Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.06.2022 07:01 - © Пророчествата на Баце
Автор: kvg55 Категория: Забавление   
Прочетен: 1226 Коментари: 6 Гласове:
5

Последна промяна: 11.06.2022 07:03

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
11.06.2022г.

image
     Преди шест месеца, на 11-ти декември 2021 година председателят на ПП ГЕРБ и екс-министър-председател Бойко Борисов написа в профила си във Facefook :
"Румен Радев държи цялата репресивна машина – това правителство тотално се контролира от Радев. Президентът има 7 министри. Вчера един пощальон – министър, дойде и каза как трябва да се махнем от централата на ГЕРБ. Също като през 1944 година. Дойдоха да ни тормозят, но се уплашиха.
Премиерът Кирил Петков обяви, че щели да покажат какъв трябва да бъде народният представител и го показаха веднага – всички ние влизаме навсякъде със сертификати, но само за "богоизбраните" в парламента няма правила. Защо парламентът да има привилегия пред народа? Против сме и да мъчат децата с тези уж щадящи тестове.
Питам се как брутално изгубили изборите партии ще управляват България. Как компрометирани партийни лидери "в оставка" се обявяват за вицепремиери и министри?! Лидерите, които понесоха най-ниските резултати в историята на партиите си ще управляват България под фалшивата маска на "промяната". Самите избиратели на "Демократична България" наказаха жестоко Христо Иванов и компания – с 6%. Партиите на Нинова и Трифонов се сринаха.
Отново виждаме 64 процента спад в инвестициите. А тези в ляво продават в бъдеще време. За 8 месеца няма нито една инвестиция, но за сметка на това има милиарди заеми и ще продължават да задължават държавата повече от всички.
След "промяната" ще има катастрофа! Корупцията ги сплотява, а всеки нов договор, благодарение на петорната коалиция, ще е два пъти по-скъп.
В ГЕРБ има армия от млади хора, които са учили в чужбина и са се върнали. Разликата с ПП е, че те не са нарушавали Конституцията на България. Хората, които казват, че с леви мерки може да има дясна идеология, лъжат народа. ГЕРБ е единствената дясна и консервативна партия, която може да спре похода на изкуствено сглобената ляво-либерална коалиция!
ГЕРБ се доказа като патриотична и консервативна партия, пазейки националната сигурност на България. Като консервативна партия ГЕРБ се ръководи и от законите, и от вярата".
Това предрекъл Бойко Борисов на среща на ГЕРБ–Младежи в Пампорово.
image

Борисов в Пампорово с ръководителите на ГЕРБ–Младежи 

Нас ни интересуват пророчествата :
1.             За 8 месеца няма нито една инвестиция, но за сметка на това има милиарди заеми и ще продължават да задължават държавата повече от всички.
2.             След "промяната" ще има катастрофа! Корупцията ги сплотява, а всеки нов договор, благодарение на петорната коалиция, ще е два пъти по-скъп.
3.             ГЕРБ е единствената дясна и консервативна партия, която може да спре похода на изкуствено сглобената ляво-либерална коалиция!
Първото пророчество на Бочко за "милиарди заеми" се сбъдна. На 6–ти в сайта на министерството на финансите прочетох "Проект на Решение на Министерския съвет за одобряване на законопроект за изменение и допълнение на Закона за държавния бюджет на Република България за 2022 година – документи" 
image

На последната трета страница на съобщението
image

пише : "В тази връзка със законопроекта е предложено увеличение на максималния размер на новия държавен дълг, който може да бъде поет през 2022 година от 7,3 милиарда лева на 10,3 милиарда лева,  както и промяна на ограничението за максимален размер на държавния дълг към края на 2022 година от 35,5 милиарда лева на 38,5 милиарда лева" 

image

За инвестиции не съм прочел.
България я водят към катастрофа още със създаването на Ликвидационните съвети през 1992 година от правителството на Филип Димитров. Ликвидирането на социализма в България се превърна в ликвидиране на нацията, държавността, икономиката, националното самочувствие и достойнство, образованието, здравеопазването. При боковото управление се ликвидира проекта за нефтопровода "Бургас–Александруполис", приключи строителството на АЕЦ "Белене" и газопровода "Южен поток". За скъпотията е прав. Но и при него мазната и дърта педеруга, председателят на КЕВР, политическия въжеиграч и енергиен мошеник Иван Иванов, редовно увеличаваше цените на електроенергията, водата и парното отопление в услуга на монополите.
ПП ГЕРБ се носи по течението на обществено–политическите процеси и нищо не може да спре. А спирането на "похода на изкуствено сглобената ляво-либерална коалиция!" е тяхна  и в частност на лидерът им фиксидея, възникнала от нараненото след отпадането им от властта его – партийно и лично на Боко.
Ще влезем в уникален политически казус при следващите избори, възможно е предсрочни, предвид усилията на управляващата четверогъза коалиция да върне ПП ГЕРБ във властта.
Велик е Баце! Времето е с него.

