Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.06.2022 15:01 - © Българска глупост и евроколхозна подлост
Автор: kvg55 Категория: Забавление   
Прочетен: 2759 Коментари: 18 Гласове:
9

Последна промяна: 17.06.2022 19:09

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
17.06.2022г.

     Изживяващият се като "десен" политик Христо Иванов казал според БНР :
"България е на път абсолютно да пропусне възможността за една добра сделка, която беше изработена от френското председателство. Най-важният параметър на тази сделка е това, че ще има ангажимент Европейската комисия да следи за това дали Северна Македония ще вкара българите в конституцията като другите народи, които са основатели на републиката, не става дума за малцинство. И това ако не се случи, няма да има преговори по първата глава. Това е успех за българската дипломация и това не е национално предателство".
Като буржоа, загрижен само за личния си материален интерес в главата му витаят само сделки. От тази дума той не може да избяга и в политиката. При това сделка договорена не от български политици, а "изработена от френското председателство" [на Евроколхоза].
Иванов не го смята за унижение да се води по чужд ум, па бил той и на Микрон, който, между другото, предвид политическите му изяви, не блести с кой знае какъв политически интелект.
Този човек явно не знае значението на израза "Гаранция – Франция" (Гаранца – Франца).
Като не знае, да прочете постингът ми "© Прочетено във вестник СЕГА" от 02.06. тази година
В постингът си "Гаранциите на Макрон" от12.06. leonleonovpom2 практично предлага Микрон да гарантира гаранцията си с банков депозит в размер на "сто милиарда евро".
"А, да видим, таварищ Макрон при това условие, дали ще е толкова въодушевен, да е гарант на кресливите макета?", пита той.
Ще разчитаме ние евроколхозната комисия да свърши работата на българските политици и българското общество. Пфу! Отврат! Откога се видя, че интереса на Евроколхоза и интереса на Република България относно желанието за членство на Македония в Евроколхоза са несъвместими и си противоречат.
Да си припомни в чия полза беше решен проблема с международните пътни превози и реформата на социалните правила за шофьорите на товарни камиони през 2018–та година. Реши се в полза на френските превозвачи естествено 
image

За десния Христо Иванов интересите на гражданите на Македония с българско самосъзнание можело да са предмет на политическа сделка. При това те дори не участват в процеса. И ще продължават да разчитат на милостта на сърбоманската власт, която Урсула фон дер Лайнен щяла била да умилостивява с еврогейски лакърдии. Политически търгаш.
Председателят на Европейския съвет мазната педеруга Шарл Мишел присъствал на Преспанския форум за диалог в Охрид на 16–ти и 17–ти , където разговарял с президента на Македония Пендаровски за "европейското досие на Северна Македония, предизвикателствата пред страната и възможните начини за преодоляването им".
image

Председателят на ЕС Шарл Мишел (вляво) и президентът на Северна Македония Стево Пендаровски по време форума в Охрид – 16 юни 2022 

На въпрос дали е възможен пробив на срещата на върха на европейските лидери, Шарл Мишел лаконично отговори, че не знае какво ще се случи, но всички работят усърдно за пробив възможно най–скоро. Шарл Мишел отказа и да разкрие какво предвижда френското предложение :
"Първия елемент не искам да коментирам – какво прави френското председателство, за да се направи крачка в истинска насока. Но ние искаме да посредничим за намиране на решение с общото съгласие на всички 27 лидери и това може да стане няколко дни преди срещата на върха, но трябва да бъдем дискретни, за да бъдем и ефикасни". Търси се дискретно пробив.
Значи евроколхозните чиновници не работят да вкарат Македония в правия път в съзвучие с евроатлантическите ценности, а работят за пробив срещу България. И работят скришом.
А Пендаровски нагло заявил :
"Ако влезем в този сериозен процес на обяснения защо го правим, това и си представете, че след 6 месеца или година следващото българско правителство или настоящото, все едно, да каже – искаме още нещо. По този въпрос търсим твърди политически гаранции и от Европейския съюз, не само от София – прощавайте, ама това няма да ни бъде достатъчно, търсим гаранции, че това ще е последното българско искане".
Те търсели "твърди политически гаранции". Нагъл, защото има зад себе си подкрепата на евроколхозните чиновници и администрацията на Съединените щати.
И представете си : "Политическият аспект на въпроса обаче е дали това ще е последното искане от България. Много е несериозно, ако влезем в такова начинание, каквото е това за промяна в Конституцията, което има три фази и продължава поне три месеца, в които ние трябва да убедим нашите граждани защо го правим и че това няма да бъде във вреда на никой от тях, да излязат някакви нови искания от сегашното или бъдещото българско правителство".
Било дълъг процес, трябвало да убеждават техните граждани. И българското съгласие е дълъг процес, и нашите политици трябва да убеждават своите граждани.
Късопаметни и умствено ограничени буржоазни политици водят България към нищото.
И телевизиите тиражират глупостите и тъпотиите им.
Невероятна е способността на българските журналисти да пропускат да ни информират и да коментират важни за България събития, действия, изказвания. Иначе се хвалят, че поставят точните въпроси. На въпросния Преспански форум за диалог в Охрид България не е поканена.
Но се съобщава за присъствие на министри на външните работи от Полша, Словакия, Турция.
Един фуклив журналист многократно ни анонсира за съботното си предаване брадясалата история за опита за бягството на български пилот със самолета си на Запад. И въобще темите за лошия социализъм са по–интересни за журналистите от упадъка на българското общество.

