Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.08.2022 15:02 - © Срещу кого ще грачат "крещящите орли"
Автор: kvg55 Категория: Забавление   
Прочетен: 2908 Коментари: 14 Гласове:
11

Последна промяна: 18.08.2022 15:17

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
18.08.2022г.

     "Съюзниците на САЩ, които са най–уязвими от Русия, настояват за повече войски, оръжия", пише The Washington Post.
Страните, които са най-близо до Русия, казват, че отчаяно се нуждаят от повече военна помощ от Запада. От съществено значение е да се въоръжим, както и Украйна, казал министърът на войната на Латвия Артис Пабрикс по време на посещението на министъра на войната на САЩ Лойд Остин III този месец, защото имало реален риск войната да "достигне до нашите граници", разказва газетата.
Страната търсела усъвършенствана ракетна артилерия с голям обсег, която измъчва руските войски в Източна Украйна, плюс системите за въздушна и брегова отбрана, добавил Пабрикс и изтрещял гороломно : "Ако нещо се случи на нашите граници, ние сме готови да умрем".
"HIMARS, "Reapers", контрабатарейни радари : това е, от което ще се нуждаем най–много по отношение на военна смъртоносна мощ, която е непосредствено необходима за възпиране на Русия", изокал се пък Кусти Салм, генерален секретар на естонското министерство на войната, в интервю.
В интервю полският аташе в Алианса бригаден генерал Кшищоф Нолберт се изказал съвсем необмислено от гледна точка на реалността, че "спечелването на тази война е абсолютно фундаментално за сигурността в Европа". Полша е третият по големина донор на украинската армия, добавил Нолберт, и редовно призовава Запада да подкрепя Киев "по–решително, вместо постепенно", включително чрез изпращане на изтребители.
А самата Полша очаква от USA ракетни батареи "Patriot", HIMARS, изтребители F–16 и танкове "Abrams" по многогодишни графици, определени преди СВО на Русия в Украйна.
Постоянното разполагане на войски и оръжия на НАТО в страните по фланга на Русия е стратегия, която западните военни мозъци наричат "таралежова отбрана". То [НАТО] се стреми да направи идеята за нахлуване неприятна за враждебните плановици на война, като демонстрира, че войските на НАТО могат незабавно да мобилизират и подкрепят съюзници, които вече са закалени от западното обучение и оборудване.
image

Американски морски пехотинци стрелят с гаубица "M 777" по време на военно учение на полигона "Адажи" в Латвия 

Тези вопъли на източноевропейските и балтийски us–американски пудели са съгласувани с байдъновата администрация естествено, ако да не са им подшушнати от нея.
Не току така ръководителят на Бюрото за национална сигурност на Полша Павел Солох е разговарял със съветника по националната сигурност на президента Байдън Джейк Съливан, при условие за анонимност, както се съобщава. Белият дом не отговори на искане за коментар относно характеристиката на тяхната дискусия, жалва се вестникът.
"САЩ изпращат в България "Крещящи орли" …", крещи от възбуда вестник СЕГА.
"Крещящите" били командоси от 101–ва въздушнодесантна дивизия, известна като "Screaming Eagles" (Крещящи орли). Това ставало ясно от туит в профила на US Mission to NATO.
image

Съобщението в Туитър–акаунтът на мисията на Съединените щати в НАТО 

Близо 2400 войници ще бъдат разположени в Румъния, България, Унгария и Словакия, за да защитават източния фланг на НАТО, да успокоят нашите съюзници и да възпират нашите противници, се посочва още в съобщението на мисията.
image

Като видях на картинката как командосите се влачат напред, хеликоптерите хвърчат назад(?!) и след това прочетох, че "дивизията, която наброява около 20 000 души е в основата на щатските операции в Ирак и Афганистан, както и в Сирия", ме обхвана страх за бъдещето на евроатлантическа България

Ама имали били славно минало – осъществили десанта в Нормандия през юни 1944–та година
Той и Наполеон Бонапарт преди да настъпи в пределите на Руската империя имаше славно военно минало – обсадата на Тулон, Сардинското кралство и Австрия, Египетската кампания.
А Адолф имаше още по–славно военно минало – завземането на цели държави.
Събитието е отразено обилно от телевизиите :
image

От Българската национална телевизия 

image

И повече от телевизия bTV

СатаНАТО–то и Съединените щати в частност не си направиха изводи и взеха поука от Специалната военна операция на Руската федерация в Украйна и продължават да дрънкат оръжие около границите ѝ. Само че в близост до западната граница на Федерацията не са Съединените щати, а полезните тям идиоти от Алианса. Между тях и България.
Както е видно от наименованието и славната ѝ история – Нормандия, Ирак, Афганистан, Сирия – 101–ва въздушнодесантна дивизия не е отбранително военно образувание, а атакуващо, от което може да се предположи, че се подготвя агресия от страна на НАТО срещу Руската федерация. И България "барабар Петко с мъжете".
Ето от тук ми иде страха. Че при война на НАТО с Руската федерация Евроатлантическата ни Родина ще изгуби евроатлантическия си статут или още по–лошото, ако въобще има статут на държава една изпепелена територия.

https://vz.ru/news/2022/8/14/1172517.html
https://www.washingtonpost.com/national-security/2022/08/13/us-military-baltics-russia/
https://www.segabg.com/hot/category-bulgaria/sasht-izprashtat-evropa-i-bulgariya-kreshtyashti-orli-za-purvi-put-80-g
https://bnt.bg/news/po-sveta-i-u-nas-2000-chasa-13-avgust-2022-g-308975news.html
https://btvplus.bg/produkt/novini/41832/btv-novinite-centralna-emisija-13-08-2022



