Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.08.2022 07:01 - © Да ни пази господ от Антихриста!
Автор: kvg55 Категория: Забавление   
Прочетен: 1600 Коментари: 8 Гласове:
11

Последна промяна: 20.08.2022 07:15

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
20.08.2022г.

     Тежко болният на смъртен одър президент на Руската федерация се приповдигнал едвам–едвам от постелята за да даде кураж на закъсалите си народ и държава.
image

Обръщение на Владимир Владимирович към участниците и гостите на X–та Московска конференция по международна сигурност

"Днес подобна открита дискусия е особено актуална. Ситуацията в света се променя динамично, оформят се контурите на многополюсен световен ред. Все повече страни и народи избират пътя на свободното, суверенно развитие, основано на своята идентичност, традиции и ценности".
Нещо злото жоже говори за изхвърляне на световното сметище на вмирисалите се и разкапани евротрансатлантически ценности и подмяната им със свежи национални такива.
Всяка страна да развива и предлага на другите традиционните си национални ценности.
Така светът става по разнообразен и интересен, а предлагането не е налагане с оръжие.
Тоя лош Путин умре да вкисва физиономията на колективния демократичен Запад.
"Тези обективни процеси се противопоставят на западните глобалистки елити, провокиращи хаос, подклаждащи стари и нови конфликти, провеждайки политика на така нареченото сдържане, а всъщност – подкопавайки всякакви алтернативни, суверенни пътища на развитие. Така те с всички сили се опитват да запазят хегемонията и властта, която им се изплъзва от ръцете, опитват се да държат страни и народи в плен на неоколониален ред. Тяхната хегемония означава стагнация за целия свят, за цялата цивилизация, мракобесие и премахване на културата, неолиберален тоталитаризъм".
Леле, леле, западните демокрации се заразиха с тоталитаризъм с неолибералният му щам.
И какви са тези "обективни процеси"?  Говоренето  за "обективни процеси" е марксистко–ленинска пропаганда. Това е чист комунизъм в действие. Анатема!
В света няма по–силно, което може да ѝ се противопостави, от волята на наглосаксонците.
"Използват се всякакви средства. САЩ и техните васали грубо се намесват във вътрешните работи на суверенни държави : организират провокации, държавни преврати, граждански войни. Чрез заплахи, изнудване и натиск независимите държави се опитват да бъдат принудени да се подчинят на волята им, да живеят по чужди за тях правила. И всичко това се прави с една цел – да запази господството си, моделът, който им позволява да паразитират в целия свят, както е било от векове, а такъв модел може да се запази само със сила".
Вай, вай! Това не може да е вярно. Съединените щати са най–великата демокрация в света. Те никому не желаят лошо. Те чуждото не искат. Помагат на бедните и онеправданите.
Лъже коварният тиранин, за да оправдае собствените си престъпления.
"Ето защо колективният Запад, така нареченият колективен Запад, целенасочено разрушава европейската система за сигурност, изграждайки все нови военни съюзи. Блокът на НАТО се придвижва на изток, изгражда военната си инфраструктура, включително разполагане на системи за противоракетна отбрана и увеличаване на ударните способности на настъпателните сили. На думи това лицемерно се обявява за необходимост от укрепване на сигурността в Европа, а на практика се случва точно обратното. В същото време предложенията за мерки за взаимна сигурност, направени от Русия през декември миналата година, бяха просто игнорирани за пореден път".
Диктаторът става все по агресивен. Не се подмазва вече на Запада – не говори за нашите приятели и партньори. Мисли си, че с оръжие и икономическа принуда ще откаже Украйна от цивилизационния ѝ избор към Евроколхоза и СатаНАТО, както и демократичния Запад от евротрансатлантическите му ценности.
Измамни са такива представи. Евроколхозът е все по единен в самоубийствената  си политика. Може да мръзнат, може да смърдят на некъпано, може да спират индустриални предприятие, но на Путин няма да се дадат. Докрай ще му правят мръсно. Това са евроколхозниците – винаги единни в идиотизма си.
"При тези условия ние решихме да проведем Специалната военна операция в Украйна в пълно съответствие с Устава на ООН. Целите на тази операция са ясно и точно определени – това е да се гарантира сигурността на Русия и нашите граждани, да се защитят жителите на Донбас от геноцид", нагло лъже авторитаристът.
Ето, "Крадецът вика дръжте крадеца". Прикрива собствените си имперски щения като нагло обвинява другите в некоректно отношение към тях. Но господ не е глупав, той види.
"Но има, има божи съд, о, свят развратен!
        И страшен съдия : той бди!
        Той глух е за звънтежа златен
и мисли и дела той знае отпреди!", предупреждава поетът.
По устава на ООН работят само Съединените щати. Затова и светът ги слуша и уважава.
Кани ги да разпространяват запазената си марка "US–Американската демокрация".
"Очевидно с помощта на подобни действия западните глобалистки елити, наред с други неща, се опитват да отклонят вниманието на собствените си граждани от острите социално–икономически проблеми – падане на стандарта на живот, безработица, бедност, деиндустриализация – да изместят своите собствени неуспехи пред други страни – Русия, Китай, които защитават своята гледна точка, изграждат суверенна политика за развитие, без да се подчиняват на диктата на наднационалните елити", продължава нагло да говори жожето.
"Пак повтарям, ерата на еднополюсния световен ред е нещо от миналото. Колкото и да се придържат облагодетелстваните от сегашния глобалистки модел към обичайното състояние на нещата, той е обречен. Геополитическите промени в исторически мащаб вървят в съвсем друга посока", говори за измисления от диалектиците, тоест от комунистите "Съд на историята" ретроградът.
"И, разбира се, друго важно потвърждение за обективните процеси на укрепване на многополярността в света е вашата конференция, която събра представители на много страни, които желаят да обсъждат проблемите на сигурността на равни начала, да водят диалог, който отчита интересите от всички страни без изключение", приписва несъществуващо значение на мижавото руско мероприятие фантазьорът.
"Позволете ми да подчертая, че многополюсният свят, изграден върху международното право и по–справедливи отношения, отваря нови възможности за борба с общите заплахи. Сред тях са регионалните конфликти и разпространението на оръжия за масово унищожение, тероризма и киберпрестъпността. Всички тези предизвикателства са от глобален характер и не могат да бъдат преодолени без обединяване на усилията и потенциала на всички държави.
Както и досега, Русия ще участва активно и проактивно в такава координирана съвместна работа, заедно със своите съюзници, партньори и съмишленици, за подобряване на съществуващите механизми за международна сигурност и създаване на нови, за последователно укрепване на националните въоръжени сили и други видове сигурност  структури, увеличавайки оборудването им със съвременно въоръжение и военна техника. Да гарантираме националните си интереси, както и защитата на нашите съюзници, да предприемем други стъпки към изграждането на един по–демократичен свят, където са гарантирани правата на всички народи и културното и цивилизационно многообразие", изпльоскал се като чекия на пясък световният парий.
"Трябва да възстановим уважението към международното право, към основните му норми и принципи. И, разбира се, важно е да се засилят позициите на такива универсални структури, признати от всички страни като ООН и други международни платформи за диалог. Съветът за сигурност и Общото събрание на ООН, както бяха първоначално замислени, трябва да служат като ефективни инструменти за намаляване на международното напрежение и предотвратяване на конфликти и да помогнат за гарантирането на надеждна сигурност и благосъстояние на страните и народите", лицемерно прикрива империалистическите си апетити зад световните организации империалистът.
"Уверен съм, че форумът ще продължи да има значителен принос за укрепването на мира и стабилността на нашата планета и активно ще насърчава развитието на конструктивен диалог и партньорство", приписва хуманитарни намерения на сатанинското мероприятие той.

