Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.07.2022 15:01 - © За западняците повторението не е майка на знанието
Автор: kvg55 Категория: Забавление   
Прочетен: 953 Коментари: 6 Гласове:
8

Последна промяна: 13.07.2022 15:03

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
13.07.2022г.

     Западът още се фука, че ще победи Руската федерация на бойното поле в пряк бой. Новоназначеният преди месец началник на Генералния щаб на Въоръжените сили на Обединеното кралство генерал сър Патрик Сандърс решил да се натегне и се изцепил :
"Светът се промени след 24–ти февруари и сега има гореща необходимост да се създаде армия, способна да се бие заедно с нашите съюзници и да победи Русия в битка", изложил концепцията си за армията генерал Сандърс.
image

Генерал сър Патрик Сандърс е бивш командир на стратегическото командване и е командвал операции в Босна, Ирак и Афганистан 

"Нахлуването на Русия в Украйна подчертава основната ни цел – да защитим Обединеното кралство и да сме готови да се бием и да печелим войни на сушата – и засилва изискването за възпиране на руската агресия със заплахата от сила", формулирал бойната цел сър генералът и допълнил :
Да се "ускори мобилизацията и модернизацията на армията, за да подсили НАТО и да лиши Русия от шанса да окупира повече Европа … ние сме поколението, което трябва да подготви армията да се бие отново в Европа".
image

Опрятен войник от въоръжените на нейно величество сили се готви да атакува Русия 

Само че най–големият милитарист на Британия и въобще на Запада Борис Джонсън, който преди седмица даде фира като министър–председател, докато беше такъв, направи голяма глупост. През март 2021 година оглавяваното от него правителство обяви намаляване на броя на войниците, които планира да има в армията на нейно величество до 72 500 до 2025 година.
image

БоДжо, докато беше фактор, прави развод на Наполеончик на терен 

Русия харчи около 4,14% от своя брутен вътрешен продукт за своята армия, докато Обединеното кралство харчи около 2,33%, според данни от IISS Global Military Balance 2020.
image

Боеготовността на британската армия 

Генералният секретар на сатаНАТО също се изхвърлил :
"Трябва да се подготвим за факта, че това може да отнеме години. Не трябва да се отказваме от подкрепата си за Украйна", каза Столтенберг пред Bild am Sonntag. "Дори ако разходите са високи, не само за военна подкрепа, но и поради нарастващите цени на енергията и храните".
image

Йенс Столтенберг се моли на Аллах за помощ 

Похвалил украинските полезни идиоти :
"Разходите за храна и гориво са нищо в сравнение с тези, които плащат ежедневно украинците на фронтовата линия. Украинците смело се защитават срещу руските нашественици. Въпреки че Русия води войната в Донбас с нарастваща бруталност, украинските войници оказват смела съпротива" и като дисциплиниран буржоа веднага си направил сметката :
"Ако руският президент Владимир Путин постигне целите си в Украйна, както когато анексира Крим през 2014 година, ще трябва да платим още по-висока цена", калкулирал той.
image

С по-модерни оръжия се увеличава вероятността Украйна да успее да изгони войските на Путин от Донбас, уверено твърди Столтенберг

Едва станала член на Алианса и във Финландия вече се чуват гласове за намеса във войната :
"Рано или късно … страните от Европейския съюз или НАТО трябва да обмислят възможността за пряка намеса", изразил мнение историкът Юсси Ялонен, цитиран от изданието Verkkouutiset, мотивирайки се с провалилата се досега стратегия на Запада.
Засега военните действия срещу Руската федерация се водят на територията на Украйна и то само от въоръжените сили на Украйна с материалната помощ на колективния Запад.
И въпреки заканите на политици, генерали и генерални секретари, тенденцията е да се воюва така на думи от тяхна страна до последния украински войник.
image

Основните съюзници на Запада срещу Руската федерация 

Информиран за тези настроения на Запада на среща с ръководството на Държавната дума и ръководителите на фракции на политически партии в Държавната дума на Федералното събрание на Руската федерация Владимир Владимирович пренебрежително се изказа така :
"Днес ние чуваме, че искат да ни победят на бойното поле. Е, какво да кажа? Нека опитат. Вече много чухме, че Западът иска да се бие с нас "до последния украинец". Това е трагедия за украинския народ, но изглежда, че всичко натам отива. Но всички трябва да знаят, че като цяло, ние все още не сме започнали нищо сериозно", сащисал ги президентът и обяснил на Обущаря, генералния секретар и другите полезни на САЩ идиоти :
"В същото време ние също не отказваме мирни преговори, но тези, които отказват, трябва да знаят, че колкото по–нататък, толкова по–трудно ще им бъде да преговарят с нас".
Владимир Владимирович им напомнил, какво ги очаква в недалечното бъдеще :
"Свят, основан не на егоистични правила, измислени от някого за себе си, зад които не стои нищо друго освен желание за хегемония, не върху лицемерни двойни стандарти, а върху международното право, върху истинския суверенитет на народите и цивилизациите, върху волята им да изживеят своята историческа съдба, своите ценности и традиции и да изграждат сътрудничество на основата на демокрация, справедливост и равенство".
И това, защото "ходът на историята е неумолим и трябва да разберем, че този процес вече не може да бъде спрян", обяснил им обективното развитие президентът на Руската федерация.
image

Владимир Путин за N–ти път обяснява като на олигофрени, че те вече са загубили със самото започване на Специалната военна операция, защото нейното начало означава и начало на радикален срив и ликвидиране на американския световен ред 

https://www.bbc.com/news/uk-61858476
https://www.euronews.com/2022/06/19/it-could-take-years-nato-secretary-general-warns-of-a-possible-lengthy-war-in-ukraine
https://www.ukrinform.net/rubric-ato/3510310-war-in-ukraine-could-take-years-but-the-west-must-not-let-up-in-supporting-ukraine-stoltenberg.html
https://vz.ru/news/2022/7/11/1167087.html
http://kremlin.ru/events/president/news/68836




Гласувай:
8


Вълнообразно


1. missana - БоДжо бе най-големият некадърник сядал някога на премиерския стол в Албион.
13.07.2022 19:52
Неговият вид е на ужасяващ селяндур, неподлежащ на елементарна култивация.

Русия готви големи изненади на НАТО.
цитирай
2. mt46 - Мда...
13.07.2022 19:58
В интересни времена живеем, както се казва...
цитирай
3. kvg55 - До 1. missana
13.07.2022 23:20
Мисля че си съперничи по посредственост с Тони Блеър и Тереза Мей.
цитирай
4. kvg55 - До 2. mt46
13.07.2022 23:22
Абе интересни са времената, ама да не ни излязат през носа.
цитирай
5. leonleonovpom2 - Здравей, Краси!.
14.07.2022 00:34
Халтавият Джо го разконскипи рираха-съпартийците му!
А ментовия Джо Еврейски, кой ще го разконспирира?
цитирай
6. kvg55 - До 5. leonleonovpom2
14.07.2022 05:17
Той сам всичко ще си каже.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: kvg55
Категория: Забавление
Прочетен: 5883763
Постинги: 2836
Коментари: 26123
Гласове: 34424
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930