https://bnr.bg/post/101663334/hristo-ivanov-balgaria-e-na-pat-da-propusne-vazmojnost-za-dobra-sdelka-za-rsm
https://kvg55.blog.bg/zabavlenie/2022/06/02/procheteno-vyv-vestnik-sega.1820761
https://leonleonovpom2.blog.bg/history/2022/06/12/garanciite-na-makron.1822081
https://bnr.bg/horizont/post/101662894/sharl-mishel-e-v-ohrid-za-prespanskia-forum
https://bnr.bg/horizont/post/101663324/severna-makedonia-iska-tvardi-garancii-che-balgaria-nama-da-ima-poveche-iskania
https://www.mediapool.bg/skopie-ne-sme-videli-frenskoto-predlozhenie-prodalzhavame-da-razgovaryame-sas-sofiya-news336731.html
https://utroruse.com/article/798695/




Гласувай:
9


Вълнообразно


1. blagovesteliseev - Тези хора винаги са ни били врагове
17.06.2022 15:06
Докато Русия ни освобождава от турско робство те въоръжават Турция, пращат й военачалници и прочие и прочие.
цитирай
2. kvg55 - До 1. blagovesteliseev
17.06.2022 15:41
Късопаметни сме и затова постоянно настъпваме мотиката.
цитирай
3. zabylgarite - ...
17.06.2022 16:04
Така е!

Само сделки е живота им. Жалки твари.
цитирай
4. kvg55 - До 3. zabylgarite
17.06.2022 17:00
Да.
цитирай
5. missana - Ако ми е позволено да коментирам, Христо Иванов не е десен. Той е комунист и в червата.
17.06.2022 20:41
Майка му е Бойкикева - видна Московска комунистка. Баща му също е чистокръвен комунист. А както е известно - "крушата не пада по-далеч от дървото"! Неслучайно
Христо Иванов - Бойкикев е в коалиция с г-жа другарката Курнела Нинова!!!

Що се касае до това хора като Макрон и Щолц да ни стават гаранти във връзка с РСМ, то да си спомним, че Германия и Франция бяха гаранти и на Минското споразумение. Но днес сме вече напълно наясно докъде доведоха техните гаранции...
цитирай
6. kvg55 - До 5. missana
17.06.2022 21:34
"Ако ми е позволено да коментирам" е ненужно и дори неприемливо при мен.
На всеки е позволено да коментира без ограничения. Но е желателно да не се досажда с безброй коментари като на една ГТБП, която ми се обиди и ме изостави, от което аз пък не страдам.
Мислех да спомена фамилията Бойкикеви, но реших, че ще разводня постинга.
Ти го направи.
Ако мислиш, че КорНи е социалистка, не казвам комунистка, то си в грешка.
А за гарантите по Минското споразумение все забравям. Благодаря, че ми напомни. Ще ги включа в следващ постинг.
цитирай
7. missana - Разбира се, че Корни не е комунистка.
17.06.2022 22:09
То вече никой в БСП не е комунист. Ако някой иска да търси останалите живи комунисти /то е като да търсиш жим динозавър/, трябва да го стори извън тази партия. Ситуацията е същата като с българските църкви. Ако някой иска да срещне истински вярващ в Бога, не трябва да ходи на църква.