http://kremlin.ru/events/president/news/69166
Гласувай:
11


Вълнообразно


1. elenkokoschkov - Ако ще да се къпят!:)))!!
20.08.2022 08:18
Те и реките им пресъхнаха!
:)))!!
цитирай
2. nedovolen - Кой пореден премиер в Европа пада, ...
20.08.2022 08:40
Кой пореден премиер в Европа пада, докато Путин е в кома, че спрях да ги броя.
:)))
цитирай
3. kvg55 - До 1. elenkokoschkov
20.08.2022 08:41
Мъка, мъка!
цитирай
4. kvg55 - До 2. nedovolen
20.08.2022 08:42
И аз не не ги броя. Знам за българския.
цитирай
5. mt46 - ...
20.08.2022 13:03
Добре, но Путин никъде не твърди, че се бори за комунизъм или за социализъм...
цитирай
6. kvg55 - До 5. mt46
20.08.2022 13:55
Дали твърди или не твърди, няма никакво значение. Важното е, че работи в съответствие с марксистко–ленинската философия.
цитирай
7. missana - Крайно време е т.нар. Запад да осъзнае простичкият факт,
20.08.2022 20:47
че е само една малка част от Света!
цитирай
8. kvg55 - До 7. missana
20.08.2022 21:21
Ще, ще, макар и трудно.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: kvg55
Категория: Забавление
Прочетен: 6363352
Постинги: 2926
Коментари: 27353
Гласове: 35397
Архив
Календар
«  Юли, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031