Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.07.2022 15:01 - © Русофобията в настъпление
Автор: kvg55 Категория: Забавление   
Прочетен: 578 Коментари: 8 Гласове:
8

Последна промяна: 12.07.2022 15:03

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
12.07.2022г.

     С изгонването на руските дипломати се активизира подетата с идването на харвардци кампания за конверсия на съзнанието на българите и общественото мнение срещу Русия и руския народ. Агентите за влияние на "Америка за България" и "Отровено общество" са активирани за изпълнение на задачи по операцията.
Приказките на Кирил Харвардски срещу Владимир Путин и Руската федерация преминаха в дела на държавно ниво, при това като откровена провокация.
В четвъртък на 7–ми за пореден n–ти път по Българската национална телевизия беше показан филмът "Второто освобождение" – филм за "периода на съветската окупация в България (1944 – 1947), която причинява най-големия политически, икономически и нравствен крах в новата българска история". Така де, царска България е невинен свидетел във Втората световна война.
В кампанията включиха и "най–свободният, най–награждаваният и най–независимият българин в световната анимация", както го представи водещата в "Тази събота и неделя" Диана Любенова – Теодор Ушев – графичен дизайнер, плакатист и аниматор, който с радост се издърдори по въпросите на политиката и зависимостта от Русия :
"Тази война допълнително вкара огромно притеснение, какво ще се случи? Въобще сме в едно бурно море", тюхка се гостът в началото на разговора, разочарован от хаоса по летищата.
"Какистокрацията и клептокрацията тотално са взели връх … кърваво море от насилие … ", започва трудно Ушев и веднага с "и двете невинни жертви" водещата го вкарва в коловоза.
"Светът, в който живеем. Един безпощаден анализ на Тео Ушев", анонсира режисьорът на предаването в началото му, още преди да сме  чули, какво ще каже гостът.
Ама какви "какистокрация и клептокрация", моля. Управляват ни образовани в Харвард млади хора. Прилагат най–новите и модерни методи за управление на електората.
"В тази война няма две гледни точки. Има само една и тя е на страната на справедливостта", изказва се политически наивно, тоест неграмотно, гостът, относно Специалната военна операция на Руската федерация в Украйна. И продължава да се задълбочава в глупостите :
"Аз смятам, че всички беди, които идват с цялата клептокрация и цялата корупция, които идваха в тези вече седемдесет и пет години, всичко идваше от Русия", блее гостът.
Как само се навързват нещата : от 1944 до 1947 година съветска "окупация". От 1948 година до днес съветски и руски клептокрация и корупция.
"Цялата политическа система беше направена по руски модел с олигарсите му, с хората, които крадат обществени средства и се обогатяват на гърба на обикновените хора. То беше точно конструирано така", продължава с разсъжденията си за родния политически ландшафт гостът.
Много ми е драго, когато разни "необикновени" ме нарекат обикновен човек. Чувствам се поласкан някак си. Имам усещането за ред, в който и аз заемам полагаемото ми се място.
Абе тоя политически профан не е ли чул за модела "Ран – Ът", Ричард Ран и Роналд Ът
image
, чистокръвни
us–американци, които разработиха плана за приватизация, тоест разграбване на материалните активи на Народна Република България. Това естествено стана с делата на българските полезни идиоти по молба на последното правителство на Народна република България (в лицето на Андрей Луканов) и поръчан през март 1990 година : Българската група в работните срещи е ръководена от професор Иван Ангелов, икономически съветник на правителството, и участват още 29 български икономисти, сред които  : д-р Иван Костов – ВМЕИ "Ленин"; д-р Иван Пушкаров; Христина Вучева; Венцислав Димитров; д-р Румен Георгиев и други икономически, впоследствие станали и политически родни корифеи.
А лекето професор Иван Ангелов, който вече се е вампирясал, на преклонна възраст още продължава да тероризира икономиката и политиката с публикации, едва ли безплатни, в левия сайт Поглед.инфо. Видно и той е претърпял катарзис на идеологическите си възгледи.
"Има някаква такава шуро–баджанащина, която е конструирана, ама точно по руския модел", компетентно разкрива симбиозата между българския и руския модел на прехода аниматорът.
Ама защо us–американската държава прие с отворени обятия тези лоши хора – олигарсите, бе? Полакоми се за парите им ли? Па като станаха неудобни по разни причини ги сложи в "черни" списъци. Тези олигарси нали олицетворяват "американската мечта". Всички млади хора у нас се възхищаваха на братята Илиеви, Васил и Георги. Възхищаваха се и на Илия Павлов и мечтаеха за работа в неговата "Мултигруп". Нали изкопирахме тридесетте години на ХХ–ти век в Съединените щати. Същото направи и Руската федерация. Само че ние започнахме преди нея с приемането на Закона за преобразуване и приватизация на държавни и общински предприятия (ЗППДОП) от 8 май 1992 година.
Да не отварям дума за отровните за обществото Ликвидационни съвети.
Какво сме черпили от там? Руснаците черпеха от нас, и от us–американците естествено.
И стигаме до "тази държава". Любимият на Фил Кенеди израз, когато ставаше дума за България. Но говорещият овреме се усеща и прави неотразим реверс :
"Вижте, в тази държава, аз страшно много обичам България! Има страшно много умни, работни и смислени хора …", плаши ни с паразитната дума "страшно" Теодор Ушев.
И тези "много умни, работни и смислени хора", които "работят по двайсе часа на ден бизнесът им да преуспее" са "просто смачквани всеки ден" от "едни неграмотни, прости хора, които командват тая държава …", все пак изпуска отново любимият на Фил Кенеди израз гостът.
Кой е неграмотен, кой е прост, бе? Кирил Харвардски ли е прост?
И научавам от интелектуалецът Ушев един нов култов израз : "На баба ти картофите!".
Разговорът продължава на лични, житейски и професионални теми, от които проличава отражението на професионалната деформация на Теодор Ушев върху политическите му наивни и доста глупави представи.
В русофобската кампания се включва и русофобският вестник СЕГА, без грам мозък, който мозък всъщност окончателно загуби с ликвидирането на читателския форум, удовлетворен публикува политическите глупости на Тео Ушев, дори подчертавайки ги в заглавието си : "Тео Ушев : Всичко лошо у нас през последните 75 години идва от руския модел" 
image

