Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.08.2022 16:01 - © Загубената нормалност
Автор: kvg55 Категория: Забавление   
Прочетен: 755 Коментари: 10 Гласове:
5

Последна промяна: 22.08.2022 16:03

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
22.08.2022г.

     Сред днешните евроколхозни политици нормални не се забелязват. Психоконтингентът се оглавява от Наполеончик, макар и да не е евроколхозник. Той просто е световен лидер.
Той предложи да се забрани на гражданите на Руската федерация да пътуват по европейските страни за развлечение и по работа. Това беше връх в политиката на нацисткият режим в Киев. Идеята с ентусиазъм се прие от министър–председателя на Естония Кая Каллас, достоен наследник на съмнителните дела на своите дядо и баща.
Сеймът на Латвия, изпреварвайки Вашингтон, където още спорят по въпроса, обяви Русия за "страна спонсор на тероризма"; прие за изпълнение и разпореждането на Зеленски.
"Министерството на външните работи на Полша обяви, че се присъединява към Финландия, Естония, Латвия и Дания в усилията за въвеждане на общоевропейска забрана за туристически визи за руснаци, съобщи заместник–министърът на външните работи Пьотр Вавжик", съобщава вестник СЕГА.
Във Федералната република наричат министърът на външните си работи Аналена Бербок "само пратеник на лоши новини от Шолц".
image

Пускането на сапунени мехурчета е любимо занимание на германската министерка 

Аналенчето смешно заплашва Руската федерация при каквото и да е нейно действие със "сериозни последици", а веднъж даже ѝ обеща "пълно разрушаване". А унищожаването на "Северен поток–2" ѝ е идея–фикс. Затова газопроводът все още не е сертифициран са експлоатация. Това са грешки, които новото германско правителство е поправило чрез замразяването на "Северен поток–2", казала Бербок относно газификацията с руски газ.
Самият канцлер Шолц загроби авторитета и влиянието, което имаше Германия при Ангела Меркел, като я постави в унизителното положение на подлога на Съединените щати.
И не само това. Ангела Меркел до голяма степен разчиташе в политиката си на проучвания на общественото мнение и публикации на водещи издания.
Канцлерът нарече "неправилно твърдението, че там управляват нацистите" [в Киев].
И разбира се, убеден е в отговорността на Руската федерация и лично на Путин за световната продоволствена ситуация.
"Путин трябва да знае какво изискваме от него …", изпуснал се неконтролирано в интервю пред шведският вестник "Dagens Nyheter" канцлерът.
Времето, когато Западът можеше да изисква нещо от Русия отдавна отмина. А и Владимир Владимирович вече никак не е сговорчив към колективния Запад при високомерното отношение към неговото предложение за колективна сигурност.
А еврочиновниците Урсула фон дер Лайнен и Жозеп Борел?
Те и подобните тям наизустиха думи и изрази като "заплаха за националната сигурност", "наказват", "забраняват", "накарат те да платиш скъпо" и ги повтарят безкрайно.
"Русия е заплашена от разпадане поради все по–тежките санкции, а Украйна има европейско бъдеще … Русия ще изпадне в икономически, финансов и технологичен упадък, докато Украйна върви към европейско бъдеще …" изтресе Урсулита при посещението си в Украйна.
"Мобилизираме нашата икономическа сила, за да наложим на (Владимир) Путин да плати една много, много висока цена", пак там каза тя.
Само че планът "Пестете газ за безопасна зима" е на евроколхозната комисия ръководена от Урсула фон дер Лайнен и засяга жителите на Евроколхоза. И то по причина, че той се отказва от газа, а не защото Руската федерация го спира, както ни лъже българската пропаганда.
image

Британския ексминистър–председател Борето Джонсън регулира британската политика 

Във връзка с налаганите от Евроколхоза на Руската федерация санкции Жозеп Борел предрече на руснаците : "Няма да има повече пазаруване в Милано, партита в Сен Тропе и диаманти в Антверпен". Някой му пошушнал, че е идиотско и туитът бил снет от социалната мрежа.
Говорейки пред TalkTV hustings в Ексетър, министърът на външните работи и кандидат за обитател на "Даунинг стрийт" № 10 Лиз Тръс подсъзнателно изрече истината : "Аз също ще продължа да защитавам Владимир Путин!". После се усети, но истината вече беше изречена.
image

Лиз Тръс с прякор "жива граната" позира върху танк при посещението си в Естония 

Работата на дипломатите и дипломацията е да преодоляват военното напрежение и създават условия за мирно разрешаване на международните конфликти, а не да яхат танкове. Но тя лудостта и гениалността се отличават с неординарни действия. Но едва ли Лиз е гениална?
И у нас изгонването от правителството на Кирил Петков на 70 броя руски дипломати с необосновани и недоказани обвинения в шпионаж е ненормално действие на уж национално отговорни политици, за каквито ни се натрапват.
В състезанието, "Колко по–голяма болка да се причини на Русия", финалната линия все още не се вижда дори от майсторите на скокове на батут. На какви ли още идиотщини от страна на колективния Запад ще бъдем свидетели, един господ знае?
image

