Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.07.2022 07:01 - © Шейтанът вилнее в Германия
Автор: kvg55 Категория: Забавление   
Прочетен: 1935 Коментари: 4 Гласове:
7

Последна промяна: 11.07.2022 07:13

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
11.07.2022г.

     На зле вървят германците и конкретно интегриралите се в германското общество турски гастарбайтери и други мюслимани.
"Джамия в Германия издигна знамето на Прайда за първи път", съобщава немският Queer.de.
То винаги има първи път. След това стават много пъти. Докато се формира тенденция.
Пионер в това праведно и богоугодно дело е джамията Ибн Рушд–Гьоте в Берлин, първата джамия в Германия, която издигна знаме с дъга в навечерието на петъчната молитва на 1 юли.
Джамията Ибн Рушд Гьоте се намира в берлинския квартал Моабит. Тя проповядва прогресивен ислям. Жените и мъжете се считат за равни и се молят заедно. Мюсюлмани от различни течения – сунити, шиити, суфии и алевити, могат да празнуват поклонението заедно. Същото важи и за ЛГБТИК мюсюлманите.
Джамията влиза в експлоатация през юни 2017 година. Основаването ѝ е дело на адвоката и активист за правата на жените Сейран Атеш. Други основатели са лекарят и писател Мимун Азизи, правозащитничката Саида Келер–Месали, политологът Елхам Манеа и ислямският теолог Абдел–Хаким Урги.
image
image
Либералната джамия Ибн Рушд–Гьоте в Берлин–Моабит 

На церемонията по издигането на шарения флаг на минарето присъствали градския съветник по културата Клаус Ледерер (LinkeI), лидерът на ХДС Кай Вегнер, градският съветникът по образованието на квартал  Mitte Щефани Ремлингер (от партията на "Зелените"), евангелският суперинтендант Бертолд Хьокер и сътрудниците на Центъра за изследване на демокрацията Ули Придат, Патрик Ерхард и Марк–Ерик Леман.
image

Колективна снимка на щастливите присъстващи

Присъствието на името на Гьоте, е смущаващо за традиционалистите, защото е либерастко.
Когато хората говорят за тяхното религиозно пробуждане, момента, в който са намерили вяра, тези истории често имат мистични черти. С Кристиан Херман това звучи така : когато влезе в тази джамия за първи път през юли, събу обувките си и постави краката си на мекия, бял килим, той видя пречупване на светлината, много малко, причинено от наклонен ъгъл в стената, точно където е Мека. В този момент, казва той, се почувствал като у дома си. Той разбра : "Ще стана мюсюлманин".
image

Просветен : Кристиан Херман се обърна, след като се срещна в джамията със Сейран Атеш

Този пропаганден акт възмути от дъното на душата му правоверният Рамзан Ахматович Кадиров, който остро осъди митинга с ЛГБТ знамето в джамията в Берлин, Германия.
image

Рамзан Ахматович говори срещу либерасткото извращаване на исляма 

Предвид експанзивния характер на президента на Чечения, лошо им се пише на германците.
Рамзан Кадиров го нарече "гнусно и мерзко", а постъпката на имама на джамията Мо ел-Кетаб, който допусна и оправда това действие, е "още по-отвратителна".
Вождът на Чечня се възмущава, че имамът е "имал дързостта" да призове други ислямски религиозни организации да последват примера на участниците в "мръсната акция" с плакати "Любовта е халал" и го нарича "последовател на Иблис".
"Напълно ли сте полудели на вълната на всепозволяващата европейска демокрация?", обърна се той към мюсюлманите, живеещи в Западна Европа.
Рамзан Кадиров припомни на вярващите как "Всевишният унищожи цели народи" заради содомия, която се смята за грях. "Под носа ви всякакви демони използват джамията за своите отвратителни цели, а вие мълчите", обърна се той гневно към мюсюлманите в Германия.
Той описа действието като "гнусен пандемониум в дома на Аллаха", "кощунство" и "свинщина". "Събудете се, събудете се, събудете се! Това не е безобидно действие!", предупреди вождът.
"Няма ограничение за емоциите, които ме завладяват. Трудно е да се намерят точните думи. Не мога да разбера как имамите на тази джамия могат да се наричат ​​мюсюлмани след всичко, което се случи. И как енориашите и цялата ислямска част от населението на Германия допуснаха тази акция, клеветяща нашата религия, без шумна, резонансна реакция?! Съвсем ли си загубихте ума на вълната на всепозволяващата европейска демокрация? С какво бреме възнамерявате да се явите пред Аллах? Всемогъщият унищожи цели народи, затънали в греха на содомията чрез природни бедствия. Опомнете се, иначе ще бъде твърде късно и ще трябва да берете ужасните плодове на вашето развратно поведение в жестоки мъки.
Защо позволявате подъл пандемониум в Дома на Аллах? Организирате някакви митинги и протести, когато нещо резонансно се случи извън същата Германия или Европа. Организирайте политически митинги или гладни стачки. Тук си прехапахте езиците по най–страхливия начин. Ако сте загубили силата на речта от възмущение, тогава е време да дойдете на себе си и решително да изразите думата си, остро да осъдите инициаторите на миналото светотатство. Строго и категорично е необходимо да се говори, така че отсега нататък такова отвратително дори да не хрумне на никой друг.
Само помислете за това : ако по-рано те внимателно следваха политиката си на еднополови отношения, сега те станаха толкова неразумни, че използват нашите джамии за това, те се опитват да заменят мюсюлманската религия. Но Всемогъщият никога няма да им позволи да направят това, но е време да се събудите, иначе Аллах, без съмнение, ще ви събуди в непоносими адски мъки", изригнал в своя Telegram–канал Рамзан Ахматович.

https://www.queer.de/bild-des-tages.php?einzel=3832
https://kavkaz.mk.ru/politics/2022/07/03/kadyrov-osudil-akciyu-s-flagom-lgbt-v-mecheti-germanii.html
https://eadaily.com/ru/news/2022/07/03/kadyrov-v-negodovanii-mechet-v-germanii-podnyala-flag-lgbt




Гласувай:
7


Вълнообразно


1. nedovolen - Скоро ще ни подминат с "рак...
11.07.2022 07:55
Скоро ще ни подминат с "ракетни" площадки.
:)
цитирай
2. blog13 - цитат: "Джамия в Германия ...
11.07.2022 09:03
цитат: "Джамия в Германия издигна знамето на Прайда за първи път"

Въ моментот, когато тая джамия е била кръстена на името на Гьоте, тя е издигнала знамето на прайда. Освен ако Гьот не е бил педал (че съм я пропуснал тая информация). Бил е масон, но не знам дали това е достатъчно, за да го правят да се врътка сега в гроба.
цитирай
3. mt46 - ...
11.07.2022 13:50
Това са крайно леви, крайно либерални идеи и действия... Всички крайности са разрушителни...
цитирай
4. missana - Европа не отива на добре.
11.07.2022 20:47
И то с много бързи крачки!
цитирай
5. born - Рамзан Ахматович си знае работата. ...
13.07.2022 22:37
Рамзан Ахматович си знае работата. И няма прошка за неверниците- перверзници ...
цитирай
6. kvg55 - До 5. born
13.07.2022 23:34
Тая зараза либерастията настъпва навсякъде.
цитирай
7. kvg55 - Благодарности!
18.07.2022 04:44
Благодаря на всички коментирали!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: kvg55
Категория: Забавление
Прочетен: 5861544
Постинги: 2831
Коментари: 26063
Гласове: 34377
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930