Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.07.2022 07:01 - © На цялата мрежа
Автор: kvg55 Категория: Забавление   
Прочетен: 2898 Коментари: 14 Гласове:
5

Последна промяна: 29.07.2022 07:05

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
29.07.2022г.

     US–американската прокуратура е активна, не е заспала като българската.
Лиза Оуденс Монако е 39–ти заместник–главен прокурор на Съединените щати от април 2021 година. Юрист от кариерата с награди от Министерството на правосъдието за специални постижения през 2002, 2003 и 2005 година и като член на работната група "Enron" за разследване на скандалът "Enron".
image
Лиза Оуденс Монако. Официален портрет от 2021–ва година 

"Едно от нещата, които искаме от Конгреса, е способността да се прилагат законите за рекет,  възможността да се третират тези олигарси и тези нарушители на санкциите като престъпни организации, каквито и са", предложила Монако в сряда, съобщава United News of India.
Прокурорката Монако настоява за прилагане на законите за рекет, които Съединените щати са използвали от десетилетия, за да преборят мафията. Тоест нарушителите на санкциите да се категоризират като организирана престъпност, тоест като мафия.
"Така че ние искаме да третираме тези мрежи, използвани от [руски] олигарси и други, за да избегнат санкциите и да скрият корумпираното си богатство, като преследваме цялата мрежа", обяснява Монако. Законът за влиянието на рекетьорите и корупционните организации (The Racketeer Influence and Corrupt Organizations Act – RICO) е федерален закон, който позволява на федералното правителство да се бори с организираните престъпни предприятия в Съединените щати.
Монако иска и друго от Конгреса.
"Ние говорим за това и молим Конгреса за пълномощия да им даде [на украинските бежанци] приходите от тези неправомерно придобити печалби", допълва казаното от Монако tass.com.
image

Лиза Монако обяснява на Конгреса исканията си 

Голяма световна веселба ще настане, когато Министерството на правосъдието на Руската федерация се обърне към Държавната дума на Руската федерация с искане да му бъде разрешено да се бори срещу държавите, които налагат санкции на Русия, като … с терористи.
Тоест то иска да се уреди със закон за тези, които налагат санкции, статут на терористични организации, а за онези държави, които подбуждат други да налагат санкции, статут на организатори и съучастници в тероризма.
Което оказва се, е много по–близо до реалността от искането на Лиза Монако. И по актуално.
И възникват едни въпроси, въпроси. И се натрапват досадно едни отговори, отговори.
И толкова много информация чака приложение в съдебните процеси.
Кой създава терористични организации по света, снабдява ги с оръжия и с тяхна помощ сваля законните власти, потапяйки цели държави и народи в бездната на гражданската война?
Кой създаде Ал–Кайда в Афганистан, за да се бори със съветското присъствие (в резултат на което, между другото, цялата налична инфраструктура и индустрия в Афганистан бяха възстановени за десет години)? Същият, който сега налага терористични санкции на Русия.
Кой създаде ИДИЛ, за да се бори с легитимния сирийски режим, в резултат на което цяла държава беше унищожена, милиони жени, старци и деца станаха бежанци, а стотици хиляди мъже загинаха в месомелачката на гражданската война? Кой уреди блокадата на Куба и Иран, която продължи десетилетия и не я премахна дори по време на ковид, когато в Иран умираха деца без лекарства и необходимото лечение? И това е само началото на един дълъг списък.
Кой краде пари от сметките на държави и лица без съд и разследване, без да се съобразява със закона и международното право, а само въз основа на собствените си "правила"? Кой отвлича хора по целия свят, арестува ги в трети страни, след което ги отвежда в собствената си страна и ги хвърля в затвора по скалъпени обвинения? Кой е създал затвор на територията на друга държава, където взима всички, които не харесва, и ги държат там без срок и съд, измъчва, подиграва се и убива без броене и никакъв контрол? Кой създаде стотици такива подземни затвори по света? Кой организира десетки незаконни нахлувания в суверенни държави, извърши стотици военни операции по света и хиляди незаконни ликвидирания на тези, които не харесва? Кой е създал десетки биолаборатории около Руската федерация и по света, където създава биологични оръжия, които се тестват върху обикновени хора? Кой създаде ковид и се опита да хвърли вината върху някой друг?
Същият, който сега налага и принуждава други да налагат терористични санкции на Русия.
image

