Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.06.2022 07:01 - © Козните на Сатаната
Автор: kvg55 Категория: Забавление   
Прочетен: 948 Коментари: 8 Гласове:
7

Последна промяна: 14.06.2022 07:03

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
14.06.2022г.

     Сайтът на Белия дом на 10–ти публикува "Забележки на президента Байдън относно инфлацията и предприетите действия за по-ниски цени и преодоляване на предизвикателствата във веригата на доставки" изказани на пристанището на Лос Анжелис 
image

Пръдливият Забраванко започва отдалече :
"Важно е американският народ да разбере, какво наистина се е случило и да разбере, че същите сили, които се проявиха на 6 януари [2021 година], остават на работа и днес. Става дума за самата ни демокрация", загатва за "тъмните сили" още в началото на речта си той.
"И виждаме как битката за душата на Америка далеч не е спечелена", тревожи се Байдън. Знаем, че Сатаната изкушава душите и се бори да ги отнеме от покровителството на господа.
В чии образ се е превъплътил Сатаната , ще разберем по нататък.
А Сатаната е коварен. Иска "да сложи кама в гърлото на нашата [сащската] демокрация".
И не след дълго стига до момента на истината :
"Но никога досега не сме виждали такова нещо като данъка на Путин, както върху храната, така и върху газа (горивото)", конкретизира образа на Сатаната Байдън и продължава :
"Днешният доклад за инфлацията потвърди това, което американците вече знаят : покачването на цените от Путин удря силно Америка".
Както вече казах, Сатаната е коварен и подъл, работи с посредници и подставени лица :
"Има девет – девет големи компании за морски превози, които доставят от Азия до Съединените щати. Девет. Те образуват три консорциума. Тези компании са вдигнали цените си с цели 1000 процента. Така че всичко, идващо от Азия, те – не получават 90 и няколко процента от това – от нещата, идващи от Азия. Повишиха ги с 1000 процента … Само миналата година реализират печалба от 190 милиарда долара – седемкратно увеличение за една година. Седемкратно увеличение – 190 милиарда долара", разобличава козните на Сатаната президентът. Е, това е невидимата ръка на пазара.
"Правя всичко по силите си, за да притъпя покачването на цените от Путин и да намаля цената на газа (горивата) и храната. Накарах света да координира най-голямото освобождаване на глобални петролни запаси в историята – 240 милиона барела – за да увеличат доставките, за да предпазят цените от покачване още повече", похвалва се Джо с успешната си съпротива срещу попълзновенията на Путин.
Джо спасява не само Съединените щати, а и Европа :
"Благодарение на лидерството и дипломацията на Америка, ние помогнахме на Европа да намали зависимостта си от руския петрол, като утроихме нашите доставки за природен газ към Европа в сравнение с миналата година".
Друго зло на Сатаната, което Пръдливият Забраванко ще предотврати е освобождаването на 20–те милиона тона зърно заключено в Украйна.
"Ние се опитваме да им помогнем да продадат това, а руснаците блокират износа. Не ги пускат през Черно море. И ние се опитваме да разберем как да го изнесем от страната, за да го закараме – до – по целия свят. Ще свалим цените", убеден е президентът на САЩ.
Едно от подставените лица на Сатаната е сенаторът републиканец Рик Скот, който казал :
"Всеки, без значение каква е позицията му, ако не – ако не е на социални помощи – трябва да плаща данък. Всеки трябва да плаща данък". Става въпрос за данъка на Путин естествено.
"Но това е бандата MAGA*. Това е тълпата на MAGA. Наистина го мисля. Те имат коренно различен поглед върху ролята на правителството и кой какво трябва да плаща", изнася Джо.
"И така, време е да започнем да се събираме и да помним кои сме и да свършим много от това. Но няма по–добро място да започнете от това тук, в пристанището и да оставите тези девет чуждестранни изпращачи да разберат, че кражбата е приключила", заканва се Байдън.
От публиката задават интересен въпрос :
"Ще следите ли печалбите на Exxon, сър? Печалбите на Exxon – ще го направите ли – ще ги преследвате ли?", на който Байдън отговаря така :
"Ще се уверим, че всички знаят печалбите на Exxon. Защо не им кажете какви са били печалбите на Exxon тази година – това тримесечие? Exxon направи повече пари от Бог тази година (Богохулства Джо, защото парите не интересуват бога. Пръдливкото приравнява бог към елементарен буржоа). И, между другото, нищо не се е променило.
И те не са – между другото, едно нещо, което искам да кажа за петролните компании : те говорят за това как имаме – те имат 9 000 разрешителни за сондажи. Те не пробиват. Защо не пробиват? Защото те правят повече пари, а не произвеждат повече петрол. Цената се покачва, номер едно. И номер две, причината да не пробиват е, че изкупуват обратно собствените си акции – които трябва да бъдат обложени, честно казано – изкупуват обратно собствените си акции и не правят нови инвестиции (И това е невидимата ръка на пазара).
Така че аз – винаги съм смятал, че републиканците са за инвестиции. Exxon, започнете да инвестирате, започнете да плащате данъците си", препоръчва той на агента на Путин Exxon.
image

