Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.07.2022 08:01 - © Не "дали", а за "кога", е решението
Автор: kvg55 Категория: Забавление   
Прочетен: 2738 Коментари: 12 Гласове:
10

Последна промяна: 01.07.2022 08:19

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
01.07.2022г.

     На интересуващите се, които и без да са чули новината "Изгонен е и директорът на Руския културно–информационен център Юрий Макушин, който е назначен на поста само преди няколко седмици", им става ясна несъстоятелността на кировото объркано и пълно с безсмислици обяснение : "Има три доклада на ДАНС, на които се взеха тези решения, има междуведомствен доклад от Министерството на външните работи и има решение на Съвета по сигурност … Но всъщност решението, което се случи във вчерашния ден, то не е мое решение. То е на базата на този съвет, на базата на три доклада от ДАНС, всичките тези институции, това са всички реално институции в България, които отговарят за сигурността, плюс факта, че Министерството на външните работи отговаря за това. Така че, беше, според мене, може би, неразбиране, как това се случи, тези доклади датират, като се започне от май, юни, имаме отделни информации още през март".
Най–напред не е ясно, как на доклади могат да се вземат решения? След това, как се случват решенията? На Лилето Павлова нещата ѝ се случваха, ама тя имаше внушителна осанка и по–логичен изказ, та нещата не смееха да ѝ противоречат.
Решението, "което се случи във вчерашния ден", не било негово. И толкова, едно голо отрицание. Не казва чие е. Глупаво продължава да обяснява на каква база е взето, но не посочва кой и как го е взел. Защото трябва да посочи единствено себе си.
За какво ни е министър–председател, около когото се случват разни неща, а той гледа като теле в железница.
Несъмнено решението за изгонването на руски дипломати е взето на основание докладите на ДАНС на сбирка на Съвета по сигурност към Министерския съвет. Вероятно е имало и списък на подлежащите на изгонване.
Отворен остава обаче въпроса "Как в списъка попадна директора на Руския културно–информационен център Юрий Макушин, назначен преди седмици, като последното заседание на Съвета по сигурност е било на 9–ти юни?". Да не би някой самоволно и своеволно да го е дописал? И този някой да не би да е министър–председателят в оставка? Това разбира се са само догадки,  по които обаче е необходимо да се поразсъждава.
Харвардски да не го усуква, ами да си признае, че в решението за изгонването на дипломатите датата на настъпване на събитието не е фиксирана. Това да гледат КорНи и другите.
Моментът за прилагане на решението на практика е определен еднолично от Петков и решението за това е взето еднолично от него. При това, взел, взел, ами отгоре на всичко крие и не уведомява нито президента, нито коалиционните партньори, нито прокуратурата.
И да не излиза с евфемизма "комуникационна грешка", защото веднага му припомням Шарл Морис дьо Талейран, който за такива случай се е изказал така : "Това беше по–лошо от престъпление – беше грешка!". Престъпленията в политиката се опрощават, грешките – не.
Осрал се и продължава да наглее : "Най–важният фокус за България в момента е икономическото състояние и антикорупционната тема. Проблемът е, че цялото внимание на обществеността се фокусира върху 70–те служителя и темите, които наистина са важни, пак отиват на заден план".
Ами кой избяга от "най–важният фокус за България"? Ами нали той избяга. Той избяга от евтиния руски газ, той престана за говори за борба с корупцията. Дори в изказване на конференция на Американската търговска камара каза "Нашата голяма задача е да продължим битката с антикорупцията". Според Фройд чрез лапсусите подсъзнателно се  казва истината.
Един глупак, Ивайло Мирчев, депутат от парламентарната група на "Демократична България" се опита да оправдае Кирил Харвардски така : "Не може да се каже, че става дума за индивидуално решение, не може да се каже, че става дума за изненадващо решение, напротив, в продължение на месеци буквално е продължил целия процес, тези намеци, които са за евентуална злоупотреба на премиера, мисля че правителството си е свършило много добре работата", бърбори несвързано депутатът.
И тоя не е разбрал за кое решение става въпрос. Става въпрос не дали, а за решението "Кога точно да се изгонят руските дипломати", драги ми. И това решение не го е взел дори Киро, може би, защото няма умствен капацитет за такова действие. Най–вероятно го е взела Херо Мустафа, а Харвардски послушно го е изпълнил. Тука иде реч за отвличащ и помощен политически маньовър в критична за министър–председателят ситуация – оставка.
Обективното историческо развитие предостави на КорНи и Българската социалистическа партия възможността да отърват българския народ от този умишлено внедрен от Съединените щати в българската политика агент за влияние. А с него, може би и останалите харвардци.
И те [КорНи и БСП], ако притежават съзнание за важността на момента, трябва да изпълнят предоставената им историческа мисия, с което да прекъснат тенденцията поставена от това невзрачно човече, всички решения по управлението на държавата да се вземат на улица "Козяк" № 16. Подчертавам – всички решения.
И преди имаше такава практика, но за отделни важни за САЩ решения, която сега прерасна в трайна тенденция, защото нещата вървят към световна война и затова България е взета на ръчно управление от Съединените щати чрез агента им за влияние Кирил Петков.
Конкретният случай с дипломатите, както се казва, преля чашата. Освен че лицето Кирил Петков ръководи еднолично държавата и унищожава демокрацията, има нещо още по опасно – на път е да унищожи страната като провокира война с Руската федерация, от която се нуждае режимът на Пръдливия Забраванко крепен от олигархична US–Америка.
КорНи и БСП никак не трябва да се заблуждават, че могат да превъзпитат Кирил Петков, ако му позволят да министър–председателства втори мандат. Злото трябва да се вади от корен.
Разсъждавайки върху така сложилата се ситуация и отчитайки историческите паралели, колегата блогър nedovolen стигнал до следния извод за съдбата на Кирил Петков :
"Само се моля психиатърът да не го прибере, че няма да може да му се търси отговорност".