Президентът на Съединените щати Пръдливият Забраванко Джо прави "дай лапа

При повечето западни политици се наблюдава "Ефектът на Дънинг – Крюгер" – когнитивна склонност, при която неквалифицирани индивиди страдат от илюзорно превъзходство, изразяващо се в надценяване на собствените познавателни способности. Тази склонност се приписва на метакогнитивната неспособност на неквалифицирания да разпознава грешките си. Същото наблюдаваме и у Кирето Харвардски и Лена Бориславовна.

https://vz.ru/opinions/2022/8/16/1172797.html
https://www.segabg.com/hot/category-the-war/polsha-podkrepi-zabrana-na-evropeyskite-vizi-za-rusnaci
https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%95%D1%84%D0%B5%D0%BA%D1%82_%D0%BD%D0%B0_%D0%94%D1%8A%D0%BD%D0%B8%D0%BD%D0%B3_%E2%80%93_%D0%9A%D1%80%D1%8E%D0%B3%D0%B5%D1%80




Гласувай:
5


Вълнообразно


1. iw69 - Последната
22.08.2022 18:55
гарнитура трагични полуидиоти с потенциала да затрият света.
цитирай
2. missana - Селяндури като Борис Джонсън, фон дер Лайнен, обущарят Шолц
22.08.2022 18:58
и смахнатият Наполеончик, затриха ЕС, а може би и света. Всики те - до един, заслужават само едно - чалъмбъ!
цитирай
3. kvg55 - До 1. iw69
22.08.2022 19:34
Тази година "полу", догодина цели.
цитирай
4. kvg55 - До 2. missana
22.08.2022 19:35
Жалко! А Наполеончик беше талантлив актьор.
цитирай
5. leonleonovpom2 - Здравей, Краси!
23.08.2022 00:18
За Борката, вятърничавия, прогнозирах, че вятърът ще го отвее Още като Путин заяви, в резултат на заканите му, че за 200 секунди може да заравни Англия големи мискини са англичаните, не дадоха право на Борката да отговори, млад и зелен, туй ми няпомня за някого, го изритаха! Защото, както я беше подкарал, сигурно щяха да мерят двеста ли са секундите или повече, а дори и по- малко!
Четох някъде ,че руснаците нямали техника, демек копия и лъкове имат
Да, но имат паладий А тези, дето имат техника, като им спрат паладия ,ще се върнат към сметачните линии!
А негрите в американската армия могат да бият всеки противник, но само на баскетбол!
цитирай
6. sorossadistfucking - И друг път съм казвал: виж псевдо-нормалните айдиъти около дедо венцивълери, един от друг остри кът най-тъпия чук
23.08.2022 01:21
Загледай се в псевдо-нормалното чукче, когато не мълчи и разбираш, че България се спуска с канаЦка космическа по стръмната бездна... По съседната урва се спуска рижият Боб и дърпа монархическата шейна да настигне нашто чукче... В същата бездна, в съседни урви летят с шеметни скорости разни балтикци - южни и северни, спъват се, прескачат се, жулят се, сякаш подгонени от невидими призрачни сили. Дали пък има такива сили от времената на Иван Грозни, Пьотр Великий, Александр Первий, Александр Вторий Освободител Болгарский... За призраци от Ленин и Сталин е рано, Путин е още жив...
цитирай
7. missana - Наполеончик сега е повече от всякога актьор.
23.08.2022 01:49
kvg55 написа:
До 2. missana Жалко! А Наполеончик беше талантлив актьор.


Но много ми е противен завалията.
цитирай
8. kvg55 - До 7. missana
23.08.2022 07:17
На мен ми е смешен с неговата сериозна убеденост, когато лъже.
цитирай
9. sorossadistfucking - Ако Юда е предал за 30 сребърника духовния си суверен преди 2022год.,
23.08.2022 23:31
kvg55 написа:
На мен ми е смещен с неговата сериозна убеденост, когато лъже.


...то този естествено роден юдей дзеленски продаде своя суверенен народ за 1 милиард от оръжия и излишни смърти на евангелисти, протестанти, лутеранци и католици
цитирай
10. kvg55 - До 9. sorossadistfucking
23.08.2022 23:39
Никой нищо не казва за процента на комисионите.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: kvg55
Категория: Забавление
Прочетен: 5756596
Постинги: 2808
Коментари: 25799
Гласове: 34181
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031