Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.08.2022 07:01 - © Дончо е жертвен агнец на либерастията
Автор: kvg55 Категория: Забавление   
Прочетен: 2945 Коментари: 34 Гласове:
9

Последна промяна: 23.08.2022 07:09

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
23.08.2022г.

     Готиният сладур Дончо е жестоко преследван от либерастките и глобалистки фашисти в Съединените щати. Узурпиралият незаконно властта Пръдлив Забраванко Джо, предусещайки управленския си провал, иска да унищожи своя политически противник за да не му се смее.
Заповедта за обиск в резиденцията на бившия президент Доналд Тръмп Мар–а–Лаго по–миналия понеделник изброява три потенциални нарушения на федералния закон, които заедно могат да доведат до десетилетия затвор и глоби, ако бившият президент в крайна сметка бъде обвинен, преследван и осъден, пише us–американското издание Newsweek.
Федерален закон 18 USC 2071 предвижда наказание от глоба или лишаване от свобода до три години, или и двете. Междувременно 18 USC 1519 може да доведе до глоба или лишаване от свобода до 20 години, или и двете, а 18 USC 793 може да доведе до лишаване от свобода до 10 години и/или глоба. Взети заедно, трите предполагаеми нарушения могат да доведат до 33 години затвор, коментира възможното наказание на Донча списанието.
Главният прокурор Мерик Гарланд, креатура на демократите, издал решение и заповед за извършване на обиска. Федерален съдия одобрил заповедта, вярвайки, че федералните агенти са показали вероятна причина, за да оправдаят претърсването.
Вярвал бил?! Не е ли поискал тази "вероятна причина" да бъде подплатена с доказателства.
Заповедта цитира потенциални нарушения на федералните закони 18 USC 2071 – Укриване, премахване или "осакатяване" [на документи], 18 USC 793 – Събиране, предаване или загуба на отбранителна информация и 18 USC 1519 – Унищожаване, промяна или фалшифициране на записи във федералните разследвания. Трябва да се отбележи, че 18 USC 793 е част от Закона за шпионажа, който правни експерти предполагаха през последните няколко дни, че Тръмп може да е нарушил.
image

Екзекуторът на демократите главният прокурор на Съединените щати Мерик Гарланд прави изявление в Министерството на правосъдието на САЩ относно нахлуването в дома на Тръмп на 11 август 2022 година във Вашингтон, окръг Колумбия 

Либерастката маша ФБР е претърсило офиса на Тръмп, както и "складови помещения и всички други стаи или зони в помещенията, използвани или достъпни за използване от [Тръмп] и неговия персонал и в които могат да се съхраняват кутии или документи, включително всички структури или сгради на имението", уточнява Newsweek.
Дончо се защити като категорично отрече каквото и да било неправомерно действие, твърдейки, че акцията на ФБР е част от партизански "лов на вещици" и обвини бюрото, че вероятно е "подложило" доказателства. Той и неговите съюзници твърдят, че е изправен пред политическо преследване и че така наречената "дълбока държава" цели да му попречи да се кандидатира отново за президент. Тръмп поиска заповедта и другите документи, свързани с обиска, да станат публично достояние.
"Не само, че няма да се противопоставя на оповестяването на документи, свързани с неамериканското, неоправдано и ненужно нахлуване и проникване с взлом в дома ми в Палм Бийч, Флорида, Мар–а–Лаго, но отивам и крачка напред, като НАСЪРЧАВАМ незабавното публикуване на тези документи … В интерес на ПРОЗРАЧНОСТТА призовавам за незабавно публикуване на напълно не редактираната клетвена декларация, отнасяща се до това ужасно и шокиращо проникване", написа, начуквайки им го на фашистите Тръмп, в социалната си медийна платформа Truth Social.
image

