно, че не се справяш - ха ха ха - да те видим с разликите)

StarForLife™ ·idc=5536871~idp=1832013~240822~145-145·
цитирай
10. kvg55 - До 7. starforlife
24.08.2022 11:13
Не се аби повече. На тъпи въпроси не отговарям.
цитирай
11. kvg55 - До 8. panazea
24.08.2022 11:14
От завист викаш?!
Гъзовете ще си поядат
цитирай
12. kvg55 - До 9. starforlife
24.08.2022 11:16
Разширявай го, разширявай го.
Да започна аз да те питам за руснаците и китайците, да се види, колко ти е интелекта.
цитирай
13. starforlife - ~ 12. kvg55
24.08.2022 11:19
kvg55 написа:
Разширявай го, разширявай го.
Да започна аз да те питам за руснаците и китайците, да се види, колко ти е интелекта.

Ами започни де!
Ама не като обикновено тролене, а като подкрепа на тезите ти или оборване на мои мнения и тези!
ДАВАЙ ДА ТЕ ВИДЯ!
Защото като си рекъл руски и китайски - започвам аз!
КАКВО Е ОБЩОТО-РАЗЛИЧНО, СВЪРЗВАЩО .Р.У.С.К.И.Я. ПОЛИТИК АЛЕКСЕЙ ГОРИНОВ С ИМЕНАТА ОТ ПО-ГОРНАТА РЕДИЦА?
А КАКВО Е ОБЩОТО-РАЗЛИЧНО, СВЪРЗВАЩО .К.И.Т.А.Й.С.К.И.Я. ЛЕКАР ЛИ УЕИНЛИАНГС С ИМЕНАТА ОТ ПО-ГОРНАТА РЕДИЦА?
Та давай - да потанцуваме, ТРОЛЕ-смешник.

StarForLife™ ·idc=5536890~idp=1832013~240822~150-150·
цитирай
14. starforlife - А, за да се видиш колко си смешен и жалък и колко нерелевантен е твоят 10-ти коментар в частта си, че въпросите ми били тъпи, ти отговарям на два от тях:
24.08.2022 11:29
~ Няма как въпросът ми колко дни има месец юни да е тъп, защото на ниво държавна документация е недопустимо (но все пак случи ли се - всички сме хора и грешим - се поправя, защото иначе прави даден официален документ недействителен) да се напише, че юни има 31 дни!
ТОВА ТРОЛ КАТО ТЕБ МОЖЕ ДА ГО ДОПУСНЕ КАТО ГРЕШКА ПРИ ИЗГОТВЯНЕТО НА КОМПРОМАТА, А ДРУГ ТРОЛ КАТО ТЕБ... БЕЗ ДОРИ ДА ЧЕТЕ "ДОКАЗАТЕЛСТВАТА" СИ... ДА ЗАПОЧНЕ ДА ГО РАЗНАСЯ!
Та помисли кой тук е тролът и кой борави наистина с Интелект в противоположностите АЗ - ТИ.

~ Няма как въпросът ми каква е разликата м/у Министъра на отбраната (не войната) на Украйна Алексей Резников и Началника на генералния щаб на Украйна Серхий Шаптала да е тъп, защото ТЪПАК КАТО ТЕБ МОЖЕ ДА НЕ ЧЕТЕ "ДОКАЗАТЕЛСТВАТА" СИ И ДА ГОВОРИ ТЪПИЗМИ, а не ум-бръснач - хе хе хе хе - като мен.
Та помисли кой тук е тролът и кой борави наистина с Интелект в противоположностите АЗ - ТИ.

Та виждаш ли как сами се правите смешни?
Сигурен съм, че не и дори не осъзнаваш какво ти написах и защо ти го написах, но то това е понеже ти си интелигентният, ъхъъм.

StarForLife™ ·idc=5536892~idp=1832013~240822~151-151·
цитирай
15. mt46 - Мда...
24.08.2022 13:44
Обувките с токчета са вредни... Също и ебавките...
цитирай
16. kvg55 - До 13. starforlife
24.08.2022 15:29
Тия викторини дето ги организираш в блога ми, не ме вълнуват.
цитирай
17. kvg55 - До 14. starforlife
24.08.2022 15:31
То още по физиономиите им си личи, че са тъпи.
цитирай
18. kvg55 - До 15. mt46
24.08.2022 15:32
Да, обувките с токчета са вредни за опорно–двигателния апарат.
Но за ебавания, ебавките са полезни. Могат да го освестят.
цитирай
19. missana - Виталий Кличко е брат на Владимир Кличко,
24.08.2022 21:57
който навремето подари световната титла по бокс на негъра Джошуа. Позор!
На такива бели не може да се има доверие.

Добре е, че има свежи рускини и украинки с яки баджаци. Дано да раждат повече бели момчета, че както е тръгнало напоследък може бялата раса да слезе завинаги от световната сцена.
цитирай
20. kvg55 - До 19. missana
24.08.2022 22:04
Не вярвам да му е подарил титлата. По склонен съм да приема, че му я е продал.
Засега Средна и Източна Европа все още съхранява гена на бялата раса.
цитирай
21. missana - Прав си, Краси.
25.08.2022 20:23
Може и да си е продал титлата на Джошуа. Явно украинците са си продажни по принцип. За украинките това е известно.

Спомням си руснакът Валерий Борзов. Той печелеше всички спринтове на 100 метра на световните първенства и негрите му дишаха прахта!
цитирай
22. kvg55 - До 21. missana
25.08.2022 20:26
Борзов и аз го помня.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: kvg55
Категория: Забавление
Прочетен: 5894211
Постинги: 2837
Коментари: 26131
Гласове: 34433
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930