Държавната дума приема закона за приравняване налагането на санкции с тероризма 

Цялото останало население на планетата, тоест абсолютното и преобладаващо мнозинство от човечеството – останалата част от Евразия, Латинска Америка, Африка, арабския свят, Индия и Азиатско–тихоокеанския регион, начело с Китай, не подкрепи антируските санкции, и вече са готови да свидетелстват в съда срещу този самонадеян държавен терорист, изнасилвач и окупатор. По-точно срещу неговите перверзни постчовешки елити, които изнасилваха всеки поробен, потиснат, завладян и държан под контрол. В крайна сметка налагането на санкции срещу Русия е подтикнато от малцинства, които с отворена уста допуснаха въвеждането на техни "правила" вместо международно право и закон.
Всъщност въпросът не сложен : да се признае за тези малцинства статут на съучастници в тероризма и инициатори на беззаконие, въз основа на което Министерството на правосъдието на Руската федерация създава международен трибунал, където абсолютното мнозинство от човечеството се явява като свидетел; Трибуналът съди самонадеяните изчадия, след което ги изолира и налага санкции на съучастниците им, като същевременно ги хваща и затваря (или довършва). Тоест преследване, както се изразява една Лиза Монако, на "цялата мрежа". В крайна сметка, докога можете да търпите тормоза на тази група луди американски маниаци?

http://www.uniindia.com/us-to-use-racketeering-statutes-to-target-russian-businessmen/world/news/2783827.html
https://tass.com/world/1482745
https://vz.ru/opinions/2022/7/26/1169410.html