Няма да ме пречупите, няма да ме осъдите, ще ви смачкам на изборите, казва Дончо 

Американски лидери никога досега не са били в затвора в историята на страната. Силите за сигурност нито веднъж не са нахлували в къщите им и не бърникаха в личните им вещи. Техните паспорти никога не са били конфискувани – за всеки американски гражданин това е ясен сигнал, че ще го пратят в затвора.
Тези правила не работят относно Тръмп. Пред очите ни привидно непоклатимата институция на американското президентство се срутва като къща от карти.
Всичко това вбесява почтените американци.
image

"Никога не съм виждал Америка по–луда, отколкото е в момента", казва синът му Ерик Тръмп пред Fox News 

Не само тръмпистите, като цяло, всички граждани на САЩ с повече или по–малко естествени  възгледи се чувстват като в капан в тази страна. Изглежда, че десетки милиони от тях са огромна част от обществото, споено от общ интерес. Но структурите на Демократическата партия, като мицел, проникнал в цялата държава, ги притискат, за да се почувстват като дисидентско малцинство, което може да бъде сплашено, ограбено и унищожавано безнаказано.
Не е нужно да се отива надалече. Ако вземем например Закона за контрол на инфлацията, който президентът Джо Байдън наскоро подписа, формално е естествен списък от добри дела, предизборен подарък от демократите към избирателите, по същество е умишлено съсипване на средната класа, гръбнакът на същите Съединени щати, които те загубиха.
Що се отнася до Тръмп : "Да, арестуването му е напълно възможно", казва приятел на бившия президент, известният адвокат Алън Дершовиц. Дълбоко се лъжат обаче онези, които смятат, че съдебно преследване, повдигане на обвинение и дори затвор ще му попречат да участва в президентските избори. Тръмп "ще може да бъде избран дори ако е осъден и облечен в раирана затворническа униформа", убеден е адвокатът.
Сюрреалистична картина, разбира се, е затворник, който се бори за президентския пост на Съединените щати. Но Америка днес е такъв филм, че всички вече се умориха да се изненадват. Някой иска ли пуканки?

https://www.newsweek.com/heres-what-donald-trump-being-investigated-1733367
https://live24.ru/politika/amerikancy-obsuzhdajut-posadyat-li-donalda-trampa-v-tjurmu.html




Гласувай:
9


Вълнообразно


1. starforlife - Чакай да ти направя навалица дето вика "един от вашите" (групата на блоговите лицемери), че гледам много се бият да коментират ГЛУПОСТИТЕ ти.
23.08.2022 10:18
Първо, осолоградски, за N-ти път да те попитам (при все отдавна да не диагонализирам дори ЛИЦЕМЕРИЕТО ТИ и ГЛУПОСТИТЕ ТИ, но пък ето на - днес реших да го направя и се убедих, че си същата лицемерна латерна - ха ха ха) ти като така "професионално" пишеш против Съединените щати, колко пъти си посещавал тази (велика) страна, че да не си лицемер при писането си и да можеш да го правиш от позицията на някакво, пък било то и минимално лично мнение?

След това ЕВЕНТУАЛНО ЗАСЕГА да те попитам само още едно:
В постинга написа:
...Американски лидери никога досега не са били в затвора в историята на страната. Силите за сигурност нито веднъж не са нахлували в къщите им и не бърникаха в личните им вещи...
Това твои думи ли са или на Тръмп?...
(Крайно смешно е, от мен да го знаеш да си мислиш, че иронизираш като наричаш постоянно западните лидери на малко име или с разни обидни епитети. "Пръдливият Байдън" примерно. Седял съм с теб на една маса, имал съм възможността да те премеря. И отговорно мога да заявя, че ти си много по-голям пръдльо от Байдън! Особено в светлината, че съм добил впечатленията преди повече 7 години, а колкото старее един пръдльо - става по-голям такъв.)

Но да се върна на въпроса си:
Това твои думи ли са или на Тръмп, защото при диагонализирането ги определям като на втория, а подразбирам, че ти си съгласен с тях?
И, ако е така, думите са на Тръмп... А и твои да са...
То какво ти разбираш под термина "американски лидери"?
Само и единствено техните бивши и настоящи президенти или и останалите значими и ключови фигури в американската Политика?

