Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.07.2022 07:01 - © Когато сам си търсиш боя
Автор: kvg55 Категория: Забавление   
Прочетен: 2755 Коментари: 8 Гласове:
16

Последна промяна: 17.07.2022 07:03

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
17.07.2022г.

     Будността, тоест постоянната концентрация на вниманието било оръжието на Владимир Путин срещу колективния Запад. И представете си Русия и Китай се възползват непочтено от моралното и политическо объркване на Запада, твърди Уолтър Ръсел Мийд в The Wall Street Journal 
image
Демократичният Запад бил изненадан от кривият ефект от санкциите.
"Господин Путин постигна най-голям успех, парадоксално, в областта на икономиката и политиката, където Западът смяташе, че енергията му е най–силна. Страховете, {че} руското енергийно ембарго може да осакати европейските икономики и да накара удобно наместилите се германски бюргери да мръзнат в часовете на тъмнината през следващата зима промениха надеждите, че западните санкции ще поставят Москва на колене. Напълно уплашена от последиците от финансовата битка с Руската федерация, Германия започва да се отказва от обещанията си да разшири разходите за защита", прозрял авторът.
Освен това "ранният оптимизъм, че евротрансатлантическите ценности ще обединят света в противопоставяне на руската агресия", изчезнал.
Да припомня генерал Лебед : Най-хубаво се смее този, който стреля пръв!
Е, Владимир Владимирович стреля пръв.
"Водени от Китай и присъединени от Индия и Бразилия, нациите по целия свят избират търговията с Русия пред солидарността с Групата на седемте", констатира Ръсел Мийд.
image

Владимир Владимирович крой шапка на Пръдливия Забраванко 

За да се противопостави на господин Путин, другаря Си Дзинпин "и техните ирански помощници", които си "въобразяват", че us–американският ред е декадентски и податлив, Западът трябвало да се прекалибрира (recalibrate), предлага авторът.
image

Прибор за калибриране и рекалибриране 

Че Владимир Владимирович внимава е така. Но също така знае в какво да внимава. Той внимава и държи под око главното в кълбото от политически връзки. Това се дължи на изучаването от него на марксистко–ленинската диалектика.
Освен това подполковника и настоящ президент на Руската федерация знае, че има обективно развитие, както в природата, така и в обществото.
В обществото обективното развитие се формира от субективните действия на хората.
Разбира се Путин е изучавал делата на колективния Запад и получените резултати, които Западът не е забелязъл от ограниченост. Така постепенно е навлизал в хода на обективното развитие. Той се опита да промени обективното развитие с речта си в Мюнхен през 2007–ма година на Конференцията по безопасност. Опитваше се и след това, особено в края на миналата година. Опитваше се, защото обективното развитие вървеше към сблъсък между Съединените щати и Руската федерация, заедно с Китайската народна република. Сблъсък, който означаваше ядрена война. Янките гласеха с Русия да се бият европейците, а те да гледат отстрани, както са го практикували в двете световни войни. Разбира се подполковникът не е глупак и нямаше да ги остави да бъкат фитили на зомбитата – първият удар щеше да е срещу Съединените щати, с ядрено оръжие естествено. След това Европа сама щеше да се предаде.
Тази концепция на Руската федерация е актуална, защото опасността от ядрена война също е актуална. С въоръжаването на Незалежната от страна на колективния Запад с модерно оръжие и цялостната ѝ финансова издръжка конфликтът ескалира и тази опасност нараства.
"С доставката на високоточни ракети с голям обсег на Украйна сами по себе си се преминава червената линия. Тези оръжия не могат да бъдат ефективно използвани от Украйна без пряко американско участие (разузнаване, целеуказване). Тоест САЩ влязоха в открита въоръжена конфронтация с Русия. Но има и друг отрицателен ефект. Украйна започна да използва "HIMARS" за удари по цели в Русия. Самите ракети на комплекса поразяват целта доста точно (въпреки че има отклонения), но техният ескорт под формата на маса от стари украински ракети нанася значителни щети на жилищните райони на граничните населени места, включително областните центрове", пише политологът Ростислав Ищенко.
Съединените щати все повече хлътват в руско–украинския конфликт.
"В близко бъдеще Русия ще се изправи пред въпроса за унищожаването на американски самолети AWACS, работещи в зоната на конфликта, и възможен удар по американската спътникова констелация, за да лиши "HIMARS" от висока точност, превръщайки ги в обикновени ракети. Всъщност Руската федерация е на прага на директен, макар и ограничен засега, сблъсък със Съединените щати", смята Ищенко.
Навлязъл дълбоко в обективното развитие Путин избра удобния момент и отне стратегическата инициатива от Запада, който години наред настъпваше военно към границите на Федерацията. Той предпочете да пострада само Украйна, вместо целия свят, нещо, което бъдещето ще отчете като проява на хуманизъм.
И понеже Съединените щати настоятелно си го търсят, Владимир Владимирович ще бъде в правото си да им го даде – изпреварващ ядрен удар. С действията си янките за втори път не дават друг избор на Путин освен да удари превантивно. Ами да удря. Времето ще го оправдае.
image 

Владимир Владимирович не спи от грижи за бъдещето на Запада 

https://www.wsj.com/articles/wokeness-is-putins-weapon-ukraine-western-values-abortion-climate-change-human-rights-protectionism-decadence-xi-jinping-revisionist-powers-11657569787
https://www.discred.ru/2022/07/15/rostislav-ishhenko-hajmars-kak-poslednij-shag-k-bolshoj-vojne/




Гласувай:
16


Вълнообразно


1. kvg55 - До 1. elenkokoschkov
17.07.2022 07:46
И така може да се каже.
цитирай
2. mt46 - ...
17.07.2022 11:01
Русия и Китай играят по "правилата" на Запада...
цитирай
3. morskipesni - Иска ми се да чуя вой кански на х'американски
17.07.2022 11:02
Подпалвачите на войни трябва да си понесат последствията. Бонус ефект, публично смачкване на престъпната ухилена гангстерска мутра. Долу с Ауаксите, спътничетата, Джеймсуебчетата т.н.
цитирай
4. kvg55 - До 2. mt46
17.07.2022 11:09
Така, де. С тяхните камъни по тяхната глава.
цитирай
5. kvg55 - До 3. morskipesni
17.07.2022 11:10
Ще има квик, кански квик.
цитирай
6. missana - След 19 юли всички ще се кротнат,
17.07.2022 20:12
за да не се сдобие Иран с ядрено оръжие.
цитирай
7. kvg55 - До 6. missana
17.07.2022 22:54
Мдаа!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: kvg55
Категория: Забавление
Прочетен: 5761028
Постинги: 2809
Коментари: 25807
Гласове: 34184
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031