Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.07.2022 07:01 - © И БоДжо даде фира
Автор: kvg55 Категория: Забавление   
Прочетен: 2137 Коментари: 8 Гласове:
11

Последна промяна: 13.07.2022 07:03

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
13.07.2022г.
     Нашите блогъри–русофоби се задъхват от злоба и давят в отровни слюнки, когато плюят Владимир Владимирович – путяга, путиняга, путлер, диктатор, лош, зъл, злият, урод, луд и прочие "очарователни епитети". Употребата им е признак на слабост.

Ненавистта, омразата и злобата на блогърите–русофоби си има своите причини и основание.
Руснакът разбива мечтата на нашите буржоа за лъскавия, всемогъщ и завладяващ Запад.
Ето, месеци наред Владимир Владимирович поддържа двуцифрен процента на инфлацията в Съединените щати и взема данък от us–американските потребители. "Данъкът на Путин", както го определи президентът Джо Байдън. Ако самият Пръдлив Забраванко все още е президент, то се дължи на факта, че е полезен идиот за президента на Руската федерация.
Обаче във Франция партията на президента Микрон загуби парламентарните избори. Спечелиха протежетата на Путин Жан–Люк Меланшон и особено Марин Льо Пен.
Така многознайкото Микрон, който си позволи да определи Специалната въоръжена операция на Руската федерация в Украйна като "историческа и фундаментална грешка" го състигна "демократичен шок".
Най–комично беше падането от власт на Кирил Харварски и партията му "Продължаваме промяната" у нас.
Тук Путин чрез служителят си от среден, че и по низш ранг, Елеонора Митрофанова събори говорещият глупости по адрес на Руската федерация и президентът ѝ министър–председател русофоб. Разби му и коалицията и мнозинството в парламента. Ех, Киро, Киро!?
image

Кирил Петков гледа жално питащо Елеонора Митрофанова, а тя гледа сърдито встрани 

И най–големият русофоб на Запада и главният лобист на Украйна на международната арена, британецът Борето Джонсън даде фира като министър–председател. Изоставен от девет на брой важни министри и от повечето депутати от своята Консервативна партия, напусна поста на министър–председател на Британия. А общият брой на подалите оставка приближени до Джонсън в правителството надхвърли 40 души.
image

Борис Джонсън се напъва да задържи властта, която му се откъсва 

В Telegram–канала се върти съобщението :
«Путин реши да уволни Джонсън. Борис ще съобщи това сам след няколко часа, за да не отвлича вниманието на Владимир Владимирович от важните въпроси».
image

Ето тоя ме свали от власт, оплаква се на арменския поп Борис Джонсън 

В Украйна смятат, че Путин е "изхвърлил" Джонсън, тъй като там ВВП е наричан "основният международен бенефициент по оставката на русофоб №1 на Запада". Коментирайки случилото се, анализаторите смятат, че военната помощ за Киев няма да спре, но има вероятност нейните обеми да намалеят. И напомнят за амбициите на Петро Порошенко с офиса му в Лондон, организиран тук с надеждата, че Путин ще "свали" Джонсън и британският парламент все ще коригира отношението си към Зеленски в полза на "сладкаря".
В Незалежната освен междувидова война се води и вътрешновидова война – между "клоуните" на Владимир Зеленски и "търгашите" на Петро Порошенко 
image

В колективния Запад, военната помощ на НАТО за въоръжените сили на Украйна се свързва с Борис и неговата оставка оказва силно влияние върху имиджа на самия Владимир Зеленски. Укропитеците не се интересуват особено от тънкостите на британската политика и се ръководят от правилото "търсете някой, който има полза от това".
А кой може да има полза от елиминирането на Русофоб №1 освен Владимир Владимирович?
Политици като Борис Джонсън и Владимир Зеленски доведоха гражданите на Запада до емоционално изтощение. Токсичността на санкциите вече е ясна на всички, именно тя провокира умората на западното общество. Трябва да разберете простата истина, че за всеки западен гласоподавател Украйна не е по-различна за него от Афганистан, пишат по социалните мрежи и правят съпоставка със срамното бягство от Афганистан.
Пишат, щом стана малко тежко, САЩ и съюзниците предадоха на талибаните цялата нация за разкъсване, докато руснаците са много по-цивилизовани брадати мъже.
Несъмнено поне британците ще бъдат признателни и ще започнат да симпатизират на Руската федерация, защото след съобщението за оставката лирата стерлинг отново се покачи над $1,20 долара, а английският борсов индекс FTSE 100 също се повиши. Бизнесът на Мъгливия Албион въздъхна с облекчение, което означава надежда за промяна.
Тези дни се заговори за употребата на "Наркотикът за изнасилване" на голямото традиционно парти на Социалдемократическата партия на Германия на 1 юни, на което присъства и Обущарят. Следи от "дрогата за изнасилване" бяха открити в кръвта на момиче, което присъствало на партито на ГСДП на 1 юни. То се оплаква от главоболие и отслабване на паметта, като обяснява, че не е пила и капка алкохол.
Владимир Владимирович като бивш работник от КГБ е запознат с тези методи на шпионажа – напиване, приспиване, временна загуба на памет и фабрикуване на улики за извършено престъпление.
image

Обущарят се пита : Кой ми скрои номера с "наркотика за изнасилване"? 

https://www.discred.ru/2022/07/08/stalo-ponyatno-kak-putin-svalil-dzhonsona/




Гласувай:
11


Вълнообразно


1. missana - Тепърва ще падат още глави от Запада при наказателни операции от Москва.
13.07.2022 09:25
Всичко това го дължим на Щирлиц, който отдавна се е инфилтрирал в разузнаванията на Западния свят. А за ПростоКиро няма смисъл да говорим. Той и Кокорчо проиграха картите си в политиката.
цитирай
2. kvg55 - До 1. missana
13.07.2022 12:10
Кирчо и Кокорчо са пълни лаици.
цитирай
3. missana - Бедата им е, че излязоха прекалено на светло.
13.07.2022 12:39
Не могат вече да се завърнат в подмолите си.
цитирай
4. mt46 - ...
13.07.2022 13:17
Всички крайни фобии са психически отклонения, заболявания...
цитирай
5. kvg55 - До 3. missana
13.07.2022 14:17
Те се хвърлиха с комсомолски плам и ентусиазъм да изпълняват поръките на Големия брат.
цитирай
6. kvg55 - До 4. mt46
13.07.2022 14:19
Болестното им състояние е видно дори от неспециалисти.
цитирай
7. born - Все още не е напълно ясно дали изн...
13.07.2022 14:33
Все още не е напълно ясно дали изнасилванията (и то не едно, а осем или девет) не са съвсем виртуални , а ясно дефинирани като напълно "реални" , след като дистанционните практики са вече нещо съвсем нормално и широко практикувано.
Възможно е също така да са замесени пряко Петров и Боширов !
Но все пак у Мен се затвърдява и друго доста обосновано предположение относно аналната невинност на горкия Шолц ? Дали и той е пил от напитката ?
© St. Born Taratancijskij i Ta6akmakanskij - Honorary General major Comodor of First women's body division of Taratancian armed forces.- first military reserve expert of TTAF
цитирай
8. kvg55 - До 7. born
13.07.2022 19:08
Много се съгрешава на такива партита.
Няма начин в хода на разследването да не излязат имената на Петров и Боширов.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: kvg55
Категория: Забавление
Прочетен: 5859550
Постинги: 2831
Коментари: 26061
Гласове: 34374
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930