StarForLife™ ·idc=5536681~idp=1831834~230822~129-129·
цитирай
2. mt46 - ...
23.08.2022 13:17
Не съм запознат с американските закони, но по принцип никой не бива да е над законите...
цитирай
3. kvg55 - До 1. starforlife
23.08.2022 13:48
Драги ми Земляк, не пиша за САЩ въобще. Пиша конкретно за Дончо и цитирам Newsweek и Fox News.
Не съм бил в Съединените щати, нямам и желание да ходя. Това че ти си пребивавал няколко пъти в Ню Йорк въобще не означава, че си разбрал us–американското общество и политика. Така че коментарът ти е просто тролене.
Вярно е, че пърдя активно, но си пърдя в къщи. Не пърдя на официални срещи в присъствието на кралски особи. А не съм и обществена фигура.
Така че чаршафът ти не ме впечатли.
цитирай
4. kvg55 - До 2. mt46
23.08.2022 13:50
Знаеш че законите и въобще юридическите образувания са разтегливо понятие.
цитирай
5. starforlife - ~
23.08.2022 15:55
Ами на базата на коментара на Мартин (2-ри коментар), вече е видно, че твоето е тролене, а не моето.

Отбягваш въпроса ми и балалайкаш отвлечени (а и тролещи) неща. Тролещи като това колко пъти и в кои градове в Щатите съм бил.
(Градовете са над 10, за сумарно време над 80-тина дни вече, през годините от 2004-та, та до настоящата. Само тази бях 24 дни в 3 конгломерата.)

Та да повторя въпроса си:
Какво ти разбираш под термина "американски лидери"?
Само и единствено техните бивши и настоящи президенти или и останалите значими и ключови фигури в американската Политика?

StarForLife™ ·idc=5536720~idp=1831834~230822~131-131·
цитирай
6. kvg55 - До 5. starforlife
23.08.2022 16:15
Естествено е, че всички президенти са лидери, но не всички лидери са президенти.
Само един президент прави изключение, който не е лидер – Пръдливият Забраванко Джо Байдън. Той е лидер само на памперсите си.
цитирай
7. leonleonovpom2 - Здравей, Краси!
23.08.2022 18:22
Щях да напиша земляк, повлиян от земляческата ви среща,но се усетих овреме!
Лидерът трябва да е чепат, като Тръмп! Да не го водят за носа и да предвижда като шахматист поне 10 хода напред!
Заради това, въпреки харизмата му, че не могат да го водят за носа, му фалшифицираха изборите !? Тя и системата им е умишлено сбъркана Как така, ще имаш повече гласове, но ще загубиш избора? Следователно, той не зависи от волята на избирателите?
Веднъж направили запис в съблекалнята на банята, не си спомням къде! На разговора с човек от ранга му! Какво правел, че всички красавици умирали за него? Невъзмутимо казал ,че рецептата е проста Хващаш я, където се събират двата и крака и е твоя!?
Да не ме разбере градския ти криво, шапка му свалям за такъв отговор! Какъвто въпросът, такъв и отговорът, при това -светкавичен! Човек с бърза и точна мисъл
Да не го хваля, като красавицине около него, но е така!
Има и още нещо, което американофилите интуитивно ги кара да го ненавиждат! Той си пада по хубави жени, но от нашето коляно! Не по англосаксонки!
Сигурен съм, че въпреки, че е сто пъти по- боен от Бай Данчо, такъв цирк като сегашният нямаше да позволи да се развихри! Не е от ранга му, Да е циркаджия, обикновен и да то води някакъв клоун! А сиктир, моля ви се!

Дано съм те разсмял? Иначе се чувствам гадно, когато след мой коментар чуя вълчи вой! Даже, допреди година бяха в глутница вълците!Май , санкциите на бай Данчо ги разкараха!Ако е така, точка в негова полза!