Гласувай:
10


Вълнообразно


1. oia - Добро утро. Има само едно пояснение ...
01.07.2022 08:11
Добро утро. Има само едно пояснение изразено така:
За рак, мерак и ПРОСТАК, лечение няма.
цитирай
2. oia - На Кирчо факирчо, не му остава нищо ...
01.07.2022 08:25
На Кирчо факирчо, не му остава нищо друго, освен да си товари котилото и напуска пределите на държавата. Преди него в неотдавнашното минало има едни, които се разплатиха с част от собствената си кръв, за това, че си позволиха гавра с народа. Проклятието на българина е страшно. То е свързано с неговия гняв, а съответно гневът е реципрочен на търпението му. Говоря за българина---носещ йерархичната титла, а не пълнежът наречен българин.
цитирай
3. rosiela - Подкрепям.
01.07.2022 08:33
Как няма да има 3 доклада, като Киро е ръчкал да се направят.
Едно е да преговаряш за намаляване броя на дипломатите, както упомена Митрофанова, друго е да клеймиш хора и да им слагаш черно петно. Доказателства не са показани.

Сега, аз слушах и Путин, много му е криво, че и шведите кандидатстват за НАТО. Ами той прекали и е логично.
Както знаеш, аз трезво разглеждам и неговите мотиви, но и неговият геноцид над украинците.
В крайна сметка те живееха добре, руснаците - зле, народът им имам предвид.
Нормално да харесват Запада, ненормално - да вършат злини и те спрямо Русия.

Аз съм за България. Тази прекрасна България, която все се оказва между шамарите.
цитирай
4. rosiela - Ма и за 12 милиарда лапонж - също.
01.07.2022 09:41
oia написа:
Добро утро. Има само едно пояснение изразено така:
За рак, мерак и ПРОСТАК, лечение няма.

цитирай
5. kvg55 - До 1. oia
01.07.2022 12:31
Лечението на простотията е изолиране на носителите й от обществото.
цитирай
6. kvg55 - До 2. oia
01.07.2022 12:33
Да върви на майната си, ако ще. Само да се махне от управлението.
цитирай
7. kvg55 - До 3. rosiela
01.07.2022 12:34
Така е, като все гледаме в чужда посока.
цитирай
8. kvg55 - До 4. rosiela
01.07.2022 12:35
Що е то "лапонж"?
цитирай
9. rosiela - Лапане, К:раси, лапане, с малко френски привкус.
01.07.2022 19:22
kvg55 написа:
Що е то "лапонж"?

цитирай
10. kvg55 - До 9. rosiela
01.07.2022 19:34
Аха, Благодаря!
Не го знаех.
Тоест плюскане.
цитирай
11. missana - Ами той Киро го каза съвсем ясно:
01.07.2022 22:35
"Решението не е мое."

А на кого точно е не му е позволено да каже. Има гриф ABOVE TOP SECRET"!
цитирай
12. kvg55 - До 11. missana
01.07.2022 23:06
Поздравявам те!
Точно си забелязъл.
Тънък момент, който съм пропуснал.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: kvg55
Категория: Забавление
Прочетен: 5753747
Постинги: 2808
Коментари: 25797
Гласове: 34176
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031