...Днешините "комунисти" изглеждат така:

https://www.standartnews/balgariya-obshtestvo/ninova-s-khotel-za-desetki-milioni-evro-na-khalkidiki-430551.html

да не припомням и за БУЛГАРТАБАК...!
цитирай
8. mt46 - Коментар във ФБ:
17.06.2022 22:11
Френското предложение, което има за цел да накара България да вдигне ветото върху Скопие, е едно голямо нищо. В него отново се говори за защита правата на "малцинствата". Тоест, България ще трябва да признае, че българите в РСМ са "малцинство". Вярно, в документа се призовава Скопие да не използва език на омразата, но няма никакви изисквания как конкретно ще стане това. Гаранция-Франция, както вече беше казано. Ако РСМ иска да започне преговори за членство в ЕС, трябва да промени учебниците по история, пълни с лъжи и клевети по адрес на България, СЕГА. Скопие трябва да бъде задължено с подписването на официален документ, да не си присвоява българската история. И този документ трябва да бъде подписан, ПРЕДИ да почнат преговори за членство в ЕС. А настоящето френско предложение е просто отбиване на номера от страна на Париж. Ако българските управляващи, които и да са те, ревизират позицията на България по отношение на Скопие въз основа на тези нищо незначещи страници, значи са най-глупавите управляващи на света. Или са просто добре платени. Ох, прощавайте, сега добре платените ги наричат "герои, които са изживели катарзис". Силно се надявам нашите управляващи никога да не изживяват подобен "катарзис".
П. Волгин
цитирай
9. kvg55 - До 7. missana
17.06.2022 22:50
Виж ти, какви имоти. Да й се не надаш на КорНи. Не споделям сиромахомилството, но при политиците трябва да има мяра в материалното обогатяване.
цитирай
10. kvg55 - До 8. mt46
17.06.2022 22:59
Пешо винаги е точен.
А "платените ги наричат "герои, които са изживели катарзис" направо дави рибата.
Не се бях замислял къде почезнаха хубавите, умните и йентелигентните (ХУЙ).
Преди малко от Явор Дачков научих, че били в "Продължаваме промяната", но се изметнали.
Преди събаряха властта (Орешарски), сега подкрепят властта – снощните безредици.
Диалектика.
цитирай
11. panazea - Да , родните краища на баба и дядо са просто една сделка !
17.06.2022 23:16
Ама има ли нещо , което те не биха продали?
Това баща , майка , нищо ли не значи за тях?
А този Христо Иванов ми е особено противен!
Защо ги избират все такива противни марионетки ?
Кукловодите не знаят ли , че така се разкриват?
цитирай
12. missana - Корни е от сой.
18.06.2022 00:42
kvg55 написа:
Виж ти, какви имоти. Да й се не надаш на КорНи. Не споделям сиромахомилството, но при политиците трябва да има мяра в материалното обогатяване.


А уж все за народа мисли. Както е казано отдавна: "С една ръка, мила мале, по дупе ме глади, а с другата, оле боже, аршин курец вади!"
цитирай
13. kvg55 - До 11. panazea
18.06.2022 07:45
Безродници.
цитирай
14. kvg55 - До 12. missana
18.06.2022 07:48
Мислят за себе си.
цитирай
15. born - "Ако ми е позволено да коментирам"
19.06.2022 11:57
бих отбелязал и дебело подчертавам очевадния факт, че съм на път да коригирам отношението Си към missana, което признавам като известен Мой пропуск в цялостния аспект на познанието. Вероятният изблик на тези Мои осезания дано да не е само емоционално согрешение. Errare humanum est !
Еймен !
© St. Born Taratancijskij i Ta6akmakanskij - Honorary General major Comodor of First women's body division of Taratancian armed forces.
цитирай
16. kvg55 - До 15. born
19.06.2022 12:46
Свети,
Не уточняваш в каква посока трябва "да коригирам отношението Си към missana".
За мен missana е отритие, с който започнах активна коментарна кореспонденция.
цитирай
17. born - Не Съм казвал да коригираш Твоето Свето отношение.
19.06.2022 19:59
Говоря за Моите последни стресиращи впечатления , които еволюират от негативни към позитивни. Имам пророческото чувство, че или човекот се е рестартирал или някой друг се е промъкнал в акаунта му . Поживем - увидим ! Подобни превъплъщения в тази платформа не са сефте .
© St. Born Taratancijskij i Ta6akmakanskij - Honorary General major Comodor of First women's body division of Taratancian armed forces.
цитирай
18. kvg55 - До 17. born
19.06.2022 20:35
Свети,
сложил съм го в кавички, тоест цитирам Те. Разбира се, че за Твоето отношение към missana става въпрос. Сега си го уточнил – "еволюират от негативни към позитивни".
И аз се радвам за човека.
Замисли се за благотворното Ти влияние в блога.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: kvg55
Категория: Забавление
Прочетен: 5889226
Постинги: 2836
Коментари: 26130
Гласове: 34430
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930