Хубава вечер!
цитирай
8. missana - САЩ вече ежедневно нарушават своята конституция.
23.08.2022 18:57
Затова Дончо Тръмп от днес завежда дело срещу безобразията, на които беше подложен и вероятно ще го спечели.
цитирай
9. starforlife - ~ 6. kvg55
23.08.2022 19:38
Хайде пак локуми, но не и прям и директен отговор.
Та аз пак (за трети път) питам:
Какво ти разбираш под термина "американски лидери"?
Само и единствено техните бивши и настоящи президенти или и останалите значими и ключови фигури в американската Политика?

StarForLife™ ·idc=5536756~idp=1831834~230822~132-132·
цитирай
10. starforlife - ПС:
23.08.2022 19:41
Ще ме прощавате коментиралите двама, но много е не смешно, а ИДИОТСКО и женско:
- Да говори някой за афинитет или не на друг и то на другия край на света към жени или каквото и да е в личен аспект.
- Да взема някой отношение към Конституция на чужда държава на другия край на света.
Ама манталитет. И после се чудите защо България боксува.

StarForLife™ ·idc=5536757~idp=1831834~230822~133-133·
цитирай
11. kvg55 - До 7. leonleonovpom2
23.08.2022 19:48
Определено ме развесели.
Дончо умее да цени красотата на славянките.
И въобще широко скроен човек, работи със замах и визия.
цитирай
12. kvg55 - До 8. missana
23.08.2022 19:49
Разпадаща се държавност.
цитирай
13. kvg55 - До 9. starforlife
23.08.2022 19:51
Казвам ти го като на олигофрен : Всички, не само президентите.
цитирай
14. kvg55 - До 10. starforlife
23.08.2022 19:53
България не буксува, защото се управлява от Херо Мустафа и възпитаници на Харвард.
цитирай
15. starforlife - ~
23.08.2022 21:29
~ 14. kvg55
Ами аз го казах: България боксува от дървени философи като вас (в случая тримата, Марин го изключвам).

~ 13. kvg55
kvg55 написа:
Казвам ти го като на олигофрен : Всички, не само президентите.
А какво ти пречеше да го кажеш досега?
М?
Ама не си тролещ дърдорко, м?
Но пък, за да се видиш, че си тролещ дърдорко - следва въпрос, който ти поставя преди 2 години и половина, на който ти така и не отговори и който е абсолютно актуален и сега.
Прочети го при мен, моля.

StarForLife™ ·idc=5536781~idp=1831834~230822~134-134·
цитирай
16. leonleonovpom2 - Здравей, Краси, отново!
23.08.2022 21:35
Очаквано е пренебрежителното отношение към мен, но не разбирам, защо ще съм ограничаван от основните права на демократичното общество? Да не мога да коментирам нечия конституция и някои пикантерии Ами ето, те двамата в коментара ми си падат по пикантриите!? При това не го правя злобно, напротив, възхищавам се от реакцията в този случай На такъв въпрос, такъв отговор!
И те са хора, какво ,не ползват тоалетна или баня ли?
Що се отнася до конституцията, нашата например, съм я изучавал в училище и в университета Фактът ,че са ме изпитвали за нея, говори ясно ,че съм я коментирал!
Никъде не съм виждал в нея текст, че , аз, с три имна, и така нататък, нямам право да я коментирам?
И съм сигурен ,че и в американската конституция нямам такива оттраничения
Какво , нима не е факт, че накрая сенаторите решават, кой да е президент?
И , аз какво, да твърдя ,че не е вярно ли?
Може да съм от изтока, но не съм от Марс На уважаемият ти съгражданин, ако му кажа, че десет години от 1980 до прехвалетнното наше време съм работил повече с чужденци, преимуществено западни, сигурно ще каже ,че лъжа ? Не истина е ,по две причини Че имах нужната подготовка и не се налагаше да ми се превежда Впрочем ,често , аз самият бях преводач, не от английски И съм получавал изключително ласкави отзиви за работата си!