Тагове:   България,   Румъния,   украйна,   НАТО,   Туитър,   Адолф Хитлер,   сащ,   Русия,   Европа,   Европейски съюз,   латвия,   полша,   usa,   киев,   РФ,   the washington post,   Запада,   телевизия bTV,   Алианса,   Patriot,   вестник Сега,   Съединени щати,   Наполеон Бонапарт,   Руската империя,   Унгария и Словакия,   Руска федерация,   HIMARS,   Ирак и Афганистан,   18 август,   Българската национална телевизия,   Специалната военна операция на Руската федерация в Украйна,   министъра на войната на САЩ Лойд Остин III,   Reapers,   изтребители F–16 и танкове Abrams,   СВО на Русия в Украйна,   гаубица M 777,   Бюрото за национална сигурност на Полша,   съветника по националната сигурност на президента Байдън Джейк Съливан,   Screaming Eagles Крещящи орли,   както и в Сирия,   десанта в Нормандия през юни 1944–та година,   евроатлантическа България,   обсадата на Тулон,   Сардинското кралство и Австрия,   Египетската кампания,


Гласувай:
11


Вълнообразно


1. morskipesni - Знам кой ще плаща масрафите за подобни навлеци,
18.08.2022 17:34
а също и кои ще ги изгоним с балкански ритник и референдум-дум.
цитирай
2. kvg55 - До 1. morskipesni
18.08.2022 18:20
Масрафа на гърба на доброволно нагъзилите се.
цитирай
3. missana - Неслучайно казвам,
18.08.2022 21:47
че е време за тактически ядрен удар. Това мигновено ще реши войната.
цитирай
4. kvg55 - До 3. missana
18.08.2022 21:58
Няма война! Има Ограничена специална санитарна хуманитарна операция на Руската федерация по демилитаризация, денацификация, деНАТОфикация, дезинсекция, дератизация, дезинфекция, обезпаразитяване на Украйна и дедоларизация на световната икономика.
цитирай
5. leonleonovpom2 - Здравей, Краси!
18.08.2022 22:27
Доскоро мислех, че съм най- наивният на света
Сега виждам, че има даже и У/О/ правници, на които отстъпвам в това отношение?
Русия ги е метнала, че се е изразходвала във военно отношение и вече дори изнемогва?
Наивни или глупави са? Те представа явно си нямат, ако Русия ги вземе насериозно, какво ги чака? Че показаното е едно нищо, тренировка
Ако ще небето да покрият с ракети ,летящи към Русия
На спартанския цар Леонид казали, че персите били толкова много, че стрелите им щели да покрият небето? А той отговорил, че това е прекрасно, ще се бият на сянка!?
Не видяха ли, какво стана с Борката? Голям то извади- език и му напомниха веднага за бригадата, която ще заравни Англия, когато поискат!
И последва ритник от стола на министър- председател!
Умни са саксите Лъв не се дразни, дори и дремещ!
цитирай
6. kvg55 - До 5. leonleonovpom2
18.08.2022 22:34
Не е на добро това дрънкане на оръжие.
цитирай
7. missana - Много дълго се проточи тази операция.
19.08.2022 01:08
kvg55 написа:
Няма война! Има Ограничена специална санитарна хуманитарна операция на Руската федерация по демилитаризация, денацификация, деНАТОфикация, дезинсекция, дератизация, дезинфекция, обезпаразитяване на Украйна и дедоларизация на световната икономика.


Както и да я наричаме, рано или късно ще мине през тактически ядрен удар върху Киев. Помни ми думите. Друго решение не съществува. Колкото по-рано се случи по-бързо ще завърши това бреме за Украйна, Европа и света.
цитирай
8. kvg55 - До 7. missana
19.08.2022 07:20
Да сме живи и здрави да дочакаме да видим.
цитирай
9. born - Няма нужда от всякакви и каквито и да е ядрени удари по каквото и да било.
19.08.2022 15:57
Помни ми думата : Хохлите ще светнат сами Зеленското човече.
ПП. Жалко за този велик комик - както би казал Нерон.
ППП. Ако не се сещаш защо ще го светнат : над 100 000 убити и ранени близки, прее@ана икономика, инфраструктура, загубена досега над 20 % от територията и пр. - това не се прощава ...
© St. Born Taratancijskij i Ta6akmakanskij - Honorary General major Comodor of First women's body division of Taratancian armed forces.- first nuclear expert of TTAF
цитирай
10. kvg55 - До 9. born
19.08.2022 16:06
Той и Западът вдига ръце от него.
цитирай
11. leonleonovpom2 - Че как няма да му вземат мерките!
19.08.2022 18:56
10. kvg55 - До 9. born
16:06
Той и Западът вдига ръце от него.
цитирай

Аз да имам самучувствие, че владея света и някакъв прошляк да ми подвиква като на хамалин!
Вземам му мерките за дървен костюм веднага!Без да губя време, а той да ми подвиква!
цитирай
12. kvg55 - До 11. leonleonovpom2
19.08.2022 19:02
Ха-ха-ха!
И това ще стане.
цитирай
13. born - В тези сбъркани времена
22.08.2022 00:39
Когато всеки комплексиран човекоминимум се изживява (анонимно) като величав феноменален гигант. не е за чудене откъде идва самочувствието на недораслека. Когато това обаче стигне до глобално ниво започва да става опасно за всемирната популация. Трябва да си мъжка Грета Тунберг, за да заповядваш ( и въобще да допускаш) обстрел на АЕЦ !
цитирай
14. kvg55 - До 13. born
22.08.2022 00:46
Ташака е, както ни информират, че руснаците владеят електроцентралата, която Наполеончик настоява да освободят и в същото време я обстрелват.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: kvg55
Категория: Забавление
Прочетен: 5751812
Постинги: 2807
Коментари: 25790
Гласове: 34175
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031