Принос в русофобската кампания даде и Митко Културата в рубриката си в "Говори сега" в неделя – интелигентно и много културно, както подобава на културтрегер; подигравателно и иронично, както подобава на русофоб; с препратки към историята, както подобава на учил история. За нуждите на русофобската кампания "откровението" Митково върши работа. Но има един недостатък, който му пречи да стане научно и го оставя само пропагандно – ограничено е буржоазно, тоест липсва му поглед към бъдещето.
България е орисана географски да съжителства съседски с Руската федерация и руския народ. И както се развиват събитията, ще се наложи от наша страна, подчертавам – от наша страна, да търсим възобновяване на дипломатическите, на първо време, след това политическите и икономическите отношения с Руската федерация, защото няма да ни е никак изгодно да сме изолирани от световните процеси. Ама буржоазният ум на Митко това не го проумява.
Важното е за момента да изпълни политическата поръчка да направи пропаганда.  

https://www.btv.bg/shows/tazi-nedelia/video-sabota/teodor-ushev-na-nas-ne-ni-trjabva-vojna-nie-se-izbivame-sami-pomezhdu-si.html
https://www.segabg.com/hot/category-culture/teo-ushev-vsichko-losho-u-nas-prez-poslednite-75-g-idva-ruskiya-model
https://bnt.bg/news/govori-sega-10072022-308079news.html



Тагове:   българия,   Илия Павлов,   кампания,   Украйна,   приватизация,   Владимир Путин,   филип димитров,   Мултигруп,   Русия,   русофобия,   Втората световна война,   Андрей Луканов,   Харвард,   Народна република България,   вестник Сега,   Диана Любенова,   ликвидационни съвети,   Руска федерация,   Теодор Ушев,   12 юли,   Тази събота и неделя,   царска България,   Поглединфо,   Владимир Путин и Руската федерация,   Българската национална телевизия,   Специалната военна операция на Руската федерация в Украйна,   второто освобождение,   Америка за България и Отровено общество,   съветската окупация в България 1944 – 1947,   Какистокрацията и клептокрацията,   модела Ран – Ът,   Ричард Ран и Роналд Ът,   професор Иван Ангелов,   д-р Иван КостовВМЕИ Ленин дИван Пушкаров Христина Вучева Венцислав Димитров д-р Румен Георгиев,   братята Илиеви,   Васил и Георги,   тридесетте години на ХХ–ти век в Съединените щати,   Закона за преобразуване и приватизация на държавни и общински предприятия ЗППДОП,   Митко Културата в рубриката си в Говори сега в неделя,


Гласувай:
8


Вълнообразно


1. kvg55 - До 1. nacionallist
12.07.2022 19:27
Очакваме в скоро време дране на ризи.
цитирай
2. missana - Прибързано е да се обявява победа на руснаците в тази война. И Хитлер започна добре...
12.07.2022 21:21
Но ако Русия държи да спечели войната, трябва незабавно да хвърли тактическо ядрено оръжие над Киев.
цитирай
3. kvg55 - До 3. missana
12.07.2022 21:42
С доставянета в Украйна на все повече и модерни оръжия, Западът ескалира конфликта. А Путин каза, че още нищо сериозно не са предприели?
цитирай
4. mt46 - ...
12.07.2022 22:04
Не обичам кухата пропаганда... Но навярно доста хора се поддават...
цитирай
5. kvg55 - До 4. mt46
12.07.2022 23:26
Дори социалистическата пропаганда не беше така агресивна.
цитирай
6. missana - Тактическата ядрена бомба е без алтернатива.
13.07.2022 00:06
kvg55 написа:
С доставянета в Украйна на все повече и модерни оръжия, Западът ескалира конфликта. А Путин каза, че още нищо сериозно не са предприели?

цитирай
7. kvg55 - До 6. missana
13.07.2022 06:18
Военната стратегия на Руската федерация го допуска.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: kvg55
Категория: Забавление
Прочетен: 5894765
Постинги: 2837
Коментари: 26131
Гласове: 34434
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930