Аз нямах 28 години, когато заработих на тази вълна Представял съм и Нефтокомбината на някои срещи!
Твоят съгражданин Краси ,на колко ли години е бил тогава, че ме поучава така сега?
Но не съм лицемер да виждам това, което ми се нареди да виждам! За да съм Доволен!?
цитирай
17. starforlife - ~ 16. leonleonovpom2
23.08.2022 22:34
Иване, написал си толкова... и глупави, и наивни, и неверни, и изфантазирани неща, че наистина ти се чудя на акъла!
И с казаното току що... Както и с предходното, касаещо теб и Мисана... Ни най-малко не целя да се подигравам с вас!
За подигравка е околоградския, но и него не подигравам, защото да се движи въздуха с глупаво дърдорене (и тролене - и тролене) не е за подигравка, а за присмех.

Но хей така, за да видиш, че не държа да ти показвам колко е смешен коментарът ти, поредният, ще го репликирам доволно подробно утре.


StarForLife™ ·idc=5536789~idp=1831834~230822~135-135·
цитирай
18. kvg55 - До 15. starforlife
23.08.2022 22:56
Ние драги сме деветата дупка на кавала и петото колело на каруцата.
Така че не ни вменявай вина.
Как ли няма да се разхождам до теб да ти чета глупавите въпроси.
цитирай
19. starforlife - ~ 18. kvg55
23.08.2022 22:58
kvg55 написа:
Ние драги сме деветата дупка на кавала и петото колело на каруцата.
Като изключим това, че не става ясно кого визираш под "ние", мога да кажа, че когото и да визираш е така, но...
Но има едно "но", което на теб ти е твърде късно да проумееш, а и никога не би могъл с този манталитет, който ти е вклинен от социализма, та да губя дори време да ти го пояснявам - няма абсолютно никакъв смисъл.
Да си жив и здрав, но РАДВАЩОТО е, че ти и тези като теб сте с единия крак в гроба и скоро (отново повтарям - да живееш/те 100 години без празниците) ще отървете света от проказата, която сеете около себе си.

kvg55 написа:
Така че не ни вменявай вина.
Аз да ви вменявам вина?! На едни смешници и пръдльовци?!
Хаааааааа ха ха ха
Ама вие не разбирате ли, че сте едни паразити, които дори да паразитират не им е отредила Еволюцията?!

kvg55 написа:
Как ли няма да се разхождам до теб да ти чета глупавите въпроси.
Е те това е най-пръдльовското в теб!
ДА МЕ ПОСИТЕШ, НО ДА СЕ ПУДРИШ КАТО ПЪЛЕН НЕЩАСТНИК ПРЕД ДРУЖКИТЕ СИ КАК НЯМА ДА ГО НАПРАВИШ!
Та как разбра казваш, че въпросът ми е глупав?
М?
Нали "не си" ме посетил и не си го прочел?
Въпросът не само не е глупав, а е по темата ти и напълно и безапелационно показва, че ти (НЕ САМО ЧРЕЗ НЕЯ И В НЕЯ) просто ТРОЛИШ!

Та аз ще ти го задам и тук:
Какво е общото м/у да речем Уилям Джеферсън, Род Благоевич и Едвин Едуардс (примерно)?

StarForLife™ ·idc=5536799~idp=1831834~230822~136-136·
цитирай
20. sorossadistfucking - Олигофрените ги трия. Без да ги чета. Без да им отговарям. Нек "акат"при дедо венциХвалиери
23.08.2022 23:14
kvg55 написа:
Казвам ти го като на олигофрен : Всички, не само президентите.