Президент Джо Байдън се разхожда доволно по пристанището на Лос Анжелис, след като е разобличил Сатаната в речта си 

Засега Владимир Владимирович се намесва само в икономиката на Съединените щати.
Животоспасяващо за USA е Путин да се намеси по издълбоко във вътрешните работи на тази квазидържава. Като например отнеме правото на us–американските граждани да притежават оръжие, което те използват за собственото си самоизтребване.
За благото на света Путин следва да отнеме правото на квазидържавата Съединени американски щати да притежава оръжие въобще, какво остана за ядрено такова.
image

Резултатът от социологическото проучване в Съединените щати за управлението на Демократическата партия 

* MAGA – "Make America Great Again" or MAGA ("Направете Америка отново велика". Лозунг на кампанията, използван в американската политика, популяризиран от Доналд Тръмп в неговата успешна президентска кампания през 2016 година)

https://www.whitehouse.gov/briefing-room/speeches-remarks/2022/06/10/remarks-by-president-biden-on-inflation-and-actions-taken-to-lower-prices-and-address-supply-chain-challenges/




Гласувай:
7


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

1. nedovolen - Оказа се, че санкциониращите са ...
14.06.2022 07:23
Оказа се, че санкциониращите са санкционирани.
Джото трябва да направи едно просто действие - Володя, давайте бьйт друзями.
:)))
цитирай
2. bojinkata - Путин да въведе рублата в сащ и да се ...
14.06.2022 07:25
Путин да въведе рублата в сащ и да се свършва!
цитирай
3. kvg55 - До 1. nedovolen
14.06.2022 10:02
"Късно е, либе, за китка".
цитирай
4. kvg55 - До 2. bojinkata
14.06.2022 10:03
Ще, ще!
И за това ще узреят.
цитирай
5. kosara2008 - отвращавам се от пръч,
14.06.2022 10:13
похотлив дъртофел, жалка холограма на нечовек,направил кариера с наколенки, сатанизъм и первезност,пладнешки айдук, от бедна, гладна мишка с наколенки и открит задник, до "президент" с измама...гадост

поздравления за позициите Ви,
цитирай
6. kvg55 - До 5. kosara2008
14.06.2022 10:46
Благодаря за поздравленията!
цитирай
7. mt46 - САЩ
14.06.2022 12:40
би трябвало да коригират политиката си...
цитирай
8. kvg55 - До 7. mt46
14.06.2022 13:09
Опитват се, ама не им се получава.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: kvg55
Категория: Забавление
Прочетен: 5864541
Постинги: 2831
Коментари: 26063
Гласове: 34378
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930