https://www.facebook.com/boyko.borissov.7
https://www.minfin.bg/bg/1558




Гласувай:
5


Вълнообразно


1. missana - На България й теглиха ножа още хората на Тато и то същите тези хора като Луканов
11.06.2022 08:37
и външния /тогава/ министър - Петър Младенов /нелека му пръст!/, които предадоха като Юди за сребърници самия Тато на Горбачов. Стар беше вече завалията и не се усещаше. Прекараха го и него. Да си спомним куфарчетата с пари, изнесени в Лондон, Виена, ЮАР. Тези работи са добре известни, дори и на децата. СССР вече не буташе нефт за реекспорт и не раздаваше по 300 млн лева, като Брежнев на Тато. Нямаше как страната да не западне. Запада ни прекара, както прекарва сега и Украйна. Ко стов не извърши лустрация, въпреки, че имаше мнозинството в парламента, за да го направи. Костов беше предател сложен на власт от самия Луканов. Единствен Бойко реанимира държавата и спря падението й, но американците не му простиха за тръбите и му спретнаха добре организиран и платен от тях пуч. Лично Херо Мустафа привикваше Бойко по нощите и му поставяше ултиматуми да не закача платените от САЩ протестъри. Радев е възпитаник на САЩ и техен угодник - сипваше масло в огъня. Наредиха му да назначи ПростоКирчо н служебния кабинет и той изпълни заповедта. А после фалшифицираха изборите с машинния вот и го сложиха на власт, за да изпълни поръчката за Македония и за да подсигури американските фирми у нас. Тъпият български народ все още не разбира какъв са му го вкарали в задния двор, но идната зима ще вие на умряло.
цитирай
2. kvg55 - До 1. missana
11.06.2022 11:53
Познавах, не от близо, един назначен от БКП капиталист – инженер Лъчезар Цоцорков, изпълнителен директор на "Асарел–Медет" АД, лека му пръст.
Парите на "Асарел–Медет", чрез Цоцорков, направиха Панагюрище уреден и приятен за живеене град. Болници като панагюрската са единици в страната. Малцина са като него.
Недолюбвам Луканов, политически въжеиграч, агент на поне две разузнавания.
Развалата на обществото започва с Априлския пленум от 1956 година, в резултат на който личният материален интерес взе превес над идеите. България се одребнообуржоази.
Класовите противоречия се притъпиха. Затова нямаше ярки дисиденти, затова нямаше лустрация, защото новородените демократи при социализма са били прикрити партийни кариеристи. Кариеристи, вече неприкрити са си и при демокрацията.
Бойко Борисов е чирак на Тодор Живков и Симеон Борисов. Личи си, че доста е попил от тях. Макар и необразован политически, има здрав селски разум. И политическа интуиция. Знаеше че със строителството на пътища, Германия се е съвзела при Хитлер, това и правеше. Но той управляваше в спокойна международна обстановка.
цитирай
3. missana - Съгласен съм с тези разсъждения.
11.06.2022 21:50
Вярно е, че след Априлския пленум започва израждането на идеологията, но и без него, рано или късно, подобен процес беше неизбежен. Проблемът на комунизма е, че няма конкуренция. Тя беше заместена с т.нар. мирни социалистически съревнования. А това си беше направо художествена измислица. При комунизма разцъфтяваха явления описани от Оруел. Например на огняра да се казва - оператор на котел. Терминологията силно се развиваше до празнословна фразеология. Като се усетиха, че до 1980г. няма да има комунизъм си измислиха т.нар. зрял социализъм. Изобщо комунистите са царе на пропагандата и лъжите.
Но че Бойко построи пътища е факт. Добри, лоши, но пътища!

За кризата. Бойко дойде на власт през 2009, а световната криза започна през 2008. Така че той също управляваше във време на сериозна криза. За Петков - той вдигна цените на тока още преди да започне международната криза. И то при наличие на Козлодуй!!!
цитирай
4. kvg55 - До 3. missana
11.06.2022 22:42
Имаше и Оператор на биологични единици, тоест овчар и прочие. Но това понятие според мен не е социалистическо, взели сме го от капиталистическата икономика. И сега оперираме, управляваме кризите, управляваме отпадъците.
Бъркаш комунистите с по-голямата част от членовете на БКП, така наречените партийци, при Живков.
Борилите се и особено загиналите за идеала си са достойни за преклонение.
Е, да. При Борисов имаше видимо с просто око строителство, каквото сега не се наблюдава.
цитирай
5. missana - И аз познавам много честни комунисти. Един от тях - Владимир Младенов
12.06.2022 00:20
kvg55 написа:
Имаше и Оператор на биологични единици, тоест овчар и прочие. Но това понятие според мен не е социалистическо, взели сме го от капиталистическата икономика. И сега оперираме, управляваме кризите, управляваме отпадъците.
Бъркаш комунистите с по-голямата част от членовете на БКП, така наречените партийци, при Живков.
Борилите се и особено загиналите за идеала си са достойни за преклонение.
Е, да. При Борисов имаше видимо с просто око строителство, каквото сега не се наблюдава.


беше партиен секретар на Кърджалийски окръг. Беше /защото почина/ баща на мой близък приятел и кум. Но, както казваш ти - партийците му видяха сметката. Човекът, след детронирането си от високоя пост, работи цял живот до пенсия в обикновен завод, като обикновен работник. Но не говореше нищо лошо срещу комунизма, а напротив. Не си спомням дали Волтер беше казал, че революцията се замисля от идеалисти, осъществява се от професионалисти и се оползотворява от опортюнисти.
цитирай
6. kvg55 - До 5. missana
12.06.2022 00:24
Да, това са достойни хора.
Нама значение кой го е казал, практиката го потвърждава.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: kvg55
Категория: Забавление
Прочетен: 5753639
Постинги: 2808
Коментари: 25797
Гласове: 34176
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031