цитирай
21. kvg55 - До 16. leonleonovpom2
23.08.2022 23:14
Не се впрягай!
Знаеш, че новото отрича старото; младото отрича възрастното.
Но има два вида отрицание : диалектическо и метафизическо.
Първото е творческо и води до прогрес. Второто е безплодно и води до нищото.
А нещата протичат така : зараждане – развитие – отмиране.
И понеже сегашното ни общество, капиталистическото, е на отмиране, то адептите му ни отричат като рудименти от социализма метафизически. Защото не разбират диалектиката.
Ако новопръкналата се за една нощ българска буржоази беше умна, като в Чехия примерно, щеше да запази положителното от социализма, а ти знаеш, какво направи седесариата. Е, затова сме бедни, нещастни, бити, ебани и прочие.
На Земляка можеш да гледаш като на по–мек вариант на Зеленски. С весело настроение.
цитирай
22. kvg55 - До 19. starforlife
23.08.2022 23:19
Как кои? Ами "дървени философи като вас (в случая тримата)".
Задаваш въпроси като тригодишно хлапе.
цитирай
23. kvg55 - До 20. sorossadistfucking
23.08.2022 23:21
Е, Землякът не е олигофрен, но обича да се прави на тапа.
цитирай
24. kvg55 - До 17. starforlife
23.08.2022 23:24
Лични обяснения чрез лични съобщения. Не в коментарната част. Понял?
цитирай
25. starforlife - ~
23.08.2022 23:47
~ 23. kvg55
Ни най-малко не се правя на тапа, а просто си играя с неспособността ти да проумееш колко смешен и обезоръжен те прави дори само този мой въпрос, който ти го задавах и преди 2 години и половина и ти го поNтвам отново: Какво е общото м/у да речем Уилям Джеферсън, Род Благоевич и Едвин Едуардс (примерно)?
Да проумееш, че отговорът му, който е НАЙ ПО ТЕМАТА на постинга ти - прави целия ти постинг (а и цялото ти тролене по отношение на САЩ) смешно и най-вече ТРОЛСКО пърдене!

~ 22. kvg55
Ами не, не са "дървени философи като вас (в случая тримата)"
Дори много бих се замислил дали на дървените философи като вас (в случая тримата) бих ви пожелал да сте (били) на мястото на ТЯХ (В СЛУЧАЯ ТРИМАТА).
Но пък тогава променям въпроса си:
Какво е общото м/у ДА РЕЧЕМ Франк Баланс, Дон Сийгълман и Рей Нагин (ПРИМЕРНО)?

~ 24. kvg55
What does "понял" mean?

StarForLife™ ·idc=5536814~idp=1831834~230822~137-137·
цитирай
26. kvg55 - До 25. starforlife
23.08.2022 23:56
Земляк, не ги познавам господата и не ме интересуват.
Аз не съм ходеща библиотека, а мислещ човек.
Интелигентността се състои в това да знаеш къде да намериш това, което ти е необходимо. Знам къде да ги намеря тримцата, но нямам интерес към тях.
цитирай
27. starforlife - ~ 26. kvg55
24.08.2022 00:25
kvg55 написа:
Земляк, не ги познавам господата и не ме интересуват.
Аз не съм ходеща библиотека, а мислещ човек.
Интелигентността се състои в това да знаеш къде да намериш това, което ти е необходимо. Знам къде да ги намеря тримцата, но нямам интерес към тях.

~ Ами то и аз не ги познавам!

~ Ами то и аз не съм ходеща библиотека!
Но въпросите ти ги задавам с промисъл и отговорите им ПО ТЕМАТА ти като "критерий", оборват основни твои тези и идеи и показват, че ти просто тролиш!

~ Основна черта на интелигентността е способността да се отчита (безпристрастно) обективната ДЕЙСТВИТЕЛНОСТ, а това не е присъщо нито на теб, нито на идейните ти сподвижници!
Ни най-малко не е присъщо!

Виж аз РЕДИЦАТА мога да я продължа с още РЕДИЦА .С.Е.Р.И.О.З.Н.И. АМЕРИКАНСКИ ПОЛИТИЦИ!
Както и да ти дам отговор, спрямо който да трябва да замълчиш като бос комунист, клекнал да се~е в/у мозайката на социалистическа баня.
Което естествено не би направил - да замълчиш ЗАСРАМЕН, че си един обикновен ТРОЛ!
Та затова аз ти задавам друг въпрос:
Can you cite me even one name of a senior russian politician who has been convicted of anything other than... speaking out against Putin?