Гласувай:
5


Вълнообразно


1. leonleonovpom2 - Краси, ти не разбираш!
29.07.2022 09:28
Ковачът на световната демокрация е прав, дори и когато чуковите му са нефелни
Виновни са другите, защото те не разбират от демокрация- а от власт на народа
Когато се научат да я разбират като тях, тогава и те ще са прави
Демокрацията е по-висша форма на власт на народа! И по- завоалирана, да не е на ачик!
Пак народът си властва без проблеми,но с правилни директиви от властващите над народа!
Например, посред зима ,става възможно да се наслади на някоя хубава пролет, благодарение на правилните директиви на властващите над властващия народ!!
цитирай
2. oia - , , Демокрацията---е по-висша ф...
29.07.2022 11:15
,, Демокрацията---е по-висша форма на власт на народа" Е, няма що. Щом е власт, а дали е висша, или нисша---в какво се състои разликата ?
Демокрацията е власт, но не на народа, а на определена камарила. Няма висша форма на демокрация, така както няма и изгрев без слънце. Власт--в каквато и форма да е----не значи УПРАВЛЕНИЕ. Когато управляваш нещо си отговорен за него, а когато властваш си безотговорен. Властта делегира ,,право" на властващия, а властвания има само задължения. Демокрацията е една извратена идеология, която е в своя край. Демокрацията, колко държави
докара до просешка тояга---включая и България. Ако знаехте съдържанието на уродливата форма демокрация---едва ли щяхте да сте ,,демократични".
Демократичността е: За нас властта---за вас нищета. Това да ви е познато от някъде??? Като погледнеш и послушаш демократа Христо Иванов---веднага придобиваш представа за демокрацията. Същото се отнася и за Атанас Атанасов, а и всички които се премятат 30 год из политическото пространство. Остаряха и побеляха в народното събрание, като постоянни лъжци, крадци и продажници на народ и държава. Ех, че демокрация........
цитирай
3. kvg55 - До 1. leonleonovpom2
29.07.2022 11:25
Така ще да е.
цитирай
4. kvg55 - До 2. oia
29.07.2022 11:27
Не се пали толкова. Всичко ще се реши от хладилника и радиатора.
цитирай
5. oia - Не се паля. По природа съм уравно...
29.07.2022 12:12
Не се паля. По природа съм уравновесен човек. Но когато олигофрени започнат да натрапват олигофреничните си възможности---ми идва в повече. Някой неща не се решават от хладилника и радиатора, нито чрез хладилника и радиатора.
По тази логика означава, че щом има в хладилника---могат да ни отрязват и главата. Ако радиатора е топъл---могат да ни смразяват от данъци, от безправие. Забравих---демокрацията ще уреди да бъдат изпразнени хладилниците, а радиаторите спрени, за да се намерят причини за недоволства. Демокрацията потушава недоволства с ,,демократични" методи
цитирай
6. mt46 - ...
29.07.2022 12:50
САЩ са доста напреднала и организирана нация. Как може да не са се справили с организираната престъпност?...
цитирай
7. oia - Всеизвестно е от кой и как е създа...
29.07.2022 13:39
Всеизвестно е от кой и как е създадена ,, напредналата" нация Ние не можем да се гордеем с подобни ,, постижения" Та тя е създадена от престъпници---това означава, че: трябва да се справят със себе си, а не с другите. Къщата на дядо ми е на повече години от тези на създадената нация. Какво търсят ръкописите на богомилите в Бостън??Какво търси реликвата на богомилите---
белия пентаграм в Малта---в двореца на слънцето. Кой поиска един от Розенкройцерите да бъде представян, като брат на богомила Боян Мага ???
Какво се е случило с този, който е отказал тази гавра с паметта на богомилите??? Величайте разбойниците и чакайте от тях подаяния, И: недейте да вините Русия, недейте да величаете разбойниците, а потърсете и поискайте своето от всички и от всякъде. Историята, която ни пробутват
няма нищо общо с истината за нас. Във ватикана са и александрийската и картагенска библиотека. Не са унищожени, а се крият усърдно от сатанинското образувание наречено ватикан. А кой е създал това уродливо
присъствие, като посредник между Бог и човек---да познаем от един път.
цитирай
8. born - Както "комунизмът" бе ...
29.07.2022 13:40
Както "комунизмът" бе изопачен в някаква имагинерна фантастика, така и "демокрацията" се изопачи в някаква странна изродена конструкция, нямаща нищо общо с идеалистичните й фундаменти. Причините за тези явления се коренят в противоречията на човешката природа.
Как биха могли да се справят в САЩ с организираната престъпност, като в концептуалните им базисни схеми и конструкции, агресивността, алчността, усещането за непогрешимост и егоцентризмът са носещите колони ?
© St. Born Taratancijskij i Ta6akmakanskij - Honorary General major Comodor of First women's body division of Taratancian armed forces.
цитирай
9. kvg55 - До 5. oia
29.07.2022 15:45
Права си. Ситите са мълчаливи.
цитирай
10. kvg55 - До 6. mt46
29.07.2022 15:49
Много мафия се вля там след падането на желязната завеса.
цитирай
11. kvg55 - До 7. oia
29.07.2022 15:51
Разбойниците ще си получат заслуженото.
цитирай
12. kvg55 - До 8. born
29.07.2022 15:59
Човешката природа също е променлива, макар трудно и бавно. Тя се променя с промяната на условията на живот. Но когато обществото, каквото е us–американското, се основава, както посочваш, на престъпни "схеми и конструкции", резултатът е такъв.
цитирай
13. missana - Всички нови щамове,
29.07.2022 20:26
като Ковид, Маймунска шарка и др. са разработени от американците в секретни лаборатории. Тежко и горко на човечеството!
цитирай
14. kvg55 - До 13. missana
30.07.2022 08:04
Доказано е.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: kvg55
Категория: Забавление
Прочетен: 5754202
Постинги: 2808
Коментари: 25797
Гласове: 34177
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031