StarForLife™ ·idc=5536819~idp=1831834~240822~139-139·
цитирай
28. starforlife - И, околоградски, аз също нямам интерес към вече не тримцата, а шестимцата!
24.08.2022 00:52
Както няма да имам дори РЕДИЦАТА да я докарам (и аз мога да го направя) до 66-тимца, а ти по последния ми въпрос НЕ МОЖЕШ да я докараш и до ЕДНИЧЪК!

Та интересът ми (като "неинтелигентен" човек) е не към тримцата, шестимцата или шейсетишестимцата, а към това, което "стои" ЗАД тях в случая.
Или по-скоро това, което стои ПРОТИВ тях!

StarForLife™ ·idc=5536826~idp=1831834~240822~149-140·
цитирай
29. kvg55 - До 27. starforlife
24.08.2022 07:39
Когато прочетеш толкова книги, колкото аз съм прочел и самият ти издадеш книга, ще ми говориш за интелигентност.
цитирай
30. kvg55 - До 28. starforlife
24.08.2022 07:40
Айде спри се де! Стига си тролил.
Пишеш глупости : "Ами то и аз не ги познавам!".
Знаеш имена, общи неща и прочие и не ги познавал.
цитирай
31. leonleonovpom2 - Здравей, Краси!
24.08.2022 07:54
Като какво може да се квалифициря, ваденето на показ на нещо , пратено на "Лични"? Като плюещ на гласувано доверие, да го наричеш женско, ще обидиш незаслужено жените, а и нямаш такъв случай!
Според мен, дължи се на пълна базпомощност в разрешаването на спор в своя полза! Твърдеше се, че морската вълна била с лимитирана височина, която не можела да се надхвърли? Поисках формулата ,на чиято база е определена тази височина? И се изля невиждана помия!
Да не издребнявам
Е, имах въпрос, но ми мина меракът да го задавам! Излишно е да се спори с човек, който разсъждава от позициите на оторизиран моралист и морализатор
Който издига в култ всичко американско!? Сигурно и робството им е пример за идеално робство!? Дори и убийствата на президенти?Те как стоят на конституционна основа? Или тя забранява обсъждането им? От другата страна на полукълбото?
Който никога не греши и винаги има право! Знам ,че и тук ще е прав!
Типична Компартия, класически тип, , която е права, дори и когато греши!
Крадецът вика - дръжте крадеца! Това твърдение е приложима навсякъде, Универсално е!
цитирай
32. kvg55 - 31. leonleonovpom2
24.08.2022 08:02
Да не би Землякът да ти е изпратил лично съобщение? Ако искаш да водиш безконечна кореспонденция, отговори му.
Ако си обърнал внимание, на мен ми е изпраскал два коментара по нощите.
цитирай
33. sorossadistfucking - Разумен съвет, изключващ емоционалните любопитни:
24.08.2022 18:42
Когато взаимно нескмпатизирате или само Вие, никога не го четете, не отговаряите, трийте го, не пишете името му, изключете възможност да го пропагандирате, не разпространявайте неговото слово, не сдружавайте го с новородени сороссадисти и дяволи. Неговото желание е това което ви написах да не правите. Не съм го измислил аз!

kvg55 написа:
Да не би Землякът да ти е изпратил лично съобщение? Ако искаш да водиш безконечна кореспонденция, отговори му.
Ако си обърнал внимание, на мен ми е изпраскал два коментара по нощите.

цитирай
34. kvg55 - До 33. sorossadistfucking
24.08.2022 19:56
Там е работата, че допускам всичко, нищо не трия; чета почти всичко – само germantiger не го чета и на личните му съобщения не обръщам внимание; отговарям на всички коментари.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: kvg55
Категория: Забавление
Прочетен: 5754007
Постинги: 2808
Коментари: 25797
Гласове: 34176
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031